Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:28:19
|
|
|
|
rubica
|
kok pada, sej ne vem anaj bom vesela al kaj?, moram v štacuno, dobimo obiske, pa nimam nič za na mizo dat , mah pa še mojga ni doma- služba, tko, da spoh ne vem kaj naj, ma bo že, če ne bom pa najbolšga soseda poklicala naj mi dam prnese - svašta.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:29:16
|
|
|
|
Ulla80
|
dejte popucat objave, če jih še lahko, ko bo želela in se ji bo zdelo, bo že sama povedla.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:34:21
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 dejte popucat objave, če jih še lahko, ko bo želela in se ji bo zdelo, bo že sama povedla. evo sm kako si ulla? pa otročki je že kaj bol? upam, da je!!!!!! pa hvala za sočutje hijacinta fajn smučite! sonček kakšno bo danes kosilo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:36:17
|
|
|
|
Ulla80
|
pa hvala za sočutje kdaj sm bla pa sočutna tamal je bolš, ponoč smo celo neki spali tko da sm u iber fajn mam tmle 10 kg pomaranč za marmelado
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:37:47
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 pa hvala za sočutje kdaj sm bla pa sočutna na fb, pa zihr še kdaj, k si taka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:38:45
|
|
|
|
*x*y*z*
|
žal ne morem zbrisat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:39:59
|
|
|
|
Ulla80
|
na fb, pa zihr še kdaj, k si taka aja, zarad konc p, tist pa res, ja joooj, tale moj sin, res se sam crkla na joški, pa kolkr mleka nateče, ga on spodnjem koncu kar ven spusti, da mi vse za hlače teče ga grem probat odložit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:40:08
|
|
|
|
rubica
|
a pomarančno marmelado bpš delala?, a si jo že kdaj? k moja mami jo je 1x pa je bla baje ful zanič neki grenka, al kaj, tko, da povej kako ti nardiš, a je bl grenka, a je sladka al kakšna, k jaz sm tut študirala, da bi jo letos skuhala.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:42:18
|
|
|
|
sonček33
|
jaz sem jo ttu lansko leto, pa je niti en glaž nismo pojedli...grenka...pomoje je bila super....ampak je treba res vse tisto belo dol pobrat...res vse, ker tisto je grenko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:43:32
|
|
|
|
Ulla80
|
a si jo že kdaj sm ja...men je fajn pršla, mal itak da greni, sej to je čar, sam je pa trebo ono belo vse dol olupit, pe peške vse ven, olup pa jaz čist na tanko olupim, brez belega, narežem na micene koščke in ene šestkrat prevrem in seveda vsakič zamenjam vodo, da res vso grenkobo ven potegne. dam pa na 1 kg lupljenih pomaranč 1kg cukra in olup ene pomaranče in pol limone, pa na koncu še mal limone notri stisnem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:43:39
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 joooj, tale moj sin, res se sam crkla na joški, pa kolkr mleka nateče, ga on spodnjem koncu kar ven spusti, da mi vse za hlače teče moja punca pleše na rock balade , ko se je zbudila sem ravno poslušala straitse, pa jo pogledam in ona miga , bravo moja hči, ja to ma po men Ploha kako kaj Meta? a spite lepo? imaš zs
< Sporočilo je popravil rubica -- 19.12.2009 11:44:24 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:45:28
|
|
|
|
sonček33
|
dire straits...rubica ..fajn izbor
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:46:13
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 joooj, tale moj sin, res se sam crkla na joški, pa kolkr mleka nateče, ga on spodnjem koncu kar ven spusti, da mi vse za hlače teče moja punca pleše na rock balade , ko se je zbudila sem ravno poslušala straitse, pa jo pogledam in ona miga , bravo moja hči, ja to ma po men Ploha kako kaj Meta? a spite lepo? imaš zs kva sm hotla ullo komentira, ja mogoče se pa poslavlja 2ič?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:47:39
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dire straits...rubica ..fajn izbor tut jaz sem takega mnenja, ja moja punca (sm kar mal zrasla) ja no sej drugač pleše pa tut na Avsenike, pa če dam na tv golica, ona je tko multi glasbeno izobražena
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:51:26
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: ZS nazaj... meta je mela dons obupno noč, je pri nama spala, ob 23 ih se je začela jokat in pol je en cajt po men skakala en cajt po atiju, pa ga po obrazu toukla, sm se tok smejala no proti jutri mi je pa š povštr uzela, k mam tazga čist mejčknga, čist speštanga, tankega in trdga in ona si ga je prsvojila, se je na trebuh dala, glavo na povštr in rit v luf..eno tako čudno pozo si je izbrala..jest sm pa na koncu počez spala... dane sem pa že po celi hiši po tleh pomila,...meta spi...jest pa klele en daril iščem za kolega ko ima 30 let, nasledn tedn...ideje pa nobene...dnarja pa še manj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:51:49
|
|
|
|
rubica
|
a ja včerajšna tema, sem za posvojitev otrok istospolnim partnerjem, sam smo slovenci res še preveč zagamani okol tega , za donositev in dat otroka, pa jaz ne bi mogla ne ne bi že kako drugo varjanto, splav pa če res ni druge rešitve, če je dekle premlado, droge, alkohol, posilstvo, fizično nasilje,........ sem za, nimam nič proti vsak naj ima možnost izbire!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:52:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dire straits...rubica ..fajn izbor tut jaz sem takega mnenja, ja moja punca (sm kar mal zrasla) ja no sej drugač pleše pa tut na Avsenike, pa če dam na tv golica, ona je tko multi glasbeno izobražena odlična izbira
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:53:18
|
|
|
|
Ulla80
|
odlična izbira
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:53:52
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha rubica: ZS nazaj... meta je mela dons obupno noč, je pri nama spala, ob 23 ih se je začela jokat in pol je en cajt po men skakala en cajt po atiju, pa ga po obrazu toukla, sm se tok smejala no proti jutri mi je pa š povštr uzela, k mam tazga čist mejčknga, čist speštanga, tankega in trdga in ona si ga je prsvojila, se je na trebuh dala, glavo na povštr in rit v luf..eno tako čudno pozo si je izbrala..jest sm pa na koncu počez spala... dane sem pa že po celi hiši po tleh pomila,...meta spi...jest pa klele en daril iščem za kolega ko ima 30 let, nasledn tedn...ideje pa nobene...dnarja pa še manj današnjo noč bo bol, boš vidla , kaj pa če mu torto nardiš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:54:41
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dire straits...rubica ..fajn izbor tut jaz sem takega mnenja, ja moja punca (sm kar mal zrasla) ja no sej drugač pleše pa tut na Avsenike, pa če dam na tv golica, ona je tko multi glasbeno izobražena odlična izbira sm kar slutla, da boš na to temo kaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:56:24
|
|
|
|
Ploha
|
rubica: ah kje...mislm, smo povabljeni v eno gostilno, folka bo velik in da bi jest strašila s tisto mojo mejhno torto, daj nehi, to bi bla pa parodija...je pa od mojga prjatu u bistvu,...in nas je ene 8 folka in bi nekaj skupaj dali....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:57:50
|
|
|
|
Ulla80
|
ploha kak polet z balonom, skok s padalom ( če je tak tip ), al pa darilni bon od kake potovalne agencije, če vas tolk da skupi, se hitro kar lep znesek nabere....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 11:59:12
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 ploha kak polet z balonom, skok s padalom ( če je tak tip ), al pa darilni bon od kake potovalne agencije, če vas tolk da skupi, se hitro kar lep znesek nabere.... dobra ideja, al pa na to temo skok z letala v tandemu priporočam, res 1 liga
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 12:00:35
|
|
|
|
rubica
|
moj otrok malca deko, a mi hoče kaj povedat?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 19.12.2009 12:01:48
|
|
|
|
Najki
|
krtekxx cimprejsnje okrevanje vam zelim! Jan Mai se je zbudil ob treh zjutraj, jokal do stirih zjutraj kot nor, dokler mu nisem grisina pokazala... Potem je pojedel, pa sva mu se flasko nardila pa je zaspal. To je prvic da je bil lacen ponoci Pa vec je za vecerjo jedel kot obicajno. Snezi tako cudovito, da komaj cakam it ven. Mali ma dedka mraza v babicini sluzbi, smo se not ustulili, sam pac svoje darilo dali. Veliko ljudi benti zaradi snega na cesti, js bi pa vriskala od veselja. Dejansko bi se usedla v avto in peljala po njem. Je pa komedija ko ksni obstanejo ob prvem nalivu, kaj sele snegu, pa se ne upajo pol metra premaknit. Potem pa ni cudno, da so zastoji...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?