|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
6.11.2009 9:00:33   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lahko pa se zmenimo v Bumbarju user posted image

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kje pa bi se ti dobila?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.11.2009 9:00:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Kaj če pa se za jutri zmenimo ?

neeeeeeeeeeeeeeeee

Saraya ti prideš?

ob pol desetik fiksno javim,da vidim kako bo stanje zunaj........Zdaj naju je z M ko sva se vračale iz vrtca kar pošteno namočilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.11.2009 9:01:16   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce meni danes tudi ne ustreza, sicer bom v mestu ampak imem en kuuup opravkov.

rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico.

To se pa tudi jaz popolnoma strinjam. On je (bil) moj dr. v postopkih zunajtelesne oploditve in res lahko samo pohvalim njegovo strokovnost in odnos.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.11.2009 9:03:04   
rina22

Punce meni danes tudi ne ustreza, sicer bom v mestu ampak imem en kuuup opravkov.

rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico.

Hvala za informacijouser posted image Pa še kaj jemlje pacinent, veš kaj?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.11.2009 9:03:22   
tasa_m

to sem mislila nas.tedn

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.11.2009 9:04:01   
tasa_m

Tasa kaj te tebe danes nebo. Oz. se bomo sploh doble na kavi.
ja, če bo dež, te jaz glih nebi hodla no. Kaj te vem.
Javim ob 9,30 ok?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.11.2009 9:04:44   
arabela*

Kje pa bi se ti dobila?

jaz..user posted image v bumbarju ziher ne.....

mogoče kak bolj umirjen center,ko ni take gužve,da se kafe v miru spije.......

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.11.2009 9:05:10   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Tasa je mela prav, da bom zjutraj vidla, kaj ste pisaleuser posted image user posted image Ko Timeja zjutraj zaspi, si naredim kavico, pa hop malo na net gledat, kaj počneteuser posted image user posted image
user posted image kak te mam naštudirano a ne? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hehe, če pa vedno visim zjutraj tu gor, me ne moreš sfalituser posted image Včaish sem že prav tečna..

marta, tudi tebi hvala za informacijo glede G in hvala za št. user posted image user posted image user posted image user posted image

res bi mogla menjat, pa ne vem, kam naj grem.. bom malo poklicala okrog, kdo še sploh jemlje nove..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.11.2009 9:05:54   
arabela*

to sem mislila nas.tedn

vem ja.samo mi ni tja za it.raje grem v merkator center...je bolj umirjenouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.11.2009 9:06:39   
marta82

Kje pa bi se ti dobila?

jaz..user posted image v bumbarju ziher ne.....

mogoče kak bolj umirjen center,ko ni take gužve,da se kafe v miru spije.......

No saj jaz nisem zahtevna.user posted image Samo da je park plac.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.11.2009 9:06:57   
arabela*
DORIS04 ti kar pridi iskat.......................bom doma..lahko tud tak čas kot zadnjič,kakor želiš.....pokliči pač ko boš v bližiniuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.11.2009 9:07:41   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

No saj jaz nisem zahtevna.user posted image Samo da je park plac.

vem ja.....ma saj vse po malem kompliciramo.Ženske pačuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.11.2009 9:08:31   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

To se pa tudi jaz popolnoma strinjam. On je (bil) moj dr. v postopkih zunajtelesne oploditve in res lahko samo pohvalim njegovo strokovnost in odnos.user posted image

Hm, za njega še nisem čulauser posted image Saj vem, nisem kaj dosti seznanjena z dr v MB bolnici. Jaz sem tekom moje user posted image "srečala" dr. Janka (super človek in zdravnik), dr. Ivan Z... (mi je trenutno priimek odleto z glaveuser posted image ), pa še enih par.. se ravno ne spomnim priimkov, če bi jih pa čula, pa bi vedla, kdo je kdo. Vglavno, ta dva dr. sta res super kot zdravnika in človekauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.11.2009 9:10:10   
rina22
Torej, za danes še ni fiksno srečanje? Če se boste dobile naslednji teden, bi se jaz kar uštulila zravenuser posted image Samo če se boste zmenle kje izven mesta, bom lahko prišla samo v primeru, če bo avto doma.. Ker moj zraven faxa še hodi kdaj kaj delat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.11.2009 9:11:23   
rina22
Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljanuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.11.2009 9:13:05   
marta82
Tale Ivan Z... je verjetno Ivan Žebeljan. In je super zdravnik (je bil moj sobni zdravnik ko sem ležala v porodnišnici v času nosečnosti) pa tudi Janko je odličen (tak sproščen). Onadva delata v porodnišnici, dr. Reljič pa na ginekološkem oddelku (večinoma v ambulanti za zdravljenje neplodnosti).

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.11.2009 9:13:56   
ly117

On pa je bil pri mojem porodu. Deloval mi je zelo fajn. In ko sem bla na odelku se je edini predstavil ko je bila vizita.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.11.2009 9:15:01   
marta82

A si me prehitela.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.11.2009 9:16:08   
koala
rina doc. Reljič ne dela v porodnišnici. Če pa še sprejema paciente pa žal ne vem lahko pokličeš na 3211000 in zahtevaš ginekološki center za naročanje in povprašaš.

marta a maš ti tudi IVF-ovčka? Jaz tudi

Aja sem se zdaj spomnila včeraj sem hodila nekaj okoli in sem videla da imajo v pikapolonici v Qulandiji še dve dežni prevliki(univerzalni) za slabih 12 eurov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.11.2009 9:16:52   
arabela*

On pa je bil pri mojem porodu. Deloval mi je zelo fajn. In ko sem bla na odelku se je edini predstavil ko je bila vizita.

meni so bili v bolnici vsi vredi.Edino en bolj starejši mi je šel na živce,ko mi je zize potipal in rekel vaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu,vi ste pa ko Pamela anderson...sem imela take velike takratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.11.2009 9:18:00   
arabela*

rina doc. Reljič ne dela v porodnišnici. Če pa še sprejema paciente pa žal ne vem lahko pokličeš na 3211000 in zahtevaš ginekološki center za naročanje in povprašaš.

marta a maš ti tudi IVF-ovčka? Jaz tudi

Aja sem se zdaj spomnila včeraj sem hodila nekaj okoli in sem videla da imajo v pikapolonici v Qulandiji še dve dežni prevliki(univerzalni) za slabih 12 eurov.

dajte mi rečt,do kdaj pa se te prevleke uporabljajo,bi meni tud prav prišle,ko je M že skoraj v 15 .mesecuuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.11.2009 9:18:42   
rina22

meni so bili v bolnici vsi vredi.Edino en bolj starejši mi je šel na živce,ko mi je zize potipal in rekel vaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu,vi ste pa ko Pamela anderson...sem imela take velike takratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj vse ne doživi živ človek

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.11.2009 9:19:34   
rina22
Tudi meni je bil dr. Žebeljan sobni zdravnik, ko sem ležala na oddelku v času nosečnosti.

Je pa res, da so vsi fajnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.11.2009 9:21:07   
rina22
Šibam jaz, se je Mejica zbudlauser posted image

Če bom mela čas, pridem še kaj goruser posted image

Če se boste doble danes, pa fajn čvekajteuser posted image Še namesto meneuser posted image user posted image user posted image

papa in lep danuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.11.2009 9:21:58   
arabela*
KAJ ZAJ...............???????????

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.