|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
18.12.2009 13:36:15   
mimi30
krtekxx, boga Brita in ti user posted image . Kolk pa ima vročine čez dan?

aha, pridno ste se razpisale na včerajšnjo temo....bi blo še marsikaj za dodat pa se mi ni...sam to, da mislim, da naša družba še njihovih vez (predvsem moških) ni sprejela, kje so še otroci oz. njihove družine....čas pa res vse prinese in mogoče bo to tudi enkrat del vsakdana....poznam pa punci, ki živita v nemčiji in tudi tam jima ni z rožicami postlano....o otrocih ne razmišljata, ker pravita, da bi se preveč težko prebijal med množico neenako mislečih in ker vesta kako je njima

bili malo zunaj, moja malecka nič kaj ne uživa na tem mrazu, rokavičke vlači dol pol pa joka, ker jo v roke zebe.... zjutraj že pri frizerju (sem imela gratis in sem mogla še letos izkoristit)....zvečer gremo pa babnice na pijačko

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
18.12.2009 13:41:05   
mimi30
ma, ulla tole je pa res težko vprašanjeuser posted image ....če malo pomislim je blo enih par filmov na to temo in pol so bili skor vedno problemi, ker dete ipak raste 9mes v tebi in potem občutki, ko ga rodiš, pa potem cel lajf se sprašuješ kako mu je, vprašanje kolk je potem močna ta želja da ga vidiš in kako te vleče k njemu,....skor ne verjamem, da bi mi to šlo skozi 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
18.12.2009 13:42:05   
mimi30
pečem krompir, ribice in zelena solata bo zraven....upam, da krompir ni zmrznuuser posted image , ker sem ga eno noč v avtu pozablauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
18.12.2009 14:22:45   
*x*y*z*
****...pa ne spet o tem

ne, ne, sej tisto so ble besede od ulle, sem samo na njen post odgovorila, jst nič ne obsojam

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
18.12.2009 14:25:11   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ma, ulla tole je pa res težko vprašanjeuser posted image ....če malo pomislim je blo enih par filmov na to temo in pol so bili skor vedno problemi, ker dete ipak raste 9mes v tebi in potem občutki, ko ga rodiš, pa potem cel lajf se sprašuješ kako mu je, vprašanje kolk je potem močna ta želja da ga vidiš in kako te vleče k njemu,....skor ne verjamem, da bi mi to šlo skozi 

enako, ne bi mogla, splava pa tud ne, bi pač za preventivo poskrbela, če bi pa ratalo, pač bi

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
18.12.2009 15:20:53   
sonček33
mimi dobra južna

mi smo imeli piščančjo obaro in ajdove žgance pa čokoladni biskvit

Lovro se uspava

jutr morm nujno k frizerju..ker tolew ni za nikamor

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.12.2009 15:24:42   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

aja, krtexx, še to: tebi je težje, ker si dobila trojno dozo naenkrat - narava je naštimala, da to dobimo navadno po delih - je že vedla, zakajuser posted image . Če dobiš pa 3 otroke v pol leta, pa valjda, da se ti lajf malo na glavo postavi, pa da ne veš točno, kje se te glava drži in normalno, da se včasih vprašaš, a si si to želela... Nisi imela adaptacijskega časa bi temu človek rekel...user posted image Ampak počasi se bo vse pošlihtalo, samo še 99 bolezni mate za prebolet, če prav vodim evidencouser posted image . Pa ko so otroci zdravi, siti in spočiti, so super, se vse da - no, se vse da, če si tudi ti vsaj približno vse troje - no, ali pa vsaj dvoje od trojega - pa, ajde, super se maš tudi če si vsaj eno (sita, spočita ali naspana)user posted image . Pravijo, da se bomo takrat z nostalgijo spominjale neprespanih noči in vseh tegob - no, bomo videle, se srečamo na kakem forumu za tašče čez 30 letuser posted image

A sem preveč radovedna, če prosim, da mi ena razloži, ker ne poznam zgodbe.user posted image Zakaj naenkrat oz. v pol leta? Komot mi napišete naj se brigam zase, ne bom zamerila.user posted image

To sem tudi jaz spraševala pa nisem dobila odgovora user posted image

Najki - mi imamo Kiddy Board, zadevo ki se zašraufa na voziček in potem en otrok sedi, drugi pa stoji. MEni je tale board življenje rešil, ker če ga ne bi imeli bi Laro skoz mogla nest po rokah. Njej se glih ne ljubi hodit.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.12.2009 15:34:18   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mi smo imeli piščančjo obaro in ajdove žgance pa čokoladni biskvit

Lovro se uspava

jutr morm nujno k frizerju..ker tolew ni za nikamor

jst tudiuser posted image  pa brez žgancev, namesto biskvita pa evrokrem na kruhu
a kar sam?user posted image
jst grem v torek, k tudi nisem več za nikamoruser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.12.2009 15:35:37   
sonček33
**** - ne sam, z atijemuser posted image

frizer je zame muka...ampak kadar je treba je pač treba...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.12.2009 15:43:42   
*x*y*z*
men pa  kr paše malo šlatanja po glavi

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.12.2009 15:55:28   
krtekxx
Gripa: prosim tiste, ki ste to dale skozi (Mimi, Barba, Farfala) napišite mi, koliko časa je trajalo in kako.
Vročino ima po moje ene 40, zbijam s Paracetamolom in 2x sem dala Voltaren, ker Paracetamol nič ne nuca. V zadnjih 24 urah sem jo 7x kopala po ene pol ure. Vmes ko vročine ni je kar dobre volje, celo nekaj poje. Pije še kar. So pa bolni še naš ta mali fant (že nekaj dni kašlja, okoli 389 in mož (zelo slabo se počuti, bolečine vsepovsod, 38 vročine). Zaradi tega sklepam, da imamo doma gripo ali nekaj podobnega. Brita ne kašlja, nima tudi izcedka iz nosa.
Ulla, si se pa lotila razmišljat...

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 18.12.2009 15:57:46 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
18.12.2009 16:06:03   
Nea
zvezdica / ZS

Erik vsako tolko časa pride in me vleče za majčko... rad se bi dojil, čeprav ful lepo je.

Gremo do tržnice, ki je samo ob petkih popoldan.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.12.2009 16:11:17   
Najki
Sva bla mal zuni, zdej pa on spi js lohk pa samo sanjam o tem. Moramo letet noni v Sezano, k malega ni vidla ze 2 tedna, k smo zboleli. Jutri imamo dedka mraza, pa ne moremo k noni, tko da gremo cez ksne pol urce od doma.

Kar se tice nenacrtovanega otroka, jaz bi ga obdrzala, seveda bi po njem nasla kaksno trajno kontracepcijo, samo za tega bi pa nasla se prostor. Ce imam partnerja in dom in druzino, ne vidim razloga, da bi se locila od njega. Splava pa tudi ne bi naredila, razen ce bi bilo kaj narobe. Ne bi pa imela problemov dati otroka od sebe, ce bi bila nadomestna mati in bi bilo tuje seme in jajcece.

Ce si nikakor ne zelis zanosit, si daj zvezat jajcnike. Mislim da je to reverzibilno, vazektomija pa ni a ne? Poznam zensko, ki je rodila 2 otroka s CR in so ji ze med posegom zvezali, ker bi bila nova nosecnost zanjo tvegana. Pa tudi ce rodis enega s CR, moras vse ostale, max je pa 3 se mi zdi. Potem so to ze razlogi za poseg. Zate pa pride v postev, ker ostale metode kontracepcije nikoli niso zihr.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.12.2009 16:49:06   
Hijacinta
Zdravo punce,

se sam tok nahitro javim da vas pozdravim, mam celo paniko sak nimam še nič spakirano. Očitno bo spet vse tko kot ponavadi, se pravi zadnjo minuto

Srečanje. Drugi teden me ni, če bo pa kasneje, pa z veseljem prideva.

Vsi bolančkani upam da se čimprej pozdravite

Krtekxx jst za čiščenje plačujem 5 eur na uro, kar je zelo poceni za Ljubljano, ji pa zmeraj dam še eno uro plus. Moja prijateljica plačuje 7 eur/uro. Mi pa tudi zlika srajce. Varuška je pa tudi 5 eur na uro, kar je pa normalna cena.

Vprašanje: kako naredite inhalacije? Vem da je bilo že 100x napisano, ampak ker nisem rabila sem samo površno preletela user posted image

Želim vam lepe praznike, ter cel kup snega, pa se javim ko pridemo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.12.2009 17:33:49   
mimi30
krtekxx: gripa: nejc je pokašljeval (suh kašelj), teklo mu je iz nosa(malo), vročina 40 in čez cel dan in celo noč, bolelo ga je celo telo, počival....vročina se mu je povzpela nazaj na 40 preden je lahko dobil naslednjo dozo calpola, vmes smo ohlajali v vodi in dajali obkladke na čelo

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.12.2009 17:36:14   
mimi30
čiščenje in likanje: 6€/h

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.12.2009 17:40:26   
mimi30
inhalacije: slan krop, kamilice, meta, melisa,..mislim, da je to to

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.12.2009 17:46:21   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Krtekxx jst za čiščenje plačujem 5 eur na uro, kar je zelo poceni za Ljubljano, ji pa zmeraj dam še eno uro plus. Moja prijateljica plačuje 7 eur/uro. Mi pa tudi zlika srajce. Varuška je pa tudi 5 eur na uro, kar je pa normalna cena.

Vau, kak je to poceni. Jaz sem samo 1x do zdaj imela varuško ki je Emo in Laro pazila 2h. Plačala sem 20eur in sem rekla, nikoli več!!!
Vem pa da prijateljica za čiščenje plačuje 10eur/h

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.12.2009 17:48:53   
Hijacinta
Nea samo so tudi plače pri nas nižje...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.12.2009 17:49:40   
Hijacinta
Mimi hvala user posted image . A lahko dam kar filter vrečke?

Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.12.2009 17:55:29   
mimi30
hijacinta jaz dam kamilice kar filter, ker jih ponavadi drugih nimam....meto in meliso sem imela pa na vrtu in imam posušene, lahk pa daš tud fliter....bolje išta nego ništauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.12.2009 17:57:31   
Hijacinta
user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.12.2009 17:57:47   
kiara24
oooooooooo

evo, saj vem da sem grozna in da vas čist zanemrkjam sam res nisem nič za RRjem.

Mamo že 8 zobkov če dodate na seznam. In upam, da se je sedaj umirilo.

Zunaj sva vsaj enkrat po eno uro ali več odvisno. Pa skoz se potepava naokloi in pa obiske imava, pol pa sploh ni časa.

Brita hitro se pozdraviuser posted image user posted image , pe če je še kdo bolan tudi.

Zvezdica- hvala za DVD. Imaš pa tudi ZS.

Zdej pa grem moram Klaro skopat...

Mogoče se ksnej kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.12.2009 18:28:41   
Zvezdica
Zvezdica- hvala za DVD. Imaš pa tudi ZS.

oj kiara, nimam zsja :(

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.12.2009 18:30:27   
sonček33
zvezdica, kje se potepate

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?