farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Gripa: prosim tiste, ki ste to dale skozi (Mimi, Barba, Farfala) napišite mi, koliko časa je trajalo in kako. Vročino ima po moje ene 40, zbijam s Paracetamolom in 2x sem dala Voltaren, ker Paracetamol nič ne nuca. V zadnjih 24 urah sem jo 7x kopala po ene pol ure. Vmes ko vročine ni je kar dobre volje, celo nekaj poje. Pije še kar. So pa bolni še naš ta mali fant (že nekaj dni kašlja, okoli 389 in mož (zelo slabo se počuti, bolečine vsepovsod, 38 vročine). Zaradi tega sklepam, da imamo doma gripo ali nekaj podobnega. Brita ne kašlja, nima tudi izcedka iz nosa. Samo je imel 5 dni vročine, dopoldan okoli 37,7, popoldan okoli 40, suh kašelj, malo teklo iz nosu, trebušni krči, nato 7 dni brez vročine, je antibiotike zaradi vnete uhice, zdaj ima pa spet vročino okoli 38.5 in nobenih drugih simptomov, razen, da se spet prijemlje za uhici. Pa še obe enici sta mu v tem času ven prikukali. Pa fuuul siten, nerazpoložen, nočni 2 -3 urni joki... Je Asej tud zbolel, zdaj pa se že mojega ekaj loteva. krtekxx držita se, ampak zakaj pa morata takoj v bolnico, če praviš, da pije in tud nekaj poje? ulla jaz se ne bi mogla odločit za splav, čeprav nimam nič proti temu, razen v primeru, ko bi bila posiljena . Tako kot khurde razmišljam, nekak bi že zgurali, če bi nas bilo 5, bi bilo zelo težko, ampak bi zmogli.Nikakor pa ga ne bi mogla oddat,no way, bi se počutla krivo celo življenej, skoz bi se spraševala kje je, kakšen je, kaj je, a mu je dobro, ma men se zmeša. Nadomestna mati - to mi tut ne diši no, po moje se vseeno navežeš na otroka, čeprav veš, da ni tvoj, moraš bit zelo racionalna ali materialistična, ker večina jih to dela zaradi zaslužka, da se odločiš za kaj takega.
|