|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
6.11.2009 7:35:05   
marta82
Jutro. Mene danes ne bo. Saj sem vam razlog par strani nazaj napisala. Prostor in čas ne gresta skozi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.11.2009 7:52:20   
tasa_m
morning user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.11.2009 7:55:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro. Mene danes ne bo. Saj sem vam razlog par strani nazaj napisala. Prostor in čas ne gresta skozi.
a tebi stalno Tinej dopoldan ob enaki uri zaspi?
Lucky you. Meni Lija zaspi te ko ji je user posted image , razen popoldan ima svojo uro.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.11.2009 8:02:28   
botrca
Gutten Morgen meine liebest freunde...user posted image  user posted image  user posted image  (matcar sem prav napisalauser posted image ?)

Kaj danes bo dežuser posted image  Jaz bi lahko nekak skombinirala in prišla. Ampak dajte mi povedat, a je katera z avtom? Ker bi vas prosla, da v primeru dežja ko se bom vračala domov, da me samo do postaje zapelje, da ne bi z Janom bila mokrauser posted image . Če ne raje ne reskiram.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.11.2009 8:19:54   
ly117
Jutro!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.11.2009 8:20:43   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Jaz bi lahko nekak skombinirala in prišla. Ampak dajte mi povedat, a je katera z avtom? Ker bi vas prosla, da v primeru dežja ko se bom vračala domov, da me samo do postaje zapelje, da ne bi z Janom bila mokrauser posted image . Če ne raje ne reskiram.

Matcar bo sigurno z brum,brum.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 6.11.2009 8:27:13 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.11.2009 8:26:52   
ly117
Zmešnjava user posted image

< Sporočilo je popravil ly117 -- 6.11.2009 8:27:45 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.11.2009 8:46:27   
rina22
Jutro, jutro user posted image
Evo mene, sem komaj utegnila vse prebrat - na hitrouser posted image Ste bile taaaaaaaak pridne čeraj zvečeruser posted image user posted image user posted image Jaz sem pa se clo večer "pogovarjala" s Timejo, moj je pa spal kot topuser posted image Joj, me to razjezi!!!!!!!user posted image user posted image

Sem pa taaaaaaaaak vesela, da ste me povabile s sabo na kavico, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res, full, full. Ampak - na žalost ne morem prituser posted image user posted image Pride kolegica na obisk s SŠ, ko se že od takrat nisme vidleuser posted image Ker študira v LJ in redko pride domov, sva se zmenile, da se danes ustavi pri meni - se pa že pelje, mi je že sms napisala...

Tak mi je žal, pa sem želela, da bi se spoznale. Se pa priporočam za naslednjičuser posted image user posted image Upam, da se boste mele faaaaaaaaaaajnuser posted image user posted image user posted image

Aja, še glede ginekologa - ja, očitno res nisma smisla se k nobenemu prepisat, ko skoraj noben več ne jemljeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.11.2009 8:46:48   
tasa_m
Zunaj dežuje user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.11.2009 8:46:57   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a tebi stalno Tinej dopoldan ob enaki uri zaspi?
Lucky you. Meni Lija zaspi te ko ji je user posted image , razen popoldan ima svojo uro.

Ne, ne zaspi ob enaki uri. Včasih pred deveto, včasih komaj ob desetih. Ko vidim da je zaspan se vležem poleg njega, ga stisnem in z nekaj jamranja zaspi. Če kam gremo pa v avtu ali vozičku. Ampak Astorija je pa res tak smotana lokacija za dopoldan... Zadnjič sem (brez pretiravanja) iskala park plac 45 min. Kje daleč mi pa ni za parkirat in pešačit v tem vremenu.
Tak da če se drugič zmenimo na kakšni drugi lokaciji z veseljem pridem.user posted image Ura bi mi tudi bolj ustrezala npr. po enajsti ampak to se da skombinirat, da pač spi ko se voziva, samo da bi bila lokacija izven mesta, kjer je parkirni prostor.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.11.2009 8:47:36   
rina22
Tasa je mela prav, da bom zjutraj vidla, kaj ste pisaleuser posted image user posted image Ko Timeja zjutraj zaspi, si naredim kavico, pa hop malo na net gledat, kaj počneteuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.11.2009 8:48:09   
tasa_m

Kaj če pa se za jutri zmenimo ?

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2009 8:51:32 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.11.2009 8:48:26   
rina22
marta82, ti maš pa tako slikico, da se ti kar sline pocedijo - že navsezgodajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.11.2009 8:49:18   
rina22

Zunaj dežuje user posted image user posted image

Dežuje? A, pa res malo..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.11.2009 8:50:34   
tasa_m
Ne, ne zaspi ob enaki uri. Včasih pred deveto, včasih komaj ob desetih. Ko vidim da je zaspan se vležem poleg njega, ga stisnem in z nekaj jamranja zaspi. Če kam gremo pa v avtu ali vozičku. Ampak Astorija je pa res tak smotana lokacija za dopoldan... Zadnjič sem (brez pretiravanja) iskala park plac 45 min. Kje daleč mi pa ni za parkirat in pešačit v tem vremenu.
Tak da če se drugič zmenimo na kakšni drugi lokaciji z veseljem pridem.user posted image Ura bi mi tudi bolj ustrezala npr. po enajsti ampak to se da skombinirat, da pač spi ko se voziva, samo da bi bila lokacija izven mesta, kjer je parkirni prostor.
Aja, jaz pa sem mislila, da ti stalno ob enaki uri zaspi user posted image

No, pol pa se bomo drug teden nekje drugje zmenile, samo jaz nisem za EP, tak da pol mene ni user posted image user posted image Nisem glih za nakupovalna središča. Toti EP pa je tak stalno tak nabit da joj. Lahko pa se zmenimo v Bumbarju user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.11.2009 8:50:45   
koala
Punce meni danes tudi ne ustreza, sicer bom v mestu ampak imem en kuuup opravkov.

rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.11.2009 8:51:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Tasa je mela prav, da bom zjutraj vidla, kaj ste pisaleuser posted image user posted image Ko Timeja zjutraj zaspi, si naredim kavico, pa hop malo na net gledat, kaj počneteuser posted image user posted image
user posted image kak te mam naštudirano a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.11.2009 8:54:21   
ly117
Tasa kaj te tebe danes nebo. Oz. se bomo sploh doble na kavi.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.11.2009 8:55:52   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.11.2009 8:56:02   
marta82
Rina glede ginekologinje... Jaz imam Renato Završnik Mihič in sem zelo zadovoljna (sestra je malo odrezava, ampak se da preživet, ker je zdravnica super). Njena te.: 02 22 82 095 Pokliči, mogoče pa še sprejema. Ima pa ambulanto v Forumu.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.11.2009 8:57:15   
arabela*

neeeeeeeeeeeeeeeee

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.11.2009 8:58:05   
arabela*
Bomo vidle,kak bo čez pol ure,pa se takrat fiksno zmenimouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.11.2009 8:58:20   
marta82

Aja, jaz pa sem mislila, da ti stalno ob enaki uri zaspi user posted image

No, pol pa se bomo drug teden nekje drugje zmenile, samo jaz nisem za EP, tak da pol mene ni user posted image user posted image Nisem glih za nakupovalna središča. Toti EP pa je tak stalno tak nabit da joj. Lahko pa se zmenimo v Bumbarju user posted image

Ma ne, saj nisem mislila EP. Kar tako kakšen kafič izven centra. Bumbar je pa odlična ideja!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.11.2009 8:58:33   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

neeeeeeeeeeeeeeeee

Saraya ti prideš?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.11.2009 8:59:44   
arabela*

Lahko pa se zmenimo v Bumbarju user posted image

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.