|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
11.11.2009 18:05:33   
nadka30
kam na meil naj ti pošljem, pomagaj mi nisem stručnjak za računalnik

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.11.2009 18:06:26   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kam na meil naj ti pošljem, pomagaj mi nisem stručnjak za računalnik

Zasebno sem ti poslala. Pojdi na moja ringaraja v rdečem okencu pa tam odpri moj nabiralnik.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.11.2009 18:23:22   
nadka30
kepica nič nisem dobila, me nekaj računalnik jezi že trikrat me je ven vrgel, in mislim da me bo zdaj zdaj spet. Milsim da je nekaj z njim narobe, če bom mogla ti bom poslal drugače pa drugič
hvala vseenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.11.2009 18:25:28   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kepica nič nisem dobila, me nekaj računalnik jezi že trikrat me je ven vrgel, in mislim da me bo zdaj zdaj spet. Milsim da je nekaj z njim narobe, če bom mogla ti bom poslal drugače pa drugič
hvala vseenouser posted image user posted image user posted image

Nadka poglej na svoj meil če si dobila kaj?
Sem ti sedaj na meil poslala.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.11.2009 18:25:57   
Kepica83
Punce??? moj še sedaj nima priče. Je bil ziher da bo ta njegov dolgo letni prijatelj, katerega je včeraj vprašal takoj ZA, pa je rekel da neve in da mora prvo svojo vprašat. No do danes še ni bilo odgovorauser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.11.2009 19:07:20   
malaMravljica
Kepica in Kepcek, a sta tukaj user posted image user posted image user posted image

sem od frizerja in sem toooook lepa, sam res, se ne hecam. Se moja mama, ki mi vedno rece, da sem se blesavo postrigla je tokrat rekla, vau user posted image  moj me pa se ni mogel pohvalit, ker ima spodaj en sestank, upam, da kmalu koncajo.

Danes sem zlikal 5 strojev  cunj in vse je ze  v omarah, mama mi je pometla in pomila, ne morem verjet, prakticno sem na nuli z delom. En dan pelejm mamo na ogled nasega mesta, pa mal bova po stacuncah sle, jupiiii.... baje morem gledat za zive bodije na preklop user posted image user posted image  

ja, sem prebrala tudi za Twixy user posted image user posted image user posted image   res upam, da zdrzi se kaksen mesec in pol, drzim pesti zanjo. Pa zares sem jezna, da se puncam, ki si ne zasluzijo cisto nic slabega non stop nekaj negativnega dogaja, ne vidim pravice, res ne.

Tassi, vi2 sta tudi lepi dnes user posted image  ej, midve in moj in tvoja bejbi/ka bi moral danes zvecer it vn, bi bili prave zvevzde.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.11.2009 19:17:50   
Kepica83
Tukaj sta kepica in kepček jauser posted image
Ja te pa pokaži frizurco ne pa da se samo nekaj hvališuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.11.2009 19:38:56   
nadka30
punce hotela sem se samo poslovit, se moram počasi pripravit, bo kar nekaj časa trajalo da si pentljo okrog vratu navežemuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Če me kdo išče sem pri pomembnem opravkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes imajo pa vse nove frizurce bote res mogle iti v nočni lajfuser posted image user posted image user posted image
lahko noč pa eno bolho za pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.11.2009 20:00:11   
Kepica83
Packa enauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No te pa si le zveži pentljo tak kot treba. Pa lep večer tebi in slavljencu želimuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 609
11.11.2009 20:41:58   
tassika
Ja MM bi mogle it mal vn, pa moja kolegica iz porodnišnice je imela tudi danes frizerjauser posted image , sam pri nas ob sredah nič ne dogaja, mogoče bi našle salso, bi mal zaplesala po dolgem času, me podplati srbijo, bom jutri ko sem zjutraj sama doma, moj mora it v službo nek zapisnik napisat, pa v -LJ k tašči vklopit centralno, je šla v toplice, sicer se v soboto vrača, ampak sem imela 10 dni blažen mir. Moja mami pa je našim prepovedala obiske, ker je bila njena sodelavka na oddelku pozitivna na novo gripo in zdaj sem izolirana še od tiste malo družbe, ki me je prišla pogledat.

A katera ve, kdaj grem lahko z malo vn, jutri je baje napovedan sonček pri nsa, saj bi šla tko na hitrco en krog, hiter max. 10 min.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 610
11.11.2009 21:19:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Bravo jazuser posted image user posted image , oddala sem glaske za naša dva sončka!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image jupi,in pravilno si se odločila za dragea,mislim pa tudi jaz da če bi kar koli imel nebi nikoli menjal št.s tabo

mm:kako so lepe,sam drage so pa resuser posted image Super za frzurco.Pa za mamico ki je tko pridna
jupi pilotinca je v 7t.A se spomneš ko sem ti na mail napisala ko si dobla mucko da zdaj pa bo ,no in evouser posted image user posted image user posted image

twixy:držimo pesti da zdržiš do  vsaj 33t,če ne daljuser posted image user posted image user posted image
tassika:lepa frzurca,mala je pa miška mala.Mi smo šli ven po 10 dneh,prej vprašaj P
kepica:joj jaz sem tko happy ,cartala sem Liam-a in je zaspančkal na rokicah,tko miren e bil,pa kako je cartkan,moj Aleksn i bil pa nič ljubosumen,Liam se mi je pa celo 4x nasmejal na širokouser posted image user posted image user posted image user posted image rižkoo:je pa zlatka
nadka:jaz sem neporočena,a sem že šopek ujela 5 let nazaj -nisem pa več s tistim k sem blauser posted image mi smo tudi ......user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 611
11.11.2009 21:20:00   
sonček85
mm
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Jutrooooooooooo...HVALA za glaseke vsaki posebej..
Ja, moj tamauček je prviii Juuupiii, mami vesela, on pa spi user posted image .

Kr še glasujte za naše malčkote..

Sonček85, čakam teee... mam spet vanilijev kapučino..

mmmmmm kapučinček je bil superrrrrrrmmmmmmmmmm
No mi smo pa četrti,očitno nam je 4 mesto usojenouser posted image ,pa samo da je Liam prvi,vsaj ena od najuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.11.2009 7:07:56   
zvesta
glasovanje opravljeno...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.11.2009 7:16:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

glasovanje opravljeno...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 614
12.11.2009 8:19:39   
Kepica83
Jutro punce!
Sonček meni enostavno ne gre glasovatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem s ergeistrirala na drugi meil. pa mi sploh ni bil poslan potrditveni meil. Ma za obesit no. Lahko delam kaj hočem pa ne gre. Daj probaj se ti pod moje geslo včlanit. Mogoče bo pa tebi šlo. A boš probala?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 615
12.11.2009 8:48:24   
a.biba
Jutro!

Glasek oddan že ob prvem kukanju tu gor ob 7h, zdaj pa še glas od mene za vas.

Ste bile vse pri frizerju? Kako lepo! Še kakšno slikico pričakujemo?

Tassika krasni ste. Vidve kar še slikat in lepit, ker vaju je super gledati.

Še vedno držim pesti za Twixy!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka30 je mašnica delovala?user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 616
12.11.2009 9:09:17   
soncek_25
Jutro!
Glasek za Aleksa in Liama je oddanuser posted image
Danes se mi pa kar spi, zvečer sem bila v fitnesu, pol sem pa do 2h zjutraj pisala za magistrsko, ja no in potem zjutraj sploh nisem mogla oči odpretuser posted image
Nadka si preživela lep večer? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 617
12.11.2009 9:12:41   
zvesta
Tako...

sem iz vrtca, od zdravnika, pa na pošti sme bila in v trgovini.... Pozajtrkovala sme že, zdaj sme pa crknjena za ****.
Sem imela namen danes speči potratno potico, pa trenutno nimam ne volje, ne energije.

No, da še poročam o včerajšnjem pregledu.
Pridelala sem 1 kilogram, edini do sedaj. Pritisk v redu, voda v redu. S/F ustreza tednom, 26 cm. Drugače pa naše dete po UZ zaostaja z rastjo, tako da sem zdaj že resnično dobila diagnozo Iugr oz. zastoj rasti.

Dobila spet predlog za podaljšanje bolniške za 4 tedne, sem sedaj odnesla k zdravniku, da pošlje na komisijo. Upam, da ne bodo komplicirali.

Naslednji pregled imam pa 9.12.

Neposredna povezava do sporočila: 618
12.11.2009 9:16:16   
soncek_25
Zvesta user posted image vse bo ok. Mal se ulež in se spočij, pa boš videla da bo boljše.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 619
12.11.2009 10:28:36   
tassika
Jutro punce, samo na hitrco, ker se nekaj oglaša iz sobice. Današnja noč je minila kar hitro, trenutno sem sama, moj je moral it v službo nek zapisnik napisat. Današnje kosilo, postrvica in blitva s krompirjemuser posted image

Zvesta in na podlagi česa so ti določili zastoj rasti, kaj zdaj to pomeni, da te bodo bolj kontrolirali in prej sprožili porod? No upam, da bo mali/a še malo zrastel.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 620
12.11.2009 10:39:24   
Anonimen
Oj oj punce...
Ja, sonček85, men je pa tel. spet zatrokiru... in to takoj ko si šla?! Veš zakaj? Padel mi je na naše betonske stopnice... , zato.user posted image Za une zadevce ti sporočim, pošljem po mailu.
Juuupi kolk glasov mamo... , super a ne? Pa ti si ena zlatka.. sva fajn điro nardile a ne?? A je zobek vzunaj??

Zvesta, ne sekiraj se nič... pol bo pa kr naenkrat zrastel. Naj te to ne potre, ok? Bravo za samo 1 kg!! Jst pa veselih 3+ zaradi dobre hrane, ki jo jem.. eh pa kaj. Se bom pol obremenjevala.

Kepica83, zelo si lepa... bolero tudi... podbradka nimaš, ne govori neumnosti. Prv cortkana si.. user posted image Šopek... bi jst mela na tvojem mestu, pa kaj, če vas je tko mal... naprsne šopke tudi user posted image . Greš do cvetličarne... poveš v kakšni barvi... glede na obleko bi jst nekaj v vijolčni  z dodatkom zelene... sam ne nič v beli, ker ti ne bo pasalo zraven. To bo full poceni, ker vas je mal. Jst sm dala za svoj šopek pa je bil kr.. pa 10 naprsnih... pa že za mojga možkota... sm dala 30 EUR. S tem, da so meli naprsni šopki take roza kamenčke not... , da so jih lahko za spomin obdržali. No, če boš kaj rabila, me pokliči.... nevestica bodoča.
Kepica83 a aktiviraš povezavo, ki jo dobiš na mail za glasovanje??

MM, a mami je že pr teb?! Hm.. jst sm tist poslala na tvoj ex naslov.... aja..sestra pride, a ne?! Una zadevca za otročka je pa tkooo fajn, tud jst bi kej takega mela... zdej ko sm slinge razprodala user posted image . Je pa kr draga zadevca.... no... midve bi kr vse mele... Dobr da mam dobro porodniško. user posted image

MAŠKA
, super verzek oz. zahvala, najlepša ti hvala. Komi čakam naslednji teden, da te vidim z lepim bušijem. Verz bom uporabla...

Kaj pa berem za Twixy... o ne nooo... pa ta lajf je tko krut do nekaterih!!! Ooo bog, to ni normalnoooo... Pestke za njo močno stiskam. Pilotina, napiši ji to, prosim te.

Pilotinkooo... moja, moja.. user posted image si vesela a ne? Ko maš pa dva črvička noot.. Joooj, jst bi bla spet full nosečka... In tud bom, kmalu. Že kmalu...user posted image

a.biba, ma ti si taprava.... super za glaseke. Bom rekla Liamu, da si super teta...

Tassika, pa ne kompliciraj zarad dude. Tud jst sm... oz. midva sploh pomislila nisva na njo..pa jo je dobil po enem mesecu, zdej pa grem 100 km nazaj, če jo pozabim...user posted image

PUNCEEE GLASEKIII

Vsem ostalim puncam en prelep pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 621
12.11.2009 11:05:12   
tassika
No saj moram povedat, da trenutno dudo zelo malo uporabljamo, na rokice sem ji dala rokavičke, dudo pa mogoče ponoči, da lažje zaspi, ampak jo itak hitro vn pljune, bomo videli kako se bo to obneslo naprej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 622
12.11.2009 11:18:38   
Anonimen
Tassika, sej bo.. bolš to kot prst. Men so dudo vzel, pa sm ga cuzala do 15 leta user posted image . Mogoče še zdej kdaj potegnem... sej ne vem. Vem pa, da če ni dude... si prstek tlačjo v ustka. Od dude jih pa lažje odvadiš. Še nobenga odraslega z dudo nism vidla user posted image Lepo Zojiko maš.. pa pridna si že kuhaš. Jst sm tud, že prv dan.... , ker mi je tašča samo 1dcl omake prnesla user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
12.11.2009 11:26:21   
tassika
Se strinjam, lažje duda kot prstek, samo tapravi čas je potrebno začet odvajat, moj nečak jo ima še pri letu in pol in je sploh noče dat, včeraj smo ga hecali če jo da pikiju, pa je reku ne duda miki, duda mojauser posted image .

No ne kuham jaz, kuha moj, ampak za vse ostalo sem pa jaz, zoja je izrecno moje delo, čeprav se pripravljam da jo dam mu previt, prej nisem upala zaradi popka, ker se res zvija na previjalni, pa pleničko je treba vihat in če si prepočasen te polula in pokaka in potem veselo celo na novo obleči. Včeraj mi je tako uničila 3 pleničke, prvo mi je pokakala takoj ko sem jo dala proti ritki, drugo polulala in ponoči enako, samo da se je potem polulala na previjalno, lažje dam tetra plenico prat, je ceneje kot pleničke stran metatuser posted image , ma ima svoje fore. Rižko, koliko pa tvoj kaj skrbi za liama, a sem mogče preveč zaščitniška, da rajši to naredim sama, kot pa da bi prepustila mojemu, saj crkljata pa se skupaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
12.11.2009 11:40:26   
Anonimen
Ej Tassi, čist iskreno. Mojmu sm TAKOJ tolk zaupala, da še nobenmu zdej ne tolk. Moj je sodeloval 100% in zelo užival v tem. Konec koncev sm bla lih tok neizkušena kot on in sva se skupaj lepo učila in se popravljala in nikakor nism njemu dajala filinga, da pa zdej ko sm jst rodila, znam/obvladam vse. Ker dejansko nism znala NIČ več kot on. Mislim da ga je previl večx kot jaz...večxkupček podr... na začetku mu je tud flaško dal, ko sm mela krizice z mlekecom... skratka od prvega dne do danes je tako... No, zdej manj, ker dela ampak ko pride domov ga prevzame in se ne vmešavam. Previja ga več ne... se pa na polno ukvarja z njim.

Predlagam ti, da jo previjaš 30 min po dojenju... ker se med dojenjem večinoma pokakcajo in polulajo... Lula na pleničko pa zato, ker začuti hladen zrak in ....tko kot naš... v loku na mamino glavo user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?