|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:31:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: yania Cuscus, sem tudi razmišljala če mu lahko dam...ok, bomo poskusili, samo jutri bo ajdova kaša Najaa, če ti povem, da sta moja nečaka hotela le hrano s kozarčkov, ko je sestra kaj skuhala, pa ni in ni šlo..samo pri njej je bil ta problem, da se ni znala lotiti s kuhanjem, pa je raje zaupala Hippu, in potem itak da nista sprejela njene hrane, ko sta bila navajena tistega... ma ti ji kar namiksaj, boš vidla da bo jedla...enkrat že... aja, sir in kruh..ma naš je to po koščkih, mu dajem samo sredičko, za en grahek velikosti sirčka, pa malo kruhka,,,skupaj ali pač posebej... glede mandarine se tudi pri prvem koščku tako strese, da že vem, da ga moram držati, ker bi drugače po tleh usekal ...ampak takoj v drugi sekundi odpre usta- daj šeeeee!!!!! je pa tako smešen zdej postal ko je, mu dam v usta on pogoltne in že odpre in čaka da pride nova žlička ...danes ene parkrat nisem vedela ali zeha ali čaka novo žličko, ker je bil že zelo utrujen Še dobr, da ni bil kihec al pa kašlek! tudi to mu gre od rok, no od ust...najrajš ko mu kake borovnice vmešam noter ....in naredi B....in me gleda...jaz pa ko dalmatinec pol...bela trenirka in polno pik...sem bila danes tako srečna ko sem dopoldan s stroja dala ven lepo odstranjene fleke,,,veniš je zakon za take sadne zadeve.. kaj to onega tekočega naliješ gor in pustiš stati nekaj časa, pol še pa v stroj. Ker mi imamo tudi nekaj oblačil, ko sem poskusila z vsem mogočim, pa ni šlo.
|