|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
5.11.2009 23:25:14   
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

babe žabe, jaz vas zapuščam, ura je dosti (saj skoraj ne morem verjet, da nisem zadnja user posted image )

lahko noč user posted image

Lahko nočuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 926
5.11.2009 23:26:29   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Cuscus, sem tudi razmišljala če mu lahko dam...ok, bomo poskusili, samo jutri bo ajdova kašauser posted image

Najaa, če ti povem, da sta moja nečaka hotela le hrano s kozarčkov, ko je sestra kaj skuhala, pa ni in ni šlo..samo pri njej je bil ta problem, da se ni znala lotiti s kuhanjem, pa je raje zaupala Hippu, in potem itak da nista sprejela njene hrane, ko sta bila navajena tistega...
ma ti ji kar namiksaj, boš vidla da bo jedla...enkrat že...

aja, sir in kruh..ma naš je to po koščkih, mu dajem samo sredičko, za en grahek velikosti sirčka, pa malo kruhka,,,skupaj ali pač posebej...
glede mandarine se tudi pri prvem koščku tako strese, da že vem, da ga moram držati, ker bi drugače po tleh usekaluser posted image ...ampak takoj v drugi sekundi odpre usta- daj šeeeee!!!!!

je pa tako smešen zdej postal ko je, mu dam v usta on pogoltne in že odpre in čaka da pride nova žličkauser posted image ...danes ene parkrat nisem vedela ali zeha ali čaka novo žličko, ker je bil že zelo utrujen user posted image

Še dobr, da ni bil kihec al pa kašlek! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 927
5.11.2009 23:27:01   
NoBady
joj kok je že ura....sm pozn pršla domov in sm čist pozabla gledat...pa redbull sm spila zato mi učke skup ne vleče-očitn...sam bo treba it mulc je vsak dan bolj zgoden ... dans od pol7 ni hotu več spat... js bi pa tk šeeeuser posted image

fajn bodite, sladko sanjajte, lahko nočuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 928
5.11.2009 23:27:16   
yania
Feliša lepe sanje...jaz tudi ravno gledam na uro...
morm še perilo obest...pa še tako sem natrpala noter, da sem spet dobra za en cajtuser posted image

Lepo spite pa mirno noč....
se tipkamo jutri....

user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 929
5.11.2009 23:29:27   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

joj kok je že ura....sm pozn pršla domov in sm čist pozabla gledat...pa redbull sm spila zato mi učke skup ne vleče-očitn...sam bo treba it mulc je vsak dan bolj zgoden ... dans od pol7 ni hotu več spat... js bi pa tk šeeeuser posted image

fajn bodite, sladko sanjajte, lahko nočuser posted image

eh, pri nas je to vsaki dan!
Nas že navajajo, ko bomo začele s službo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 930
5.11.2009 23:29:41   
Vidim da vse počasi odhajate pa tudi jaz šibam imamo jutri P da vidimo kako smo zrasli pa se zredili...

Lepo nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 931
5.11.2009 23:29:47   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Cuscus, sem tudi razmišljala če mu lahko dam...ok, bomo poskusili, samo jutri bo ajdova kašauser posted image

Najaa, če ti povem, da sta moja nečaka hotela le hrano s kozarčkov, ko je sestra kaj skuhala, pa ni in ni šlo..samo pri njej je bil ta problem, da se ni znala lotiti s kuhanjem, pa je raje zaupala Hippu, in potem itak da nista sprejela njene hrane, ko sta bila navajena tistega...

aja, sir in kruh..ma naš je to po koščkih, mu dajem samo sredičko, za en grahek velikosti sirčka, pa malo kruhka,,,skupaj ali pač posebej...
glede mandarine se tudi pri prvem koščku tako strese, da že vem, da ga moram držati, ker bi drugače po tleh usekaluser posted image ...ampak takoj v drugi sekundi odpre usta- daj šeeeee!!!!!

je pa tako smešen zdej postal ko je, mu dam v usta on pogoltne in že odpre in čaka da pride nova žličkauser posted image ...danes ene parkrat nisem vedela ali zeha ali čaka novo žličko, ker je bil že zelo utrujen user posted image

tudi to mu gre od rok, no od ust...najrajš ko mu kake borovnice vmešam noter ....in naredi B....in me gleda...jaz pa ko dalmatinec pol...bela trenirka in polno pik...sem bila danes tako srečna ko sem dopoldan s stroja dala ven lepo odstranjene fleke,,,veniš je zakon za take sadne zadeve..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 932
5.11.2009 23:29:59   
novo

Feliša lepe sanje...jaz tudi ravno gledam na uro...
morm še perilo obest...pa še tako sem natrpala noter, da sem spet dobra za en cajtuser posted image

Lepo spite pa mirno noč....
se tipkamo jutri....

user posted image

lahko noč! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 933
5.11.2009 23:31:43   
novo

tudi to mu gre od rok, no od ust...najrajš ko mu kake borovnice vmešam noter ....in naredi B....in me gleda...jaz pa ko dalmatinec pol...bela trenirka in polno pik...sem bila danes tako srečna ko sem dopoldan s stroja dala ven lepo odstranjene fleke,,,veniš je zakon za take sadne zadeve..

kaj to onega tekočega naliješ gor in pustiš stati nekaj časa, pol še pa v stroj.
Ker mi imamo tudi nekaj oblačil, ko sem poskusila z vsem mogočim, pa ni šlo.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 934
5.11.2009 23:32:06   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Vidim da vse počasi odhajate pa tudi jaz šibam imamo jutri P da vidimo kako smo zrasli pa se zredili...

Lepo nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč, pa fajn rihtajte!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.11.2009 23:32:34   
novo

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.11.2009 23:34:00   
novo
Ker js tud pod tuš, pa mal gledat tv.
Lahko noč. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.11.2009 23:35:14   
yania
tekoči, navaden Vanish...dam sirektno na flek,,,borovnice ali kako rdeče grozdje (ponavadi kak kompot kuham),,,ma super gre ven,,,samo moraš počakati da flek izgine in potem daš prat...ker drugače ni nič,..je pa tako, da moja tašča je že kako luknjo v tkanini naredili, ker je pozabila sprat...no meni se to še ni zgodilo, pa sem tudi kdaj že pozabila.....

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.11.2009 23:36:32   
yania
nočko...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.11.2009 23:37:00   
novo

tekoči, navaden Vanish...dam sirektno na flek,,,borovnice ali kako rdeče grozdje (ponavadi kak kompot kuham),,,ma super gre ven,,,samo moraš počakati da flek izgine in potem daš prat...ker drugače ni nič,..je pa tako, da moja tašča je že kako luknjo v tkanini naredili, ker je pozabila sprat...no meni se to še ni zgodilo, pa sem tudi kdaj že pozabila.....

Hvala na vednosti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.11.2009 23:43:19   
Najaa
novo, al pa rumeni Meglio. user posted image Men ta največ spravi dol, edibo kaka temna čokolada je trdovratna, zato Tiji vedno naročam svetel sladoled. user posted image Resni Meglio je pri nas zakon.

cita, dobro zrihtajte jutri.

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 941
6.11.2009 6:10:54   
spps
Dobro jutro :), pa je spet petek- ne morem verjet, kako hitro gre teden naokol...

in kako ste spali? Jaz tako,da komaj glavo obračamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 942
6.11.2009 7:13:37   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro :), pa je spet petek- ne morem verjet, kako hitro gre teden naokol...

in kako ste spali? Jaz tako,da komaj glavo obračamuser posted image user posted image user posted image

Kaj ti temu praviš spanje jaz temu rečem,da si oči počivamuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 943
6.11.2009 7:18:01   
PERSIDA
Dobro jutro.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 944
6.11.2009 7:28:28   
tasa_m
Jutrooo user posted image

spps  Nemreš spat al kaj? Mi smo vredu spali. Očitno ji je spalna vreča pomagala user posted image

Midve z Lijo sva tud od 7h gor, zdaj pa sio kuhava kafe in čaj. Je danes Lija rekla, da bo nardila zajtrk user posted image In očitno mi ga že je..v plenici. user posted image Sem jo glih kar omila in previla, jo dam dol in frajla tiši..Koda se ni mogla prej, v polulalno plenico pokakat user posted image

Nič, grem rit previt.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 945
6.11.2009 7:31:22   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image
mi pa uporabljamo Ariel in zaenkrat tud še nimamo problemov, da kaj nebi dol šlo.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 946
6.11.2009 7:41:34   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kaj ti temu praviš spanje jaz temu rečem,da si oči počivamuser posted image

user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 947
6.11.2009 7:41:36   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps  Nemreš spat al kaj? Mi smo vredu spali. Očitno ji je spalna vreča pomagala user posted image

Midve z Lijo sva tud od 7h gor, zdaj pa sio kuhava kafe in čaj. Je danes Lija rekla, da bo nardila zajtrk user posted image In očitno mi ga že je..v plenici. user posted image Sem jo glih kar omila in previla, jo dam dol in frajla tiši..Koda se ni mogla prej, v polulalno plenico pokakat user posted image

Nič, grem rit previt.

spala bi še že spala...sam kaj, ko nimam cajtauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 948
6.11.2009 8:07:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nič, grem rit previt.

to moj tudi najraje naredi, ko ga previjem lepo na sveže se pokaka...pa sem mu že večkrat povedala, da mi bo take plenice čez leta, ko bo sam služil vse poplačal...a se ne boji, ker tak ve, da bom pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa dobro jutro.

Smo še kar vročični a manj user posted image user posted image user posted image danes je ob 07h imel  le 37.8 a bova vseeno šla popoldan k P (ne k naši, ker je na dopustu ampak eni grugi, ki ga ima drugače RA, pa te tudi okej), da nas čez vikend kaj ne preseneti. Včasih tudi zakašlja in malo se načenja nahod.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 949
6.11.2009 8:11:56   
tasa_m

spala bi še že spala...sam kaj, ko nimam cajtauser posted image user posted image
daj si ko en penzionist, tisti jamrajo da nimajo cajta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......