|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.12.2009 20:48:04   
sonček33
A vas je tale matematika izmučla.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
4.12.2009 20:57:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

mimi a Špela še 2x na dan spi?

naš 2x po skor dve uriuser posted image

grem survivorja gledat...

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
4.12.2009 20:57:46   
mimi30
vse so nekam poniknileuser posted image ...pomoje, da kmetijo gledajo

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
4.12.2009 20:58:47   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

mimi a Špela še 2x na dan spi?

naš 2x po skor dve uriuser posted image

grem survivorja gledat...

pridno počiva, da lahk pol akrobacije delauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
4.12.2009 21:00:05   
*x*y*z*
smučanje je na sporedu user posted image

matematika pa ne utrudi, ti da kar zagon...user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
4.12.2009 21:02:00   
Ulla80
ulla ta minus vlečeš do konca, ko potem sešteješ , odšteješ ulomke, drugače pa spremeniš 27 v 3 na 3, 16 na 4 na 2 in 36 na 6 na 2, pa potence med sabo množiš in krajšaš, nekak tak no, se mi zdi

kaaaajuser posted image user posted image

upam, da se vidi...men ne pride 1/3user posted image ...mogoče bo ktera druga vidla kje sem se zmotla

mimi men tak sploh ni jasno...mi fali ena faza vmes, kak si do tega pršlauser posted image morm mal  preračunavat pol, k zihr bo kej tajga, k je en kup izrazov not zajetih...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
4.12.2009 21:03:40   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

vse so nekam poniknileuser posted image ...pomoje, da kmetijo gledajo

ne boš verjela, ampak sem šla jaz tud kukije delatuser posted image , malo bolj temni so kot od jancci, ker nimamo nič sladkega doma, zdaj pa grem film gledat na pop tv, ko bo one ubitačne kmetije že enkrat konec.Pa kak dolgo še mislijo morit s temuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
4.12.2009 21:09:52   
Ulla80
a, kiss kiss, bang bang, ta je huduser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
4.12.2009 21:11:55   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

ulla ta minus vlečeš do konca, ko potem sešteješ , odšteješ ulomke, drugače pa spremeniš 27 v 3 na 3, 16 na 4 na 2 in 36 na 6 na 2, pa potence med sabo množiš in krajšaš, nekak tak no, se mi zdi

kaaaajuser posted image user posted image

upam, da se vidi...men ne pride 1/3user posted image ...mogoče bo ktera druga vidla kje sem se zmotla

mimi men tak sploh ni jasno...mi fali ena faza vmes, kak si do tega pršlauser posted image morm mal  preračunavat pol, k zihr bo kej tajga, k je en kup izrazov not zajetih...

ja, mimi je bolj enostavno zračunalauser posted image , minus ostane do konca, ko imaš na potem samo še tri navadne ulomke, ki jih sešteješ

-1/27 na 2/3 je isto kot -1/3na3 na potenco 2/3 to pa je enako kot -3na -3 krat 2/3 in to je kot -3 na -2
a veš kak mislim, eh težko je to povedatuser posted image

grem zdaj film gledat

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
4.12.2009 21:19:01   
Ulla80
user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
4.12.2009 21:29:23   
ronja
Moje dete glihkar zaspalo, moj otrok še ne spiuser posted image . Posluša pravljice (hvala ti mama za cdje, haha), ker če bi sedela vsa sestradana ob njej 2 uri pa pol, pa čakala, da zaspi, bi se mi glih sfrčkalo. Sem ji prebrala pravljico, sva se caratali, je že skor zaspala, pa valjda ni, se mi zdi, da jo je zbudilo, ko mi je želodec zakruliluser posted image user posted image . No, potem si je zaželela še pravljice poslušat in sem ji dala cd - da vsaj mir, ki bi ga nekak ob pol desetih rada... Kaj naj, če otrok ne more zaspat?user posted image Prisilit je ne morem (niti nočem), bi pa rada mela mir, da lahko kaj naredim (recimo kaj pojem, da je ne zbudi moje kruljenje.

sem rekla uli nej nese robček v smeti in mi reče ti nesi, sej si že velka punca

Sej ma prav - saj že v šolo hodišuser posted image

A se vam tudi zgodi, da se sprašujete po logiki v pravljicah? Saj vem, da so pravljice in ni jim treba bit logičnim, samo vseeno... Tale videk, recimo, ki ga zdaj vsak dan poslušamo (ker je pač na istem cdju kot omiljena Muca Pata -muca copatarica):
- ok, pustimo to, da je zanj tudi grm žival, naj mu bo, je mali fantek, pa še ne ve... čeprav je butasto, Ronja to že ve... ampak ajde, on ma mamo samohranilko, ki ma 7 otrok, pa verjetno nimajo časa se z njim ukvarjat, torej to še spregledam, čeprav me moja biološka pamet boli...
- potem jim mama zvečer krpa obleke- čeprav en stavek prej pove, kako ma vsak otrok samo eno samo srajčko - ja, kako jih potem lahko krpa, ko grejo otroci spat?user posted image
- pol je revež ves bogi, ker sredi poletja nima ornk srajce - ja, hudiča, pa kir otrok si želi bit sredi poletja oblečen?user posted image
- no, potem ta mi je pa najboljša: on dobi potem volno, pa mu naredijo srajco vse te "živali" (plus grm) in potem to hitro obleče - pazi, kolikor vem, ni mali še niti spat šel - torej smo še vedno sredi pripekajočega poletja - tak pravijo... in on ma oblečeno volneno srajco in je ves srečen...
ahjauser posted image

ulla, po moje se ti je res mal usralo tole, da ti je prav prišlo. Ne, ne smeš pokrajšat, če maš vmes med kvadrati minus, buča! lahko pokrajšaš, če bi mela razliko v oklepaju, pa to vse skup na kvadrat.

Nč, otrok hoče da pridem nazaj poslušat ono sranjeuser posted image , pa rokico držat. pa baje piha tam v sobiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
4.12.2009 21:33:52   
ronja
Pravljice je konec, ampak mala lepo pridno leži - sem jo celo prelupčkala, zdaj sem pa smela it pit čajuser posted image . Ajde, punce, napište kaj, danes sem vaša, ma lubi novoletno zabavo v službi (no, nimajo v službi, ampak nekje bogu iza nogu, na tvojih koncih, ullauser posted image )

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
4.12.2009 21:37:11   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A se vam tudi zgodi, da se sprašujete po logiki v pravljicah? Saj vem, da so pravljice in ni jim treba bit logičnim, samo vseeno... Tale videk, recimo, ki ga zdaj vsak dan poslušamo (ker je pač na istem cdju kot omiljena Muca Pata -muca copatarica):
- ok, pustimo to, da je zanj tudi grm žival, naj mu bo, je mali fantek, pa še ne ve... čeprav je butasto, Ronja to že ve... ampak ajde, on ma mamo samohranilko, ki ma 7 otrok, pa verjetno nimajo časa se z njim ukvarjat, torej to še spregledam, čeprav me moja biološka pamet boli...
- potem jim mama zvečer krpa obleke- čeprav en stavek prej pove, kako ma vsak otrok samo eno samo srajčko - ja, kako jih potem lahko krpa, ko grejo otroci spat?user posted image
- pol je revež ves bogi, ker sredi poletja nima ornk srajce - ja, hudiča, pa kir otrok si želi bit sredi poletja oblečen?user posted image
- no, potem ta mi je pa najboljša: on dobi potem volno, pa mu naredijo srajco vse te "živali" (plus grm) in potem to hitro obleče - pazi, kolikor vem, ni mali še niti spat šel - torej smo še vedno sredi pripekajočega poletja - tak pravijo... in on ma oblečeno volneno srajco in je ves srečen...
ahjauser posted image

Eh, kaj bi mi brez domišljija user posted image

Ej Ronja, to pa je problem odraslih, k ne znajo živet v mal domišljije, k more bit vse logično, pa dokazano,... kaj ni lepo da lahko vsaj malo utečeš temu vsakdanu v pravljični svet...

Vodnarčki smo taki, k se takoj lahko prvesimo v svet domišljije, tko da tudi naši otroci - tisti pač k so vodnarčki, bodo v tem uživali... user posted image  Ve niste vodnarke, škoda, k smo tko fejst

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
4.12.2009 21:44:29   
sonček33
ronja, to se pa malokrat zgodi
no mene recimo zanima, kaj boš kuhala za božično/novoletno večerjo

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
4.12.2009 21:50:17   
mimi30
-1/27 na 2/3 je isto kot -1/3na3 na potenco 2/3 to pa je enako kot -3na -3 krat 2/3 in to je kot -3 na -2

farfala in (-3)na-2 je enako 1/((-3)na2), kar je spet 1/9

ulla sem hotla še enkrat razširjeno verzijo poslat pa mi je zmanjkalo baterije na fotoaparatuuser posted image , sem vstavla kartico v drugega pa se noče prižgatuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
4.12.2009 21:51:12   
sonček33
mimi...boš jutr naprej računala

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
4.12.2009 21:54:51   
Ulla80
ahjauser posted image

od ene koze je čist nemogoče karkol drugega pričakovat kot to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hladen razum, čisti raciouser posted image

aha, vidim da je že **** to ugotovilauser posted image

ronja ne ne, sej u prvo zanč sem prov zračunala, sam nisem bla ziher, mi je bil tak sumljiv rezultat 1user posted image zato sm zdej vprašala, pa pol res čist zabluzla, ma čist sm že zmešana od tega računanjauser posted image

tale tadrug račun mi pa sploh ni jas, oz. tko po kosih mi je, sam nekak ne znam sklup pol to spravt....bi res rabla da mi en čist po tadolgem postopku, vsako fazo psebi razložiuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
4.12.2009 21:56:18   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zgleda da resuser posted image ...sej računam ne več, sam prenest ne moremuser posted image

ronja, jaz tud velikokrat pomislim na vse te nelogičnosti, sploh v filmih....pol pa zraven komentiram in grem vsem na živceuser posted image ....še dragega mine akcije gledatuser posted image , ko začnem, da tega pa živa duša ne preživiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
4.12.2009 21:58:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image sam, da bi blo že konc, ane? user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
4.12.2009 22:05:19   
ronja
hehe, jaz sem zemeljsko znamenje, pa Lejla tudi... (mimi, vidim, da bikici res podobno razmišljavauser posted image ) Ma, jaz mam rada pravljice, ful! Rada jih berem, pišem, poslušam, ilustriram, vse! Samo mi je všeč, če majo neko konsistenco...
Recimo pri Saprimiški ne najdem takih hudih lukenj v scenariju... Ok, detel bi se sicer tudi lotil lešnika, se mi zdi, ampak še to nisem ziher, da jih mogoče pa res ne je.
Pa pri Muci Copatarici tudi ne (edino, kar mi nikoli ni bilo jasno, zakaj se hudiča otroci bojijo, da bi jim muca odnesla copate, če jim jih pa tko lepo zrihta - morali bi bit veseli, če jih odnese - bojo dobili čiste pa zakrpane nazaj... ampak ajde, recimo da maš mal probleme, da najdeš to hiško sredi gozda, pa se ti to ne da glih vsak dan - to štekam...) - to sem se že kot mala spraševala...
Sam tu pri Vidku so pa res bile ena za drugo!
Pa pri uni siroti Jerici sem mela pa tudi že v otroštvu probleme: ona je ful boga, ker mora pred zoro vstat - mi smo bili pa že pred zoro pozimi v šoliuser posted image - pa nismo bili nič bogi... Pa ji mačeha s trnjem češe lase - ja, pa saj je punca dost stara, da si jih sama, a ne? in še jih je bilo en kup...
ulla, jaz nisem kozorog! (tebi bi pa pri matematki mal racija prav prišlouser posted image )

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
4.12.2009 22:06:49   
ronja
kje se da otroka na stand-by?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
4.12.2009 22:08:22   
khurde
mah, na daljši način že skor ne  bi bilo možno... sem že prej hotla prilepit, pa se mala skos zbuja...

user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
4.12.2009 22:09:35   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kje se da otroka na stand-by?

kaj ti si mislila, da ti bo šlo vse kot po masluuser posted image ...dragi na čago, ti pa na rr čvekatuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
4.12.2009 22:10:01   
khurde
čeprav me nekaj bega... zakaj točno se minus vleče skos cel račun in se ne kvadrira tut minusa? ****, farfala???

zdej pa nam mogla spat user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
4.12.2009 22:10:46   
*x*y*z*
Ronja, pa ves čar pravljice si zdej s tem razlaganjem uničila user posted image , tko kot ti dojemaš ni več pravljica user posted image  

Kako pa si pol basni razlagaste biki? A tam vidite logiko?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?