Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 8:13:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 to moj tudi najraje naredi, ko ga previjem lepo na sveže se pokaka...pa sem mu že večkrat povedala, da mi bo take plenice čez leta, ko bo sam služil vse poplačal...a se ne boji, ker tak ve, da bom pozabila Drugače pa dobro jutro. Smo še kar vročični a manj danes je ob 07h imel le 37.8 a bova vseeno šla popoldan k P (ne k naši, ker je na dopustu ampak eni grugi, ki ga ima drugače RA, pa te tudi okej), da nas čez vikend kaj ne preseneti. Včasih tudi zakašlja in malo se načenja nahod. bom ji tudi jaz zdaj to rekla, ko bo kaj takega nardila. Pa da vidim, če ji bo še smešno Super, da imate vedno manj vročine. za Valentina in zate!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 8:17:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps spala bi še že spala...sam kaj, ko nimam cajta daj si ko en penzionist, tisti jamrajo da nimajo cajta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 8:18:37
|
|
|
|
spps
|
Kokica, ti ga kar pelji ;), je vseen boljš it preverit, če še ni boljše ( da ni treba med vikendom hodit)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:11:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:11:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sončko mama milchy, mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem! lp ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS mama_m, zakaj pa to zbiraš, če ni skrivnost? feliša, za nagradno žrebanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:11:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sončko mama milchy, mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem! lp ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS MamaM zakaj pa to zbiraš? firbec babji... babe firbčne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:16:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sončko mama milchy, mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem! lp ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS MamaM zakaj pa to zbiraš? firbec babji... babe firbčne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:16:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Kokica, ti ga kar pelji ;), je vseen boljš it preverit, če še ni boljše ( da ni treba med vikendom hodit) ja zato ja...pa da vidim zakaj je padla temparatura...čemu se je obranil, če sploh čemu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:19:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/14 kjut a mi katera pove - če kupiš pri Nextu in ti ni všeč/prav, a lahko vrneš? Kok je pa kej poštnina? Komot vrneš...ja..poštnina pa je 5EUR!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:24:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
mi smo končno po 2tednih noč prespali od 21 do 6,30, no z enim bujenjem ob 4ih zjutrj pa smo pokakali in polulali previjalno nič, baba žabe, mi2 z imava generalko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 9:26:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sončko mama milchy, mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem! lp ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS MamaM zakaj pa to zbiraš? firbec babji... babe firbčne a to je za kovinsko posodo za mleko?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 10:42:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 10:46:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 10:59:58
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sončko mama milchy, mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem! lp ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS MamaM zakaj pa to zbiraš? firbec babji... babe firbčne a to je za kovinsko posodo za mleko? jaaaa; sej jaz bi rada dve posodi samo vedi ti, če bom te sreče.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:01:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole: ponedeljek torek sredek četrtek petek sobotek nedeljek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:16:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala??? nekaj me RR jezi pa če mam nonstop masne lase. ful se potim ponoči pa mam takoj hin vse. mogoče sem v meni kak je skokec? sta bla pri zdravniku?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:17:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole: ponedeljek torek sredek četrtek petek sobotek nedeljek
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:18:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole: ponedeljek torek sredek četrtek petek sobotek nedeljek samo res - zakaj smo tek bedasto naredili, da niso vsi dnevi na -ek v resnici je Žiga bolj pameten od tega, ki si je imena za dneve zmislil
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:35:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole: ponedeljek torek sredek četrtek petek sobotek nedeljek kak se vedno nasmejim njegovih izpovedim!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:41:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala??? nekaj me RR jezi pa če mam nonstop masne lase. ful se potim ponoči pa mam takoj hin vse. mogoče sem v meni kak je skokec? sta bla pri zdravniku? jaz sem imela tudi te probleme, ko sem še imela dolge..najmanj 2x na teden sem si jih morala prati. Sedaj pa, ko ima kratke pa ni panike, če so mastni... Ne, ob 13h imava uro. Vročina mu je že skoraj čisto padla. Ob 11h je imel le 37.4. Sem pa opazila močno otečeno levo bezgavko za ušesom. Koliko pa mora kazati pri termometer, da NI VEČ vročine?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:43:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mater, palačinko sem zažgala, kak mi sedaj vse smrdi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 11:49:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala??? nekaj me RR jezi pa če mam nonstop masne lase. ful se potim ponoči pa mam takoj hin vse. mogoče sem v meni kak je skokec? sta bla pri zdravniku? jaz sem imela tudi te probleme, ko sem še imela dolge..najmanj 2x na teden sem si jih morala prati. Sedaj pa, ko ima kratke pa ni panike, če so mastni... Ne, ob 13h imava uro. Vročina mu je že skoraj čisto padla. Ob 11h je imel le 37.4. Sem pa opazila močno otečeno levo bezgavko za ušesom. Koliko pa mora kazati pri termometer, da NI VEČ vročine? ma meni moja frizerka noče porezat na kratko, ker pravi da mi ne paše tepa že. no, samo saj če so dolge pa pač daš v čop. jaz mam pa zdaj ravno vmes - ne eno ne drugo pa je malo bedno. ojej, zdaj še pa bezgavke. no, saj mogoče pa je to samo znak, da se telo bori. vročina pa je normalna že 37.5 ali tu okoli, če meriš v ritki. če pa pod pazduho pa po moje isto kot mamo mi - manj kot 37. v uhi pa ne vem....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 12:24:55
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania A ve dajete svojim mandarine? Naš jih obožuje, pa nič mu ne škodijo, vsaj mislim no....je pojedel pol dopoldan pol pa popoldan...tako uživa, ko imava prav ritual- se usedem s skledčko na peno, prikobaca zraven, slinček in on že gode, ko ve da bo mandarinaaaaaa........ ...potem pa če jaz kako lušinco odgriznem, se tako jezi, kot češ: daj mi, kaj zdaj ti ješ!!!! bučko mali...prav grize, in tudi odgrizne kar veliko...ma mi je všeč da se ne davi...očitno je res pripravljen na nemiksano hrano, samo jaz mu še kar večina zmiksam....jutri bo dobil pa prvič ajdovo kašo...mi jo je ta kolegica dala, eno prav BIo..ne vem kje je že rekla, da jo je kupila...je rekla, da je oni itak ne porabijo toliko,,in da ima to kratek rok uporabe... kaj bi zraven pasalo od zelenjave?...moja sestra je rekla, da njena "tašča" to dela z jabolki?,,,samo mi ni znala pojasniti...a gre to z mlekom? MANDARINA: Jaz sem mu jo dala za poskusit en košček in mu je fuuul všeč. Je jokal, ker mu je nisem več dala. Samo se je ne upam dajat, ker kao ni priporočljivo. AJDOVA KAŠA: naš je ni gotel jesti, pa sm jo naredila s porom pa piščančkom. Ja, z jabolki se jo tud naredi, sm ne vem kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 12:28:05
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ful mi je všeč ko mi je skuto s tržnice, domačo...danes sem mu dala veliko žlico skute, celo banano, krhelj sočnega jabolka in zvrhano žlico gozdnih sadežev, ki mi jih tašča da, jih tast nabira in potem to ona zamrzne...(robide,maline, gozd.jagode-samo kaka je noter, vem da so alergene, ne me napast..., aja, pa riebez beli in rdeči)...njami mu je bilo...vse je šlo.,in to samo 3 urce po kosilu... na obiskih pa je zmazal še pol mandarine, kruhek in sir jošt, pa še večerno Hipp kašo s kozarčka,,,ko smo prišli domov, pa je popil še 150 ml mleka...je imel 180 pripravljeno pa ni vse šlo v rito... ja, samo a veš, da v Hippovi kašici za 7 mesecev so tudi že jagode. Ja kaj je s temi jagodami? FW z različnimi okusi, sta tud vedno dva lončka jagod?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 12:44:36
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ja proseno on fuuulll je, skoraj vsak dan...pri Naji sem stalno riž kuhala, Timon ga je do zdaj jedel ene 5x prav za kosilo...ma mi je bolj enostavno in se mi zdi boljše prosena kaša ali pa malo polentice da zgosti.. jaz govorim o ajdovi kaši...baje je bolj specifičnega okusa....grenkega?... jaz bom poskusila kar s korenčkom in piščančjim meskom....bom poročala kako je šlo v slast ali pa ni šlo ali bi bilo boljše dopoldan skuhati kašo in dodati jabolko noter pa pokuhati še kako minuto?...hm, če mu to ne bo všeč, lahko še vedno banano s čim mu dam, če pa mu kosilo ne bo všeč mu pa ne bom še enega kuhala.... meni je najenostavnejše kuskus, sam vržeš v vrelo vodo in pustiš stat 3 min. in vola! KUSKUS: Jaz ga obožujem, samo sem nekje prebrala, da ima kuskus največ glutena in da je dobro ga čimkasneje uvesti. Sej vem, najboljš je po svoje delat. Sej jaz kar po svojem občutku delam. Samo tiste sestavine, ki pa jih fuuul odsvetujejo pa se kar držim.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......