|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
11.11.2009 11:12:45   
pilotina
spet user posted image

twixy mi je pisala...je spet v bolnici...user posted image prejšnji teden je dobila popadke in so jo zadržali v bolnici, da ji zaustavljajo popadke...danes mi je spet pisala, da je ševedno not in da se popadki stopnjuejo...čisto je konc uboga naša twixy
pravi, da bo notri še do 33. tedna, če se kaj ne spremeni user posted image

punce, dejmo držat pesti za našo twixy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.11.2009 11:18:11   
soncek_25
Pilotina sej vem, ampak vedno bom nezaupljiva, pa itak vem, da mi tko in tko ne bi povedal, ker ve, da je potem med nama konec, ne glede na vse. Tko da se ne mislim več s tem obremenjevat, ker je škoda mojih živcev, že tko je preveč vsega.
mah, pustimo to...
Samo, da je s teboj vse ok, da ne krvaviš...jutri pa le sporoč, da ne bom cel dan na trnihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.11.2009 11:36:07   
MAŠKA
Twixy... , da bi vsaj še nekaj tednov bebi zdržal v tvojem zavetju!user posted image user posted image user posted image

Držim pestke!

Pilotina... super, da ne krvaviš več, le pazi še naprej na svoji pikici!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 578
11.11.2009 12:26:02   
tassika
Evo mene punce, ste me kaj pogrešaleuser posted image

Ja nič zjutraj sem vstala ob 7-ih zrihtala zojo, potem sebe in je prišla frizerka, ja taši ima novo frizuro, potem je prišla patronažna, vmes sem jaz barvo dol spirala, moj se je strigel, potem sem podojila zojo in šla nazaj na vroči stol in zdaj čakam, da se zbudi, da se poslikava z mojo novo čupo, ker je dobesedno čupa.
No vmes sem še spucala kopalnico, saj je moj priden in vse naredi, samo kopalnica mu pa ne gre in sem se je jaz lotila, ker je bila že res grozna.

No toliko zaenkrat od mene.

Držim pesti za našo twixy.
Kepica luštkana oblekica, ful ti paše barva, ker si rjavolaskauser posted image
Pilotina če boš imela popoldne kaj časa se slišiva, razen če nimaš spet prekurjenega uhauser posted image
Rižko, jaz sem tudi oddala glaska, vedno oddam, sem bila kar žalostna, ker za aleksa nisem mogla ko sem bila v porodnišnici, potem pa sem vidla, da se je že izteklo, ampak saj je novo in zdaj pa bomo zmagal a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 579
11.11.2009 12:33:36   
a.biba
Joj, sem šla gledat koliko je Twixy noseča - jutri bo 28 tednov. To je res še dost prehitro. Vsaj še en mesec zdrži. Močno držimo pesti, da se popadki ustavijo in naj otroček še počaka na varnem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncek25 me veseli, da si se uspela umiriti in sta se pogovorila. Seveda je zaupanje na prvem mestu in glede na tvoje izkušnje se mora tvoj zavedati, da si še posebej občutljiva na to temo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 580
11.11.2009 12:37:49   
nadka30
dan
twixy držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image in mislim nate, malo še zdrži
kepica super oblekca, res boš lepa nevesticauser posted image
pilotina držim pestiuser posted image user posted image user posted image
mene tudi nekaj jezi glede z glasovanjem, moram še enkrat probat upam da bo sedaj šlouser posted image user posted image user posted image
oton in beabeouser posted image
sonček25 samo da sta se zmenlauser posted image user posted image user posted image
maška, nogavica, zvesta en lep pozdrav

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
11.11.2009 13:21:05   
soncek_25
Oooo Nadka kje si se skrivala?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 582
11.11.2009 13:26:36   
nadka30
sonček v službi, pa bi bilo stokrat boljš če bi bila domauser posted image user posted image user posted image user posted image .Šefica je bila tako tečna in nasršena, kot en jezni čmrljuser posted image user posted image user posted image user posted image , nič nismo prav naredili.V glavnem za po....t. Pa saj bo bolj naslednjih sto let.Kako si?user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 583
11.11.2009 14:03:04   
tassika
evo:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 584
11.11.2009 14:12:31   
soncek_25
O Tassika super slikcauser posted image user posted image user posted image Kak cukrček je tale tvoja Zoja, joj kolk bi jo pocrkljalauser posted image
aja, frizura je tut fajnuser posted image
Nadka jaz sem ok, tudi v službi...še malouser posted image Zob je v redu, te ne boli več?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.11.2009 14:16:02   
nadka30
kepica sem šla še enkrat slikice gledat res boš lepa nevesta, črn bolero super zraven paše, res si našla super kombinacijo, kje si pa oblekco nabavla res je lepa.
lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.11.2009 14:26:38   
nadka30
sonček zob je en a, nič ne boli, user posted image user posted image user posted image tako da sedaj čakamo še samouser posted image potem pa bo slončkauser posted image user posted image user posted image nje na vrsti.
Tassika slikica je lepa si mi pa mal lušte naredla, frizurca je pa tud nova če se ne motimuser posted image user posted image user posted image
en lep sončen pozdrav

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.11.2009 15:44:12   
Kepica83
Živjo punce!
Mmmmm kak ve mene hvalite tu goruser posted image user posted image user posted image user posted image . Pravite da bom lepa? Hvaala. Sploh pa zdaj ko sem taka kak sodček. Res mam že bušija. Nevem če je to normalno da je tak ogromen za 20tednov?

Sonček85 kako je bilo pri rižkooo? Kak je Liam? Pa Aleks? Ga je mami rižkooo fejst cartala??

Jaz bi ga tudi. Oba bi.

Nadka in sonček25 hvala vama.
Sonček25 me veseli da si se pomirila.
Maška tudi tebi hvala.
Twixy držim pesti da še en čas zdrži pikica pri tebi.

Lupčka vsem. Še se javim kaj.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.11.2009 16:13:12   
nadka30
hallo, hallo, pa kje ste vse?user posted image user posted image user posted image
Kaj danes sem pa sama tukaj, se bom morala sama s sabo pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni kaj kepica res boš lepa seksi nevesticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , barva ti super paše, res si našla super kombinacijo,si oblekico kupila ali si jo dala sešit, kakšen bo pa šopek
mal sem radovedna pa še kakšno slikico prstančkov nam pripopajuser posted image user posted image
lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.11.2009 16:44:38   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

hallo, hallo, pa kje ste vse?user posted image user posted image user posted image
Kaj danes sem pa sama tukaj, se bom morala sama s sabo pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni kaj kepica res boš lepa seksi nevesticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , barva ti super paše, res si našla super kombinacijo,si oblekico kupila ali si jo dala sešit, kakšen bo pa šopek
mal sem radovedna pa še kakšno slikico prstančkov nam pripopajuser posted image user posted image
lp

Nadka pa nehaj me hvalit nouser posted image user posted image user posted image . Obleko sem kupila lani v Europarku v MB, nevem točno katera trgovina. Je pa bila 70eur in mi je bilo to fuuul drago. No sedaj, ko sem se odločila da bom jo imela na svoji poroki vem da je vredna svoje cene. user posted image Material je fuul fajni. Kaj pa se boleroja tiče. Včeraj sem šla v to trgovino in sem tako dolgo iskala da sem tega našla. Ker mi res ni bilo za letat po celem centru. No pa sem tega našla, kateri full dobro stoji, res je prijeten za kožo, pa še cena je bila dokaj ugodna. Čevlje pa še imam od lani nove. Hmmm kaj šopek tudi morem imeti? Pa ono za priče, da si pripnejo? Nimam pojma.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.11.2009 16:51:55   
nadka30
ja kepica, šopek naj bi nevesta tudi imela, da ga boš pol vrgla drugi neporočeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.11.2009 16:58:51   
Kepica83

ja kepica, šopek naj bi nevesta tudi imela, da ga boš pol vrgla drugi neporočeniuser posted image user posted image user posted image

Hmmm. Če pa nas bo samo 5user posted image user posted image  z nama vred.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.11.2009 17:01:30   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hmmm. Če pa nas bo samo 5user posted image user posted image  z nama vred.

kepica, pri nas na občini so zahtevali šopek, sicer ne vem zakaj,a so ga.... drugače pa ni nič obvezno... celo prstani bojda niso več obvezni...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.11.2009 17:05:01   
nadka30
Je še kdo neporočen med vamiuser posted image user posted image , če ne ga boš pa nam na forum vrgla, in tista ki ga bo ujela se bo naslednja poročila al pa plusek zagledala. Sma zmenjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za začetek ti pa jaz pošiljam en šopekuser posted image user posted image user posted image
Kako si?kakšno je počutje?
Moj ima pa danes rojstni dan-ga bom zvečer počakal ko pride iz službe, da dobi svoje darilouser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.11.2009 17:20:48   
Kepica83
A res zvesta? No pol pa si ga rajši nabavim. Sem mojemu rekla da rabim šopek, pa sma oba pogledala proti oknu in v smeh. Imam full kaktusov v teglihuser posted image user posted image user posted image . Pa sem ga vprašal če si me predstavlja z kaktusom v rokah na matičnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nadka veš da bom vam vrgla šopek. Pa upam, da dobi vsaka nekaj od njega da se bo vsaki nekaj uresničilo. Predvsem pa vam ki čakate na +++++user posted image .

Nadka jaz sem vredu. Sma bila danes z mojim pri moji babici. Sma ji okoli hiše vse porihtala. In sma v dveh tednih pri njej zaslužla skoraj 300eur tako da bodo prstančki skoraj pokritiuser posted image .

Ti packa ena. Kaj boš delala z možekom zvečer.? Puj te bodi nouser posted image user posted image user posted image user posted image . Pomolzi šeko nadkaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.11.2009 17:32:57   
nadka30
no vidiš sedaj pa ne bo problema v najslabšem primeru vzameš kaktususer posted image user posted image user posted image user posted image , a si predstavljaš sebe na slikah s kaktusom v rokah user posted image user posted image user posted image .
No vidiš vse se bo uredilo sedaj pa še samo malo več kot mesec potem boš pa gospa kepicauser posted image user posted image user posted image
Zvečer bo pa pri nas žurkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.11.2009 17:37:04   
nadka30

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 597
11.11.2009 17:39:28   
Kepica83
Nočem si me predstavljat z kaktusom v rokah. Ker še en taki smeh kot prej nem preživela.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej andka če bo pol kdo tu na rr vprašal kje je nadka bom samo odgovorila: nadka molze šekouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.11.2009 17:57:52   
nadka30
punce pomoč rabim snell kurz kako spravit sliko na sporočilo.
Hotela sem vam pokazat eno sliko pa je ne znam spravit na sporočilo.Sliko imam trenutno na mojih dokumentih kako jo sedaj spravim na sporočilo.user posted image user posted image user posted image
Sem probala marsikaj pa mi glih ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.11.2009 17:58:59   
Kepica83

punce pomoč rabim snell kurz kako spravit sliko na sporočilo.
Hotela sem vam pokazat eno sliko pa je ne znam spravit na sporočilo.Sliko imam trenutno na mojih dokumentih kako jo sedaj spravim na sporočilo.user posted image user posted image user posted image
Sem probala marsikaj pa mi glih ne ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pošlji mi po meilu pa ti dam jaz gor. če hočeš?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!