Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Sonček nisi mi recepta za rumove kuglice napisala. Ploha dobr to ona zaspi. Pa ne ji tako govort. Ni lepo. hehe, saj ji ne govorim tako, to je bil hec, tako kot mi je hec, da tisit ki manj spijo in bla bla bla....zame je itak najbolša in najlepša tako kot za vsako mamo lasten otrok... sam vedno se ob takih izjavah spovnem na sošolce iz OŠ in njihove starše, to se mi je samo v OŠ dogajalo, ki svoje otroke in sebe poveličujejo v nebo, dobr če si ponosen, je to OK, če se pohvališ, recimo kako lepo zna ploskat z rokami je OK, ampak tisto zabijanje podna....se mi je zgodilo, da mi je od sošolke mami, rekla, ko sem si SŠ izbrala, rekla, da ne, kaj bom jaz tam počela, da je to pretežko zame, da itak sploh nam sprejeta, da nej si sebi primerno šolo izberem, ravno to je rekla tudi socialna delovka, ki mi predlagala drugo šolo, res nism bla briljantna učenka, veliko zarad tega, ker vsi tisti ki so mel pri slovnici 5, so imel posledično tud pri matematiki...jest pa sem imela včasih občutek, da sem znala pa kar ni bilo, na javnih sprašvanjim so me itak "mučl do nezavesti" no izbrala sem si tisto šolo, ki sem jo želela, po točkah komaj prišla notr, ampak sem, sem pa bila na drugem področju (sprejemni izpit) med najbolšimi tremi.... aja no htela sem to rečt...da meta je od vsega začetka spi po 10 ur, ali več, se pravi prvi dan ko sva iz porodnišnce pršle, a to pomeni, da ji možgani še rast niso začel dobr zdej sm se izpričala (mi je lažje), vam dala materiala, da jezik odvežete jest pa se grem naštimat za RD...
|