|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
13.12.2009 9:00:49   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Tudi jast sem šla pred leti k otroški polnočnici in je blo super. Pravo pa tudi jast pogosto user posted image .

jaz še nisem bila pri dobeni. Mogoče bom šla drugo leto k otroški z najino bebouser posted image user posted image

seveda, joj kak bo fajn ko boš šla z vajino bejbo k polnočnicam.
Punce dobro jutro pri nas pa snežžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiiii, tako je lepo gledat snežinske, ki padajao. Še malo in tukaj bo božič jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
13.12.2009 9:27:30   
Teni_
Dobro jutro.

Pri nas tudi sneži. Dobro, da je kar vzdržalo brez snega, ker smo imeli včeraj zaključnega. Super smo se imeli. Toliko že tako dolgo nisem preplesala. Komaj čakam, da vidim slike.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
13.12.2009 9:29:34   
a.biba
Jutro!

Mami si je pa danes privoščila - spala do 9h, sicer malo na silo, pa vseeno sem rekla, da prej ne vstanem, ker vprašanje kdaj bo spet takšna priložnost. Mala miška pri teti in stricu spi (zdaj ji je pa to zabavno, če lahko med vikendom tam spi, meni pa tudi paše, da vem kam jo bomo dali, če bo treba ponoči kam letet), ati je šel z moško družbo na potep že zgodaj zjutraj in se vrača zvečer. Tako, da midve imama ženski večer, grema k prijateljici na kosilo, potem bomo pa videli kako se bo nadaljeval dan.

Polnočnicam tudi mi ne hodimo, ker nisem rada na mrzlem, sploh pa sredi noči. Tako, da ta plan za nas odpade. Smrečko pa še ne vem kdaj bomo postavljali, verjetno kar 24. je tako fajn, ko so potem naslednjo jutro darila spodaj. Samo ne vem kdo jih bo letos nabavljal... ni volje za po trgovinah lazit...

Zvesta kako je bilo zadnjič na pregledu, mislim, da nisi nič pisala o tem. Sem močno držala pesti.

Zdaj grem pa otročeka iskat, dovolj ima razvajanja brez mene....

Tudi tu čisto malo sneži, bolj muhice, videti je pa ravno tako fajn user posted image  - sem že vesela snega.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 13.12.2009 9:30:32 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
13.12.2009 15:28:34   
nadka30
vidim da danes pa ni nobenega pogovora tukaj, verjetno ste vse na obiskim oz. pečete peciva. Pri nassnegeca ni več pa tudi snežit je nehalo. Včeraj smo si ogledali risani film jelenček niko, res je taka lepa risanka ti da kar praznično vzdušje,.
lp

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
13.12.2009 15:40:54   
Kepica83
hej nadka!
Si prižgala svečko?user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
13.12.2009 15:45:21   
nadka30
o kepica hay, ja sem prižgala, še nea in pol je božič tuuser posted image user posted image user posted image user posted image , kepica ti priporočam da si pogledata to risanko, boš videla kakšno praznično vzdušje bosta dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image , ne bo dolgo ko bosta lahko šla v kino z svojimuser posted image to bo šele veselje, tako lepo je pogledat starše, ki pripeljejo svojeuser posted image user posted image user posted image , dobiš kar tapravp družinsko vzdušje. Res vama privoščim da občutita to vzdušje. Mi smo bili poponoma obtovorjeni, pijača, pokovka in seveda brez čokoladnih bonbončkov ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
13.12.2009 16:25:16   
Kepica83
joj pa veš da bi šla. Mogoče pa mojega le prepričam da gremauser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
13.12.2009 17:03:45   
nadka30
zakaj pa ne, jaz sem pravkar bila na uri pravljic, je bilo super, bila je pravljica o srnjaku, potem smo risali in izdelovali srnjaka in koncu se krmili koze in ovce, tak je blo luštno da ne morem povedat, sam na žalost sem pozabila fotoaparat domauser posted image user posted image user posted image , drugič ga sigurno vzamem sabo, pa še kenguruja je na koncu božala, pravi mali živalski vrtuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
Ta risanka o jelenčeku niku ni samo za otroke, veš včasih prav paše če se odrasel prelevi v otroka, jaz priznam da včasih rada pogledam risanke, sedaj ko ima pa nadjo imam pa še izgovor da gremo v kino gledat risankeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
13.12.2009 19:01:11   
sonček85
Evo nas nazaj.

Kepica:hvala ,smo se imeli res super,pa tko lepo je šel včeraj zjutraj snegec in danes tudi tako da je bilo lepo belo že zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image
nadka:hvala enako ,mala je pravi cuker,edino kolikor se ji je mudilo gledat jelenčka Nika.In kako je bilo ,a veš da mene tudi mika,mogoče ga pa doma pogledam ko mi ga dragi prineseuser posted image user posted image user posted image Ko pa bosste se pa le oglasi še kaj user posted image Ja res je,po moje bo pravi šarmeruser posted image
tanjuši:a vi ste tudi pujseka klali.Mi tudi ,samo jaz sem bila bolj kot ne z Aleksom ker je bil včeraj do 15h nekje taka tečka koker sem šla je jokal user posted image Potem pa je bilo vredu,samo da se je navadil
Teni:super za tko super zaključek,a si se še zame user posted image
biba:super da si si privosščila ,malo kdaj je to,le privošči si user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
13.12.2009 19:37:56   
Teni_
Itak, da sem, sonček.

Res je bilo lušno, pa nisem bila kaj podkrepljena z alkoholom. Ne vem, če sem 2 dcl rdečega spila, ampak naplesala pa sem se. Sicer sem bila že ob dveh doma, začeli pa smo ob devetih,ampak vseeno.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
13.12.2009 19:38:20   
Kepica83
hej sonček85!
Ma sem te pogrešala tu na forumu veš? Ju3 grem na CSD pa nimam pojma kaj naj vse imam zraven za izračun porodniške? A ve katera? Ne najdem vseh plačilnih. A lahko si dam na banki izpisat vse plače v tem letu? Velja to?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
13.12.2009 20:25:37   
sonček85
teni:Supeer
kepica:za porodniško potrebuješ materinsko in od G potrdilo o odatumu poroda
Pa zadnjih 12 plač se mi zdi.Zakaj pa nimaš vseh plačiolnih,a nisi delala al kako.jaz sem nesla plačilne samo po moje če pa si bila na zavodu al pa kako pa neseš tisto potrdilo še zraven ,ali pa bančni izpisek.Čene pa prej pokliči na CSD da ti povejo ,da ne boš brez veze 2x hodla

hvala ,sem tudi jaz vas pogrešala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
13.12.2009 20:27:01   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Pa zadnjih 12 plač se mi zdi.Zakaj pa nimaš vseh plačiolnih,a nisi delala al kako.jaz sem nesla plačilne samo po moje če pa si bila na zavodu al pa kako pa neseš tisto potrdilo še zraven ,ali pa bančni izpisek.Čene pa prej pokliči na CSD da ti povejo ,da ne boš brez veze 2x hodla

Mah ne najdem plačilnih vsehuser posted image . nič boma pa šla samo očetovstvo podpisat pa vprašat kaj vse rabim za urejanje porodniške.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
13.12.2009 21:11:04   
sonček85
Punce moj dragi sprašuje če je imela kdaj katera kakšno diplomsko ali podobno na temo FITOFARMACEVTSKA SREDSTVA,saj mora narediti diplomsko do marca in bi bil vesel za kakršen koli podatek-HVALA V NJEGOVEM IMENU

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
13.12.2009 21:11:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Mah ne najdem plačilnih vsehuser posted image . nič boma pa šla samo očetovstvo podpisat pa vprašat kaj vse rabim za urejanje porodniške.
ja kr tko naredi,mogoče ti pa lahko v službi ,ko imajo v hrambi plačilne kopirajo in dajo.No vsaj tko vem da imamo mi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
14.12.2009 9:02:43   
sonček85
kepica:fajn zrihtajta 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
14.12.2009 10:02:28   
nadka30

nadka:hvala enako ,mala je pravi cuker,edino kolikor se ji je mudilo gledat jelenčka Nika.In kako je bilo ,a veš da mene tudi mika,mogoče ga pa doma pogledam ko mi ga dragi prineseuser posted image user posted image user posted image Ko pa bosste se pa le oglasi še kaj user posted image Ja res je,po moje bo pravi šarmeruser posted image

ja ko sma prišle domov je komaj čakal da grem o v kino, res je bila lepa risanka, .
Je pa pri nas včeraj zmanjkalo elektrike in to ob 18 uri zvečer, je glava varovalka crknila, in pol smo do devetih čakali dežurnega električarja da je prišel zamenjat varovalko, ker ta glavne ne moreš menjat sam, katasroofa, je bila pa prava romantika vsepovsod so gorele okrasne sveče, ker drugih nimam domauser posted image user posted image user posted image
Sploh si ne predstavljam kako je bilo včasih ko ni bilo elektrikeuser posted image user posted image
Pa zunaj snežžžžžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiii
lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
14.12.2009 10:17:03   
nadka30
Pa sončka 25 pogrešaammmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kepica ti pa super danes zrihtaj, ..........
Pa en lep mrzel pozdrav vse ostalim puncamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
14.12.2009 10:27:13   
soncek_25
Grrrrrrrr spet me je zbrisalo....user posted image
Nadka, kako lepo, da me pogrešaš res...sem blizu, ampa nisem še imela časa da se javim...sem malo z zamudo prišla v službo...sneguser posted image ...me je pa zagrabilo praznično vzdušjeuser posted image
Danes me je že začelo tiščat v trebuhu in rahlo v križu, kar je pri meni znak prihajajoče M, jo že kar malo čutim se mi zdi user posted image ...bomo videli kaj bo...sicer sem pa tko rekla, da če ne bo pluska decembra, bo pa januarja na moj RDuser posted image
Nadka in kako si ti? Počute? Sta bila pridna, da me boš razveselila z user posted image ?
Sonček jaz nimam nobene podobne diplomske, niti nobenga ne poznam, bi ti z veseljem pomagala, če bi le lahko...

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
14.12.2009 10:36:43   
nadka30
jaaaaaaaaa sonček je tukaj, ja mal sem te pa pogrešala, sedaj že poznam sončka 85 tebe še pa kmalu bomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja snegec ga je malo zagodil, je pa tak luštno ven gledat jaz grem popoldan delatuser posted image user posted image user posted image
Moram rečt da sem jaz tudi v prazničnem vzdušju, v soboto smo šli v kino gledat jelenčeka nikota, pol sma pa včeraj z najo šle na urico pravljic, to je bilo šele zanimivo, narejeno imajo tako hiško iz lesa v njej je kamin na drva, miza in sedeži iz slame, parav tako romantično sam na žalost sem doma pozabila fotoaparat da bi slikala, potem smo poslušali pravljico o srnjačku, nato pa barvali in izdelovali jelenčka, na koncu pa so otroci šli se krmit koze, ovce, kenguruja, res je bilo lepo in to imajo vsak konec vikenda v bližini mojega doma, tako da nedeljo spet grem ampak tokrat s fotroaparatom.
Sonček dokler tečke ni upanje še obstaja, jaz imam pa že nekaj dni bolečine v križu, se pojaviji in izginejouser posted image user posted image user posted image , po resnic povedano nimam pojma od česa me boliuser posted image user posted image Bila sma pridna če sma bila pa dovolj boma pa kmalu videlauser posted image user posted image user posted image , še vedno imam upanje na dober rezultatuser posted image user posted image user posted image .
Sonček 85 tukaj ti tudi jaz ne moren pomagat, ker jaz sem imela diplomsko iz čist druge smeriuser posted image user posted image
lp

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
14.12.2009 10:55:41   
soncek_25
Ja,ja, še malo pa se srečamo...user posted image komaj čakam...
Mogoče pa je ta bolečina v križu nekaj dobregauser posted image , imam dober občutek zate in še naprej držim pesti!
Bom šla tudi jaz to risanko gledatuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
14.12.2009 11:00:26   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Ja,ja, še malo pa se srečamo...user posted image komaj čakam...
Mogoče pa je ta bolečina v križu nekaj dobregauser posted image , imam dober občutek zate in še naprej držim pesti!
Bom šla tudi jaz to risanko gledatuser posted image

Upam da te bom tukaj pa jaz lahko držala za besedo. Ja risanka je res full šikana, no edino vmes tist volk ni glih posrečen ampak ok. Le idi gledat ti priporočam boš dobla pravo božično vzdušje, sedaj je pa zunaj še snegec še pa tolk  lepš.
Boš videla da boma pluske zapili na Rogliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Danes em pa tak dobre volje ,mogoče je pa snegec , kriv za mojo dobro voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2097
14.12.2009 11:07:53   
soncek_25
user posted image user posted image user posted image user posted image Nadka... Veš kaj, zapili bomo pluseke, drugače pa pluseke, ki bodo januarja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
14.12.2009 12:17:35   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

user posted image user posted image user posted image user posted image Nadka... Veš kaj, zapili bomo pluseke, drugače pa pluseke, ki bodo januarja...user posted image user posted image user posted image

se podpišem in se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
14.12.2009 16:27:49   
sonček85
sonček25,nadka:hvala ,ni problema.Ima kepica nekaj na to temo tko da hvala.Mi bo ona dala kolikor bo lahkouser posted image
nadka:nadka bo pa mami ija ija jouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?