|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
19.11.2009 9:47:03   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Srečanje Ljubljana

Petek 20.11. Kolosej BTC

Rubica
Yelci
Zvezdica , k bojo itak zdravi
Niia
Spetko
Ronja???

Še kdo?

Kaj se zmenmo za ob 11h?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
19.11.2009 9:59:14   
ronja
Ronja, v Koloseju bi se dobile al maš kak boljši predlog, kje je tudi tapet na tleh. Pa ena te lahko pobere, če nimaš avta. Lahko tud jst.

Ma, nimam pojma, kje bi jih še lahko dale plazit - edino za Namo v centru vem, da imajo igralnico, to je vse...
Z veseljem pridemo, če bomo lahko - ne vem pa, če nas katera lahko pobere, ker jaz mam zdaj obe doma (saj veste, petki so našiuser posted image ), se pravi rabimo dva sedeža zadaj... kdaj se pa dobite? na splošno mava z Lejlo ob 11h nadomeščanje plavanja, samo ne vem, a bova šli, ker je danes ponoči nekaj kašljala... Zdaj je sicer ok.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
19.11.2009 10:09:38   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Dragi je po tekmi rekel, da gremo poleti kar v Afriko na dopustuser posted image user posted image . Sem za. Tudi mi

Spet je lepo vreme, ne bi imela nič proti, če bi celo zimo bilo takouser posted image   Jst se bom za nekaj časa kr k vam preselila. Me sprejmeš??? Pr nas je spet turoben dan.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
19.11.2009 10:38:36   
Hijacinta
Punce sam tok na hitro. Jst jutr tud pridem na kofetek, Erik ma sicer malo zamašen nosek, ampak mislim da ne bo hujšega.

Drugače pa user posted image user posted image user posted image vsem fantičem za korake, mi smo še kar daleč od tega, saj se je šele začel dvigovati ob opori. Čist noro, ne morem verjet da bodo že kar hodili teli mali knedli.

Hrana. Naš tudi malo poje, ima zelo rad sadje in mlečne stvari, kosilo pa samo par žličk in to je to. Sem se tudi sekirala zaradi tega, sam tko je. Nimam kaj, pa glede na to da ima dobrih 10 kg, mu verjetno nič ne manjka user posted image .

Drugače pa na jogo hodim že dalj časa, vendra je bilo vmes par pavz, zdej sem pa kar resno zagrabla in hodim 2x na teden. Niia hodim pa na City joga, mi je ful fino. Letos imajo nove prostore pa se moram sicer vozit na drugi konec Ljubljane, samo kar vstrajam pri njih.

Ronja evo dobimo se v Lj, zdej pa nimaš več izgovorov da ne prideš user posted image

Se vidimo jutri. Šibava v mesto na kavico. Lep dan vsem.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
19.11.2009 10:44:48   
Hijacinta
Aja kok vidte s tamalim nisva šla v Bruselj, tko da sva sedaj sama do nedelje user posted image in zato sem prav vesela da smo se zmenile user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
19.11.2009 10:49:52   
Nea
Jutro!

Tudi mi smo se danes zgodaj vstali. V vrtcu sem ob pol 8ih imela govorilno uro za Laro in ker rabimo najmanj eno uro da se vsi zrihtamo, smo že ob pol 7ih bili auf. Za LAro sem dobila same pohvale user posted image  Edino, ko se je treba oblečt so vsi drugi že zrihtani, ona pa nekaj čaka... in čaka... in je v svojem svetu. ISto je tudi doma.

Erik je prvo rundo že odspal, se najedel in zdaj razturava po dnevni. Jaz sem pospravila, skuhala zelenjavno juho in dala perilo za prat. Pridna!
A ja... dobil je zgornjo dvojkico user posted image  Očitno je nocoj pokukala ven. Zbujal se je na vsako uro.

user posted image user posted image  bravo za prve korake!!!! Mi še nismo tako daleč.

Tako moje dete sprobava vodene barvice
user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 11:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
19.11.2009 12:11:58   
*x*y*z*

Srečanje  user posted image   Ljubljana

Petek 20.11. Kolosej BTC

Rubica
Yelci
Niia
Spetko
Ronja???
Hijacinta

Še kdo?

Kaj se zmenmo za ob 11h?

Super punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pa tel. št.???

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
19.11.2009 12:20:28   
snikolina
Zvezdica v soboto naju ne bo v Lj, je Anže ful bogi, tko da bova kar doma.
Te pa vsekakor pokličem, naslednjič ko se bomo odpravili tja user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
19.11.2009 13:04:57   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Zvezdica v soboto naju ne bo v Lj, je Anže ful bogi, tko da bova kar doma.
Te pa vsekakor pokličem, naslednjič ko se bomo odpravili tja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za anžeta. Kar se tiče kofetka, pa ko boš lahko! :)

Ma naš je tud neki hecen. Je mel spet mal toplo glavco prej, pa nekak uspem pogledat in sta zgornji trojki tik pred zdajci da ven prideta. Čisto beli. bogi moj sinko.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
19.11.2009 13:11:33   
Zvezdica
No, sem dala fotkice na ivfu, pa bom dala še tu :)

tkole počiva naš bolnikec

user posted image

tkole pa nagaja kušterček :)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
19.11.2009 13:34:43   
sonček33
user posted image user posted image user posted image  za vse bolačnke

patrik lep lep

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.11.2009 14:03:50   
marta82
Zvezdica ful je lep pa kolk lask ma.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.11.2009 14:11:26   
rubica
Klara in Anže vse naj, najlepše za prvih 10 mesecev!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiara kako ste kaj? kako je punčica? Snikolina user posted image user posted image čim preje se pozdravite!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.11.2009 14:12:18   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image

user posted image

lepotko, kok je kjut pa kašna lepa frizurca, cukr!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.11.2009 14:12:52   
marta82
Snikolina user posted image user posted image user posted image za Anžeta.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.11.2009 14:12:57   
ronja
Ja, Lejla tudi že koraca ob opori - samo ona vse te stvari naredi tako mimogrede, ko da ni nič...

Hijacinta, hehe, da ne boš rekla, da se ne dobimo v Lj.user posted image . Pošlji mi ZS, da si izmenjava telefonski, da se še kdaj dobiva za sprehod, če si za. Oprosti - saj veš, kakšna sem za obraze - sploh pa imena! Glas si zapomnim, samo kaj, ko ga ne vem kam datuser posted image . No, zdaj bom vedela - upamuser posted image .

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
19.11.2009 14:19:35   
rubica

Srečanje  user posted image   Ljubljana

Petek 20.11. Kolosej BTC

Rubica
Yelci
Niia
Spetko
Ronja???
Hijacinta

Še kdo?

Kaj se zmenmo za ob 11h?

Super punce user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kaj pa tel. št.???

no lepo nas bo kar nekaj user posted image user posted image , še kaka gorenka pa štajerka bi lahko pršla!!!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
19.11.2009 14:23:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zvezdica ful je lep pa kolk lask ma.user posted image

hvala, smo ga zdaj že 2  kr orenk postrigli po vrhu glaviceuser posted image

a katera ve kaj je kej z Kiarino Klaro?

Vse naj naj anže in klarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
19.11.2009 14:24:04   
mimi30
hvala punce za lepe besede, zlate steuser posted image

user posted image user posted image user posted image vsem za zbran pogum in narejene prve korake

To nima smisla primerjat. So različni. Saj tudi jaz več pojem kot ti (se poznauser posted image ). Tinej več rabi, ima 10,2 kg. Pa Špela še z dojenjem nekaj dobi.

marta, sej vem...sam včeri je bil en tak bed dan pol sem jo pa še zvečer hranla in se spomnila kako je tvoj usta odpiral in brez problema jedel, naša 2x-3x veselo odpre usta pol pa kr konc....no ampak danes je že boljše in morem jo celo pohvalit, da je po res dolgem času lepo jedla, sem ji šla skor zraven skuhatuser posted image

Sem presrečna zarad spanja.

zvezdica....super Patrik, naj tako tudi ostaneuser posted image ....kakšna frizurcauser posted image , pravi sonček
ko vidi liama tuli, Mima mima user posted image user posted image

mimi, daj mi povej, kaj je fora tega seznama jedi, ki ga lepiš

Ronja, punce so rekle, da nimajo idej kaj kuhat in smo začeli skupaj zbirat jedilnike naših malčkov....tak da, če ne vem kaj kuhat lahk gor pogledam in dobim idejo, da ni preveč enolično....za tebe verjetno to ne pride v poštev, ker čist ekskluzivno kuhašuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Dragi je po tekmi rekel, da gremo poleti kar v Afriko na dopust . Sem za. Tudi mi. Aha, najboljše da imamo naslednje srečanje kar tam pri nas je bil enak komentar

Spet je lepo vreme, ne bi imela nič proti, če bi celo zimo bilo tako   Jst se bom za nekaj časa kr k vam preselila. Me sprejmeš??? Pr nas je spet turoben dan.

snikolina, user posted image user posted image za Anžeta, da bo čim prej zdrav....imam vaš vrh stolpa (medvedka), hranim do naslednjič

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
19.11.2009 16:46:23   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image

user posted image

O, cute boy... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
19.11.2009 16:47:44   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Nea

Tako moje dete sprobava vodene barvice
user posted image

o, nagajivček...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
19.11.2009 16:57:32   
farfala
yelci a če daš calpol nič kaj bolje ne spi?

zvezdica fajn, da končno spite, a so potem bili krivi zobki? pa ful je luštnuser posted image

hijacinta ja škoda za Bruselj, ampak mogoče je bolje tako, zdaj ko razsajajo prehladi in viroze

**** a burja nič ne razpiha oblakov tam pri vas. Ti kar pridi k nam, na podstrešju še laminate položimo do konca, pa imaš celo podstrešje za sebeuser posted image user posted image

nea a so vrtci v Nemčiji dragi?

a klara in anže imata še tud desetko?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
19.11.2009 17:20:21   
spetko
dober dan punce

zvezdica kako je kjut...lepi resuser posted image ...pravi so tej naši januarčki
jaz bi tudi tebe rada videla..pa upam da se tudi na morju vidimo...

nea res pravi nagajivček...user posted image

krtekxx...ja jz imam tudi tako službo ko sem cel čas v pisarni pa telefoni,rač...ok vsaj na kavico lahko grem kadar želim tko da...vsaj da takrat lahko stegnem noge če ne drugo

ammm...jaz jutri ne morem pridet v LJ ker dobim obiske...kolegico ki je nisem videla skoraj od srednje šole tko da...upam da bom lahko drugič..

grem se malo spočit...sem se najedla in se mi ne da nič...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.11.2009 17:23:54   
sonček33
Nea vam pa ni dolgčas..lep je mali

kiara, daj javi se nam!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?