|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.12.2009 22:11:58   
mimi30
mah, na daljši način že skor ne bi bilo možno... sem že prej hotla prilepit, pa se mala skos zbuja...

khurde un minus ne morš kr izpod korena ven vržt....

moj fotkič že dela, sam si nisem upala več nalimatuser posted image ....drgač pa ulla vpraši na zs kaj ti ni jasno pri tem postopku

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
4.12.2009 22:14:19   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

čeprav me nekaj bega... zakaj točno se minus vleče skos cel račun in se ne kvadrira tut minusa? ****, farfala???

zdej pa nam mogla spat user posted image user posted image user posted image

Sem gledala zdej tvoj izračun, nisem sigurna, samo se mi zdi da se minus obdrži, ker ne kvadriraš celega števila ampak posebej imenovalec,...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
4.12.2009 22:14:51   
ronja
haha, če bi mala spala, bi šla kaj bolj pametnega delat, sam če pa skoz žnari, ej pa tole najbolj pametno početje, da se mi ne sfuzlauser posted image . ker tkole po par urah maš pol k* uspavanja, tut če ga nimaš! Spet: "mamicaaaa!" Eto, moje misli: "Ronjica, daj mir, sicer te bo mamica zadavlauser posted image " - eto: moj odgovor: "tuki sem, miška, vse je v redu..."

mimi, midva se oba strinjava glede tehle akcij- zato jih pa ne gledavauser posted image . Samo je pa res, da lubi pravi, da ne gre več z nobenim mojim sorodnikom v kino - ker non stop regljamo! Jaz sem se že odvadla, da sem pridno tiho med filmom, samo če gledamo po tv, recimo, je pa to ko zgodba v zgodbi... Ena se odvija na ekranu, drugo debato mamo pa pred njim, če se dobimo tamali (brat al pa sestra).

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.12.2009 22:15:07   
khurde
mimi, izpod korena ga lah, ker se koreni z lihim številom, kot se jaz spomnim user posted image  k če bi se s sodim, pa se ne bi dalo oz. ne bi bilo realne rešitve

sam mene to bega, zakaj minus ne izgine, zakaj ni (-1/27) na kvadrat, ampak očitno -(1/27) na kvadrat user posted image  sem že tričetrt pozabla, zgleda... al pa če ma ulla napačno rešitev user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
4.12.2009 22:15:31   
Ulla80
khurde touser posted image user posted image user posted image user posted image

caricauser posted image

super ste, no, resuser posted image

no, evo, pol mi je kr jasnouser posted image sam sama pa ne vem če bi pršla do tega, pa k men vse kr dol pade, sej če bi vsaj malo veselja in volje mela se s tem ubadat, tko pa mi je mukauser posted image se mi zdi da mi možgani kr zablokirajo, ko sam pogledam kak računuser posted image

evo grem prepisat, pa pol uporabit te zadeve še pr drugih računihuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
4.12.2009 22:16:05   
ronja
sonček, samo zate popolnoma abstiniram od matematične debate, čeprav mi je matematika ful fajn.user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.12.2009 22:16:35   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ronja, pa ves čar pravljice si zdej s tem razlaganjem uničila user posted image , tko kot ti dojemaš ni več pravljica user posted image  

Kako pa si pol basni razlagaste biki? A tam vidite logiko?

nejc je nekaj časa skoz govoril, da mora čevlje pospravit, da mu jih ne bo muca copatarica odnesla....še prav so mogli bit skupaj postavljeni (levi in desni).....pol me je pa enkrat vprašal kaj mu bo nardila s čevlji, če jih bo odnesla, če jih bo ščistilauser posted image user posted image ....to pa pol sploh ni več tak slabouser posted image ....sam smo mu razložli, da problem bo v tem, ker bo moral hiško it iskat, da jih bo našel in nazaj dobil, čeprav čisteuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.12.2009 22:17:54   
sonček33
ronja, thx, ker tole je pa huj k kmetovanje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.12.2009 22:20:26   
Ulla80
kva zdej a je prov, al niuser posted image user posted image

sm šla prov v zvezk gledat, pa piš sam da pod koreni sodih stopenj ne moremo imeti negativnih števil. če kej pomaga. men to pove sam to, da če je tak koren, pol ni rešitve. konc. sam pol se pa ja minus res izniči, sej se vse kvadrira, minus na 2 je pa plus....

ah ja.....

sonček sori nouser posted image sej bo bolš, ablubmuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
4.12.2009 22:21:06   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

O čem bi se pogovarjala? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
4.12.2009 22:22:15   
khurde
mislim, zdej pa še po netu iščem, zakaj je tko... ulla, ulla user posted image user posted image user posted image

tole najdla:

Pri tem ločimo dva primera:
  1. Če je n liho število, potem za poljuben realen a obstaja točno eno ustrezno realno število x.
    Zgledi:

2. Če je n sodo število, potem za negativen a ustrezni x v realnem sploh ne obstaja.
    Če je n sodo število in a pozitiven, pa v množici realnih števil obstajata kar dve možnosti za x. Zato velja dogovor, da je rezultat korena sode stopnje tisto nenegativno šteilo, za katero velja xn = a.
    Zgledi:

v množici realnih števil ne obstaja.

sam za tist ulomek pa še zmer ne vem odgovora... pomoje bi barba mogla vedet, ona je bila na fizki, tam majo tut matematike

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image
ja, ja, se vid, da si slavistka user posted image  ponavad je zmer tko, da si al bol za matematko al pa za slovnico user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 4.12.2009 22:23:10 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
4.12.2009 22:22:59   
mimi30
user posted image

sej nimaš sodega korena, maš lihega....x*y*z* kvadrirata se pa števec in imenovalec, sam ena na kvadrat je itak ena

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
4.12.2009 22:23:04   
Zvezdica

Vodnarčki smo taki, k se takoj lahko prvesimo v svet domišljije, tko da tudi naši otroci - tisti pač k so vodnarčki, bodo v tem uživali... user posted image Ve niste vodnarke, škoda, k smo tko fejs

A ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
4.12.2009 22:23:27   
ronja
nejc je nekaj časa skoz govoril, da mora čevlje pospravit, da mu jih ne bo muca copatarica odnesla....še prav so mogli bit skupaj postavljeni (levi in desni).....pol me je pa enkrat vprašal kaj mu bo nardila s čevlji, če jih bo odnesla, če jih bo ščistilauser posted image user posted image ....to pa pol sploh ni več tak slabouser posted image ....sam smo mu razložli, da problem bo v tem, ker bo moral hiško it iskat, da jih bo našel in nazaj dobil, čeprav čiste

mater, pa smo res vsi biki glih, zgleda! A si prebrala uno prej gor - ko ugotavljam, da to štekam, da se človeku ne da iskat unega brloga od muce...

****, ma, jaz sprejmem vse: lahko živali govorijo (to itak delajo, samo mi ne razumemo, no, jaz delam dr. na tem, da bi neki razumela, tak da valjda govorijo), lahko je en bad guy, čeprav mi to ni všeč, da je bad guy sam zato, ker je revež lačen, pa pač ni frutivor, se je pač rodil kot volk - kaj naj?user posted image Samo tale slovenska jamravost mi gre na živce: boga revca, je mogla pred zoro vstat - pa vsak ljubi dan pred zoro vstanem - pa se nobenmu ne smilim! Pa tamalidve tut - in to po svoji volji!user posted image Pa ta bogi videk... Ajde, verjamem, da je mel sam eno srajčko, samo potem naj ne rečejo, kak jih je mama krpala, ko so mulci spal! Enostavno potem nič več ne verjameš, a štekaš? Ker drugač bi čist verjela, da mu je rak zrezal, ker bil tako prijazen z njim, da se je igral z njim, da raku ni bilo tok dolgčas. Vsa ta poanta mi je všeč, ala dobiš, kar daš, pa to... Pa da bodi dober do drugih bitij, pa mali fante mi je čist simpatičen, tak mali biologec... Samo vse okoli njega je tko za lase privlečenouser posted image .
Pa sej to sam vam pišem, pa lubiju povem, ko malidve že spita, ne uničujem pravljic malim, brez skrbiuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
4.12.2009 22:25:19   
mimi30
sem si drznala še enkrat objavituser posted image

sej lahk še kakšno vzporedno debato vlečemouser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.12.2009 22:25:58   
sonček33
ulla, že ok

khurde, a veš, da sem zmeri mela rada matematiko...no pol na faksu, ko sem študirala kemijo, nam je pa en profesor za matematiko pol semestra, ne zajeb*** se, razlagal dejstavo 0=0. ma tablo jo miljonkerat popisal po dolgem in po čez...in želele, da to vemo tudi mi. Eh...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.12.2009 22:26:42   
ronja
ponavad je zmer tko, da si al bol za matematko al pa za slovnico

meni je pa oboje ok. Saj je oboje logično, kolikortoliko, no. So pa povsod eni aksiomi, tu pa nimaš kaj. Ampak saj pravim: aksiome sprejmem - itak me noben ne vprašauser posted image , samo eč je pa vse naprej nelogično, je pa trapasto.

meni so pa zemeljska znamenja čisto všeč, a ne mimi, da smo fajn?user posted image Sem prav vesela, da je Lejla kozorogica, mam toliko prijateljev, pa še očeta kozoroga, da se očitno z njimi fajn razumem.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.12.2009 22:27:39   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

user posted image

sej nimaš sodega korena, maš lihega....x*y*z* kvadrirata se pa števec in imenovalec, sam ena na kvadrat je itak ena

samo k gledaš k je minus ena sedemindvajsetina na dve tretjini je to liho, zato po moje ostane minus

ma jst nisem relevantna za to, ker je že 15 let nazaj k sem končala, in zgleda veliko pozabla

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.12.2009 22:27:43   
sonček33
sem brala članek o časovni banki in mi je ena boljših pogruntavščin..mislim, ne bi si sploh predstavljal, da je to v tem času možno izvest/izvajat

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.12.2009 22:27:57   
mimi30
mater, pa smo res vsi biki glih, zgleda! A si prebrala uno prej gor - ko ugotavljam, da to štekam, da se človeku ne da iskat unega brloga od muce...

user posted image pa bo menda res neki podobnostiuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.12.2009 22:27:58   
ronja
sonček, kako rožico tete pehte bi mu skuhalauser posted image ko si bla lih na kemijiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.12.2009 22:29:23   
sonček33
ja, kot farmacevtski tehnik, bi mu jo res lahko...da bi k pameti prišel

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.12.2009 22:29:33   
ronja
sem brala članek o časovni banki in mi je ena boljših pogruntavščin..mislim, ne bi si sploh predstavljal, da je to v tem času možno izvest/izvajat

kaj ti dajo čas? kje, kako to naredijo, jaz bi takoj kuplauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.12.2009 22:29:42   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

kva zdej a je prov, al niuser posted image user posted image

sm šla prov v zvezk gledat, pa piš sam da pod koreni sodih stopenj ne moremo imeti negativnih števil. ja, sam ta koren je lih, pa bi lah, sam  ne vem, po katerem pravilu user posted image  če kej pomaga. men to pove sam to, da če je tak koren, pol ni rešitve. konc. ni realne rešitve, imaš pol rešitve z imaginarnimi števili sam pol se pa ja minus res izniči, sej se vse kvadrira, minus na 2 je pa plus.... je, sej to men ni jasn, ker če se izniči, pride rezultat 1, če ga pustiš, je pa 1/3 in ne vem zakaj bi ga pustu user posted image  ma, prav jutr si bom šla po stare zapiske domov, pa pregledala user posted image

ah ja.....

sonček sori nouser posted image sej bo bolš, ablubmuser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.12.2009 22:30:00   
mimi30
sem brala članek o časovni banki

sonček, kje si to brala?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?