Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:22:38
|
|
|
|
koala
|
Saraya jaz semjo uporabljala še avgusta pa je moj februarski, zdaj pa smo jo nekam založili , bi jo pa uporabljala še danes. Aja te iz pikapolonice so za vozičke s strehico, baje da je ne smeš namontirat na voziček brez strehice.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:23:12
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve greva zdaj perilo obesit pa greva proti mestu. Se vidimo ob 10h. Greva z avtom. Čao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:23:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saraya jaz semjo uporabljala še avgusta pa je moj februarski, zdaj pa smo jo nekam založili , bi jo pa uporabljala še danes. Aja te iz pikapolonice so za vozičke s strehico, baje da je ne smeš namontirat na voziček brez strehice. MOJ VOZEK IMA STREHICO,JA.......
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:24:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Midve greva zdaj perilo obesit pa greva proti mestu. Se vidimo ob 10h. Greva z avtom. Čao OKEJ TE PA V ASTORIJI,KJE JE TO,TAKOJ KO NOTRI PRIDEŠ TAM,NE???????
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:24:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya KAJ ZAJ...............??????????? Rečte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:25:44
|
|
|
|
ly117
|
No se pa midva tudi počasi grema rihtat. Pa se vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:25:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gutten Morgen meine liebest freunde... (matcar sem prav napisala ?) Ne,napisat bi mogla: Gutten Morgen,meine lieben freunde! Si pa skoraj prav napisala. Saj bo,Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:26:26
|
|
|
|
ly117
|
Saraya uporabljaš jo tako dolgo dokler misliš M vozit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:27:16
|
|
|
|
ly117
|
Matcar si že nazaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:28:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, še glede ginekologa - ja, očitno res nisma smisla se k nobenemu prepisat, ko skoraj noben več ne jemlje Ja,kolko jaz vem,moja jemlje.Dr.Petrovič v Vošnjakovi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:31:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, še glede ginekologa - ja, očitno res nisma smisla se k nobenemu prepisat, ko skoraj noben več ne jemlje Ja,kolko jaz vem,moja jemlje.Dr.Petrovič v Vošnjakovi. Rina probaj pri njej ker je res fajn. Mene je tudi enkrat pregledala ko moj G ni delal In je dla fuull vredu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:33:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar si že nazaj? Ne,zdaj grem,mogoče bom malo zamudla,samo prej do rač nisem prišla,ker se je moj usidral gor .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:33:56
|
|
|
|
matcar
|
Jaz vglavnem pridem.Če pa bo odpadlo,pa mi sms naj ena pošlje,da se ne bom brezveze v mesto vozla. Čauči,se vidjamo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:39:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala rina doc. Reljič ne dela v porodnišnici. Če pa še sprejema paciente pa žal ne vem lahko pokličeš na 3211000 in zahtevaš ginekološki center za naročanje in povprašaš. marta a maš ti tudi IVF-ovčka? Jaz tudi Aja sem se zdaj spomnila včeraj sem hodila nekaj okoli in sem videla da imajo v pikapolonici v Qulandiji še dve dežni prevliki(univerzalni) za slabih 12 eurov. Imam ICSI-jevčka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:47:11
|
|
|
|
arabela*
|
te pa se pred Astorjo dobimo,da se ne bomo iskale.pa pa....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 10:04:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Rina glede ginekologinje... Jaz imam Renato Završnik Mihič in sem zelo zadovoljna (sestra je malo odrezava, ampak se da preživet, ker je zdravnica super). Njena te.: 02 22 82 095 Pokliči, mogoče pa še sprejema. Ima pa ambulanto v Forumu. jaz imam tudi njo in zagotovo vem, da ne sprejema več novih...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 10:06:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Edino en bolj starejši mi je šel na živce,ko mi je zize potipal in rekel vaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu,vi ste pa ko Pamela anderson...sem imela take velike takrat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 10:09:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gutten Morgen meine liebest freunde... (matcar sem prav napisala ?) Ne,napisat bi mogla: Gutten Morgen,meine lieben freunde! Si pa skoraj prav napisala. Saj bo,Botrca! samo liebest...kaj ni to najljubše? drugače pa bravo botrca...jeeeeee
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.11.2009 10:14:22 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 10:13:55
|
|
|
|
botrca
|
Danes ne pridem na kavo...sem zdaj komaj do rač. prišla. Sem zjutraj letela urejat otroški dodatek in znižano plačilo vrtca. Pol pa tak, porihtala Jana, pospravila...vmes se je moj že odpeljal v službo, tak da nisem imela čas se spravit...zdaj sem se komaj vsedla in si privoščila veliko skodelico kave
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.11.2009 10:16:24 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 12:29:18
|
|
|
|
botrca
|
Evo, ker ste tako dolgo čvekale celi dan:
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 12:38:54
|
|
|
|
marta82
|
Kako je punce? Ste se načvekale še zame?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:17:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kako je punce? Ste se načvekale še zame? jaz jih še tudi čakam, da poročajo pa še ni nobene...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:21:05
|
|
|
|
arabela*
|
dan
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:24:29
|
|
|
|
arabela*
|
Smo se načvekale,je kar spet prehitro minilo na poti domov naju je dež lepo namočil.....sva se vsake toliko časa ustavljale pod streho,nato sva še šle po A v vrtec,sva še tam malo "počivale"....aleluja,cele sva bile premočene.Niti do trgovine nisem potem uspela...tako da imam v piskru spet zelenjavno juho Bom pa kasneje,ko moj pride s šihta šla...še tak moram na pošto..... Skratka bilo je fajn vas videt...babnce
< Sporočilo je popravil Saraya -- 6.11.2009 13:25:16 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:33:36
|
|
|
|
ly117
|
Midva sva tudi pred 15 minutami domov prišla. Sem bla še pri mojih dveh in čakala da bo dežek ponehal, pa ni blo nič iz tega.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.