Ulla80
|
je pa baje v teh cepivih za sezonsko in pandemsko gripo mrtev virus (pred leti živ) in kot takšen ne povzroča padca imunskega sistema mrtev virus španske gripe in delno oslabljen virus ptičje gripe in to naj bi blo cepivo za grpo N1H1, k je čist druga gripa to res pol tko zgleda, da če te eno ne ubije, te pa drugo sigurno hec.....ma ni šans, jst se ne dam cepit, še manj otrok...če bi mel kake kronične zadeve, pol bi mogoč še razmišljala, ker ta gripa baje na pljuča bolj udari, pa ni fajn za kake asmatike in plučne bolnike, itd. sam za drgač zdravga posameznika je pač sam gripa. in tud tole s pandemijo - da lohk proglasijo pandemijo more bit umrljivost več kot 40%.....kje je še to...a veste kolk folka more pomret, da bo 40% res ne veš kdo je blesav.... Ulla, sam jaz pa nisme vedla, da si ti taka piflarka, da zdej nimaš časa več za rr. ma včer je bla štala, ula se je čist histerično drla, ne vem kaj ji je blo, sem jo komi pomirila, pol je tamau težil, pa sm kr spat šla zravn njega k on bi na joški visel nonstop, takoj k ga odložim, pa jok Mene pa zanima kak bi ve stople v kontakt z 6 let mlajšim bratrancem. Prej nikoli nisma imela nekega stika, ker pač nismo imeli nikoli nekega velikega stika. Ampak sama pa imam vseeno željo, da bi ga bolje spoznala. Čeprav po drugi strani sploh nevem kaj bi se pogovarjala z njim, ker ga ne poznam. Mi daste kakšen nasvet. tole ti pa jaz težko kaj pametnega svetujem, ker men se še ni zgodilo, da bi si želela spoznat koga, ki ga ne poznam dokler ga seveda nism vsaj malo poznala, pa sm si ga pol želela še bolj, ampat že to je redkost tamau še spi, ula je v vrtcu, zdej hoče vsak dan skibuce obut, pa bohnedaj da rečem da so to čevlji, se čist razburi - mami to se ne govori, to so škornji, ne čevlji take ma pol greva vn s tamaumu, no, upam da ne bo kaj dol letelo.... uggice - jst jih še zdej nism naročila unih dvojih, k sem rekla da jih bom no, sam jst ne bom original, jst bom kr fejke, me bojo čist gvirali naročit jh pa ne morm zato, k ne vem gesla za paypal....pa sm mojga klicala, pa un ga tud ne ve, ma pa napisanga nekje v eni od beležk, ki so zaklenjene v pisalni mizi, ključ ma pa on sam bohve kje in se nkol takrat v tistih redkih momentih k je doma, ne spomnim da bi to zrihtala....tko da pomoje bo zime prej konc