Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 aja, krtexx, še to: tebi je težje, ker si dobila trojno dozo naenkrat - narava je naštimala, da to dobimo navadno po delih - je že vedla, zakaj . Če dobiš pa 3 otroke v pol leta, pa valjda, da se ti lajf malo na glavo postavi, pa da ne veš točno, kje se te glava drži in normalno, da se včasih vprašaš, a si si to želela... Nisi imela adaptacijskega časa bi temu človek rekel... Ampak počasi se bo vse pošlihtalo, samo še 99 bolezni mate za prebolet, če prav vodim evidenco . Pa ko so otroci zdravi, siti in spočiti, so super, se vse da - no, se vse da, če si tudi ti vsaj približno vse troje - no, ali pa vsaj dvoje od trojega - pa, ajde, super se maš tudi če si vsaj eno (sita, spočita ali naspana) . Pravijo, da se bomo takrat z nostalgijo spominjale neprespanih noči in vseh tegob - no, bomo videle, se srečamo na kakem forumu za tašče čez 30 let A sem preveč radovedna, če prosim, da mi ena razloži, ker ne poznam zgodbe. Zakaj naenkrat oz. v pol leta? Komot mi napišete naj se brigam zase, ne bom zamerila. To sem tudi jaz spraševala pa nisem dobila odgovora Najki - mi imamo Kiddy Board, zadevo ki se zašraufa na voziček in potem en otrok sedi, drugi pa stoji. MEni je tale board življenje rešil, ker če ga ne bi imeli bi Laro skoz mogla nest po rokah. Njej se glih ne ljubi hodit.