Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:28:43
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 vidm, da imate hude debate, to ni zame.. skoz maš neke želje po metanju kosti, pol k je pa debata pa ni zate si tud čudna odvisn za kake debate se gre.... čudna sm pa res
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:29:20
|
|
|
|
Ploha
|
a ima katera kako željo po ZS-ju
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:41:57
|
|
|
|
Ulla80
|
kaj te muči
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:42:30
|
|
|
|
Ploha
|
čas je potekel, pa jutri spet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:43:06
|
|
|
|
Ulla80
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:46:14
|
|
|
|
Najki
|
Q: Ce imate 2 otroka 2 leti razlike, kako greste na daljsi sprehod? Mislim en je v vozu, kaj pa starejsi? Pa recimo da je shodil pri letu in nekaj mesecih.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:47:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 kaj te muči glej ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:47:50
|
|
|
|
Ulla80
|
2 otroka 2 leti razlike, kako greste na daljsi sprehod? težko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:48:15
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 kaj te muči glej ZS gledam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:50:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Q: Ce imate 2 otroka 2 leti razlike, kako greste na daljsi sprehod? Mislim en je v vozu, kaj pa starejsi? Pa recimo da je shodil pri letu in nekaj mesecih. a nam imaš ti mogoče kaj az povedat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:51:20
|
|
|
|
sonček33
|
ploha men tut zs
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 10:55:24
|
|
|
|
Ulla80
|
men je ful žau da sm mojga poslušala in nism kupla marelo za dvojčke...k kamrkol gremo, ula ful teži da bi se ona vozla in pol je treba tamauga nosit, ona se pa v vozu pelje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:03:26
|
|
|
|
Ploha
|
ok sonček sam še teb, pol pa dons za enkrat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:05:16
|
|
|
|
farfala
|
Ma sem slabe volje, sem mislila, da smo se izmazali, zdaj je pa dragi nekaj bolan pa ta mali ima spet malo vročine pa še mene je začela glava bolet. Še dobro, da sem včeraj vsa darila nabavla, danes zavila in imam mir s tem, če me slučajno položi. ploha saj ti razumeš hec, a ne? O kakem ZS ti to govoriš? Najki saj se lahko kupi nek stolček, ki se namesti na voziček, da lahko oba voziš.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:31:26
|
|
|
|
Najki
|
Nimam se nic za povedat, sam tko razmisljam, da bo taka razlika pri nas, ce bo po nacrtu. Potem pa vidim, da veliko ljudi vzame voz za dvojcke in sploh niso vecji od mojega zdaj, pa en ima kosaro, drugi pa sportni del. Sam potem pa vprasanje, do kdaj bi se vecji se rabil peljat a ne? Verjetno kmalu po drugem letu ne bi vec rabil vozicka. Je pa res, da bova verjetno imela 3 otroke, pol bi se splacalo imet ta voz... Drugace pa sem tudi tisti stolcek gledala, sam mende niti glave ne more naslonit, kaj sele zadremat leze. Mah obsedam. Zdej mam ze filing, da so vozicki moj fetis .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:33:26
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 men je ful žau da sm mojga poslušala in nism kupla marelo za dvojčke...k kamrkol gremo, ula ful teži da bi se ona vozla in pol je treba tamauga nosit, ona se pa v vozu pelje Ha ha ha komicno . Sej mislis da je po dveh letih zadosti tisti buggypod za stat gor? Koliko je pa Ula stara?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:44:04
|
|
|
|
Ulla80
|
Sej mislis da je po dveh letih zadosti tisti buggypod za stat gor? Koliko je pa Ula stara? vešda bi bil zadost, stala bi lohk tud na štangi zad, sam ne. ona se hoče peljat, ker se pač neo pelje. pika. nima veze, da voza ne rab, sej če greva sami kam, ni panike, hodi kolkr je treba, nikol ne teži. sam ko je pa neo v vozu, bi se pa ona obvezno peljala in ne pomaga nič in sploh brezveze se kregat, ker se samo trma blazna ustvarja...tamauga ven, v slin in ulo v voz...pol pa rinem ko kreten tule v naš breg tko da ja, voz za dvojčke bi bil fajna izbira, sam zdej je menda res brezveze al kaj? aja, stara je pa dve pa pol.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:46:44
|
|
|
|
Ulla80
|
matr je tole tečno, naj že bo zdrav moj sine jest itak noče nič, ma groza, pa sam na rokah bi bil pa na joški skoz, pa mal dremlje in tko...tko da cel ljubi dan al kle za compom sedim, al pa na lkavču pa tega mladiča na joški zdejle se kao mal učim zravn mam v pon izpit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 11:56:56
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala ploha saj ti razumeš hec, a ne? O kakem ZS ti to govoriš? . ja razumem haha farfala drugič o ZS
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 12:10:12
|
|
|
|
*x*y*z*
|
pa Humarjevi otroci - jaz upam da niso brali in zvedli za kake veleumne komentarje, ki se valjajo po spletu....itd.... Ulla samo to pa moram komentirat - gora ni nora, nor je kdor gre gor, še posebej če dol ne more - al neki takega....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 12:17:39
|
|
|
|
Ulla80
|
itak. to še zmeri trdim. niti se direkt na njega ne naša, to je moje splošno mnenje za vse kar je več kot 800 nadmorske in misliš da če otrok to prebere bo mel travme...ne vem, no....nikol pa nism rekla da je budala, da si to zasluži, da je to isal, da edino pravilno da ga je to doletelo in da škoda denarja za njegovo reševanje itd. da ne govorim. mislim da ni primerjave.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 13:15:42
|
|
|
|
krtekxx
|
****...pa ne spet o tem. Jaz vsakič ko grem na kak downhill al z biciklom al smučami tvegam gotovo ravno toliko kot je Humar. In kljub 3 otrokom ne zmorem brez teh "izletov". Če pač moraš, moraš. Jaz sem prepričana, da ga bodo njegovi otroci razumeli, če ga že ne. Še zmeraj kuhamo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 13:24:15
|
|
|
|
Ulla80
|
mam cajt, k mi tamau na roki spi in nimam pod milim nebo kaj za počet....en Q: teoretično. a bi bla ktera pripravljena donosit otroka in ga dat v posvojitev. če bi se ji zalomlo recimo? pa bi zanosla in ne želela met otroka? al striktno splav? tole sm zanč gruntala, k mi je neki blo slabo in pol se je moj zafrkavu če sm noseča no itak nism. pol je pa reku da to pa bohnedaj ( res je tko) pa da grem direkt splav delat, da še enga pa res ni šans. no, pol o tem nisva debatirala, k tak brezveze, sam jaz sem pa pol točno to študirala. da če bi res blo....otroka res ne morva met še enga, miljon stvari je zakaj ne, zato sem tud hotla kontracepijo takoj po porodu, da ja ni šans, ker če veš da je tko, je mal neodgovorno se **** brez...no in sem pol tole gruntala...zakaj ne donosit otroka pa ga dat v posvojitev?? hm....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 13:30:05
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, ne bi mogla...mislim težko bi..k nisem na tem, težko razmišljam o tem... a nimaš kej kuhat dons al kva?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.12.2009 13:31:13
|
|
|
|
Ulla80
|
a nimaš kej kuhat dons al kva? sm jšpranj vzela iz skrinje ja sej vem...sej jst ne vem če bi mogla, oz. nisem ziher če bi lahko, pa kak je pol dat otroka proč mogoče je drugače, ker celo nosečnost veš da ga daš proč in to pač sprejmeš...kaj pa vem sam tko, men je splav grozljivka, res...pa nisem proti niti slučajno, niti ne obsojam tistih, k ga nardijo, hb da imamo to možnost in da je poskrbljeno da lohk ženske čist legalno in strokovno to opravijo....sam meni osebno je pa tko...res grozno....sploh da bi mogla zarad moje neumnosti ubit otročka...res ne vem....po drugi strani je pa tolk parov, k otrok ne morjo met, ke se tolk svinjsko matrajo, pa nič....
< Sporočilo je popravil Ulla80 -- 18.12.2009 13:34:07 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?