Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:13:53
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, te jagode, ki so v jogurtih in skutah. Baje je to samo ekstrakt za okus. Tak da brez strahu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:14:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej res, kako se pa vaši kej oglašajo? Mislim, kako se pogovarjajo? Pri nas je skoz na tapeti dadadadadada ( spet ati, sam da po angleško ). Taj ima skor skos BABA ... ampak to tako --> bababababababa na trenutke je pa MAMA ..--> mama mamam mamamama in še AGU ...AAAA BBBB (AVTO FURA )... ma so res posrečeni jih je tak zanimiv poslušat... Pri nas je kombinacija. dadadad in bababa, sam šteje samo dadad, kar je čitno tudi pri nas ata! Pol jim pa riti rastejo1
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:15:22
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ja proseno on fuuulll je, skoraj vsak dan...pri Naji sem stalno riž kuhala, Timon ga je do zdaj jedel ene 5x prav za kosilo...ma mi je bolj enostavno in se mi zdi boljše prosena kaša ali pa malo polentice da zgosti.. jaz govorim o ajdovi kaši...baje je bolj specifičnega okusa....grenkega?... jaz bom poskusila kar s korenčkom in piščančjim meskom....bom poročala kako je šlo v slast ali pa ni šlo ali bi bilo boljše dopoldan skuhati kašo in dodati jabolko noter pa pokuhati še kako minuto?...hm, če mu to ne bo všeč, lahko še vedno banano s čim mu dam, če pa mu kosilo ne bo všeč mu pa ne bom še enega kuhala....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:15:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ma neeeeeeeee, to bom zase nardila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:15:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ja, poleg arašidov in orehov. No, Tija lešnikove zadeve že nekaj časa je, sem se pa vsega tega do kakega leta in pol res izogibala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:16:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo ji je ušeč tisti okus frutekv, ma meni so pa taki ..mu doma zmiksam sadje pa če kaj pusti jaz pojem, fruteka pa ne morem ker mi ni dober...taj pa vse je, njemu je vseeno sam da je hrana isto za pit, mu dajem zdej vodo poleg čaja pa vse pije ...sploh ne pokaže razlike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:16:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej res, kako se pa vaši kej oglašajo? Mislim, kako se pogovarjajo? Pri nas je skoz na tapeti dadadadadada ( spet ati, sam da po angleško ). babababa, papapapapa, včasih pa celo mamamama pri nas je torej oči po italijansko Svetovljani!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:16:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo a pol je skoz na kupljenih? Nika je pa zelenjavno kupljeno jedla, men se je pa želodec zraven obračal. Moram ko bo zdrava spet probat, če bo jedla al je blo to sam enkrat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:17:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej res, kako se pa vaši kej oglašajo? Mislim, kako se pogovarjajo? Pri nas je skoz na tapeti dadadadadada ( spet ati, sam da po angleško ). Taj ima skor skos BABA ... ampak to tako --> bababababababa na trenutke je pa MAMA ..--> mama mamam mamamama in še AGU ...AAAA BBBB (AVTO FURA )... ma so res posrečeni jih je tak zanimiv poslušat... Pri nas je kombinacija. dadadad in bababa, sam šteje samo dadad, kar je čitno tudi pri nas ata! Pol jim pa riti rastejo1 itak!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:17:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ja proseno on fuuulll je, skoraj vsak dan...pri Naji sem stalno riž kuhala, Timon ga je do zdaj jedel ene 5x prav za kosilo...ma mi je bolj enostavno in se mi zdi boljše prosena kaša ali pa malo polentice da zgosti.. jaz govorim o ajdovi kaši...baje je bolj specifičnega okusa....grenkega?... jaz bom poskusila kar s korenčkom in piščančjim meskom....bom poročala kako je šlo v slast ali pa ni šlo ali bi bilo boljše dopoldan skuhati kašo in dodati jabolko noter pa pokuhati še kako minuto?...hm, če mu to ne bo všeč, lahko še vedno banano s čim mu dam, če pa mu kosilo ne bo všeč mu pa ne bom še enega kuhala.... meni je najenostavnejše kuskus, sam vržeš v vrelo vodo in pustiš stat 3 min. in vola!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:18:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ma neeeeeeeee, to bom zase nardila sori pol.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:18:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo a pol je skoz na kupljenih? Nika je pa zelenjavno kupljeno jedla, men se je pa želodec zraven obračal. Moram ko bo zdrava spet probat, če bo jedla al je blo to sam enkrat. pa še to samo frutek ne hipp kašice ma ja kaj pa naj nardim seveda ji raje kupim kot pa da mi sploh ne bi jedla sem pa probala enkrat zelenjavno bljekkkk sem jo probala fujjj pa sem jo dala Lii je skor bruhala zraven...če ji dam pa recimo samo jabolko v roke kak krhelj pa recimo mal pocuza pa tud konec luštnega...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:19:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo ji je ušeč tisti okus frutekv, ma meni so pa taki ..mu doma zmiksam sadje pa če kaj pusti jaz pojem, fruteka pa ne morem ker mi ni dober...taj pa vse je, njemu je vseeno sam da je hrana isto za pit, mu dajem zdej vodo poleg čaja pa vse pije ...sploh ne pokaže razlike enako je pri nas. Se trese ob pogledu na hrano, pa ni važno, kakšnega kusa je in kaj je!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:19:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ja proseno on fuuulll je, skoraj vsak dan...pri Naji sem stalno riž kuhala, Timon ga je do zdaj jedel ene 5x prav za kosilo...ma mi je bolj enostavno in se mi zdi boljše prosena kaša ali pa malo polentice da zgosti.. jaz govorim o ajdovi kaši...baje je bolj specifičnega okusa....grenkega?... jaz bom poskusila kar s korenčkom in piščančjim meskom....bom poročala kako je šlo v slast ali pa ni šlo ali bi bilo boljše dopoldan skuhati kašo in dodati jabolko noter pa pokuhati še kako minuto?...hm, če mu to ne bo všeč, lahko še vedno banano s čim mu dam, če pa mu kosilo ne bo všeč mu pa ne bom še enega kuhala.... meni je najenostavnejše kuskus, sam vržeš v vrelo vodo in pustiš stat 3 min. in vola! naša je tud totalno noraaaaa na kus kus sam to bi jedla če bi bilo mogoče
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:21:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo a pol je skoz na kupljenih? Nika je pa zelenjavno kupljeno jedla, men se je pa želodec zraven obračal. Moram ko bo zdrava spet probat, če bo jedla al je blo to sam enkrat. poskusi dat v lonček (kupljen) hrano, ki jo skuhaš doma!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:21:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita pa še to samo frutek ne hipp kašice ma ja kaj pa naj nardim seveda ji raje kupim kot pa da mi sploh ne bi jedla sem pa probala enkrat zelenjavno bljekkkk sem jo probala fujjj pa sem jo dala Lii je skor bruhala zraven...če ji dam pa recimo samo jabolko v roke kak krhelj pa recimo mal pocuza pa tud konec luštnega... ja seveda ji daš. Jaz ji bom tud dajala kupljene, če bo le hotla jest.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:22:00
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ta recept je bil v zadnji mercatorjevi reklami - prosena kaša, rozine, lešniki in jabolka. Mogoče se jutri lotim. Ne, jutri ne bo šlo, v ponedeljek mogoče A niso lešniki alergeni in jih ne priporočajo do treh let? ma neeeeeeeee, to bom zase nardila sori pol.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:22:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo a pol je skoz na kupljenih? Nika je pa zelenjavno kupljeno jedla, men se je pa želodec zraven obračal. Moram ko bo zdrava spet probat, če bo jedla al je blo to sam enkrat. poskusi dat v lonček (kupljen) hrano, ki jo skuhaš doma! Sem že naredila to, ma ni ona tak naivna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:22:44
|
|
|
|
felix7
|
babe žabe, jaz vas zapuščam, ura je dosti (saj skoraj ne morem verjet, da nisem zadnja ) lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:22:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita pa še to samo frutek ne hipp kašice ma ja kaj pa naj nardim seveda ji raje kupim kot pa da mi sploh ne bi jedla sem pa probala enkrat zelenjavno bljekkkk sem jo probala fujjj pa sem jo dala Lii je skor bruhala zraven...če ji dam pa recimo samo jabolko v roke kak krhelj pa recimo mal pocuza pa tud konec luštnega... ja seveda ji daš. Jaz ji bom tud dajala kupljene, če bo le hotla jest. frutek naj bi bil sladkan, hipp pa ni, mislim?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:23:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo a pol je skoz na kupljenih? Nika je pa zelenjavno kupljeno jedla, men se je pa želodec zraven obračal. Moram ko bo zdrava spet probat, če bo jedla al je blo to sam enkrat. poskusi dat v lonček (kupljen) hrano, ki jo skuhaš doma! sej sem probala veš ko sem doma naredila malo več frutkov pa sem dala v te lončke od frutka pa ni šans mama malo morgen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:23:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Se spomnite ko sem enkrat pravla kako pri nas jemo sadne kašice??Da je samo frutke kupljene no in sem pča mislila ko je bila maljša da je to to ampak sem ji že enparkrat doma nardila pa če mi verjamete al pa ne je odprla usta ampak ko sem ji dala v suat je začela kot da bo bruhala pa ji dam kupljen frutek pa ona lepo je...pa sem probala zmešat ni šans je prava že sedaj kaj šele bo a pol je skoz na kupljenih? Nika je pa zelenjavno kupljeno jedla, men se je pa želodec zraven obračal. Moram ko bo zdrava spet probat, če bo jedla al je blo to sam enkrat. poskusi dat v lonček (kupljen) hrano, ki jo skuhaš doma! Sem že naredila to, ma ni ona tak naivna. Ti šment, že zdaj!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:23:51
|
|
|
|
yania
|
Cuscus, sem tudi razmišljala če mu lahko dam...ok, bomo poskusili, samo jutri bo ajdova kaša Najaa, če ti povem, da sta moja nečaka hotela le hrano s kozarčkov, ko je sestra kaj skuhala, pa ni in ni šlo..samo pri njej je bil ta problem, da se ni znala lotiti s kuhanjem, pa je raje zaupala Hippu, in potem itak da nista sprejela njene hrane, ko sta bila navajena tistega... ma ti ji kar namiksaj, boš vidla da bo jedla...enkrat že... aja, sir in kruh..ma naš je to po koščkih, mu dajem samo sredičko, za en grahek velikosti sirčka, pa malo kruhka,,,skupaj ali pač posebej... glede mandarine se tudi pri prvem koščku tako strese, da že vem, da ga moram držati, ker bi drugače po tleh usekal ...ampak takoj v drugi sekundi odpre usta- daj šeeeee!!!!! je pa tako smešen zdej postal ko je, mu dam v usta on pogoltne in že odpre in čaka da pride nova žlička ...danes ene parkrat nisem vedela ali zeha ali čaka novo žličko, ker je bil že zelo utrujen
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:24:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 babe žabe, jaz vas zapuščam, ura je dosti (saj skoraj ne morem verjet, da nisem zadnja ) lahko noč lahko noč !
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 23:24:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita pa še to samo frutek ne hipp kašice ma ja kaj pa naj nardim seveda ji raje kupim kot pa da mi sploh ne bi jedla sem pa probala enkrat zelenjavno bljekkkk sem jo probala fujjj pa sem jo dala Lii je skor bruhala zraven...če ji dam pa recimo samo jabolko v roke kak krhelj pa recimo mal pocuza pa tud konec luštnega... ja seveda ji daš. Jaz ji bom tud dajala kupljene, če bo le hotla jest. kok vedo naše piške
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......