Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 20:55:23
|
|
|
|
kiara24
|
čer, vedno bolj sem slabe volje, ker je njena ritka vedno bolj rdeča, ne pa boljša in ko jo odvijem ali pa ji dam dol tetra pleničko mi gre kar na . Grozno je, res vam sploh n e znam povedat. Sem jo namočila v kamleice zvečer. Praška pasta- ne vem če bo pomagala, ker je ko mažem vse hrapovo in rdeče. Blato je bilo zvečer boljše. Dala sem ji pa za pit drugo melko ne to, k ga je imela do sedaj ker je imela gunga za boljše prabavo pa se mi zdi da jo je pol še bolj odprialo. No pa čaj iz suhih borovnic sem skuhala, če jutri ne bo bolje grem v lekarno po hrastovo lubje pa bova še to probali. Jancci- niso bili tolk v bazenu, res je pa v zadnje k je bila je bila voda ravno prečiščena, tako da je bazen nemogoče. Canesten- ne vem kar ne upam se bojim, da je premočno in da jo bo peklo ali pa bolelo. Fasnga kaj pa vem 300E pol pa še miller kar dost v glavnem preveč. Nimam volje dan s tle bit, tako da sorry drugič, mi je res bed.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 20:57:10
|
|
|
|
Ploha
|
jest pa na kulinariki iščem recepte za meto, da ji bom kaj bolšga nardila, al pa kej spešl
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 20:58:16
|
|
|
|
kiara24
|
Neki sem vam pa pozabila povedat, da je danes Klara brez opore in brez česarkoli sama ustala in tako stala nekaj časa pol jo je pa zmetalo, in da ne govorim, da je to pol skoz ponavljala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 20:59:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica; ja za tisto kavico se res menva stoooo let, pa fulkrat se spovnem nate in pol tist moment ni cajta pol pa kr pozabim, bi pa fuuuuul rada šla, resno! Neki morva dorečt user posted image user posted image rižota s piščetam, a me hecaš? obožujeeeeeeem user posted image user posted image kdaj pa nameravaš kaj v LJ hodit? Takrat se zmenva pa bo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:00:13
|
|
|
|
Jancci
|
no jancci, kolk pa vi? V bistvu ne vem čist točno, ker skos neki po trgovinah skačem, pa malo dm, pa lidl, hofer, danes pop sem bila pa v tušu, pa sem tko za napolnit hladilnik in špajzo dala 130 evrov. Pa še mleka, mesa, pijače, sadja ni bilo tokrat nič zraven. Si moram mal pisat začet. Nekaj časa sem si, pa me je pol glava bolela, pa sem si nehala. Moj se tut z Meto zabava. Ko ji rečeš kje je žoga, jo gre iskat in jo prime z zobmi (ko en kuža) in pol kobaza po dnevni gor in dol in maha z žogo v ustih. Se ji ful reživa.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:02:06
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Canesten pa je res ne bo nič pekel, tko da jo kar namaži, boš videla, da bo jutri bolje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:06:25
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ma jst kar gledam na cene, pa kupujem kar je v akciji, pa zdej sem blj začela v Hoferju, prej bolj Spar, nekaj v Italiji, no, kjer je kaj ceneje, pa mal več nakupim, do enega leta nazaj pa smo imeli samo Mercator in sem takrat dajala občutno več kot sedaj. Pa mi tudi pojemo dosti mesa, sadje in zelenjavo mamo doma, mleko in jajca kupujem pri kmetu, mislim da nekje 150 do max 200 eur.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:06:36
|
|
|
|
Jancci
|
Kiara evo za Klaro. Sej se bo zrihtal boš vidla. Samo ne razmišljat kolk jo boli, pa bo lažje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:09:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Canesten pa je res ne bo nič pekel, tko da jo kar namaži, boš videla, da bo jutri bolje če ne pa do P pejt, ko je bla meta stara še ne 3 tedne je imela živo rdečo (grozn za vidt) ritko, pa ji je eno mešanico (advantan + neki na B) dala pa še canesten in je blo res ful bolš. takrat je sicer P rekla, da je mislna da je hujše...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:10:57
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica zvezdica; ja za tisto kavico se res menva stoooo let, pa fulkrat se spovnem nate in pol tist moment ni cajta pol pa kr pozabim, bi pa fuuuuul rada šla, resno! Neki morva dorečt user posted image user posted image rižota s piščetam, a me hecaš? obožujeeeeeeem user posted image user posted image kdaj pa nameravaš kaj v LJ hodit? Takrat se zmenva pa bo. ja 13 na izpit, sam bom brez mete, pa pol meto dam iskat tko da to odpade...drgač pa kokr me prime...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:14:27
|
|
|
|
sonček33
|
Kiara Canesten je zakon, namaži jo, če ga imaš doma, bi jo jaz namazala še nocoj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:15:34
|
|
|
|
barba
|
Midva sva bla dons v posvetovalnici. Mimi prosim daj na seznam za Tineta: pri 9M1t ima 8800g in 73 cm, OG 46 cm. špecerija - 350 do max.400€ ... to je vse od hrane, praškov, plenic, kozmetike, ... v glavnem vse Grem na kavč ... dons mam vsega poln kufer
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:18:14
|
|
|
|
kiara24
|
Hvala punce, zdej jo ne morem namzat k že spi od osmih naprej tako, da jo bom jutri s kanesteno pol probala če res ne bo nič boljše. Res je grozen. HVALA ZA POMIRITEV!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:19:16
|
|
|
|
sonček33
|
ma s fansgo je tko...je odvisno kaj kdo rad je.. se mi pa zdi, da meso sploh ni drago....proti npr. sadju in zelenjavi. Midva imava rada jedi na žlico, pa testenine so anma tut zakon. Zdej prihaja čas kislega zelja..tidi to nama je ful dobro. Drugače pa jaz navadno veliko eksperimentiram...porabi tisto, kar je in navadno to res dobro izpade. Kuham 1x na dan. Če je moj popoldne, potem navadno jeva šele zvečer - makaronova solata, popečeni kruhki in namazi/biftek/jajčna omleta. POzna se tudi, da npr. prašek zdej delam sama, mehčalca ne uporabljam, ne upor. robčkov za Lovra za rit, ne kupujeva plenic, no razen za ponoči Alana, za kozmetiko ne porabim skoraj nič.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:19:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
vedno bolj sem slabe volje, ker je njena ritka vedno bolj rdeča, ne pa boljša in ko jo odvijem ali pa ji dam dol tetra pleničko mi gre kar na user posted image . Grozno je, res vam sploh n e znam povedat. Sem jo namočila v kamleice zvečer. verjetno traja dan dva da se uredi. Tko da počasi in vztrajno mazat pa bo bolje. IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Neki sem vam pa pozabila povedat, da je danes Klara brez opore in brez česarkoli sama ustala in tako stala nekaj časa pol jo je pa zmetalo, in da ne govorim, da je to pol skoz ponavljala. bravo klara.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:23:01
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha, in si našla kak fajn recept?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:30:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha, in si našla kak fajn recept? ma ja men so fajni, ker jest ji ponavad sam zelenjavo skuham pa kak krompir, polento zravn pa je zadeva rešena, ni aklih, idej pa tud nimam.... so pa čist izi, sej na kulinariki poglej itak jih je ful mal, pa še eni umes so res smešni....ko piše: banano pretlači z vilico, nadrobi piškote, naribaj jabuk in kašica je pripravljena
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:34:02
|
|
|
|
Ploha
|
al pa ta: banane olupimo, jagod ni treba
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:38:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
ja 13 na izpit, sam bom brez mete, pa pol meto dam iskat tko da to odpade...drgač pa kokr me prime... k te prime me pkl Midva sva bla dons v posvetovalnici. Mimi prosim daj na seznam za Tineta: pri 9M1t ima 8800g in 73 cm, OG 46 cm. bravo tine. al pa ta: banane olupimo, jagod ni treba user posted image user posted image user posted image ja te so hude
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:40:17
|
|
|
|
Ulla80
|
čer matr ste naklofale, niti pod razno nam brala, k se mi ne da a kej življensko pomembnega zamujam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:42:43
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 čer matr ste naklofale, niti pod razno nam brala, k se mi ne da a kej življensko pomembnega zamujam jaaa, a si vedla da se banano prej olupi?? predn jo daš recimo neotu al pa uli
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:43:32
|
|
|
|
Ploha
|
pa na eni temi zdele berem, k je ena sprašvala za unga poganjalca al kva je že, sam ni vedla točn kako se reče, je pa rekla porivača
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:54:24
|
|
|
|
Ulla80
|
jaaa, a si vedla da se banano prej olupi?? predn jo daš recimo neotu al pa uli a misliš da se mi zato davta na banani
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:55:43
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 jaaa, a si vedla da se banano prej olupi?? predn jo daš recimo neotu al pa uli a misliš da se mi zato davta na banani jaa itak, joj ulla nooo, dej merki
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 5.11.2009 21:57:25
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pa na eni temi zdele berem, k je ena sprašvala za unga poganjalca al kva je že, sam ni vedla točn kako se reče, je pa rekla porivača
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?