Ulla80
|
jutro ula v vrtcu, neo spi, dež pada, pijem kavo....evo najbl pomembne stvari današnjega jutra pri nas je mal boljš, tamau vsaj za eno silo spi, ne kašlja več tolk, nos je že kr ok, ne bruha več ponoč...edin kar je, nič noče jest še vedno sploh ne vem kak ga naj prepričam, niti ust noče odpret, edin kar mu spravim je kakšna dva koščka kruha, pol pa še tist noče več....pa k je mel tolk rad juhice, pa karkol mu naredim, k noče, še ust ne odpre, no tko da včasih mu posilim kako žličko, si mislim vsaj probaj, pa boš mogoč pol hotu jest - ma kaki, se dere k žvau, čist hud je in tko tko da sploh ne vem kaj naj, sem že razmišljala da mu neki časa sploh neb ponujala, čisto nič, da mal pozabi, k rata čist živčn ko žlico zagleda polbi pa spet probala.....pa k je že kr fajn jedu, no, nek blazen jedec tko ni bil, sam vsaj tist obrok, k sem mu ponudla, je nekak pojedu....