|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
18.12.2009 19:06:25   
khurde
uf, krtekxx user posted image mene je pa tok strah take vročine pri mali user posted image ker sem imela vročinske krče (moji dve sestri pa sicer ne), pa bila v bolnici zarad tega (se ne spomnim, tam kake dve leti sem bila stara)... in moj oče jih je imel tut oz. nekaj podobnega "blodnjam in epileptičnim napadom ob visoki vročini" - tko mi v kartonu piše. tko da me je strah, da jih ne bi tut isa imela...

najki, če prvič rodiš s cr, ni nujno, da tut drugič.

ulla, jaz ne verjamem, da bi lah dala stran. pa tut za splav bi se kar težko odločila. sam prej bi se odločila za splav kot pa za donositev otroka in potem odpoved temu otroku. ker bi se verjetno premislila glede tega že med nosečnostjo... k v bistvu je to na en način res mal "egoistično", če sploh lah tko rečemo... da pač načrtno splaviš, drugi pa hočejo imet in ne morejo... sam konc koncev je to moje telo in predvsem moja psiha, k bi men kva vem kaj počela, če bi se nekomu takole odrekla. bi mogla imet hudičevo dobre razloge za to. pa vem, da bi se - če bi dala otroka v posvojitev ob rojstvu - vedno spraševala kako gre temu otroku, kako delajo z njim, kaj, če bi bilo zanj/o celo bolje, da bi ga obdržala... še posebej zdaj, ko vidim, kako rastejo, kako so občutljivi itd., bi se kar naprej spraševala nekaj, se žrla, obtoževala... še zmešal bi se mi na konc user posted image najverjetneje bi pa kar obdržala v primeru nenačrtovane zanositve. bi si rekla, nekak bomo že. še tok jih je, zakaj ne bi mi zmogli user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
18.12.2009 19:23:00   
krtekxx
kao nova gripa. greva v bolnico. lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
18.12.2009 19:29:52   
sonček33
krtekxx ojej, žal mi je. Objem obema.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
18.12.2009 19:44:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

kao nova gripa. greva v bolnico. lp

matr nouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
18.12.2009 19:47:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica, kje se potepate

o sonči, ma kaj pa vem. zjutraj sem zapravljala v mullerju, potem je liam dam prišel, je bilo vsesplošno veselja, zdaj smo atija na en Novoletni dinner peljali, ker če si slučajno privošči kak kozarček, da ne bo kaj narobe, pa naj raje s taksijem dam pride. Vmes je liam avto pobruahl, HB za usnje v avtu, ne bo smrdelo. Zdaj smo skopani, umiti, čakava da patrik zaspi, mi2 bova imela pižama žur in potem miže počakava na očka v spalnici.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
18.12.2009 20:27:24   
sonček33
zvezdica, luštno vam je

prav žalostna sem zaradi krtekxx in brite.. . prav boga je no...zdej bo ona v bolnici z malo, mož je doma ves bolan pa mali...eh...ni fer no tole

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
18.12.2009 20:41:01   
Zvezdica
prav žalostna sem zaradi krtekxx in brite.. . prav boga je no...zdej bo ona v bolnici z malo, mož je doma ves bolan pa mali...eh...ni fer no tol

ja res hudo. Upam, da ima koga za pomoč.

tkole je ena moja prijateljica imela z malim, na isti dan sva rodili 5 dobrih let nazaj.

No v glavnem, skoz nekaj, ali vnetje ušes, al to al un, ma skoz nekaj, pol letu in pol  se ej nehalo in do danes je k rožicauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
18.12.2009 20:44:57   
sonček33
res, vse dobro želim krtekxx in njenim...pa da končno začnejo uživat

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
18.12.2009 20:47:47   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Gripa: prosim tiste, ki ste to dale skozi (Mimi, Barba, Farfala) napišite mi, koliko časa je trajalo in kako.
Vročino ima po moje ene 40, zbijam s Paracetamolom in 2x sem dala Voltaren, ker Paracetamol nič ne nuca. V zadnjih 24 urah sem jo 7x kopala po ene pol ure. Vmes ko vročine ni je kar dobre volje, celo nekaj poje. Pije še kar. So pa bolni še naš ta mali fant (že nekaj dni kašlja, okoli 389 in mož (zelo slabo se počuti, bolečine vsepovsod, 38 vročine). Zaradi tega sklepam, da imamo doma gripo ali nekaj podobnega. Brita ne kašlja, nima tudi izcedka iz nosa.

Samo je imel 5 dni vročine, dopoldan okoli 37,7, popoldan okoli 40, suh kašelj, malo teklo iz nosu, trebušni krči, nato 7 dni brez vročine, je antibiotike zaradi vnete uhice, zdaj ima pa spet vročino okoli 38.5 in nobenih drugih simptomov, razen, da se spet prijemlje za uhici. Pa še obe enici sta mu v tem času ven prikukali. Pa fuuul siten, nerazpoložen, nočni 2 -3 urni joki...
Je Asej tud zbolel, zdaj pa se že mojega ekaj loteva.

krtekxx držita se, ampak zakaj pa morata takoj v bolnico, če praviš, da pije in tud nekaj poje?

ulla jaz se ne bi mogla odločit za splav, čeprav nimam nič proti temu, razen v primeru, ko bi bila posiljenauser posted image . Tako kot khurde razmišljam, nekak bi že zgurali, če bi nas bilo 5, bi bilo zelo težko, ampak bi zmogli.Nikakor pa ga ne bi mogla oddat,no way, bi se počutla krivo celo življenej, skoz bi se spraševala kje je, kakšen je, kaj je, a mu je dobro, ma men se zmeša. Nadomestna mati - to mi tut ne diši no, po moje se vseeno navežeš na otroka, čeprav veš, da ni tvoj, moraš bit zelo racionalna ali materialistična, ker večina jih to dela zaradi zaslužka, da se odločiš za kaj takega.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
18.12.2009 21:27:40   
Nea
Oj krtekxx user posted image user posted image user posted image
Upajmo da boste čim prej doma in da boste čez praznike vsi zdravi!!!

Erik je zaspal ob pol 8ih in se že tretjič zbuja user posted image  Oči je z njim in mu daja dudo in čaj, ker če mene zavoha bo takoj zizi, zizi.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
18.12.2009 21:33:27   
Nea
ulla če bi prišlo do tega da bi bila spet noseča bi najbolj verjetno naredila splav. Mi smo že velika družina in se imamo res fajn. Samo si želim da ostanemo zdravi in srečni kot smo bili do zdaj.

Če se bi že odločila da otroka rodim ga za nič na tem svetu ne bi mogla drugemu dat.  No vej!!!! Za noben denar!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
18.12.2009 21:38:00   
Ulla80
jooooj krtekxx user posted image pri vas je pa res noro....

zanimiva tema, a neuser posted image upam da se mi nikol ne bo treba odločat....sam men se pa ne zdi tolk švoh ideja....velik boljša opcija kot splav...po moje je drugače, če ti pričakuješ otroka, ga nameravaš obdržat, planiraš vse kak bo...al pa če od začetka striktno veš, da je pač tko, da ga pol daš....pa če maš recimo možnost se odločit komu ga daš in da spoznaš nove starše in tko user posted image po moje sem mal optimistuser posted image al kaj...sam mislim da bi se znala prepričat v to, itak men racio dela 100 na uro....no sej, upam da mi nau nikol treba se odločat...

en glaž piva sm si prvoščlauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
18.12.2009 21:52:12   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

en glaž piva sm si prvoščlauser posted image

jaz pa rumove bonbone oblite z belo čokolado, kak je meni to dobro, pa drugače nimam rada alkoholauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
18.12.2009 22:18:56   
marta82
Krtexx user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
18.12.2009 22:20:55   
marta82
Jaz sem pa sama in se relaksiram. Tinej spi, dragi je na novoletni čagi. Jaz sem pa gledala Survivera in jedla Nutello na žlico.user posted image Zdaj bom pa mal na netu visela.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
19.12.2009 6:45:02   
Zvezdica
Jutro

zbudila sva se že ob pol petih - zamašen nosek user posted image . Jast sem pa tud vsa smotana, pa kiham pa kr neki.  Je pa ena dobra stvar zunaj SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tako ena user posted image za vse. Grem k tamalčku k tolk teži.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
19.12.2009 9:29:47   
symona
Oj,

babe žabe kak ste kaj? Ma tale sneg mi niti malo ne diši.
Ploha, kaj sem prebrala na enem forumu, da si user posted image ali sem narobe videla?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
19.12.2009 10:06:26   
marta82
Jaz sem pa še v postelji. Sem dobila zajtrk v posteljo. Toast. Mmmmmm...
Upam, da se bo sneženje kaj umirilo, da gremo ven s sankami (sva mu včeraj kupila take lušne s sedežkom), pa jelko bomo postavljali pa marmelado kuhali (za božična darilca).

Ploha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
19.12.2009 11:04:09   
snikolina
Ojla, Zvezdica sori, nas ne bo. Je preveč zasneženo. Sori k javljam tko pozno, nisem mogla prej.
Se vidimo ob naslednjem izletu v LJ.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
19.12.2009 11:11:24   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: symona

Oj,

babe žabe kak ste kaj? Ma tale sneg mi niti malo ne diši.
Ploha, kaj sem prebrala na enem forumu, da si user posted image ali sem narobe videla?

to bo

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
19.12.2009 11:14:36   
*x*y*z*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Ploha!!!!!!!!!

Dej sej to je tako lepa novica, ti pa tako tiha, dej povej kaj več...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
19.12.2009 11:22:35   
Ploha
punce, lepo vas prosm, kdo je rekel da sem noseča, nič ni potrjeno....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
19.12.2009 11:24:22   
rubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 19.12.2009 11:32:03 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
19.12.2009 11:25:51   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

res, vse dobro želim krtekxx in njenim...pa da končno začnejo uživat

Enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
19.12.2009 11:26:13   
Ploha
a lahko nehate no...resno mislm user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?