|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 13:05:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ful mi je všeč ko mi je skuto s tržnice, domačo...danes sem mu dala veliko žlico skute, celo banano, krhelj sočnega jabolka in zvrhano žlico gozdnih sadežev, ki mi jih tašča da, jih tast nabira in potem to ona zamrzne...(robide,maline, gozd.jagode-samo kaka je noter, vem da so alergene, ne me napast..., aja, pa riebez beli in rdeči)...njami mu je bilo...vse je šlo.,in to samo 3 urce po kosilu... na obiskih pa je zmazal še pol mandarine, kruhek in sir jošt, pa še večerno Hipp kašo s kozarčka,,,ko smo prišli domov, pa je popil še 150 ml mleka...je imel 180 pripravljeno pa ni vse šlo v rito... ja, samo a veš, da v Hippovi kašici za 7 mesecev so tudi že jagode. Ja kaj je s temi jagodami? FW z različnimi okusi, sta tud vedno dva lončka jagod?! To poje , da si še on pride na svoj račun dober dan, čeprav pri nas je tak dan, da p... . Je taka tečka, da se mi meša. Je bla prej tak zaspana, ko sem pa dala v posteljo, pa tak užaljen jok. Solze so tekle v potoku. No, zaspala je za cele pol ure. Sm naredila kosilo zanjo, pojela in zdajle veselo nekaj tiši in se stresa, tak da bo treba nekaj ukrenit. Kljub vremenu greva malo do mojih staršev, ker če bova skoz notri, se bo obema zmešalo! Hvala glede pranja madežev, a sem poskusila že vse, pa ne gre pri nekaterih dol. Pomoje je stroj kriv! Spanje so postale sanje. Mi smo standardno budni okol 6.30 od kar se je ura prestavila. Ma, ko da bi imela alarm naštiman. Grem, se še kaj oglasim potem. več smeškov.. Kokica, fajn porihtajta pri zdravniku. Pri nam tudi očka papa FW jagode, pa vso otroško hrano, ki je ne poje, ker že od nekdaj obožuje otroško hrano. Jaz pa nočem, da ne bo rit rastla... Samo kakšen pa bo pol čez pol leta ? Hmmmm no, za nameček današnjega dne, je bila plenica tak polna, da sva se mogle stuširat. pol hrbta si še je segrela. zdaj pa res greva, drugače bom dala odpoved.
|