|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
18.11.2009 22:15:12   
rubica

[/quote]

Samo je tud danes zvečer naredil 2 korakauser posted image user posted image
[/quote]

joj kam pa se tem fantom tolk mudi? bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
18.11.2009 22:35:47   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

joj kam pa se tem fantom tolk mudi? bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo samo in lovro. Naš to že nekaj časa počne, samo je vmes tako padel, da je bil en teden mir. Zdaj pa spetuser posted image

Mimi, kar se stroja tiče, to jast ponavadi nardim, ga ugasnem, ker če ne je voda pri tuširanju kaj hitro prevroča, pol pa pizdim na mojga da je on kriv. Pozabljiva sem pa glih k tvojuser posted image user posted image user posted image

Naš tudi ne pusti zobkov pokazat, milim, da sta mu obe zgornji trojki ven pokukali, no mislim, ker ne dovoli niti blizu.

Joj me nervira ta nogomet. Komi čakam konec, ker to ni dobro za moje zdravje. Sem velika fenica nogometauser posted image

grem sklincat sodnika.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 18.11.2009 22:36:55 >

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
18.11.2009 22:40:58   
*x*y*z*
Nemogoče je kar naenkrat postalo mogoče.

Grem gledat praznovanje pred hišo

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
18.11.2009 22:41:35   
Zvezdica
zmagal smo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:44:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
18.11.2009 22:49:12   
sonček33
Mimi objemček zate, kamlu bo jutri..nov dan

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
18.11.2009 22:50:43   
*x*y*z*
Srečanje Ljubljana

Petek 20.11. Kolosej BTC

Rubica
Yelci
Zvezdica , k bojo itak zdravi
Niia

Še kdo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 22:59:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
18.11.2009 23:09:54   
rubica
mimi, mi 2 bi pa lahko skupaj jokali, pa ne bova!!!!!! najini punci sta zdravi, veseli in lepo napredujeta tako, da jima ne manjka nič, pač bosta manekenki, tvoja po tebi, moja pa ne po meni ampak po lubiju!!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
18.11.2009 23:20:36   
Ploha
eto mene, za buklam sm user posted image user posted image user posted image čeprou ugotavljam da je tema strašno zanimiva, samo kaj ko morm sama predelat snov, kaj bi dala da bi mel še 1x predavanja....

gre se pa za žlahtnenje, genetika....kako se kaj deduje, kakšni bodo potomci, kdo je nosilec genske napake itd....samo da še 100 nepotrebnih podatkov zravn user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Ploha -- 18.11.2009 23:21:09 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
19.11.2009 0:10:50   
spetko
dober večer punce..

danes se vam bolj pozno oglašam..
ampak so tukaj bli kolegi in brat od mojega in so gledali tekmo...pa dokler sem dala tiana spat,pa pospravla evo kolko je ura..

sonček33...ma evo več al manj sem doma..ampak vedno kaj pride da moram naredit..čeprav smo v tem stanovanju že 7m vedno se neki spomnem kaj bi še lahko spremenili,preuredili in pol vsakič ko to naredim si sama sebi delo delam..user posted image user posted image

sonček,farfala user posted image user posted image user posted image user posted image za korake

ulla..pridna..se učiš kr dosti..pa srečno za 9.12. za delni izipit!

zvezdica...ja se že pripravljam psihično...nimam pojma kako bom..še če bom sprejela urnik za 12h,..joj ne vem..user posted image
danes sem šla v službo neke papirje odnest.. in ko sem vidla kaj me vse čaka...me je kr minilo...
še šef se je hecal da sem se zafrknila ker sem prišla ker sem vidla kaj me vse čaka in da bom prišla domov in takoj šla delat drugega otrokauser posted image user posted image

za ljubljano bi še jz prišla na kavico...za celje pa mi je malo daleč it sama...tko da..
nobene pa ni v bližini kp oz primorske...tko da...čakam na pomlad al poletje da organiziram srečanje tukaj v kp..še se bo marca 2010 odprl tuš center tudi pri nas..user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse prehlajene,bolane....da čimprej mine..

nič..grem spat..ne morem gledat...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.11.2009 6:43:36   
Ulla80
jutro user posted image user posted image sm že skor eno uro pokonc, k ula ni htela več spat...zdej mal risanke gledava, jedle sva že, počas bo treba v vrtec se spokat...pol mam spet eno skakanje in tko...en kup stvari za uredit, pa ene papirje skup spravit, ma ni da ni....pa čakam eno pošto, pa kr ne pride user posted image matr si eni vzamejo cajt...user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
19.11.2009 7:24:08   
yelci
Dobro jutro tud z moje straniuser posted image , tud mi smo pokonci že 1 uro,
noč je bila KATASTROFA, sploh ne vem več, kaj naredituser posted image user posted image user posted image

Smo pa zmagal učer, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

O vidm, da nas bo kar nekaj jutri na pijački user posted image user posted image , super, kaj a pol v koloseju, a je še kaka idejauser posted image

Spetko, ti tud pridiuser posted image

Bravo za korake user posted image , naš je tud 2 dni nazaj naredu 2 koraka, pol pa nč več, no pa saj se nikamor ne mudi.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
19.11.2009 7:45:17   
krtekxx
gre se pa za žlahtnenje, genetika....kako se kaj deduje, kakšni bodo potomci, kdo je nosilec genske napake itd....samo da še 100 nepotrebnih podatkov zravn

To je pa ful zanimivo. Sem se ubadala stem kako leto preden smo prišli do naše punčice.
A da smo zmagali? Prespala.
Danes sem OK, sicer ne tako zelo, da bi šla na kolo, kot sem mislila, ampak tako za silo. Bom šla pa samo peš kam. Sama.
x*Y*z iz kje okolice Gorice pa ti si? Ker jaz sem tudi od dol, čeprav že dobri 2 desetletji ne živim dol?
Zvezdica...ne boli me grlo, mi je pa bilo slabo. Po moje kaka mini virozica, ki razsaja po vrtcih.
Služba: jaz preveč časa prebijem v pisarni s tel. v roki in glavo pred rać.monitorjem, premalo na terenu in raznih potovnjih. In sedaj bo najbrž še slabše.
Samo, a ne da misliš tudi ti kar shodit???

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
19.11.2009 8:13:52   
mimi30
ati čakal nogometašeuser posted image , mi pa atijauser posted image ....mi smo doma zelo blizu igrišča in smo imeli skor celo noč fešto, cesto so navijači za neki časa kr zaprli....bravo slovenski nogometašiuser posted image .....noč je bila torej zelo kratkauser posted image .....pa da vidimo kaj nas čaka v današnjem dnevuuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
19.11.2009 9:01:48   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

bravo samo in lovro. Naš to že nekaj časa počne, samo je vmes tako padel, da je bil en teden mir. Zdaj pa spetuser posted image

pa nisi nič povedala, al sem spregledalauser posted image . To je ja mali korak za otroka, ampak velik za mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Patrik in Kristjanuser posted image user posted image

Dragi je po tekmi rekel, da gremo poleti kar v Afriko na dopustuser posted image user posted image . Sem za.

Spet je lepo vreme, ne bi imela nič proti, če bi celo zimo bilo takouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
19.11.2009 9:04:53   
farfala

Sreda, 25.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje, zgornje nadstropje, kjer so tepihi

Z avtoceste greš dol Celje center, na semaforju greš levo, potem pa 4 ali 5 semafor -j e na levi strani  ob cesti planet tuš-ne moreš sfalit. Tam zaviješ levo in parkiraš

1. ploha
2. farfala
3. barba
4. ulla
5. marta
6. zvezdica
7. yelci
8. hijacinta

Dopišite se, zdaj pa resno in to vseeeeee!user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
19.11.2009 9:09:37   
marta82

za kosilo sem naredila musako s puranjim mletim in je še špela mal jedla.....zdaj, ko sem vidla Tineja kako in koliko je še bolj vidim, da naša Špela res malo je

To nima smisla primerjat. So različni. Saj tudi jaz več pojem kot ti (se poznauser posted image ). Tinej več rabi, ima 10,2 kg. Pa Špela še z dojenjem nekaj dobi.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
19.11.2009 9:12:32   
Zvezdica
Patrik je imel zjutraj čisto malo vročince,, ma ne vem pravzaprav, tam okoli 37, 5. Itak ne pusti zmerit, imam pa tega ušesnega pa se tam odbije cca o,5 °C.

Za jutri ne vem kako bo, pa še z liamom imava sistematskega ob 13.30.

Spetko, tebe bi tudi zelo rada vidla ampak če ne bo zneslo se vidimo na morčku. user posted image

Grem, tamalček hoče spat.

Aja, včeraj je zaspal ob 20.10 in spal danes do pol osmih. Vmes sem mu enkrat dala flaškouser posted image
Sem presrečna zarad spanja.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 19.11.2009 9:13:17 >

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
19.11.2009 9:12:44   
marta82

evo zdajle sem hotla vzet iz stroja perilo in ga obesit in začnem ven jemat pa vse neki čudno mokrouser posted image ....pa vpol ugotovim, da je moj dragi stroj vmes ugasnil in ga normalno ni vklopil nazajuser posted image ....to me vedno tolk razkuri (no, včasih se tud smejim), ker vse sprot pozabi, pozabi ključe od avta, pozabi mobitel, ...ko gremo od tašče in se vsedemo v avto ga zdaj prvo vprašam, če ima vse pol pa krenemo, ker smo se že dostikrat nazaj vozliuser posted image

Ne pozabi, da je moški.user posted image Tako so pa jih imamo vseeno rade.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.11.2009 9:14:11   
marta82

špela pa ima malo ranico med zgornjima enkicama, samo si sploh ne pusti pogledat....že če ji hočem pogledat, če ima kakšen nov zob imam velike težave

user posted image da se ranica čimprej zaceli.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.11.2009 9:17:12   
Zvezdica
pa nisi nič povedala, al sem spregledalauser posted image . To je ja mali korak za otroka, ampak velik za mamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja mogoče pa res nisem.  Sam pri njemu je bilo vse tko ekspres brez najmanjšega truda, da pravzaprav čist drugače gledam, kot sem pri liamu gledala. Ne narobe razumet, itak vsak njegov dosežek evidentiram tko ali drugače, samo kot pravim vse mu gre od rok. Tak falotek je.

Evo, še en dosežek, ko vidi liama tuli, Mima mimauser posted image Očitno je to Liamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.11.2009 9:18:33   
marta82
Se pridružujem user posted image user posted image user posted image za nogometaše!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.11.2009 9:29:21   
ronja
Yelci mam v petek čas ja, pa še **** ti tut prideš? pa še katera zvezdica, ronja, niia (vem da ste iz lj) pa še katera, če ma

V principu imamo čas, samo ne vem, če imamo avto. Kje bi se pa dobili?

snikolina, verjetno te zanima Brez joka v sanje, Elisabeth Pantley (ne vem, če sem prav črkovala).

Ronja, fajn, da si fotošop natudiralauser posted image in pozdravite se čimprej....jaz sem tud špelo danes pustila pri teti, ko sem šla k frizerju in nam ni tako dobro ratalo kot pri vas....je jokala in bila žalostna, res ni čist nč navajena drugih ljudi, če sem jaz v bližini (lahk tud v drugi sobi) ni problema, drgač pa kr jamra

Naštudirala še ne, samo začela sem se učituser posted image . NO, če mi rata naštudirat dejansko vse te fore s slikami, vam pripnem kake rezultate (potem se mi bo verjetno celo v shrani.si dalo včlanituser posted image ).
Hehe, pri nas je šel bratec z njo ven, to je takoj bonus (iiiii, ven gremo!!! Moje grejo ful rade ven), pa itak ga mata radi, ker sta pač njegovi edini nečakinji zaenkratuser posted image (pa če midva ne narediva kaj na tem, bo tako zelo verjetno ostalo, ker za sestro je že malo pozno).
mimi, daj mi povej, kaj je fora tega seznama jedi, ki ga lepiš? A vsakič napišeš en drug recept iz jedilnika? (nikoli se mi ne da it gledat, a je to to, lenoba, vemuser posted image ).

Ponoči nismo kaj dosti spali, hehe, tokrat ne zaradi tamalihuser posted image - bravo naši!!! Lubi je šel na košarko in sem ga morala sproti obveščat, kako in kaj, so vsi soigralci zraven na trnih čakali vsakič, ko sva se slišala, hehe - tako da sem čist na tekočem, če katero zanima kaka podrobnostuser posted image .

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.11.2009 9:45:01   
*x*y*z*
Krtekxx - v bistvu sem iz Nove Gorice, zdej sem pa se priženila v Dornberk, v bistvu sem tu že skoraj 10 let. Pa ti? A tudi Goričanka, lepo...

Bravo za korake vsem!!!! Tudi Matija je začel po en korak ko se preprime, pa igrače prime vsako v svojo roko pa kar stoji en čas.

Joj, kaj sem še tela, sem kar sprotipozabila. Aja pridne vse punce za učenje.

Ronja, v Koloseju bi se dobile al maš kak boljši predlog, kje je tudi tapet na tleh. Pa ena te lahko pobere, če nimaš avta. Lahko tud jst. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!