|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.12.2009 22:30:30   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ponavad je zmer tko, da si al bol za matematko al pa za slovnico

meni je pa oboje ok. Saj je oboje logično, kolikortoliko, no. So pa povsod eni aksiomi, tu pa nimaš kaj. Ampak saj pravim: aksiome sprejmem - itak me noben ne vprašauser posted image , samo eč je pa vse naprej nelogično, je pa trapasto.

meni so pa zemeljska znamenja čisto všeč, a ne mimi, da smo fajn?user posted image Sem prav vesela, da je Lejla kozorogica, mam toliko prijateljev, pa še očeta kozoroga, da se očitno z njimi fajn razumem.

žal ga imet v familiji je zame groza

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.12.2009 22:30:41   
sonček33
v NeDelu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.12.2009 22:31:49   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sem brala članek o časovni banki in mi je ena boljših pogruntavščin..mislim, ne bi si sploh predstavljal, da je to v tem času možno izvest/izvajat

dej nas malo osvesti

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
4.12.2009 22:32:11   
sonček33
http://casovnabanka.si/

če katero zanima

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
4.12.2009 22:32:59   
Ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

kva zdej a je prov, al niuser posted image user posted image

sm šla prov v zvezk gledat, pa piš sam da pod koreni sodih stopenj ne moremo imeti negativnih števil. ja, sam ta koren je lih, pa bi lah, sam  ne vem, po katerem pravilu user posted image  če kej pomaga. men to pove sam to, da če je tak koren, pol ni rešitve. konc. ni realne rešitve, imaš pol rešitve z imaginarnimi števili sam pol se pa ja minus res izniči, sej se vse kvadrira, minus na 2 je pa plus.... je, sej to men ni jasn, ker če se izniči, pride rezultat 1, če ga pustiš, je pa 1/3 in ne vem zakaj bi ga pustu user posted image  ma, prav jutr si bom šla po stare zapiske domov, pa pregledala user posted image

ah ja.....

sonček sori nouser posted image sej bo bolš, ablubmuser posted image

matr grem obe varianti prfoksi na mejl poslat, pa nej razloži....v končni fazi lohk da se je tud ona zaj.... pa je napačna rešitev in mi zdej toplo vodo odkrivamouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
4.12.2009 22:33:24   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nejc je nekaj časa skoz govoril, da mora čevlje pospravit, da mu jih ne bo muca copatarica odnesla....še prav so mogli bit skupaj postavljeni (levi in desni).....pol me je pa enkrat vprašal kaj mu bo nardila s čevlji, če jih bo odnesla, če jih bo ščistilauser posted image user posted image ....to pa pol sploh ni več tak slabouser posted image ....sam smo mu razložli, da problem bo v tem, ker bo moral hiško it iskat, da jih bo našel in nazaj dobil, čeprav čiste

mater, pa smo res vsi biki glih, zgleda! A si prebrala uno prej gor - ko ugotavljam, da to štekam, da se človeku ne da iskat unega brloga od muce...

****, ma, jaz sprejmem vse: lahko živali govorijo (to itak delajo, samo mi ne razumemo, no, jaz delam dr. na tem, da bi neki razumela, tak da valjda govorijo), lahko je en bad guy, čeprav mi to ni všeč, da je bad guy sam zato, ker je revež lačen, pa pač ni frutivor, se je pač rodil kot volk - kaj naj?user posted image Samo tale slovenska jamravost mi gre na živce: boga revca, je mogla pred zoro vstat - pa vsak ljubi dan pred zoro vstanem - pa se nobenmu ne smilim! Pa tamalidve tut - in to po svoji volji!user posted image Pa ta bogi videk... Ajde, verjamem, da je mel sam eno srajčko, samo potem naj ne rečejo, kak jih je mama krpala, ko so mulci spal! Enostavno potem nič več ne verjameš, a štekaš? Ker drugač bi čist verjela, da mu je rak zrezal, ker bil tako prijazen z njim, da se je igral z njim, da raku ni bilo tok dolgčas. Vsa ta poanta mi je všeč, ala dobiš, kar daš, pa to... Pa da bodi dober do drugih bitij, pa mali fante mi je čist simpatičen, tak mali biologec... Samo vse okoli njega je tko za lase privlečenouser posted image .
Pa sej to sam vam pišem, pa lubiju povem, ko malidve že spita, ne uničujem pravljic malim, brez skrbiuser posted image

no, evo, če hočeš neko poanto izluščit, mora ostalo bit zamegljeno user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
4.12.2009 22:34:00   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

http://casovnabanka.si/

če katero zanima

a, zanimivo... prvič slišim, grem mal brat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
4.12.2009 22:34:20   
mimi30
bolj kot študiram majn se spomnim, če sploh poznam kakšnega kozoroga....mene so vedno same tehnice in levi obdajali.....z levi bolj težk shajam, no pa tud mam eno prijateljico, ki je ok....s tehtnicami pa z moškim spolom nikakor, z ženskim pa brez problemov

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
4.12.2009 22:37:50   
ronja
Ej, punce, super ste! Brez vas bi glih znorela do pol enajstih uspavat to malo zgago! (ampak kok so luštni ko zaspijo, ne moreš verjet! Taka driska mala, ko skoz neki tečka, pol pa prideš do nje, pa ti tko nežno reče: mamiii, pa kar nisi nič jezen več... ma ne vem, kako to naredijo, bi bilo pa ful praktično to lastnost obdržat tudi do odraslostiuser posted image ).

Ronja se že nekaj časa ni oglasila!Pa tazadnjič je bila čisto mirna in tiha, ko sem jo božala, pa cartala, mogoče je pa le prijelouser posted image - sej ej bil že cajt, madona! No, tak da grem lahko mal fimiratuser posted image ma, problem je pri tem frocu, da tok časa traja, da se mi na koncu nič več ne da...

no, evo, če hočeš neko poanto izluščit, mora ostalo bit zamegljeno

Zakaj že?

Saj vedno najdeš kako dobro poanto: recimo pri Šivilji in škarjicah se mi zdi najbolj aktualna ta, da ti orodje brez navodil nič ne pomaga, samo štalo narediš... Vem, da tega niso meli glih v mislih, samo meni se zdi to najbolj pametna poanta;) Un ptič mi gre na jetra, ker ful čudno čivka - v knjižni verziji mi je pa všeč, je čist drugačnauser posted image .

jaz mam sestro levinjo, pa mi je fajn z njo debatirat in nemogoče z njo živet.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
4.12.2009 22:40:28   
ronja
meni so pa rakci všeč - mam dva v naši družiniuser posted image , pa še bivši je bil rak (v bistvu ej ronja rojena na njegov rd - spomnil se je pa to lubiuser posted image ).
Z dvojčki pa ne morem prav fejst funkcionirat - jaz sem bolj stalnica, oni enkrat tak drugič drugač. Samo zamerijo pa nikoli, to ap kapo dol!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.12.2009 22:43:23   
Ulla80
Ej, punce, super ste! Brez vas bi glih znorela do pol enajstih uspavat to malo zgago!

amicaaaaa!! tu bodi....

ula pridem takoj, sam morem to pa to bal bla bla...

mamica pridiiiii, rokico mi božaj...maaaaamiiiiii voooodico bi ( blazno jokajoč glas...)

ji nesem vodico, jo pokrijem, mal sedim pri njej....ona afne gunca da crkneš, sem mal huda, da bom šla ven, če ne da mir...mamicaaaaa neeeee veeeeen, tu bodi...nogica/rokica/trebušček/lička/zobek/ritka me buuuuba......

and on and on and onuser posted image user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.12.2009 22:43:38   
mimi30
jaz mam sestro levinjo

jaz tud in se zdaj, ko živi na morju prav fajn razumeva...

< Sporočilo je popravil mimi30 -- 4.12.2009 22:46:01 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
4.12.2009 22:44:28   
Ulla80
Z dvojčki pa ne morem prav fejst funkcionirat

kaj ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
4.12.2009 22:47:33   
mimi30
moj dragi je dvojček (in nejc)....morš bit včasih mal odštekan za njihuser posted image ....ma, kr hitr se naučiš z njimi furat

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
4.12.2009 22:48:48   
*x*y*z*
no, moje dete se je zbudilo po skoraj treh urah spanja in takoj nazaj zaspalo user posted image upam da ne bo naprej kot je blo včeraj, zato greem zdej odgledat smučanje do konca, pa mojega počakat da pride iz nogometa, pa računalnika imam za ta vikend tud zadosti user posted image

nočko vsem, pa da bojo vsa deteta lepo spala user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
4.12.2009 23:02:43   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Vodnarčki smo taki, k se takoj lahko prvesimo v svet domišljije, tko da tudi naši otroci - tisti pač k so vodnarčki, bodo v tem uživali... user posted image Ve niste vodnarke, škoda, k smo tko fejs

A ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

sam smo res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
5.12.2009 7:35:45   
Zvezdica
Jutro

pokonc smo že od petih, no 5.30 se je zbudil. Danes ponoči je pa parkrat zajamral za dudu (pa je nima za spat, ponavadi ko zaspi jo vrže ven ali pa jo drži v roki in zaspi) ampak se ne pritožujem, ker mi smo kar dva meseca bedeli po nekaj ur.

Uglavnem, vse sem pripravila za piškote (taprava hausfaru sem), no še spečt jih moram, zdaj razmišljam, da ponovim še blejsko grmado. Res ne vem kaj mi je.

Grem tamalga naštimat za spat, ker je že preplezal vse kar se da in zdaj je komatozen.

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
5.12.2009 7:38:57   
sonček33
Jutro

zvezdica, pa ti res gospodinja in poluser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
5.12.2009 7:45:07   
Zvezdica
o sonček, gud morninguser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
5.12.2009 7:46:48   
sonček33
a bova eno kavo?user posted image jaz znam samo takole skuhat, ampak je dobra

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
5.12.2009 7:51:39   
snikolina
'br jutr, jst bi tut kafeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
5.12.2009 7:52:21   
sonček33
že nalivam, snikolina

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
5.12.2009 7:54:59   
krtekxx
Naši princesi so celo noč intenzivno rastli možgani, zato samo ena jutranja kavica ne bo dovolj. No, sem jo spila še preden se je računalnik prižgal.
****, nehaj udrihat čez kozoroge. Te pridem osebno napičit na rogove, če še kako rečeš čez nas, nežna, prijetna, družabna, pametna in oh in sploh bitja.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 5.12.2009 7:59:02 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
5.12.2009 8:00:23   
snikolina
OOOO Hvala hvala, brzinsko, to mi je všeč. user posted image

Midva greva na zajtrk, potem pa ruknem še en kapučino, pol pa akcija.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
5.12.2009 8:07:46   
snikolina
****, nehaj udrihat čez kozoroge. Te pridem osebno napičit na rogove, če še kako rečeš čez nas, nežna, prijetna, družabna, pametna in oh in sploh bitja.

Tole pa moram pokomentiratuser posted image

nežna, prijetna, družabna, pametna in oh in sploh bitja - ne me v smeh spravljat user posted image
Naneslo je tako, da je večina mojih dobrih prijateljev in prijateljic kozorog po horoskopu. Res ste fajn bitja, dobrega srca in vedno pripravljeni pomagat. Ampak v kombinaciji z mano (tehtnica) ste pa, kako se naj izrazim, ubitačni, hahahaha. No, nič slabega, ampak razpravljanja so vedno prisotna, oboji trmasti, njim se nič ne da dopovedat itd. In ko sem rodila malega kozoroga so vsi skoraj umrli od smeha, saj sem vedno govorila, da so grozni in oh in sploh tečni. Na, zdej pa mam. To bo še veselo z Anžetom. kako se ti v life vedno obrne v smer, k ti niti na kraj pameti ne pade, da se to lahko zgodi. user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?