Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:00:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lahko pa se zmenimo v Bumbarju ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kje pa bi se ti dobila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:00:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj če pa se za jutri zmenimo ? neeeeeeeeeeeeeeeee Saraya ti prideš? ob pol desetik fiksno javim,da vidim kako bo stanje zunaj........Zdaj naju je z M ko sva se vračale iz vrtca kar pošteno namočilo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:01:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Punce meni danes tudi ne ustreza, sicer bom v mestu ampak imem en kuuup opravkov. rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico. To se pa tudi jaz popolnoma strinjam. On je (bil) moj dr. v postopkih zunajtelesne oploditve in res lahko samo pohvalim njegovo strokovnost in odnos.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:03:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Punce meni danes tudi ne ustreza, sicer bom v mestu ampak imem en kuuup opravkov. rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico. Hvala za informacijo Pa še kaj jemlje pacinent, veš kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:03:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lahko pa se zmenimo v Bumbarju ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to sem mislila nas.tedn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:04:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa kaj te tebe danes nebo. Oz. se bomo sploh doble na kavi. ja, če bo dež, te jaz glih nebi hodla no. Kaj te vem. Javim ob 9,30 ok?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:04:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kje pa bi se ti dobila? jaz.. v bumbarju ziher ne..... mogoče kak bolj umirjen center,ko ni take gužve,da se kafe v miru spije.......
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:05:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tasa je mela prav, da bom zjutraj vidla, kaj ste pisale Ko Timeja zjutraj zaspi, si naredim kavico, pa hop malo na net gledat, kaj počnete kak te mam naštudirano a ne? hehe, če pa vedno visim zjutraj tu gor, me ne moreš sfalit Včaish sem že prav tečna.. marta, tudi tebi hvala za informacijo glede G in hvala za št. res bi mogla menjat, pa ne vem, kam naj grem.. bom malo poklicala okrog, kdo še sploh jemlje nove..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:05:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lahko pa se zmenimo v Bumbarju ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to sem mislila nas.tedn vem ja.samo mi ni tja za it.raje grem v merkator center...je bolj umirjeno
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:06:39
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kje pa bi se ti dobila? jaz.. v bumbarju ziher ne..... mogoče kak bolj umirjen center,ko ni take gužve,da se kafe v miru spije....... No saj jaz nisem zahtevna. Samo da je park plac.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:06:57
|
|
|
|
arabela*
|
DORIS04 ti kar pridi iskat.......................bom doma..lahko tud tak čas kot zadnjič,kakor želiš.....pokliči pač ko boš v bližini
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:07:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 No saj jaz nisem zahtevna. Samo da je park plac. vem ja.....ma saj vse po malem kompliciramo.Ženske pač
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:08:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: koala rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico. To se pa tudi jaz popolnoma strinjam. On je (bil) moj dr. v postopkih zunajtelesne oploditve in res lahko samo pohvalim njegovo strokovnost in odnos. Hm, za njega še nisem čula Saj vem, nisem kaj dosti seznanjena z dr v MB bolnici. Jaz sem tekom moje "srečala" dr. Janka (super človek in zdravnik), dr. Ivan Z... (mi je trenutno priimek odleto z glave ), pa še enih par.. se ravno ne spomnim priimkov, če bi jih pa čula, pa bi vedla, kdo je kdo. Vglavno, ta dva dr. sta res super kot zdravnika in človeka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:10:10
|
|
|
|
rina22
|
Torej, za danes še ni fiksno srečanje? Če se boste dobile naslednji teden, bi se jaz kar uštulila zraven Samo če se boste zmenle kje izven mesta, bom lahko prišla samo v primeru, če bo avto doma.. Ker moj zraven faxa še hodi kdaj kaj delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:11:23
|
|
|
|
rina22
|
Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:13:05
|
|
|
|
marta82
|
Tale Ivan Z... je verjetno Ivan Žebeljan. In je super zdravnik (je bil moj sobni zdravnik ko sem ležala v porodnišnici v času nosečnosti) pa tudi Janko je odličen (tak sproščen). Onadva delata v porodnišnici, dr. Reljič pa na ginekološkem oddelku (večinoma v ambulanti za zdravljenje neplodnosti).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:13:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljan On pa je bil pri mojem porodu. Deloval mi je zelo fajn. In ko sem bla na odelku se je edini predstavil ko je bila vizita.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:15:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljan A si me prehitela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:16:08
|
|
|
|
koala
|
rina doc. Reljič ne dela v porodnišnici. Če pa še sprejema paciente pa žal ne vem lahko pokličeš na 3211000 in zahtevaš ginekološki center za naročanje in povprašaš. marta a maš ti tudi IVF-ovčka? Jaz tudi Aja sem se zdaj spomnila včeraj sem hodila nekaj okoli in sem videla da imajo v pikapolonici v Qulandiji še dve dežni prevliki(univerzalni) za slabih 12 eurov.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:16:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljan On pa je bil pri mojem porodu. Deloval mi je zelo fajn. In ko sem bla na odelku se je edini predstavil ko je bila vizita. meni so bili v bolnici vsi vredi.Edino en bolj starejši mi je šel na živce,ko mi je zize potipal in rekel vaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu,vi ste pa ko Pamela anderson...sem imela take velike takrat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:18:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala rina doc. Reljič ne dela v porodnišnici. Če pa še sprejema paciente pa žal ne vem lahko pokličeš na 3211000 in zahtevaš ginekološki center za naročanje in povprašaš. marta a maš ti tudi IVF-ovčka? Jaz tudi Aja sem se zdaj spomnila včeraj sem hodila nekaj okoli in sem videla da imajo v pikapolonici v Qulandiji še dve dežni prevliki(univerzalni) za slabih 12 eurov. dajte mi rečt,do kdaj pa se te prevleke uporabljajo,bi meni tud prav prišle,ko je M že skoraj v 15 .mesecu
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:18:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljan On pa je bil pri mojem porodu. Deloval mi je zelo fajn. In ko sem bla na odelku se je edini predstavil ko je bila vizita. meni so bili v bolnici vsi vredi.Edino en bolj starejši mi je šel na živce,ko mi je zize potipal in rekel vaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu,vi ste pa ko Pamela anderson...sem imela take velike takrat Kaj vse ne doživi živ človek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:19:34
|
|
|
|
rina22
|
Tudi meni je bil dr. Žebeljan sobni zdravnik, ko sem ležala na oddelku v času nosečnosti. Je pa res, da so vsi fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:21:07
|
|
|
|
rina22
|
Šibam jaz, se je Mejica zbudla Če bom mela čas, pridem še kaj gor Če se boste doble danes, pa fajn čvekajte Še namesto mene papa in lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 9:21:58
|
|
|
|
arabela*
|
KAJ ZAJ...............???????????
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.