|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
19.11.2009 18:26:25   
snikolina
snikolina, user posted image user posted image za Anžeta, da bo čim prej zdrav....imam vaš vrh stolpa (medvedka), hranim do naslednjič

Hvala MIMI (user posted image ) in ostale mamice-mogla sem Mimi omenit, da ji lahko jezik pokažem, hehe.
Danes Anže nima vročine, nič ne je, samo doji se. Upam, da bo hitr bolje. To je zdaj prvič, da je zbolel. Sem čist adijo...

Za igračko pa ni panike.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
19.11.2009 18:28:33   
snikolina
a klara in anže imata še tud desetko?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jap, danes ima 10 mesecev. Pa buban je. Božček. Sem mu kupila tri nove igračke-en telefon, ki poje in piska, avtoček in knjigico od vlakca Tomaža. je čist navdušen.

Se javim še kasneje, nadgrajujemo garmina.
Lupčka za vse!user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
19.11.2009 18:41:43   
Ulla80
čer...

čakam lubija, če misli še kej domov pridituser posted image

uli sem naredila 6 majčk - iz bodijev...je mela ene ful lepe bodije, sam zdej ne pridejo več v poštev, k je pretežno brez plenic in ma sam hlačke in spodnjo majčko...pa mi jih je blo škodauser posted image in sem ji majče ven naredila in so super user posted image pa sebi sem trojne hlače zožala, k bom mela zdej une fensi škornjeuser posted image pa drgač jst ne maram teh ozkih kavbojk, sam za v škornje bojo pa kuluser posted image tko da sm bla pridna....pa še štrudl sm zmetala skup, zdej se že hladi, komi čakamuser posted image

grem zdej otroka uštimat za spat...pa stuširat se in lase si morm oprat...pridem še pol kje, čeprov bom matematko delala, pa bom že kej poškilila sem goruser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
19.11.2009 19:10:04   
ronja
Ronja, punce so rekle, da nimajo idej kaj kuhat in smo začeli skupaj zbirat jedilnike naših malčkov....tak da, če ne vem kaj kuhat lahk gor pogledam in dobim idejo, da ni preveč enolično....za tebe verjetno to ne pride v poštev, ker čist ekskluzivno kuhaš

Ti kar zafrkavajuser posted image - sicer pa hvala za razlago, az murkov zos tudi jaz še nisem slišalauser posted image

ulla, pridna.

Za jutri verjetno pridemo - če bomo mele avto in če ne gremo plavat (verjetno ne).

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
19.11.2009 19:19:42   
sonček33
Ronja, kolk časa morm pečt energijske ploščice?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
19.11.2009 19:21:48   
ronja
Če so tanke nekje 10-15 minut, se mi zdi, da je v večini receptov. Jaz sem jih 20 minut, se mi zdi,ker se kar niso hotele posušit - malo odvisno iz česa so - rozine hitro porjavijo, rjavi sladkor pa rabi malo dlje od navadnega, da karamelizira, med rabi dalj časa, da se posuši in to na nižji temperatur.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
19.11.2009 19:41:52   
Zvezdica
Ekola, pa smo pokasirali tudi mi vročino - prvič zares :(

38 jo ma. ga bom kr spat dala, svečko mu bom dala le če temperatura poraste.

mah....

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
19.11.2009 19:47:16   
khurde
čer,

je tok lepo vreme zadnje dni, da večinoma po vrtu skačem al pa sva zunaj user posted image  zvečer pa se za faks spravljam delat, bi rada par izpitov dala januarja čez, pa upam, da nisem preveč optimista user posted image  sem mal preletela, pa videla, da se dobite dvakrat user posted image user posted image user posted image  jaz jutri verjetno ne bom mogla, ker doma (na vrtu, itak...) nekaj delamo (sadimo smreke, kostanje, javorje, lipe, pa ne vem, kaj še vse user posted image ), naslednji teden pa ima na dan srečanja stara mama rd, pa bova tam na kosilu

tko... slikce otročkov so luštne, ostalega pa še nisem brala... sem čist zanemarla moje e-udejstvovanje, niti farme nisem rihtala, groza user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
19.11.2009 19:48:30   
khurde
zvezdica, upam, da bo samo kratkotrajna vročina in da se ne bo v nič razvilo user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
19.11.2009 20:30:23   
krtekxx
Zvezdica, pr nas je vročina pri prehladu zadnjih 3x (cca, ne štejem več) prišla šele en 2,3 dan. Ni bila huda (ampak vseeno čez 38,5), je pa vedno minila v 1 dnevu. Jaz sem ji paracetaml zadnjič dala bolj zato, ker se mi je zdelo, da jokca zaradi tega, ker jo boli kaj. In je res po 15 min čisto oživela in je običajno še kako uro nismo mogli umiriti. Pocajtajte se.
Snikolina, jaz sem pri vsaki virozi čist adijo. Ulla mi je rekla, da se bm navadila, pa se kar ne.
Me kar skrbi za Kiarino Klaro. Pismo, zadnji post je bil, ko je napisala, da je njena punčka resno bolna.
****, o, ti si potem meščanka. Jaz sem bolj vaščanka - iz Grgarja. Ampak "many time ago"...
Khurde, pismo, sam se bere tako, kot da to ni samo vrt, temveč cela posest.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 19.11.2009 20:31:33 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
19.11.2009 20:40:12   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

[Me kar skrbi za Kiarino Klaro. Pismo, zadnji post je bil, ko je napisala, da je njena punčka resno bolna.

mene tudi, nič se ne oglasi že dolgo, a sta v bolniciuser posted image

[Khurde, pismo, sam se bere tako, kot da to ni samo vrt, temveč cela posest.

meni se pa zdi, da gre bolj za gozd kot pa za vrtuser posted image

patrik in anže jutri bosta že bolje, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
19.11.2009 20:40:51   
sonček33
A nobena nima Kiarinega kontakta?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
19.11.2009 20:43:21   
sonček33
Zvezdica, upam, da ne bo šlo naprej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
19.11.2009 20:43:53   
*x*y*z*
Sam sem gledala na FB, se Kiara tud ni nič od ponedeljka javla, upam da ni kaj hudega.

Ja meščanka sem, tud če sem zdej na vasi, bom po duši vedno ostala meščanka.

Zvezdica, upam da bo Patrik kmalu bolje user posted image

Ulla, eno slikico dej v hlačah in škornjih

Anže user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Farfala - ne moreš verjet, niti sapice, megla pa kot da smo sredi Ljubljane

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.11.2009 20:47:40   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ronja, kolk časa morm pečt energijske ploščice?

sonček a bi ti delila recept z nami?user posted image , a so s semeni?To je del diete?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
19.11.2009 20:49:51   
sonček33
farfala- eh ni to dietično, ampak dobro pa je

jaz bom zmešala ovsene kosmiče+pistacijo+sezam+med+suhe višnje+kakav - zmešam, dam na pleh, v pečico pa je

Sicer pa  - to bom delala prvičuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
19.11.2009 20:50:25   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Farfala - ne moreš verjet, niti sapice, megla pa kot da smo sredi Ljubljane

Uf, to pa mora bit tečno.Pri nas pa piha vsak dan iz zahoda in vsak dan sonček in toplo, ko mi mali spi zunaj imam odprta balkonska vrata in ni nič mrzlouser posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
19.11.2009 20:51:29   
sonček33
Ja, zadje tri dni je tako lepo vreme...mi smo ves čas zunaj...toplo...prima res.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
19.11.2009 20:52:48   
*x*y*z*
Sem se kar sprijaznila, ni več tolk hudo, vsaj dežja ni no, pa toplo je tudi, sam nizek pritisk kar tišči dol. Vseeno takoj zamenjam za par sončnih žarkov...

In upam da bo jutri v Ljubljani sonce, če ne ga grem kar iskat, pa na drug konc Slovenije...

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 19.11.2009 20:54:10 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
19.11.2009 20:55:12   
Zvezdica
punce, hvala za lepe želje.

Zdaj ga ati daje spat, ker z mamico noče ajat.  Nič mu še nisem dala, ker je vročina še vedno na 38. Ne gor ne dol. Je pa res da jo je dobil šele zvečer.

Zdaj je zaspal, bomo videli kako bo.

Ja mene tud skrbi za klaro. Nimam njenga telefona, če ne bi ji kar sms poslala.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
19.11.2009 21:01:31   
sonček33
Danes sem naredila v sokovniku svež sok iz jabolk, rdeče pese in korenja - Lovro je bil navdušen.

Ploha?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
19.11.2009 21:04:11   
Ploha

Ploha?

reci srce? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
19.11.2009 21:04:40   
khurde
joj, a klara je bolna? res upam, da ni kej resnega, čeprav ni v kiarini navadi, da se ne javlja user posted image

heh, je en tak velik vrt, tam nekje 1900 kvadratov vsega skupaj, pa imata spodnja dva idejo, da bojo smreke (tiste, k majo veje do tal) namest žive meje in sta jih ene 50 pripeljala... prej pa še en kup enih drugih dreves - okrog 10 kostanjev, 10 lip, 10 jerebik, par hrastov, nekaj javorjev, macesnov itd., sam bojo še za na vikend ...; sem jima že zadnjič rekla, če ne bi bilo vseeno, da bi prej kar pustila gozd in si eno hišico na drevesu postavila, ne pa da so gozd posekal, zgradil hišo, zdej pa spet pogozdujeta user posted image  pa da naj tablice naredita, ker lah kar kakšno učno pot odpreta user posted image  k počas ne bo drevesa, k ne bi tle rastel user posted image  pa da k bosta vse posadila, jima bom en pocen polje kupila, eno nezazidljivo parcelo, totalno prazno, sam travo gor, da jima ne bo dolgčas in bosta lah luknje naprej kopala... mal ju hecam, k res sam rovarimo okol, moj pa sam upa, da ga pustimo na miru, ker nima čist nič veselja s tem user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
19.11.2009 21:07:17   
sonček33
ja ploha pogrešam te

khurde milina..fovš

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
19.11.2009 21:13:18   
Ploha

ja ploha pogrešam te

o fajn, vsaj eden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

khurde: torej v sredo ne greš z nama na srečanje user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

ali se kregate
zband

z partnerjen ali partnerko

dnevno (19%)

2x tedensko (11%)

1x tedensko (16%)

1x mesečno (29%)

1x letno (19%)

nikoli (7%)

Število vseh glasov: 70

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!