|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:10:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: yania A ve dajete svojim mandarine? Naš jih obožuje, pa nič mu ne škodijo, vsaj mislim no....je pojedel pol dopoldan pol pa popoldan...tako uživa, ko imava prav ritual- se usedem s skledčko na peno, prikobaca zraven, slinček in on že gode, ko ve da bo mandarinaaaaaa........ ...potem pa če jaz kako lušinco odgriznem, se tako jezi, kot češ: daj mi, kaj zdaj ti ješ!!!! bučko mali...prav grize, in tudi odgrizne kar veliko...ma mi je všeč da se ne davi...očitno je res pripravljen na nemiksano hrano, samo jaz mu še kar večina zmiksam....jutri bo dobil pa prvič ajdovo kašo...mi jo je ta kolegica dala, eno prav BIo..ne vem kje je že rekla, da jo je kupila...je rekla, da je oni itak ne porabijo toliko,,in da ima to kratek rok uporabe... kaj bi zraven pasalo od zelenjave?...moja sestra je rekla, da njena "tašča" to dela z jabolki?,,,samo mi ni znala pojasniti...a gre to z mlekom? Js ji še nisem dala. Js zraven ajdove kaše naredim malo mesa, ki ga popražm na olivnem olju+korenček, cvetača+kiki sir=naši je dobro, js pa raje ne poskusim Ta recept z jabolki sem ravno brala v neki reviji. Skuhaš oboje in potem daš pečt. Jabolka narežeš na krhlje in jih položiš navrh. ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče
|