Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 10:19:48
|
|
|
|
nadka30
|
je kaj je lušten kuža. Se strinjam z pilotico da probaš z čajem in matičnim mlečkom, upam da sem prav napisala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 10:25:09
|
|
|
|
soncek_25
|
nadka bom vse probala, sam ne vem kje naj dobim matični mleček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 10:31:53
|
|
|
|
nadka30
|
pri kakem čebelarju(ta je baje najboljši) drugače se dobi pa tudi v kapsulah v trgovini. Zadnjič sem videla v reklami mislim da merkator da ga imajo v kapsulah.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 10:49:41
|
|
|
|
pilotina
|
soncek_25...iiii kako je lepa tvoja kuža kužasta jah veš, sem precej ležala...sem vas bolj preletela, pisat pa mi ni šlo za matični mleček ne vem, ker ga nisem uporabljala krvomočnico pa sva pila tako...ko je M končala sem za vsak slučaj počakala še en dan, da sem bila sigurna, da se je sluznica res sčistila, sepravi ko je bila res belina...krvomočnico sva pila zvečer, po eno skodelico vsak do ovulacje, pol sva jo pila še kake tri dni po predvideni O (jaz sem vedela kdaj je to, ker sem vsak mesec imela UZ...če pa ne veš narediš na približno) in sva prenehala do M oz. tokrat do pozitivnega testa...in tako par mesecev, ne vem točno, malo preberi na koliko časa si je treba vzeti malo pavze zvečer sem zavrela dve skodelici vode in dodala dve čajni žlički krvomočnice (ne vem kje sem prebrala, da ni fajn če je premočna, zato sem dala samo dve žlički)...in pustila deset minut, nato precedila in počakala, da se malo ohladi...midva sva kar nazdravljala vsak večer res ti iz srca želim, da vama bo krvomočnica pomagala
< Sporočilo je popravil pilotina -- 17.12.2009 10:50:02 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 10:51:49
|
|
|
|
pilotina
|
nadka30...kako si ti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 11:29:22
|
|
|
|
soncek_25
|
Bova nazdravila vsak večer , Pilotina hvala za informacije!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 11:32:56
|
|
|
|
nadka30
|
Pilotina jaz sem ok, sem pa včeraj da se malo pohvalim v vrtec, ki ga obiskuje naša nadja nesla polno vedro sldkih klementin, in ko bi to videle, kakšne vesele očke sem jaz naredila v vrtecu, še meni je bilo toplo pri srcu, ko sem videla kako so jih bili veseli. Tako da sem za konec leta naredla eno dobro gesto, ti srečni obrazki otrok mi bodo pa tudi za vedno ostali v srcu in spominu. Punce da vas spomnim, čez en teden je sveti večer upam da ste vse napisale pisam božičku oz. dedku mrazu tako da bodo lahko izpomnili naše goreče želje po plusku in zdravju. lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 12:56:30
|
|
|
|
Kliki
|
Nadka30 testek bom delala konec meseca če jo ne bo. Me sicer že vsake toliko malo zvija tako da ne vem kaj bo. Ja sem pa že zdavnaj napisala pismo in upam da mi bo prinesel kar sem si zaželela. Krvomočnica a to pomaga tudi zanositi? Ker jast imam M normalne. Zdej grem pa veselo na delo . Lepo popoldne Še malo zimskega vzdušja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 13:39:20
|
|
|
|
pilotina
|
Nadka30 pridna si, da si se to spomnila...res je, tako lepo je videti iskren in srečen nasmeh otroka Kliki...krvomočnica prekrvavi maternico in obnavlja maternično sluznico, jo ojača...pripravi sluznico na vgnezditev zarodka...tudi pitje je omejeno z vmesnimi pavzami...to je povedano po domače...malo si pogooglaj, je veliko napisanega o tem...nekatere imajo tudi težave z njo in če vmes krvaviš naj bi jo nehal piti poiščite malo po internetu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 17.12.2009 14:20:09
|
|
|
|
sonček85
|
kliki:hejla,no moj glih ne smuča.res pa obožuje sneg nadka:ja kako ti je pojedel denar,a si šla na banko in povedala ,saj oni zabeležijo vsako transakcijo,tko da mislim da bi denar mogla dobit. Ja drugače smo ok,no razen mene nekaj danes.Namreč zjutraj se ob 5h zbudi da bi dala Aleksu mlekec in ko ga nardim se mi zvrti ,slabo,takoj pokličem mojga nj da Aleksu jest sama pa sem se ulegla,kjer me je še glava začela bolet.Prvič sem občutila tako slabost in bolečino. Ves čas mi vreje po trebuhu-želodcu vse gre spodaj z mene,no zdaj popoldan je malo bolje ,veliko pa tudi ne.Upam,da se kaj iz tega ne izcimi. kepica :>vse vas lepo pozdravlja in ko bo imela čas nas pride pokukat sonček:ni zakaj,po moje bi ti pomagala.Probat ni greš ,me bomo pa močno navijale in stiskale pesti Pesika je pa lepa ,samo meni so ti psi tko,nevem no .Glih ti so najbolj napadalni do otrok.Upam,da bo vaša dobro sprejela otročka matični mleček :jaz sem ga kupila kar v Tuš trgovini in ga še imam doma,če češ ti pošljem če še rok velja,morem pogledat krvomočnica:dobro je če popoiješ mlačno,res je najbolje če daš tko 2 mali žlički notri .Navodila so tko na vrečki in če delaš tko kot piše gor je ok.Jaz sem delala tko.Pila sem pa kar zjutraj.Pač se sama odločiš kdaj boš pila.Mislim pa da sem jo pila kr od M do M če se ne motim,najdlje nekje 3-6m, potem pa pavza.Kupi se jo v sanolabor lekarni
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 8:26:39
|
|
|
|
soncek_25
|
Sonček upam, da si že bolš danes Tale moj pesek je bokser in ti obožujejo otroke, tako da verjetno ne bo panike (mogoče bo samo mal ljubosumna, ker je tolk scrkljana). V njih ni nobene napadalnosti, so pa zelo živahni in so večni otroci. Se priporočam za matični mleček, če ti ni težko poslat...hvala!!!!! vsem!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 9:26:18
|
|
|
|
nadka30
|
Punce hoj, ja denar sem dobila nazaj in pravkar sem od zdravnika, ker ima nadja tako vnete očke da jih zjutraj komaj odprema dobile sma kapljice, mi je pa zdravnik rekel da če ima to eden v vrtecu potem bojo slej kot prej dobili vsi, tako da naša je že 10 ki ima to vnetje. Punce eno pomoč rabim na koga se lahko obrnem, ker kadarkoli se hočem prijavit na ringaraja net, mi pravi da moje geslo ni pravo in moram za vsako prijavo pošiljat za spremembo gesla, ko mi pa pošljejo geslo in si ga potem jaz grem spremenit mi spet napiše da to geslo je neveljavno oz. ni napisaano prav jaz pa vem da je prav. Kaj naj naredim, to se sedaj dogaja že dva dni Sedaj p kupah kosilo ; pire krompir, čufti in solata, se komu sline cediji Sonček 85 pa ti si kupla ta matični mleček v kapsulah ali si ga dobila v tekočini Kliki držim pesti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 9:30:25
|
|
|
|
soncek_25
|
U Nadka, kako dobro kosilo...bi se kar povabla Kolikor sem brala glede matičnega mlečka naj bi se jedel po žlički, zjutraj eno pod jezik, da se raztopi. In kako kaj tvoje počutje, že kaj novega? Jaz sem pa prav jezna danes...ni , ni ..drek! Joj kolk grdo govorim, ampak če sem res jezna!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 10:27:14
|
|
|
|
nadka30
|
hay sonček torekj se ga dobi več vrst, jaz sem v reklami brala da ga imajo v obliki tablet . Če ne bo ta mesec nič bom šla pa tudi jaz v nabavo, sam moram najprej zvedet kje ga lahko kupim, sonček 85 javi kje si ga nabavila in ali je v obliki tablet ali tekoč,...... Sonček25 vljudno vabljena na kosilo. Moje počutje je enako pa saj danes sploh nimam časa razmišljat če me kje špika, mam pikico doma pa kar naprej išče mojo pozornost tako da se ji posvečam 100 na uro, vmes pa še na net priletim, popoldne grem pa v službo, moj pride prej iz službe pa bo on z njo. V vsakem primeru počakam do božiča, če tečke ne bo naredim na božično jutro test ( jaz strašno upam da si je tečka premislila in se je odločila da pride drugo leto za božička), pol pa bo kar bo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 10:40:11
|
|
|
|
soncek_25
|
o sej bi prišla na kosilo, če bi bla bližje, joj sem lačna ratala, kar voham te tvoje čufte (jih imam namreč ful rada) Sej prav, da ne razmišljaš preveč o počutju itd....pa prav lep dan si si izbrala za testek...navijam in držim pesti kliki tudi zate
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 10:55:20
|
|
|
|
nadka30
|
Ja dan za testek je več kot super sedaj samo še upam da bo rezultat tapravi in da tečke ne bo in potem imam teboljše darilo za mojega, mislim da ne vem sčim bi to darilo še lahko prekašala(seveda če bo plus, v kar ne dvomim ) lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 11:01:19
|
|
|
|
soncek_25
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 11:25:46
|
|
|
|
nadka30
|
Hay ali mogoče katera ve kje bi dobila božične CRACKERS, v orginalu se reče CRISTMAS CRACKERS [www.sexyforeignwoman.com] To je tako darilce v obliki bonbona - potegneš narazen in poči, notri je pa malo darilce. Malo sem pozna, da bi naročila prek neta, pa me zanima. če je slučajno kdo opazil kaj takega pri nas.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 11:30:43
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka naj bi jih imeli v Mark & Spenserju ter v Mercatorju (po moje Hipermarket).
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 11:38:32
|
|
|
|
nadka30
|
Hvala za info, bom morala v celje v velik center , upam da jih bodo imeli, malo bi rada polepšala božični večer, čeprav sem bila z nadjo pri zdravniku sem danes tak dobre volje, je že mal sumljivo zakaj sem tako dobre volje imam toliko energije da poka po šivih. Ne vem če sem napisala, da sem nesla polno vedro klementin v vrtec in veš kaj otroci so mi v zahvalo naredili tako lepo ovčko iz volne, ima ušeska, nos, noge, tak je uškana in moram priznat da so mi prišle solze v oči, ko sem videla kaj so mi v zahvalo naredili . Še posebej je bila srečna in ponosna name nadja Ali kater ve je trgovina MARK%SPENSER tudi v celju lp Mi imamo pa sončeka, tok je lepo ven gledat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 12:07:31
|
|
|
|
soncek_25
|
Pri nas so pa snežinke Misim da te trgovine v Celju ni, imaš pa Hipermarket Mercator, tko da tam bi jih pa skor mogl met.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 12:12:52
|
|
|
|
nadka30
|
To je pa čudno da pri vas imate snežinske mi pa tak sonček da je tako luštno, je pa full lepo pogledat proti Rogli, ko je sneženo bela zraven pa sonček sije, tako da snega je dovolj, tako da ni panike da bi morala smučat po zelenih strminah. Ja imaš prav boš šla kar v hipermarket v Celje še dobro da je odprt do 21 ure, jaz končam ob 20.30 tako da imam potem še čas da skočim v hipermarket , upam da jih bom še dobila, če ne pa ne, ne bom neke panike zganjala In ti kako si, kakšna je tetovaža ti je všeč? Še malo pa skliznem na šiht. čao lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 12:32:56
|
|
|
|
soncek_25
|
U ja tetovaža, sem to pozabla sporočit...je kar velika slikca, morm priznat da je lepo, ma enga hudega bikca gor na roki...je reku, da ga ni nič bolel, zdej pa je varijanta, da ga res ni, kar dvomim, al pa da samo govori da ga ni, sej veš moški ego Zdej sem se pa res navdušila, da še svojo popravim, že iščem slikice, bom šla januarja za RD!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 12:38:28
|
|
|
|
nadka30
|
Vsa čast vama, mene je pa tako strah imam tak filing da to tako boli, da me kar mine da bi si dala kaj tetovirat. In to kar bikeca ima, ja mogoče ga pa res ni nič bolelo, samo verjetno je vmes moški ego Kaj imaš pa sedaj tetovirano?verjetno si mi že povedala pa mi je všlo skozi eno uho . Tako sedaj pa res grem drugače bom zamudla na šiht. lp Vesm ostalim pa lep sončen, mrzel pozdrav
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 18.12.2009 12:54:37
|
|
|
|
Kliki
|
Samo nahutro povem da se selim v januar. Je že včeraj prišla. Sem malo .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Koliko otrok si želite imeti?binyyKoliko otrok si želite imeti?1 (
9%)
2 (
40%)
3 (
39%)
4 (
9%)
5 ali več (
3%)
Število vseh glasov: 323Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!