|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
19.12.2009 11:28:19   
rubica
kok pada, sej ne vem anaj bom vesela al kaj?, moram v štacuno, dobimo obiske, pa nimam nič za na mizo dat user posted image , mah pa še mojga ni doma- služba, tko, da spoh ne vem kaj naj, ma bo že, če ne bom pa najbolšga soseda poklicala naj mi dam prnese user posted image - svašta.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
19.12.2009 11:29:16   
Ulla80
dejte popucat objave, če jih še lahko, ko bo želela in se ji bo zdelo, bo že sama povedla.

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
19.12.2009 11:34:21   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

dejte popucat objave, če jih še lahko, ko bo želela in se ji bo zdelo, bo že sama povedla.

evo sm

kako si ulla? pa otročki je že kaj bol? upam, da je!!!!!! pa hvala za sočutje

hijacinta fajn smučite!

sonček kakšno bo danes kosilo?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
19.12.2009 11:36:17   
Ulla80
pa hvala za sočutje

kdaj sm bla pa sočutna user posted image user posted image

tamal je bolš, ponoč smo celo neki spaliuser posted image tko da sm u iber fajn user posted image mam tmle 10 kg pomaranč za marmeladouser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
19.12.2009 11:37:47   
rubica

pa hvala za sočutje

kdaj sm bla pa sočutna user posted image user posted image

na fb, pa zihr še kdaj, k si taka user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
19.12.2009 11:38:45   
*x*y*z*
žal ne morem zbrisat

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
19.12.2009 11:39:59   
Ulla80
na fb, pa zihr še kdaj, k si taka

user posted image user posted image user posted image

aja, zarad konc p, tist pa res, jauser posted image

joooj, tale moj sin, res se sam crkla na joški, pa kolkr mleka nateče, ga on spodnjem koncu kar ven spusti, da mi vse za hlače tečeuser posted image user posted image

ga grem probat odložituser posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
19.12.2009 11:40:08   
rubica
a pomarančno marmelado bpš delala?, a si jo že kdaj? k moja mami jo je 1x pa je bla baje ful zanič neki grenka, al kaj, tko, da povej kako ti nardiš, a je bl grenka, a je sladka al kakšna, k jaz sm tut študirala, da bi jo letos skuhala.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
19.12.2009 11:42:18   
sonček33
jaz sem jo ttu lansko leto, pa je niti en glaž nismo pojedli...grenka...pomoje je bila super....ampak je treba res vse tisto belo dol pobrat...res vse, ker tisto je grenko

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
19.12.2009 11:43:32   
Ulla80
a si jo že kdaj

sm ja...men je fajn pršla, mal itak da greni, sej to je čar, sam je pa trebo ono belo vse dol olupit, pe peške vse ven, olup pa jaz čist na tanko olupim, brez belega, narežem na micene koščke in ene šestkrat prevrem in seveda vsakič zamenjam vodo, da res vso grenkobo ven potegne. dam pa na 1 kg lupljenih pomaranč 1kg cukra in olup ene pomaranče in pol limone, pa na koncu še mal limone notri stisnem.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
19.12.2009 11:43:39   
rubica

joooj, tale moj sin, res se sam crkla na joški, pa kolkr mleka nateče, ga on spodnjem koncu kar ven spusti, da mi vse za hlače tečeuser posted image user posted image

moja punca pleše na rock balade user posted image , ko se je zbudila sem ravno poslušala  straitse, pa jo pogledam in ona miga user posted image user posted image user posted image , bravo moja hči, ja to ma po men user posted image

Ploha kako kaj Meta? a spite lepo? imaš zs

< Sporočilo je popravil rubica -- 19.12.2009 11:44:24 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
19.12.2009 11:45:28   
sonček33
dire straits...rubica ..fajn izboruser posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
19.12.2009 11:46:13   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

moja punca pleše na rock balade user posted image , ko se je zbudila sem ravno poslušala  straitse, pa jo pogledam in ona miga user posted image user posted image user posted image , bravo moja hči, ja to ma po men user posted image

Ploha kako kaj Meta? a spite lepo? imaš zs

kva sm hotla ullo komentira, ja mogoče se pa poslavlja 2ič?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
19.12.2009 11:47:39   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dire straits...rubica ..fajn izboruser posted image user posted image user posted image

tut jaz sem takega mnenja, ja moja punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sm kar mal zrasla)

ja no sej drugač pleše pa tut na Avsenike, pa če dam na tv golica, ona je tko multi glasbeno izobražena user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
19.12.2009 11:51:26   
Ploha
rubica: ZS nazaj...

meta je mela dons obupno noč, je pri nama spala, ob 23 ih se je začela jokat in pol je en cajt po men skakala en cajt po atiju, pa ga po obrazu toukla, sm se tok smejala user posted image
no proti jutri mi je pa š povštr uzela, k mam tazga čist mejčknga, čist speštanga, tankega in trdga user posted image user posted image in ona si ga je prsvojila, se je na trebuh dala, glavo na povštr in rit v luf..eno tako čudno pozo si je izbrala..jest sm pa na koncu počez spala...

dane sem pa že po celi hiši po tleh pomila,...meta spi...jest pa klele en daril iščem za kolega ko ima 30 let, nasledn tedn...ideje pa nobene...dnarja pa še manj user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
19.12.2009 11:51:49   
rubica
a ja včerajšna tema, sem za posvojitev otrok istospolnim partnerjem, sam smo slovenci res še preveč zagamani okol tega user posted image , za donositev in dat otroka, pa jaz ne bi mogla ne ne bi že kako drugo varjanto, splav pa če res ni druge rešitve, če je dekle premlado, droge, alkohol, posilstvo, fizično nasilje,........ sem za, nimam nič proti vsak naj ima možnost izbire!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
19.12.2009 11:52:50   
Ploha

tut jaz sem takega mnenja, ja moja punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sm kar mal zrasla)

ja no sej drugač pleše pa tut na Avsenike, pa če dam na tv golica, ona je tko multi glasbeno izobražena user posted image

odlična izbira user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
19.12.2009 11:53:18   
Ulla80
odlična izbira

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
19.12.2009 11:53:52   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

rubica: ZS nazaj...

meta je mela dons obupno noč, je pri nama spala, ob 23 ih se je začela jokat in pol je en cajt po men skakala en cajt po atiju, pa ga po obrazu toukla, sm se tok smejala user posted image
no proti jutri mi je pa š povštr uzela, k mam tazga čist mejčknga, čist speštanga, tankega in trdga user posted image user posted image in ona si ga je prsvojila, se je na trebuh dala, glavo na povštr in rit v luf..eno tako čudno pozo si je izbrala..jest sm pa na koncu počez spala...

dane sem pa že po celi hiši po tleh pomila,...meta spi...jest pa klele en daril iščem za kolega ko ima 30 let, nasledn tedn...ideje pa nobene...dnarja pa še manj user posted image

današnjo noč bo bol, boš vidla user posted image , kaj pa če mu torto nardiš?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
19.12.2009 11:54:41   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

odlična izbira user posted image user posted image user posted image user posted image

sm kar slutla, da boš na to temo kaj user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
19.12.2009 11:56:24   
Ploha
rubica: ah kje...mislm, smo povabljeni v eno gostilno, folka bo velik in da bi jest strašila s tisto mojo mejhno torto, daj nehi, to bi bla pa parodija...je pa od mojga prjatu u bistvu,...in nas je ene 8 folka in bi nekaj skupaj dali....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
19.12.2009 11:57:50   
Ulla80
ploha kak polet z balonom, skok s padalom ( če je tak tipuser posted image ), al pa darilni bon od kake potovalne agencije, če vas tolk da skupi, se hitro kar lep znesek nabere....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
19.12.2009 11:59:12   
rubica

ploha kak polet z balonom, skok s padalom ( če je tak tipuser posted image ), al pa darilni bon od kake potovalne agencije, če vas tolk da skupi, se hitro kar lep znesek nabere....

user posted image user posted image dobra ideja, al pa na to temo skok z letala v tandemu priporočam, res 1 ligauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
19.12.2009 12:00:35   
rubica
moj otrok malca deko, a mi hoče kaj povedat?user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
19.12.2009 12:01:48   
Najki
krtekxx cimprejsnje okrevanje vam zelim!

Jan Mai se je zbudil ob treh zjutraj, jokal do stirih zjutraj kot nor, dokler mu nisem grisina pokazala... Potem je pojedel, pa sva mu se flasko nardila pa je zaspal. To je prvic da je bil lacen ponoci user posted image Pa vec je za vecerjo jedel kot obicajno.

Snezi tako cudovito, da komaj cakam it ven. Mali ma dedka mraza v babicini sluzbi, smo se not ustulili, sam pac svoje darilo dali.

Veliko ljudi benti zaradi snega na cesti, js bi pa vriskala od veselja. Dejansko bi se usedla v avto in peljala po njem. Je pa komedija ko ksni obstanejo ob prvem nalivu, kaj sele snegu, pa se ne upajo pol metra premaknit. Potem pa ni cudno, da so zastoji...

user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?