|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
10.11.2009 16:38:14   
Anonimen
Oooo lepota moja! Čudovita boš. Na točno te slikice sm mislila... Ja kako si pa srčkana.. Če bi bil Liam večji, bi okice zgubu...
Res si lepa in boš čudovita nevestica...pol bo pa tkolelele... lej.. user posted image , ko te bo sinček al pa hčerkica prijel/a za rokico.. s prstančkom in se boš počutla čist popolno.. Tako kot sem se jaz.user posted image
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 10.11.2009 16:39:54 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
10.11.2009 16:39:27   
zvesta
rižkoo, joj, kako lep avatar... pa ročice tudi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
10.11.2009 16:47:35   
Kepica83
Hvala zlata rižkoo.
Kaj to ima tvoj mali že tako buckaste rokice?? Joj kako so srčkaneuser posted image . Pa avatar je tudi res čudovit. Si dobila sms?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 553
10.11.2009 16:48:20   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ja ja . user posted image  Poglej podbradek ki sem ga pridelalauser posted image .

Kje? Jaz nič ne vidim...

Hehe ti le bodi uvidevna do bajseka jauser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 554
10.11.2009 16:49:43   
Kepica83
Rižkooo bo vredu bolero? Samo črnega sem našla.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.11.2009 17:18:50   
pilotina
Kepica83...uau kaka lepa nevestica boš...itak, saj si tko al tko lepa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 556
10.11.2009 17:20:25   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Kepica83...uau kaka lepa nevestica boš...itak, saj si tko al tko lepa

Eh bejžte no babeuser posted image . Se bo krompirček čisto prevzeluser posted image

Hvala pilotinca.
Daj mi povej kak si mi kaj? Kaj novega? So krvavitve ponehale? Je vse vredu?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 557
10.11.2009 17:35:05   
pilotina

Hvala pilotinca.

ni kej, če je pa res

ja zaenkrat je belina, verjetno je pomagal prometrium

v četrtek imam pregled pri dr. Rešu in bom znala kaj več povedati

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 558
10.11.2009 17:52:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Hvala pilotinca.

ni kej, če je pa res

ja zaenkrat je belina, verjetno je pomagal prometrium

v četrtek imam pregled pri dr. Rešu in bom znala kaj več povedati

No hvala bogu. Boš vidla da bo vse vredu. Dvojna sreča ti je bila naklonjena, ker si res zaslužišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 559
10.11.2009 20:21:42   
sonček85
evo sem dobila odgovor nazaj,piše sledeče:
Pozdravljeni
Ravnokar oddal glas in ne dela težav pa tudi sam sistem ne javlja nobenih napak sploh pa povezava katero ste podali nima popolnoma nobene veze z našo stranjo.
LP
maška:namenoma imava v planu za drugi  teden ko moj dela ponoči,seveda če boste zdravi
kepica:a KR V MEKA Ste šleuser posted image ne ne se preimenovat v krompirček83user posted image ja ti ti M.in jaz nikjer na teh slikcah manekenke ne vidim podbradka.Ma kako lepa si user posted image
zvesta:srečno jutri in javi nam po pregledu
rižkoo:lej ko si si dala najlepšo slikco za Avatarček,pa kako lepo so slikane vajine rokice
pilotina:jupi da ni več krvavitve,to je tko lepo čutuser posted image user posted image user posted image parček bo jupiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 560
10.11.2009 21:32:01   
a.biba
Čer!

Joj, Kepica83 čudovita siuser posted image . Prelepa nevesta, tisto o podbradku pa tud jaz nič ne vidim. Kot ulito ti je!

Zvesta uspešno jutri na pregledu, da boš potem spet cela blažena.

Rižkoo kako male rokice. Full dobra ideja za slike in krasni sta na slikici. Mami čisto zaljubljena, kar je tudi razumljivo. Pusti nam to sliko enčas, da se mal nagledamo.

Pilotina samo, da se je krvavitev ustavila. Zelo dober znak.  V četrtek nas boš pa lahko še dodatno razveselila.user posted image

Kje pa kaj kaj Twixy? Aja, za novo  "igračko" se prevaža user posted image  in nam nima časa pisati. Kar uživaj kar se da, pa še kakšno slikico in post nam nameni.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 561
11.11.2009 6:22:12   
zvesta
Jutro...

evo, glasovanje opravljeno. :) Zdaj pa malega zrihtat, pa sebe, pa vija vaja na pregled.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 562
11.11.2009 7:25:03   
sonček85
biba:a nisi ti z okolice CE ,a ne .Res bi se lahko kdaj dobile,saj ne bomo potem povedale kakšna si da boš ostala anonimnauser posted image

Jupi danes grem pa na obisk k naši rižkoouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom malega Liam-a videla
Tko glasovi oddani,mami pa je že navsezgodaj zjutraj sama prepleskala spalnicouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pridna ,a ne >?

mm:paketek je bil oddan včeraj popoldan user posted image
kepica_+6 ni veliko,le tako naprej
Meni se je včeraj tko super zdelo ko mi soseda reče da sem spet shujšalauser posted image jaz sem šla pa 2kg goruser posted image

zvesta:hvalla za oddana glasova
Rižkoo:sem videla da naše punce iz borbe in aprilk lepo glasujejo za obauser posted image user posted image

PUNCE GLASOVANJE ,DA NE POZABITE

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.11.2009 7:28:03 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 563
11.11.2009 7:44:38   
Kepica83
Jutro frajle!
Sonček85 nisem krompirček ne?user posted image  Hvala. user posted image
No ja malo se vidi da imam obraz, pa vrat v enem. user posted image  Sonček meni enostavno ne gre se prijavit, ker mi vedno tisto javla. morem zdaj novi meil odpret pa da vidim kaj bo tam. Sem doma pri starđih probala na onem meilu se registrirat pa mi je isto napako javljalo.
Hja direkt v Meka smo šle. Pa zdaj bi spet enega bigija noooouser posted image user posted image  mljac mljac. Pa škampe, pa sladoled.

Hvala a.biba za komplimente. Zlate ste.l user posted image  Nč grem zdaj nekaj glede glasovanja ukrenit.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 564
11.11.2009 8:07:26   
sonček85
kepica:mmmm zdaj si pa meni spet lušte naredla z mekom,ne ne sam jaZ BI DANES PICO.mA JOJ TA HRANA ,SE NAJEŠ PA ŽE ŠTUDIRAŠ ZA NAPREJuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tko zdaj pa grem Aleksa in sebe uredit pol pa k Rižkoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa svečko na grobeka nest

Pa pa pupike ,lep dan vam želim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 565
11.11.2009 8:09:06   
sonček85
jupi Liam je prviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -jaz vam rečem da bo zmagu ,jaz pa 4-spetuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 566
11.11.2009 8:20:23   
Anonimen
Jutrooooooooooo...HVALA za glaseke vsaki posebej..
Ja, moj tamauček je prviii Juuupiii, mami vesela, on pa spi user posted image .

Kr še glasujte za naše malčkote..

Sonček85, čakam teee... mam spet vanilijev kapučino..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
11.11.2009 8:42:48   
a.biba
Jutro!

Glasovanje uspelo, zdaj pa lahko začnem ornk danuser posted image . Sem se komaj iz postelje vstala oz. tisto sem se lahko ob 7h, potem se mi je pa kar vrtelo. Mislim, da spet jaz in moj nizek pritisk, tak da grem kavico popit na silo. Bljek sem samo napisala, pa mi je že slabo.

Saj ni važno... spravim se k sebi, potem pa še imam nekaj fines danes na diplomski in prebiranje, pa jo še mogoče danes pošljem.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
11.11.2009 8:43:05   
soncek_25
Jutro!
No najprej morm pokomentirat slikce od Kepice...res si lepa, tvoj je lahko ponosen nateuser posted image , pa tale buši ti prav pašeuser posted image . Bolero je čist ok črn!
Pilotinca moja, ful sem vesela, da so se izcedki ustavl...bom mislila na vas jutri....pa čakala, da sporočiš lepo novico, da oba pilotka rastetauser posted image user posted image user posted image
Rižkoo res lep avataruser posted image
Jaz imam tudi probleme s tem glasovanjem, se nikakor ne morm vpisat, da bi glasovala za Aleksa in  Liama, ampak bom vztrajna, mi bo že ratal!

Še enkrat hvala za nasvete in čas, ki ste si ga vzele zame, res ste me pomirile, vsaj tolk, da sem bolj trezno razmišljala. Ne vem, če sem vam že kdaj pravila o tem, ampak moja dva sta se ločila, ko sem imela 7 let in sem vsaj ene 10 let doživljala kar nič prijetne stvari, tko da so mi ti dogodki pustili kar nekaj "posledic", predvsem pa glede tega, da se res ful bojim varanja, strah me je tega, da bi se mi karkoli iz otroštva ponovilo, še huje me je pa strah, da bi moj otrok doživel kaj podobnega, čeprav vem, da tega ne bi niti dopustila. No kakorkoli, ko sem prišla domov se je moj delal kot da ni nič, no in potem je bila njegova obrazložitev ista kot včeraj..."nič nisem imel in nimam z njo, ne vem zakaj je pisala...če bi kaj imela, bi ji sigurno dal ta novo številko, se ti ne zdi, pa tudi povedal bi ji že na začetku leta da imam novo, sploh če bi sklepal, da bo kaj sumljivega poslala in boš dobila ti...skoz sem doma, kdaj misliš, da bi te lahko prevaral"...itd. No kakorkoli, bom nekako pozabla na ta dogodek, ampak če se karkoli podobnega ponovi, mu ni rešitveuser posted image , pa ni važno, tudi če bom noseča, ali če bi že imela otroka. Tako...

Objemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
11.11.2009 8:48:28   
soncek_25
Bravo jazuser posted image user posted image , oddala sem glaske za naša dva sončka!!!

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 570
11.11.2009 9:10:06   
Anonimen
wiiiiiiiiiii, BRAVOOO sonček_25 in HVALA v imenu Liama in Aleksa... user posted image Hvala pa od mene zato, ker še ne veta... sta na poti k meni..user posted image

a.biba, še malo potrpki, še maloooo.... in veš kaj? Vsak dan štartaj dan z glasovanjem... pa enkrat bomo res se zoorganizirale za kufetek..

MAŠKa, juuupi naslednji teden te spoznam.... user posted image Bomo se pa še zmenle kako in kaj a ne? Hvala za glasek

Aja še neki... pišem zahvalo za darilčka od obiskecov in telegrame, ki sva jih prejela..pa vse mam razn teksta... A je kera kej pesniško usmerjena, jst nism.

Pogrešam NOGAVICO, kr ni je..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 11.11.2009 9:11:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 571
11.11.2009 9:28:41   
MAŠKA
Oj, punce!

Bravo za Liama in Aleksa! Glaske sem oddala obema in s svojim glaskom spravila Aleksa na drugo mestouser posted image , Liam pa je že itak prviuser posted image

Rižkoo in Sončica pridita s svojima sončkoma! Trenutno smo vredu, Mašine očke tudi.
Rižkoo eno lepo zahvalo sem dobila jaz od kolegice in je pisalo takole:

Rojstvo otroka je eden najlepših dogodkov,
je kot sonce, ki posije v naše življenje,
je sreča, ki nam  nakloni jo življenje!
--------------------------------
Ob mojem rojstvu se vam najlepše zahvaljujem
lepe želje inza izkazano pozornost!

xxxxx z atijem in mamico!

Na prvi strani vizitkke pa je bila otrokova slikicauser posted image

Kepica lepa nevestica boš. Ampak podbradek imam pa jaz večjiuser posted image

Pozdravček vsem ostalim, šibam k zdravnici podaljšat bolniško... še zadnjič pred porodniško!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.11.2009 10:04:58   
malaMravljica
https://www.tsm-kids.de/lodger-bunker/index.html

user posted image  user posted image  user posted image  zakaj so tok drage, men pa tko lepe user posted image user posted image user posted image

Rizkoo, sedaj narocam tole. Vcasih mi je cist mimo za dinarcke user posted image  to je zdravo za hrbtenico in sem dobila odgovor od uporabnice, ki pravi da je suuuuper

https://www.tsm-kids.de/tragetuch/hoppediz-tragetuecher/hoppediz-tragetuch-das-elastische/hoppediz-elastisches-tragetuch-hellblau.html

uff, pa se meni eno pomoc. Jaz imam pa kartice ob rojstvu, na prvi strani je ena tista profi fotka s podatki o rojstvu, na notranji strani morm p nekaj napisat. To bom dala nonam, nonotom, tetam in stricem, razmisljala sem, da bi napisala to: Veseli me, da si del moje druzine, LM  Kaj menite? Ker pojma nimam kaj se napise.

Punce, mami imam ta teden tukaj, mi pazi na malega, sam jaz imam pa tok dela, za znoret, res, ne vem od kje tok dela no. sam enkrat bom spet na zeleni veji in vas bom lahko redno brala in cist vsem odgovarjala, ok.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 11.11.2009 10:05:59 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.11.2009 10:24:44   
soncek_25
MM kolk so luštkane stvari na tej strani, tega pa res ne dobiš pri nasuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.11.2009 11:05:48   
pilotina
soncek_25... vesela sem, da sta takole poštimala...ampak vseeno ti svetujem...imejta odkrt in iskren pogovor, ker je to pravi temelj za naprej

< Sporočilo je popravil pilotina -- 11.11.2009 11:06:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?