|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
6.11.2009 12:45:02   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ful mi je všeč ko mi je skuto s tržnice, domačo...danes sem mu dala veliko žlico skute, celo banano, krhelj sočnega jabolka in zvrhano žlico gozdnih sadežev, ki mi jih tašča da, jih tast nabira in potem to ona zamrzne...(robide,maline, gozd.jagode-samo kaka je noter, vem da so alergene, ne me napast..., aja, pa riebez beli in rdeči)...njami mu je bilo...vse je šlo.,in to samo 3 urce po kosilu...
na obiskih pa je zmazal še pol mandarine, kruhek in sir jošt, pa še večerno Hipp kašo s kozarčka,,,ko smo prišli domov, pa je popil še 150 ml mleka...je imel 180 pripravljeno pa ni vse šlo v rito...user posted image

ja, samo a veš, da v Hippovi kašici za 7 mesecev so tudi že jagode.

Ja kaj je s temi jagodami?
FW z različnimi okusi, sta tud vedno dva lončka jagod?! user posted image

To poje user posted image , da si še on pride na svoj račun

dober dan, čeprav pri nas je tak dan, da p...user posted image . Je taka tečka, da se mi meša. Je bla prej tak zaspana, ko sem pa dala v posteljo, pa tak užaljen jok. Solze so tekle v potoku. No, zaspala je za cele pol ure. Sm naredila kosilo zanjo, pojela in zdajle veselo nekaj tiši in se stresa, tak da bo treba nekaj ukrenit.
Kljub vremenu greva malo do mojih staršev, ker če bova skoz notri, se bo obema zmešalo! user posted image

Hvala glede pranja madežev, a sem poskusila že vse, pa ne gre pri nekaterih dol. Pomoje je stroj kriv! user posted image
Spanje so postale sanje. Mi smo standardno budni okol 6.30 od kar se je ura prestavila. Ma, ko da bi imela alarm naštiman. user posted image
Grem, se še kaj oglasim potem.
Kokica, fajn porihtajta pri zdravniku. user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 976
6.11.2009 13:00:38   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Ful mi je všeč ko mi je skuto s tržnice, domačo...danes sem mu dala veliko žlico skute, celo banano, krhelj sočnega jabolka in zvrhano žlico gozdnih sadežev, ki mi jih tašča da, jih tast nabira in potem to ona zamrzne...(robide,maline, gozd.jagode-samo kaka je noter, vem da so alergene, ne me napast..., aja, pa riebez beli in rdeči)...njami mu je bilo...vse je šlo.,in to samo 3 urce po kosilu...
na obiskih pa je zmazal še pol mandarine, kruhek in sir jošt, pa še večerno Hipp kašo s kozarčka,,,ko smo prišli domov, pa je popil še 150 ml mleka...je imel 180 pripravljeno pa ni vse šlo v rito...user posted image

dober dan, čeprav pri nas je tak dan, da p...user posted image . Je taka tečka, da se mi meša. Je bla prej tak zaspana, ko sem pa dala v posteljo, pa tak užaljen jok. Solze so tekle v potoku. No, zaspala je za cele pol ure. Sm naredila kosilo zanjo, pojela in zdajle veselo nekaj tiši in se stresa, tak da bo treba nekaj ukrenit.
Kljub vremenu greva malo do mojih staršev, ker če bova skoz notri, se bo obema zmešalo! user posted image

Hvala glede pranja madežev, a sem poskusila že vse, pa ne gre pri nekaterih dol. Pomoje je stroj kriv! user posted image
Spanje so postale sanje. Mi smo standardno budni okol 6.30 od kar se je ura prestavila. Ma, ko da bi imela alarm naštiman. user posted image
Grem, se še kaj oglasim potem. več smeškov..
Kokica, fajn porihtajta pri zdravniku. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nam tudi očka papa FW jagode, pa vso otroško hrano, ki je user posted image ne poje, ker že od nekdaj obožuje otroško hrano. user posted image
Jaz pa nočem, da ne bo rit rastla... user posted image
Samo kakšen pa bo pol čez pol leta user posted image ?
Hmmmm user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 977
6.11.2009 13:05:28   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Grem, se še kaj oglasim potem. več smeškov..

Pri nam tudi očka papa FW jagode, pa vso otroško hrano, ki je user posted image ne poje, ker že od nekdaj obožuje otroško hrano. user posted image
Jaz pa nočem, da ne bo rit rastla... user posted image
Samo kakšen pa bo pol čez pol leta user posted image ?
Hmmmm user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, za nameček današnjega dne, je bila plenica tak polna, da sva se mogle stuširat.  pol hrbta si še je segrela.user posted image
zdaj pa res greva, drugače bom dala odpoved. user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 978
6.11.2009 13:29:17   
trezika
Dan!
deeeeeeeeeeeežuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica pa že dve uri spi user posted image zdaj ko bi šla pa js k njej ležat se bo pa itak zbudila...bom raje kr tu počakala user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 979
6.11.2009 14:17:36   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole:

ponedeljek
torek
sredek
četrtek
petek
sobotek
nedeljek

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za žigata bi lahk celo knjigo napisala in bi se vsi smejali take ven mečeuser posted image user posted image user posted image

je pa fant brihten da je tole pštudiru, se sploh nisem an uzela da so končnice tk različne...bravo žigauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 980
6.11.2009 14:19:56   
NoBady
kokica pa valentinček sta se že kej javila?user posted image

glede jagod in FW...jst dajem Taju vse, tudi poleti sm mu jagode dala, kaj sej če bi bil alergičen bi se že pokazalo, al ne? kaj delam narobe?user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 981
6.11.2009 14:23:41   
tasa_m

ponedeljek
torek
sredek
četrtek
petek
sobotek
nedeljek

Bravo Žigek  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 982
6.11.2009 14:23:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober dan.

meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim user posted image user posted image
je ktera tu?

kaj spet si boš glavo prala???user posted image

kaj a je zadnjič zgledalo da si jo je?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 983
6.11.2009 14:28:31   
tasa_m
Najaa sem dobila danes. HVAALAAA!  Zdaj pa imamo vsa imena Nataša, Lija in Tomaz sestavljena user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
felix sem dobila. HVAAALAAAA. Sem imela glih obisk, ko sem odprla in sem kr jokat od veselja začela. Kak si me presenetila user posted image user posted image user posted image

Obema pošiljam velik OBJEEEEMMMM

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 984
6.11.2009 14:36:49   
yania
Ojla..
kako smo?...no danes mene tako dolgo ne bo gor, ker sem totalno utrujena...grrrr....user posted image tamal se je odločil, da od 6.30 ne bo več spal...sva vztrajala do 9.00 v postelji, pa ni šlo...sem ko cota...res.

Evo, z Najo sva ravnokar naštimale lazanjo...že grejem pečico...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 985
6.11.2009 14:41:48   
yania
Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?..
no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej  k meni....tako da...se pišemo kasno....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 986
6.11.2009 14:43:21   
yania
Aja, še to:
Ajdova kaša je bila odlična,,,vse je zmazal, sicer je bilo zelo gosto in sem mislila da mu ne bo všeč, sem pa danes zmiksala skupaj, drugič ne bom...je pa bila v kombinaciji polovičko bučke, en korenček in piščančji koščki mesa...pa olivno olje seveda ....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 987
6.11.2009 14:53:57   
mmmc

Aja, še to:
Ajdova kaša je bila odlična,,,vse je zmazal, sicer je bilo zelo gosto in sem mislila da mu ne bo všeč, sem pa danes zmiksala skupaj, drugič ne bom...je pa bila v kombinaciji polovičko bučke, en korenček in piščančji koščki mesa...pa olivno olje seveda ....

Jaz najprej nisem zmiksala, pa ni hotel, potem sem pa zmiksala pa je pojedel, samo ne z velikim navdušenjem. user posted image
Je bila pa s piščancem in porom. Bomo še poskušal...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 988
6.11.2009 14:57:43   
mmmc

no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej  k meni....tako da...se pišemo kasno....

Jaz sem pri mojih starših, na felixinem koncu. user posted image
Mali spi, babi kuha, deda posluša otroške pesmice. user posted image user posted image user posted image
Men se pa nč ne da... Šla bi po trgovinah, sm kaj ko pol kr neki zapravlam..... Hihihihihihihi
Tko da sem ugotovila, da je bolš bit doma. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 989
6.11.2009 15:20:47   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
felix sem dobila. HVAAALAAAA. Sem imela glih obisk, ko sem odprla in sem kr jokat od veselja začela. Kak si me presenetila user posted image user posted image user posted image

user posted image malenkost. ko si na FB napisala, zakaj nobena Tweetyja ne nariše, mi je takoj kliknilo in ideja je bla izdelana v pol sekunde user posted image Naj Lija z užitkom nosi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 990
6.11.2009 15:20:52   
felix7

Mali spi, babi kuha, deda posluša otroške pesmice. user posted image user posted image user posted image
Men se pa nč ne da... Šla bi po trgovinah, sm kaj ko pol kr neki zapravlam..... Hihihihihihihi

user posted image je lepo v naših koncih, ne? user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.11.2009 15:20:55   
felix7

nč... user posted image bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.11.2009 15:29:02   
mmmc

user posted image je lepo v naših koncih, ne? user posted image

Ja. Pa paše se mal spočit.
Babice pa to... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.11.2009 15:37:08   
mmmc
Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. user posted image

Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?!
Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. user posted image
Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh.
Sadje jogurti, skutke so za malice.
Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 994
6.11.2009 16:26:30   
trezika

ponedeljek
torek
sredek
četrtek
petek
sobotek
nedeljek

Bravo Žigek  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 995
6.11.2009 16:27:05   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober dan.

meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim user posted image user posted image
je ktera tu?

kaj spet si boš glavo prala???user posted image

kaj a je zadnjič zgledalo da si jo je?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kruto.... user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.11.2009 16:29:35   
trezika

Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. user posted image

Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?!
Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. user posted image

ravno to sn js tudi mislila vprašat...meni se tudi zdi da za zajtrk in večerjo nonstop eno in isto je user posted image sicer se ne pritožuje samo meni je malo čudno ...

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.11.2009 16:42:57   
trinity22
babe žabe sem vas komi prebralauser posted image  pa vmes pozabla komentirat, zdaj pa tud ne bom, ker več ne vem kaj sem hotla napisat ...

tolk da sem se javila, mi gremo danes za dva dni k mojim na Koroško, tam pa net zelo počasi dela in se mi ne bo dalo čakatuser posted image  tako da se tipkamo v nedeljo zvečeruser posted image

Lep vikend vam želimuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.11.2009 16:54:44   
tasa_m

user posted image malenkost. ko si na FB napisala, zakaj nobena Tweetyja ne nariše, mi je takoj kliknilo in ideja je bla izdelana v pol sekunde user posted image Naj Lija z užitkom nosi user posted image
user posted image user posted image
Mislim, da bo ta majčka najbolj nošena pr nam user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.11.2009 16:57:49   
tasa_m

to sem ji jaz zadnjič dala za zajtrk pa se je kr davit začela user posted image Sem kr hitro Frutolino skup nardila.

Jaz pa sem zdaj Liji nardila malo k.smetane, skuto in jabolko. Pa kr je, ne glih z velikim navdušenjem, je pa vseeno.

Glede večerje ti ne znam pomagat, ker mi imamo flašo, za zajtrk pa več ali manj Linote.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......