Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 14.12.2009 17:08:48
|
|
|
|
tanjusi
|
Pozdravljene punce! Tudi pri nas sneži... nisem najbolj vesela, pa bo že Drugače pa je danes prišla na obisk teta iz krvavca , okroglih 28 dni po ss. mi jo je ginekologinja že v četrek napovedovala ... pa jajčnik me ne boli več... tak da mogoče bomo pa lahko po januarski menstruaciji štartali za ... punce jaz sem tako čustvena ... včeraj sem bila v eni družbi in so bile tri male deklice pa ena nosečka , jaz sem komaj zadrževala solze , res, sedaj vidim kako velika je moja želja po ..
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 14.12.2009 20:12:19
|
|
|
|
a.biba
|
Tanjusi se spomnim kako je to hudo, ampak nič se ne boj. Tudi ti boš kmalu ponosno hodila naokoli s trebuščkom . Še malo pa bodo začeli prvi pluseki padat še vedno navijam!!! Jaz sem imela danes morfologijo, joj so solzice nekontrolirano tekle. Vse je kot mora biti, še spol smo enkrat potrdili, tako dolgo je g. žokal, da nam je razkril lulčija. Tako, da pravi, da je 99,9 odstoten. Sto pa nikoli ne reče . Mala babika je danes tako uživala na snegu, se valjala, po štirih hodila, po riti vozla... zdaj pa že sladko spi, ker jo je čisto utrudilo. Tole pa je res pravo otroško veselje, jo je bilo tako fajn gledati, je kar žarela. Je še mami od gledanja precej utrujena.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 14.12.2009 22:38:12
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Pozdravljene punce! Tudi pri nas sneži... nisem najbolj vesela, pa bo že Drugače pa je danes prišla na obisk teta iz krvavca , okroglih 28 dni po ss. mi jo je ginekologinja že v četrek napovedovala ... pa jajčnik me ne boli več... tak da mogoče bomo pa lahko po januarski menstruaciji štartali za ... punce jaz sem tako čustvena ... včeraj sem bila v eni družbi in so bile tri male deklice pa ena nosečka , jaz sem komaj zadrževala solze , res, sedaj vidim kako velika je moja želja po .. tanjusi super, da je vse OK, pol mava enaka navodila. Samo mene trenutno še vedno ful skrbi, pa strah, da se spet ponovi,... pol pa male čukce od prijateljic vidim, se pa čisto raznežim. Ma bi bilo fino, da bi to krizno obdobje in bruhalne tedne človek lahko preskočil in začel tam pri 16 tednu, ko se začnejo metuljčki
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 6:07:05
|
|
|
|
zvesta
|
jutro... ne morem spati... danes mineva leto dni, od kar sem se poslovila od moje nesojene pikice.... hudo mi je....
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 7:30:14
|
|
|
|
sonček85
|
jutro! Najprej nadka:ti si menda spraševala takrat po cimetovih zvezdicah za recept,jaz tepka ga imam doma ,sem včeraj gledala moje knjige z recepti za kolače ,kekse,.... in ga najdem tko da če še rabiš povej zvesta:nimam drug za napisat kot to da se zjoči in misli pozitivno,sedaj imaš malo pikico pod srčkom in vse bo dobro frufru:držimo pesti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 8:53:29
|
|
|
|
nadka30
|
punce eno lepo jutro, prav srečna sem da vas lahko pozdravim, včeraj bi se lahko zgodilo to kar si še v mislih nisem mislila. Sonček 85 ti boš najbolj vedela kje se je zgodili iz smeri stranice proti frankolovem po tistih ovinkih, ko sem se peljala v službo me je naenkrat zaenslo in trikrat zavrtelo okrog, ker je bila strašna poledica na cesti, pa se nisem peljala več kot 50 na uro, ko sem sedela v avtu sem samo čakala da bo poknilo oz, me bo zadel druga avto ali pa me bo vrglo v jarek z vodo. Povem vam včeaj je bil nekdo z mano, ker sem se ustavila cca 20 m od betonskega jaška, če bi poknila v njega bi bil vprašaj kaj bi bilo iz mene, tako pa me je vrglo v zgornji jarek od koder pa nisem mogla več priti na cesto, še dobro da so mi pomagali in veste kaj je največji čudež da na avtu ni nobene praske, meni ni nič je pa res ko sem prišla v službo je vse to prišlo za mano in roke ter noge so se mi tako tresle da bi lahko šla delat v slaščičarno krofe s cukrom nasipavat. Imam občutek kot da je nekdo bil ob meni in me je dejansko obvaroval da se mi ni nič zgodilo Zvesta Tanjusi in frufru super da je vse ok, sedaj pa samo še čist malo potem pa bo plusek
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 8:56:32
|
|
|
|
nadka30
|
sonček če imaš recept mi ga pa napiši Danes sem srečna da še živim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 9:05:25
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka, revček moj No, samo da je bilo vse ok in da se nisi poškodovala. Zvesta tudi tebi , verjamem pa, da ti je vseeno lažje, ko si že in je vse ok. Meni je tudi še vedno težko, za vsakim posebej, po prvi nosečnosti bi bil star že 3 mesece, po drugi nosečnosti pa bi bila nosečka že okrog 22 tednov Ampak kot pravim, vse se zgodi z namenom, jaz sem letos mogoče ravno zaradi tga močnejša in se lažje spopadam vsem, sem pa kljub temu optimistična in vem, da bom tudi jaz enkrat donosila zdravega otročka in ga stisnila k sebi. V bistvu se sedaj že veselim tega, da bi enkrat prilezla do nuhalne in bi slišala besede: Vse je ok, lepo raste:) Frufru vse bo ok, boš videla! Držim pesti! a.biba čestitke za morfologijo Tanjusi tebi pa čestitke za M, to je dober znak da je vse v redu in boš lahko šla v nove "boje". Boš videla, januarja boš zagledala debel + in potem oktobra k sebi stisnila štručko!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 9:14:51
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Nadka, revček moj No, samo da je bilo vse ok in da se nisi poškodovala. Zvesta tudi tebi , verjamem pa, da ti je vseeno lažje, ko si že in je vse ok. Meni je tudi še vedno težko, za vsakim posebej, po prvi nosečnosti bi bil star že 3 mesece, po drugi nosečnosti pa bi bila nosečka že okrog 22 tednov Ampak kot pravim, vse se zgodi z namenom, jaz sem letos mogoče ravno zaradi tga močnejša in se lažje spopadam vsem, sem pa kljub temu optimistična in vem, da bom tudi jaz enkrat donosila zdravega otročka in ga stisnila k sebi. V bistvu se sedaj že veselim tega, da bi enkrat prilezla do nuhalne in bi slišala besede: Vse je ok, lepo raste:) Frufru vse bo ok, boš videla! Držim pesti! a.biba čestitke za morfologijo Tanjusi tebi pa čestitke za M, to je dober znak da je vse v redu in boš lahko šla v nove "boje". Boš videla, januarja boš zagledala debel + in potem oktobra k sebi stisnila štručko! se podpišem.A veš kaj je zanimivo sonček, da ko sem sedela v avtu in me je sukalo sem skoz imela filing kot da nekdo sedi ob meni. Saj ne vem ali se mi je bledlo ali kaj ampak tega občutka se nisem znebila vse do časa ko sem prišla na šiht . In kako smo sonček, kdaj delaš testek da močno navijam, še malo in greš smuuuuuuuuuuuuučatttttttttt
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 9:20:03
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka tudi jaz sem že imela občutek,da me nekdo ali nekaj varuje...verjamem v take stvari. Do petka dam čas M da se ulije, potem delam test , mal mi je čudno vse skup, ker imam pritisk v trebuhu tko čudno, en dan je potem spet ne...nazadnje ko je blo tko, sem imela cisto in mi je zamujala 3 tedne Upam, da ne bo spet isto. Kadar sem bila nosečka, sem imela iste bolečine kot pred M, pa še joškice so me bolele, zdej je pa res čudno vse skup...samo da se mi ne bi ciklus podaljšal
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 9:26:41
|
|
|
|
nadka30
|
No dobro pol se mi še ne blede. . Ampak res kako je to zanimivo, ta občutek je tako močen da na koncu se res vprašaš ali je to mogoče da bi nekdo sedel zraven tebe, to se mi je sedaj prvič naredilo da bi imela tak občutek. Torej mora biti nekaj nad nami, kot da bi me nek angel pazil in res niti praske ni na avtu, ko veš da prasko dobiš ob vsaki malenkosti in tudi avto se je ustavil sam od sebe, pa najbolj je zanimivo, ker ne z ene ne z druge strani ni v tistem trenutku pripeljal noben avto, ker drugače je ta cesta kar prometna . Očitno imam angela varuha O sedaj si me pa naredila radovedno, sedaj bom pa skoz in to močno držala pesti za plus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 10:37:37
|
|
|
|
zvesta
|
evo, končno dobre novičke od Twixy: Hej! Zdaj nisem pisala, ker je blo stanje fuuul kritično in so naju že skoraj odpisali!! Ampak zdaj so rekli, da je konec hude nevarnosti ampak bodo po porodu potrebne operacije! Srečna sem, ampak me je še vedno strah! Vse pikepoke in objemčki so pomagali! Hvala vam punce, rada te/vas mama zelo!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 10:54:07
|
|
|
|
nadka30
|
bravoza twiky in njeno punčko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 10:58:04
|
|
|
|
soncek_25
|
Twixy zate in tvojo punčko...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 11:12:09
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:joj pa kaj si ja hecna,res si imeal srečo ,ker tisti ovinki so pasji.Res je nekdo bdel nad tabo .SAMO DA TI NI NIČ ,PA SEVEDA AVTU TUDI sonček:kako lep zimski avatar twixy:še tukaj bravo in držimo pestke še naprej jaz pa kepico pogrešam no danes pa ni naš dan:Aleks je že cel dan tko siten da kr kaj,nič mu ne paše,mu hočem probat zobeke se samo dere,ni da ni.Upam,da bo kak zobek pokukal ven in bo boljš.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 11:21:17
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:recept poslan na ZS tko skutine palačinke so že v pečici potem se gremo pa filat z njimi.Imam pa doma bolnika tko da ........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.12.2009 11:23:03 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 12:24:28
|
|
|
|
nadka30
|
hvala za recept, res sem imela včeraj več sreče kot pameti. Ampak še zdaj mi ne gre v glavo da ni meni nič niti avtu nič, niti praske sonček kak maš lepo slikco, sedaj se pa ve da so prazniki blizu jaz bi tudi palačinka, joj sedaj mi pa lušte delaš pa res kje je pa kepica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 15.12.2009 16:26:32
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:ni zakaj mene zanima kje so vse,nobene ni
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 7:50:18
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro drage moje! Sporočam vam, da se selim v januar ...nič ne bo decembra z , tudi pismo Dedku Mrazu ni pomagalo...no sej, niti nisem tolk žalostna, bo pa naslednji mesec plusek Mal mi je blo čudno, k mam spet kar rjav izcedek in sem sem šla zato delat test, ki je negativen...po moje bi blo fajn, da dobim nekaj za sluznico, ker verjetno je res tolk tanka, da niti ne bi mogla zanosit, kaj mislite? (od abrazije je to že 3 M in vsakič imam 3 dni rjav izcedek, nobene krvi) A so progesteronske tablete za to (dabroston)?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 8:45:45
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Jutro drage moje! Sporočam vam, da se selim v januar ...nič ne bo decembra z , tudi pismo Dedku Mrazu ni pomagalo...no sej, niti nisem tolk žalostna, bo pa naslednji mesec plusek Mal mi je blo čudno, k mam spet kar rjav izcedek in sem sem šla zato delat test, ki je negativen...po moje bi blo fajn, da dobim nekaj za sluznico, ker verjetno je res tolk tanka, da niti ne bi mogla zanosit, kaj mislite? (od abrazije je to že 3 M in vsakič imam 3 dni rjav izcedek, nobene krvi) A so progesteronske tablete za to (dabroston)? sonček pa saj to ni res, to pa res ni fer, Zdaj pa res mora biti v januarju plus, tako ti ga privoščim, mogoče ima pa dedek mraz zakasleno darilo zate . To pa je zanimivo da imaš samo rjav izcedek, ker jaz imam kar veliko količino krvi sonček
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 8:48:15
|
|
|
|
soncek_25
|
Hvala Nadka... Ja men so tudi te M čudne, prej sem imela normalne, običajne M s krvavitvijo, tako dares sumim da imam pretanko maternično sluznico. Morm poklicat G, da vidim, kaj bo rekla, oziroma, da mi da nekaj, da to popravimo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 8:53:19
|
|
|
|
nadka30
|
Ja sonček mogoče je res dobro da pokličeš svojo G in ji poveš kaj se dogaja, ker to je res čudno da bi imela samo rahel rjav izcedek ,ker moja M je čist normalna tudi prva po ss je bila ok. Boš videla ker je bil bolj slab konec leta bo začetek tok boljši in na smučanju bosta veselo in potem malo pred rojs. dnevom zagledala plus Jaz pa še čakam še malo več kot teden potem bomo pa videli če smo kaj uštimali ali ne, če ne bomo pač vajo ponovili lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 13:11:05
|
|
|
|
Kliki
|
nadka30 hvala angelem da so te obvarovali med nami. Sonček upam da bo Aleks kamalu spet boljše volje.zato mu pošoijam .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 13:15:53
|
|
|
|
Kliki
|
Pri nas pa tako lepo pada Jast imam pa danes nedeljo in sem že malo pospravljala, sedaj me pa čaka še malo . Kako ste punce? Pa še malo slikica da ne pozabimo v katerem mesecu leta smo.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 16.12.2009 13:17:19 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 16.12.2009 13:16:40
|
|
|
|
soncek_25
|
Kliki očitno smo same tukaj gor. kako si?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?