Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 9:47:03
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Srečanje Ljubljana Petek 20.11. Kolosej BTC **** Rubica Yelci Zvezdica , k bojo itak zdravi Niia Spetko Ronja??? Še kdo? Kaj se zmenmo za ob 11h?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 9:59:14
|
|
|
|
ronja
|
Ronja, v Koloseju bi se dobile al maš kak boljši predlog, kje je tudi tapet na tleh. Pa ena te lahko pobere, če nimaš avta. Lahko tud jst. Ma, nimam pojma, kje bi jih še lahko dale plazit - edino za Namo v centru vem, da imajo igralnico, to je vse... Z veseljem pridemo, če bomo lahko - ne vem pa, če nas katera lahko pobere, ker jaz mam zdaj obe doma (saj veste, petki so naši ), se pravi rabimo dva sedeža zadaj... kdaj se pa dobite? na splošno mava z Lejlo ob 11h nadomeščanje plavanja, samo ne vem, a bova šli, ker je danes ponoči nekaj kašljala... Zdaj je sicer ok.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 10:09:38
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Dragi je po tekmi rekel, da gremo poleti kar v Afriko na dopust . Sem za. Tudi mi Spet je lepo vreme, ne bi imela nič proti, če bi celo zimo bilo tako Jst se bom za nekaj časa kr k vam preselila. Me sprejmeš??? Pr nas je spet turoben dan.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 10:38:36
|
|
|
|
Hijacinta
|
Punce sam tok na hitro. Jst jutr tud pridem na kofetek, Erik ma sicer malo zamašen nosek, ampak mislim da ne bo hujšega. Drugače pa vsem fantičem za korake, mi smo še kar daleč od tega, saj se je šele začel dvigovati ob opori. Čist noro, ne morem verjet da bodo že kar hodili teli mali knedli. Hrana. Naš tudi malo poje, ima zelo rad sadje in mlečne stvari, kosilo pa samo par žličk in to je to. Sem se tudi sekirala zaradi tega, sam tko je. Nimam kaj, pa glede na to da ima dobrih 10 kg, mu verjetno nič ne manjka . Drugače pa na jogo hodim že dalj časa, vendra je bilo vmes par pavz, zdej sem pa kar resno zagrabla in hodim 2x na teden. Niia hodim pa na City joga, mi je ful fino. Letos imajo nove prostore pa se moram sicer vozit na drugi konec Ljubljane, samo kar vstrajam pri njih. Ronja evo dobimo se v Lj, zdej pa nimaš več izgovorov da ne prideš Se vidimo jutri. Šibava v mesto na kavico. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 10:44:48
|
|
|
|
Hijacinta
|
Aja kok vidte s tamalim nisva šla v Bruselj, tko da sva sedaj sama do nedelje in zato sem prav vesela da smo se zmenile
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 10:49:52
|
|
|
|
Nea
|
Jutro! Tudi mi smo se danes zgodaj vstali. V vrtcu sem ob pol 8ih imela govorilno uro za Laro in ker rabimo najmanj eno uro da se vsi zrihtamo, smo že ob pol 7ih bili auf. Za LAro sem dobila same pohvale Edino, ko se je treba oblečt so vsi drugi že zrihtani, ona pa nekaj čaka... in čaka... in je v svojem svetu. ISto je tudi doma. Erik je prvo rundo že odspal, se najedel in zdaj razturava po dnevni. Jaz sem pospravila, skuhala zelenjavno juho in dala perilo za prat. Pridna! A ja... dobil je zgornjo dvojkico Očitno je nocoj pokukala ven. Zbujal se je na vsako uro. bravo za prve korake!!!! Mi še nismo tako daleč. Tako moje dete sprobava vodene barvice
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2009 11:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 12:11:58
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Srečanje Ljubljana Petek 20.11. Kolosej BTC **** Rubica Yelci Zvezdica , k bojo itak zdravi Niia Spetko Ronja??? Hijacinta Še kdo? Kaj se zmenmo za ob 11h? Super punce Kaj pa tel. št.???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 12:20:28
|
|
|
|
snikolina
|
Zvezdica v soboto naju ne bo v Lj, je Anže ful bogi, tko da bova kar doma. Te pa vsekakor pokličem, naslednjič ko se bomo odpravili tja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 13:04:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Zvezdica v soboto naju ne bo v Lj, je Anže ful bogi, tko da bova kar doma. Te pa vsekakor pokličem, naslednjič ko se bomo odpravili tja za anžeta. Kar se tiče kofetka, pa ko boš lahko! :) Ma naš je tud neki hecen. Je mel spet mal toplo glavco prej, pa nekak uspem pogledat in sta zgornji trojki tik pred zdajci da ven prideta. Čisto beli. bogi moj sinko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 13:11:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
No, sem dala fotkice na ivfu, pa bom dala še tu :) tkole počiva naš bolnikec tkole pa nagaja kušterček :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 13:34:43
|
|
|
|
sonček33
|
za vse bolačnke patrik lep lep
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:03:50
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica ful je lep pa kolk lask ma.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:11:26
|
|
|
|
rubica
|
Klara in Anže vse naj, najlepše za prvih 10 mesecev!!!!! Kiara kako ste kaj? kako je punčica? Snikolina čim preje se pozdravite!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:12:18
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica No, sem dala fotkice na ivfu, pa bom dala še tu :) tkole počiva naš bolnikec tkole pa nagaja kušterček :) lepotko, kok je kjut pa kašna lepa frizurca, cukr!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:12:52
|
|
|
|
marta82
|
Snikolina za Anžeta.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:12:57
|
|
|
|
ronja
|
Ja, Lejla tudi že koraca ob opori - samo ona vse te stvari naredi tako mimogrede, ko da ni nič... Hijacinta, hehe, da ne boš rekla, da se ne dobimo v Lj. . Pošlji mi ZS, da si izmenjava telefonski, da se še kdaj dobiva za sprehod, če si za. Oprosti - saj veš, kakšna sem za obraze - sploh pa imena! Glas si zapomnim, samo kaj, ko ga ne vem kam dat . No, zdaj bom vedela - upam .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:19:35
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Srečanje Ljubljana Petek 20.11. Kolosej BTC **** Rubica Yelci Zvezdica , k bojo itak zdravi Niia Spetko Ronja??? Hijacinta Še kdo? Kaj se zmenmo za ob 11h? Super punce Kaj pa tel. št.??? no lepo nas bo kar nekaj , še kaka gorenka pa štajerka bi lahko pršla!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:23:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Zvezdica ful je lep pa kolk lask ma. hvala, smo ga zdaj že 2 kr orenk postrigli po vrhu glavice a katera ve kaj je kej z Kiarino Klaro? Vse naj naj anže in klara
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 14:24:04
|
|
|
|
mimi30
|
hvala punce za lepe besede, zlate ste vsem za zbran pogum in narejene prve korake To nima smisla primerjat. So različni. Saj tudi jaz več pojem kot ti (se poznauser posted image ). Tinej več rabi, ima 10,2 kg. Pa Špela še z dojenjem nekaj dobi. marta, sej vem...sam včeri je bil en tak bed dan pol sem jo pa še zvečer hranla in se spomnila kako je tvoj usta odpiral in brez problema jedel, naša 2x-3x veselo odpre usta pol pa kr konc....no ampak danes je že boljše in morem jo celo pohvalit, da je po res dolgem času lepo jedla, sem ji šla skor zraven skuhat Sem presrečna zarad spanja. zvezdica....super Patrik, naj tako tudi ostane ....kakšna frizurca , pravi sonček ko vidi liama tuli, Mima mima mimi, daj mi povej, kaj je fora tega seznama jedi, ki ga lepiš Ronja, punce so rekle, da nimajo idej kaj kuhat in smo začeli skupaj zbirat jedilnike naših malčkov....tak da, če ne vem kaj kuhat lahk gor pogledam in dobim idejo, da ni preveč enolično....za tebe verjetno to ne pride v poštev, ker čist ekskluzivno kuhaš IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: farfala Dragi je po tekmi rekel, da gremo poleti kar v Afriko na dopust . Sem za. Tudi mi. Aha, najboljše da imamo naslednje srečanje kar tam pri nas je bil enak komentar Spet je lepo vreme, ne bi imela nič proti, če bi celo zimo bilo tako Jst se bom za nekaj časa kr k vam preselila. Me sprejmeš??? Pr nas je spet turoben dan. snikolina, za Anžeta, da bo čim prej zdrav....imam vaš vrh stolpa (medvedka), hranim do naslednjič
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 16:46:23
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica No, sem dala fotkice na ivfu, pa bom dala še tu :) tkole počiva naš bolnikec tkole pa nagaja kušterček :) O, cute boy...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 16:47:44
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea Tako moje dete sprobava vodene barvice o, nagajivček...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 16:57:32
|
|
|
|
farfala
|
yelci a če daš calpol nič kaj bolje ne spi? zvezdica fajn, da končno spite, a so potem bili krivi zobki? pa ful je luštn hijacinta ja škoda za Bruselj, ampak mogoče je bolje tako, zdaj ko razsajajo prehladi in viroze **** a burja nič ne razpiha oblakov tam pri vas. Ti kar pridi k nam, na podstrešju še laminate položimo do konca, pa imaš celo podstrešje za sebe nea a so vrtci v Nemčiji dragi? a klara in anže imata še tud desetko?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 17:20:21
|
|
|
|
spetko
|
dober dan punce zvezdica kako je kjut...lepi res ...pravi so tej naši januarčki jaz bi tudi tebe rada videla..pa upam da se tudi na morju vidimo... nea res pravi nagajivček... krtekxx...ja jz imam tudi tako službo ko sem cel čas v pisarni pa telefoni,rač...ok vsaj na kavico lahko grem kadar želim tko da...vsaj da takrat lahko stegnem noge če ne drugo ammm...jaz jutri ne morem pridet v LJ ker dobim obiske...kolegico ki je nisem videla skoraj od srednje šole tko da...upam da bom lahko drugič.. grem se malo spočit...sem se najedla in se mi ne da nič...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.11.2009 17:23:54
|
|
|
|
sonček33
|
Nea vam pa ni dolgčas..lep je mali kiara, daj javi se nam!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?