|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
14.12.2009 17:08:48   
tanjusi
Pozdravljene punce!user posted image
Tudi pri nas sneži... nisem najbolj vesela, pa bo žeuser posted image
Drugače pa je danes prišla na obisk teta iz krvavcauser posted image ,  okroglih 28 dni po ss. mi jo je ginekologinja že v četrek napovedovala ... pa jajčnik me ne boli več... tak da mogoče bomo pa lahko po januarski menstruaciji štartali za user posted image ... punce jaz sem tako čustvena  ... včeraj sem bila v eni družbi in so bile tri male deklice pa ena nosečka , jaz sem komaj zadrževala solze , res, sedaj vidim kako velika je moja želja po user posted image ..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
14.12.2009 20:12:19   
a.biba
Tanjusi se spomnim kako je to hudo, ampak nič se ne boj. Tudi ti boš kmalu ponosno hodila naokoli s trebuščkomuser posted image .

Še malo pa bodo začeli prvi pluseki padat user posted image user posted image user posted image  še vedno navijam!!!

Jaz sem imela danes morfologijo, joj so solzice nekontrolirano tekle. Vse je kot mora biti, še spol smo enkrat potrdili, tako dolgo je g. žokal, da nam je razkril lulčija. Tako, da pravi, da je 99,9 odstoten. Sto pa nikoli ne rečeuser posted image .

Mala babika je danes tako uživala na snegu, se valjala, po štirih hodila, po riti vozla... zdaj pa že sladko spi, ker jo je čisto utrudilo. Tole pa je res pravo otroško veselje, jo je bilo tako fajn gledati, je kar žarela. Je še mami od gledanja precej utrujena.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
14.12.2009 22:38:12   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Pozdravljene punce!user posted image
Tudi pri nas sneži... nisem najbolj vesela, pa bo žeuser posted image
Drugače pa je danes prišla na obisk teta iz krvavcauser posted image ,  okroglih 28 dni po ss. mi jo je ginekologinja že v četrek napovedovala ... pa jajčnik me ne boli več... tak da mogoče bomo pa lahko po januarski menstruaciji štartali za user posted image ... punce jaz sem tako čustvena  ... včeraj sem bila v eni družbi in so bile tri male deklice pa ena nosečka , jaz sem komaj zadrževala solze , res, sedaj vidim kako velika je moja želja po user posted image ..

tanjusi super, da je vse OK, pol mava enaka navodila. Samo mene trenutno še vedno ful skrbi, pa strah, da se spet ponovi,... pol pa male čukce od prijateljic vidim, se pa čisto raznežim. Ma bi bilo fino, da bi to krizno obdobje in bruhalne tedne človek lahko preskočil in začel tam pri 16 tednu, ko se začnejo metuljčki

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
15.12.2009 6:07:05   
zvesta
jutro...

ne morem spati... danes mineva leto dni, od kar sem se poslovila od moje nesojene pikice.... hudo mi je.... user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
15.12.2009 7:30:14   
sonček85
jutro!

Najprej nadka:ti si menda spraševala takrat po cimetovih zvezdicah za recept,jaz tepka ga imam doma ,sem včeraj gledala moje knjige z recepti za kolače ,kekse,.... in ga najdem tko da če še rabiš povej
zvesta:nimam drug za napisat kot to da se zjoči in misli pozitivno,sedaj imaš malo pikico pod srčkom in vse bo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
frufru:držimo pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
15.12.2009 8:53:29   
nadka30
punce eno lepo jutro, prav srečna sem da vas lahko pozdravim, včeraj bi se lahko zgodilo to kar si še v mislih nisem mislila.
Sonček 85 ti boš najbolj vedela kje se je zgodili iz smeri stranice proti frankolovem po tistih ovinkih, ko sem se peljala v službo me je naenkrat zaenslo in trikrat zavrtelo okrog, ker je bila strašna poledica na cesti, pa se nisem peljala več kot 50 na uro, ko sem  sedela v avtu sem samo čakala da bo poknilo oz, me bo zadel druga avto ali pa me bo vrglo v jarek z vodo.
Povem vam včeaj je bil nekdo z mano, ker sem se ustavila cca 20 m od betonskega jaška, če bi poknila v njega bi bil vprašaj kaj bi bilo iz mene, tako pa me je vrglo v zgornji jarek od koder pa nisem mogla več priti na cesto, še dobro da so mi pomagali in veste kaj je največji čudež da na avtu ni nobene praske, meni ni nič je pa res ko sem prišla v službo je vse to prišlo za mano in roke ter noge so se mi tako tresle da bi lahko šla delat v slaščičarno krofe s cukrom nasipavat.
Imam občutek kot da je nekdo bil ob meni  in me je  dejansko obvaroval da se mi ni nič zgodilouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zvesta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanjusi in frufru super da je vse ok, sedaj pa samo še čist malo potem pa bo plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
15.12.2009 8:56:32   
nadka30
sonček če imaš recept mi ga pa napišiuser posted image user posted image user posted image
Danes sem srečna da še živim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
15.12.2009 9:05:25   
soncek_25
Nadka, revček mojuser posted image user posted image user posted image
No, samo da je bilo vse ok in da se nisi poškodovala.
Zvesta tudi tebi user posted image , verjamem pa, da ti je vseeno lažje, ko si že user posted image in je vse ok. Meni je tudi še vedno težko, za vsakim posebej, user posted image po prvi nosečnosti bi bil star že 3 mesece, po drugi nosečnosti pa bi bila nosečka že okrog 22 tednovuser posted image Ampak kot pravim, vse se zgodi z namenom, jaz sem letos mogoče ravno zaradi tga močnejša in se lažje spopadam vsem, sem pa kljub temu optimistična in vem, da bom tudi jaz enkrat donosila zdravega otročka in ga stisnila k sebi. V bistvu se sedaj že veselim tega, da bi enkrat prilezla do nuhalne in bi slišala besede: Vse je ok, lepo raste:)
Frufru vse bo ok, boš videla! Držim pesti!
a.biba čestitke za morfologijouser posted image
Tanjusi tebi pa user posted image čestitke za M, to je dober znak da je vse v redu in boš lahko šla v nove "boje". Boš videla, januarja boš zagledala debel + in potem oktobra k sebi stisnila štručko!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
15.12.2009 9:14:51   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Nadka, revček mojuser posted image user posted image user posted image
No, samo da je bilo vse ok in da se nisi poškodovala.
Zvesta tudi tebi user posted image , verjamem pa, da ti je vseeno lažje, ko si že user posted image in je vse ok. Meni je tudi še vedno težko, za vsakim posebej, user posted image po prvi nosečnosti bi bil star že 3 mesece, po drugi nosečnosti pa bi bila nosečka že okrog 22 tednovuser posted image Ampak kot pravim, vse se zgodi z namenom, jaz sem letos mogoče ravno zaradi tga močnejša in se lažje spopadam vsem, sem pa kljub temu optimistična in vem, da bom tudi jaz enkrat donosila zdravega otročka in ga stisnila k sebi. V bistvu se sedaj že veselim tega, da bi enkrat prilezla do nuhalne in bi slišala besede: Vse je ok, lepo raste:)
Frufru vse bo ok, boš videla! Držim pesti!
a.biba čestitke za morfologijouser posted image
Tanjusi tebi pa user posted image čestitke za M, to je dober znak da je vse v redu in boš lahko šla v nove "boje". Boš videla, januarja boš zagledala debel + in potem oktobra k sebi stisnila štručko!

se podpišem.A veš kaj je zanimivo sonček, da ko sem sedela v avtu in me je sukalo sem skoz imela filing kot da nekdo sedi ob meni.user posted image user posted image user posted image Saj ne vem ali se mi je bledlo  ali kaj ampak tega občutka se nisem znebila vse do časa ko sem prišla na šihtuser posted image user posted image user posted image .
In kako smo sonček, kdaj delaš testek da močno navijam, še malo in greš smuuuuuuuuuuuuučattttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
15.12.2009 9:20:03   
soncek_25
Nadka tudi jaz sem že imela občutek,da me nekdo ali nekaj varuje...verjamem v take stvari.
Do petka dam čas M da se ulije, potem delam testuser posted image , mal mi je čudno vse skup, ker imam pritisk v trebuhu tko čudno, en dan je potem spet ne...nazadnje ko je blo tko, sem imela cisto in mi je  zamujala 3 tedneuser posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo spet isto.
Kadar sem bila nosečka, sem imela iste bolečine kot pred M, pa še joškice so me bolele, zdej je pa res čudno vse skup...samo da se mi ne bi ciklus podaljšaluser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
15.12.2009 9:26:41   
nadka30
No dobro pol se mi še ne blede.user posted image user posted image user posted image . Ampak res kako je to zanimivo, ta občutek je tako močen da na koncu se res vprašaš ali je to mogoče da bi nekdo sedel zraven tebe, to se mi je sedaj prvič naredilo da bi imela tak občutek. Torej mora biti nekaj nad nami, kot da bi me nek angel pazil in res niti praske ni na avtu, ko veš da prasko dobiš ob vsaki malenkosti in tudi avto se je ustavil sam od sebe, pa najbolj je zanimivo, ker ne z ene ne z druge strani ni v tistem trenutku pripeljal noben avto, ker drugače je ta cesta kar prometnauser posted image user posted image user posted image .
Očitno imam angela varuhauser posted image user posted image user posted image user posted image
O sedaj si me pa naredila radovedno, sedaj bom pa skoz in to močno držala pesti za plususer posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2111
15.12.2009 10:37:37   
zvesta
evo, končno dobre novičke od Twixy:

Hej! Zdaj nisem pisala, ker je blo stanje fuuul kritično in so naju že skoraj odpisali!! Ampak zdaj so rekli, da je konec hude nevarnosti ampak bodo po porodu potrebne operacije! Srečna sem, ampak me je še vedno strah! Vse pikepoke in objemčki so pomagali! Hvala vam punce, rada te/vas mama zelo!!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
15.12.2009 10:54:07   
nadka30
bravoza twiky in njeno punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
15.12.2009 10:58:04   
soncek_25
Twixy user posted image zate in tvojo punčko...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
15.12.2009 11:12:09   
sonček85
nadka:joj pa kaj si ja hecna,res si imeal srečo ,ker tisti ovinki so pasji.Res je nekdo bdel nad tabo .SAMO DA TI NI NIČ ,PA SEVEDA AVTU TUDIuser posted image user posted image
sonček:kako lep zimski avataruser posted image user posted image
twixy:še tukaj bravo in držimo pestke še naprej
jaz pa kepico pogrešamuser posted image

no danes pa ni naš dan:Aleks je že cel dan tko siten da kr kaj,nič mu ne paše,mu hočem probat zobeke se samo dere,ni da ni.Upam,da bo kak zobek pokukal ven in bo boljš.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
15.12.2009 11:21:17   
sonček85
nadka:recept poslan na ZS

tko skutine palačinke so že v pečici  potem se gremo pa filat z njimi.Imam pa doma bolnika tko da ........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.12.2009 11:23:03 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
15.12.2009 12:24:28   
nadka30
hvala za recept, user posted image user posted image user posted image user posted image res sem imela včeraj več sreče kot pameti.
Ampak še zdaj mi ne gre v glavo da ni meni nič niti avtu nič, niti praske
sonček kak maš lepo slikco, sedaj se pa ve da so prazniki blizuuser posted image user posted image user posted image
jaz bi tudi palačinka, joj sedaj mi pa lušte delaš
pa res kje je pa kepicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
15.12.2009 16:26:32   
sonček85
nadka:ni zakaj

mene zanima kje so vse,nobene niuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
16.12.2009 7:50:18   
soncek_25
Jutro drage moje!
Sporočam vam, da se selim v januaruser posted image ...nič ne bo decembra z user posted image , tudi pismo Dedku Mrazu ni pomagalo...no sej, niti nisem tolk žalostna, bo pa naslednji mesec plusekuser posted image Mal mi je blo čudno, k mam spet kar rjav izcedek in sem sem šla zato delat test, ki je negativen...po moje bi blo fajn, da dobim nekaj za sluznico, ker verjetno je res tolk tanka, da niti ne bi mogla zanosit, kaj mislite? (od abrazije je to že 3 M in vsakič imam 3 dni rjav izcedek, nobene krvi)
A so progesteronske tablete za to (dabroston)?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
16.12.2009 8:45:45   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro drage moje!
Sporočam vam, da se selim v januaruser posted image ...nič ne bo decembra z user posted image , tudi pismo Dedku Mrazu ni pomagalo...no sej, niti nisem tolk žalostna, bo pa naslednji mesec plusekuser posted image Mal mi je blo čudno, k mam spet kar rjav izcedek in sem sem šla zato delat test, ki je negativen...po moje bi blo fajn, da dobim nekaj za sluznico, ker verjetno je res tolk tanka, da niti ne bi mogla zanosit, kaj mislite? (od abrazije je to že 3 M in vsakič imam 3 dni rjav izcedek, nobene krvi)
A so progesteronske tablete za to (dabroston)?

sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj to ni res, to pa res ni fer,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res mora biti v januarju plus, tako ti ga privoščim, mogoče ima pa dedek mraz zakasleno darilo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image .
To pa je zanimivo da imaš samo rjav izcedek, ker jaz imam kar veliko količino krviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2120
16.12.2009 8:48:15   
soncek_25
Hvala Nadka...
Ja men so tudi te M čudne, prej sem imela normalne, običajne M s krvavitvijo, tako dares sumim da imam pretanko maternično sluznico. Morm poklicat G, da vidim, kaj bo rekla, oziroma, da mi da nekaj, da to popravimouser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
16.12.2009 8:53:19   
nadka30
Ja sonček mogoče je res dobro da pokličeš svojo G in ji poveš kaj se dogaja, ker to je res čudno da bi imela samo rahel rjav izcedek ,ker moja M je čist normalna tudi prva po ss je bila ok.
Boš videla ker je bil bolj slab konec leta bo začetek tok boljši in na smučanju bosta veselo user posted image user posted image user posted image in potem malo pred rojs. dnevom zagledala plus
Jaz pa še čakam še malo več kot teden potem bomo pa videli če smo kaj uštimali ali ne, če ne bomo pač vajo ponoviliuser posted image user posted image user posted image user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2122
16.12.2009 13:11:05   
Kliki
nadka30 hvala angelem da so te obvarovali med nami.
Sonček upam da bo Aleks kamalu spet boljše volje.zato mu pošoijamuser posted image .

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
16.12.2009 13:15:53   
Kliki
Pri nas pa tako lepo pada user posted image user posted image user posted image
                                             user posted image user posted image  
                                                 user posted image   
Jast imam pa danes nedeljo in sem že malo pospravljala, sedaj me pa čaka še malo user posted image .

Kako ste punce?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še malo slikica da ne pozabimo v katerem mesecu leta smo.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 16.12.2009 13:17:19 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
16.12.2009 13:16:40   
soncek_25
Kliki očitno smo same tukaj gor. kako si?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?