ronja
|
Yelci mam v petek čas ja, pa še **** ti tut prideš? pa še katera zvezdica, ronja, niia (vem da ste iz lj) pa še katera, če ma V principu imamo čas, samo ne vem, če imamo avto. Kje bi se pa dobili? snikolina, verjetno te zanima Brez joka v sanje, Elisabeth Pantley (ne vem, če sem prav črkovala). Ronja, fajn, da si fotošop natudiralauser posted image in pozdravite se čimprej....jaz sem tud špelo danes pustila pri teti, ko sem šla k frizerju in nam ni tako dobro ratalo kot pri vas....je jokala in bila žalostna, res ni čist nč navajena drugih ljudi, če sem jaz v bližini (lahk tud v drugi sobi) ni problema, drgač pa kr jamra Naštudirala še ne, samo začela sem se učit . NO, če mi rata naštudirat dejansko vse te fore s slikami, vam pripnem kake rezultate (potem se mi bo verjetno celo v shrani.si dalo včlanit ). Hehe, pri nas je šel bratec z njo ven, to je takoj bonus (iiiii, ven gremo!!! Moje grejo ful rade ven), pa itak ga mata radi, ker sta pač njegovi edini nečakinji zaenkrat (pa če midva ne narediva kaj na tem, bo tako zelo verjetno ostalo, ker za sestro je že malo pozno). mimi, daj mi povej, kaj je fora tega seznama jedi, ki ga lepiš? A vsakič napišeš en drug recept iz jedilnika? (nikoli se mi ne da it gledat, a je to to, lenoba, vem ). Ponoči nismo kaj dosti spali, hehe, tokrat ne zaradi tamalih - bravo naši!!! Lubi je šel na košarko in sem ga morala sproti obveščat, kako in kaj, so vsi soigralci zraven na trnih čakali vsakič, ko sva se slišala, hehe - tako da sem čist na tekočem, če katero zanima kaka podrobnost .
|