Anonimen
|
Oj oj punce... Ja, sonček85, men je pa tel. spet zatrokiru... in to takoj ko si šla?! Veš zakaj? Padel mi je na naše betonske stopnice... , zato. Za une zadevce ti sporočim, pošljem po mailu. Juuupi kolk glasov mamo... , super a ne? Pa ti si ena zlatka.. sva fajn điro nardile a ne?? A je zobek vzunaj?? Zvesta, ne sekiraj se nič... pol bo pa kr naenkrat zrastel. Naj te to ne potre, ok? Bravo za samo 1 kg!! Jst pa veselih 3+ zaradi dobre hrane, ki jo jem.. eh pa kaj. Se bom pol obremenjevala. Kepica83, zelo si lepa... bolero tudi... podbradka nimaš, ne govori neumnosti. Prv cortkana si.. Šopek... bi jst mela na tvojem mestu, pa kaj, če vas je tko mal... naprsne šopke tudi . Greš do cvetličarne... poveš v kakšni barvi... glede na obleko bi jst nekaj v vijolčni z dodatkom zelene... sam ne nič v beli, ker ti ne bo pasalo zraven. To bo full poceni, ker vas je mal. Jst sm dala za svoj šopek pa je bil kr.. pa 10 naprsnih... pa že za mojga možkota... sm dala 30 EUR. S tem, da so meli naprsni šopki take roza kamenčke not... , da so jih lahko za spomin obdržali. No, če boš kaj rabila, me pokliči.... nevestica bodoča. Kepica83 a aktiviraš povezavo, ki jo dobiš na mail za glasovanje?? MM, a mami je že pr teb?! Hm.. jst sm tist poslala na tvoj ex naslov.... aja..sestra pride, a ne?! Una zadevca za otročka je pa tkooo fajn, tud jst bi kej takega mela... zdej ko sm slinge razprodala . Je pa kr draga zadevca.... no... midve bi kr vse mele... Dobr da mam dobro porodniško. MAŠKA, super verzek oz. zahvala, najlepša ti hvala. Komi čakam naslednji teden, da te vidim z lepim bušijem. Verz bom uporabla... Kaj pa berem za Twixy... o ne nooo... pa ta lajf je tko krut do nekaterih!!! Ooo bog, to ni normalnoooo... Pestke za njo močno stiskam. Pilotina, napiši ji to, prosim te. Pilotinkooo... moja, moja.. si vesela a ne? Ko maš pa dva črvička noot.. Joooj, jst bi bla spet full nosečka... In tud bom, kmalu. Že kmalu... a.biba, ma ti si taprava.... super za glaseke. Bom rekla Liamu, da si super teta... Tassika, pa ne kompliciraj zarad dude. Tud jst sm... oz. midva sploh pomislila nisva na njo..pa jo je dobil po enem mesecu, zdej pa grem 100 km nazaj, če jo pozabim... PUNCEEE GLASEKIII Vsem ostalim puncam en prelep pozdravček...
|