|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
5.12.2009 8:11:38   
Zvezdica
evo še kavica

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
5.12.2009 8:13:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

a bova eno kavo?user posted image jaz znam samo takole skuhat, ampak je dobra

najboljša :)
Sem še jast ene tri dala na izbirouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
5.12.2009 8:15:00   
sonček33
evo zvezdica art atteck sem pogledala, zdej grem pa lahko kej delatuser posted image

krtekxx, dj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
5.12.2009 8:20:48   
Zvezdica
evo zvezdica art atteck sem pogledala, zdej grem pa lahko kej delatuser posted image

jast tuduser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
5.12.2009 8:43:59   
khurde
mornin',

hvala za kavice user posted image jo spijem, pol pa greva na tržnico

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Naši princesi so celo noč intenzivno rastli možgani, zato samo ena jutranja kavica ne bo dovolj.

bravo brita user posted image
user posted image user posted image user posted image

kozorogi... kr fajn, sam zame malenkost preveč materialisti, realisti, karieristi... vsaj oni, k jih jaz poznam user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
5.12.2009 9:12:55   
mimi30
jutrouser posted image

spali ok
zvezdica pridna gospodinja si, ni kajuser posted image

In ko sem rodila malega kozoroga so vsi skoraj umrli od smeha, saj sem vedno govorila, da so grozni in oh in sploh tečni.

user posted image user posted image očitno boš mogla kar fajn taktizirat in gruntat, da boš dosegla svoje oz. da ne bo prevelikih borbuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
5.12.2009 9:17:30   
Hijacinta
Jutro babe,

smo se zopet zbudili v en tak turoben dan, pa pa saj mogoče bo pa še kakšen sonček posijal user posted image

Sem vidla da bi srečanje lahko imeli tudi popoldan v centru, saj nas je bilo veliko tam. Danes če Erik ne bo prav siten gremo gledat še miklavža. Drugače nas pa ta vikend čakajo družinska kosila user posted image Tudi to da gremo na kosilo v tajsko restavracijo ne popravi razpoloženja.

Sem vidla da ste pridno računale, jst sem se rajš umaknila da ne bi še kakšen čist tretji rezultat prišel ven user posted image
Zvezdica super pridna si user posted image . Jst sem včeri tud spekla štrudel, samo je bil že narejen iz trgovine user posted image . Tud tko se začne a ne.

Jancci veš sploh ni važen kako piškoti zgledajo, ker ponavadi tisti ki res dobro zgledajo so potem čist zanič, tko da user posted image

Morm povedat da sem naročila podložene copatke na copatki.si in mi sploh niso bili všeč, tako da sem jih poslala nazaj. Navadne sem naročila preko tistega linka ki ga je Ulla dala in se mi zdijo res boljši.

Niia škorenjčki so pa super. Sem ful zadovoljna. Res si super kje vse to najdeš user posted image

Ste tok napisale da sem pozabla kaj vse je še blo. Lep dan vsem, lepo se mejte, jst pa upam da bom preživela brez večjih pretresov user posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
5.12.2009 9:55:54   
*x*y*z*
Kozorogi, no tiste k jih jst poznam, k jih nimam v ožji familiji so do mene super, je pa ena v ožji in se do svoje familije ful slabše obnaša kot do drugih za katere je vedno sveta in zlata in res vse da za druge, ma ni da ni (govorim o tašči, da me boste bolj razumele), so pa izjeme k potrjujejo pravila., tko da Krtexx ne se bat da so vsi taki, vem da ste eni boljši, ker slabš ku tko itak ne more bit...

Sem se pa ful bala, da ne bi rodila kozoroga....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
5.12.2009 9:58:12   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

dej no, prosim te, še tri dni počaki, sam še tri dni!!! user posted image

user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
5.12.2009 10:08:05   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

dej no, prosim te, še tri dni počaki, sam še tri dni!!! user posted image

user posted image

kako se sliši moj stavek grozno user posted image

sam k nekako čutiš in veš da je z otrokom vse v redu, pole misliš na take blesarije user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
5.12.2009 10:27:50   
Hijacinta
*x*y*z* čist vem o čem govoriš. Tko sem se jst bala da ne bo slučajno strelc. No pa je potem še celo kozoroga preskoču user posted image Zmeri ko je vse ok potem razmišljaš o takih bedarijah.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
5.12.2009 10:52:09   
Jancci
Jutro! (saj zame) user posted image

Včleraj je misica zaspala ob 19.30 in se ob 20ij zbudila in potem je bila akcija do 23ih. Mi2 sva gledala en film, ko je šlo 6 ljudi na jadrnico in pol so vsi v vodo poskakali in niso mogli več nazaj na jadrnico pridt. Dost skeri. (naslov: Open water 2 adrift) V glavnem po filmu smo šli spat in zelooo težko zaspali do 3.30 in potem spet ob 7ih joška in spanje do 9.30. Kr neki!!!! Se tolažim s tem, da bo ful pametna. Je pa res, da ji mal iz noska teče, kiha skos in vsakič brišemo noska. To ji gre pa ful na živce.

Vidim da ste imele matematični večer. Sem en račun mojmu pokazala in je čist not padu. Jest pa priznam, da nimam pojma. Vse pozabilauser posted image .

Tuki je megla, na Krvavcu je sonček. Moj teži, da gremo gor, pa je misica malo prehlajena in si ne upam it. user posted image

Danes pa miklavž pride!!!!!! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
5.12.2009 11:32:59   
Ploha
no tkole je pa moja puhloglavka dons zaspala user posted image

user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
5.12.2009 11:34:58   
sonček33
META carica

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
5.12.2009 11:57:22   
Jancci
Sonček nisi mi recepta za rumove kuglice napisala.

Ploha dobr to ona zaspi. user posted image user posted image Pa ne ji tako govort. Ni lepo.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.12.2009 12:15:04   
krtekxx
Jancci, bo bolj če rum kar spiješ, pa piškote in cukr posebej poješ.
Kozorogi: materialisti, realisti...kaj pa je tu narobe. Hvala bogu, da je vsaj en v familji trdno z obema nogama na tleh. No, pri nas smo sedaj trije.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.12.2009 12:22:52   
Jancci
Krtekxx ti ga biksaš! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.12.2009 12:26:13   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Sonček nisi mi recepta za rumove kuglice napisala.

Ploha dobr to ona zaspi. user posted image user posted image Pa ne ji tako govort. Ni lepo.

hehe, saj ji ne govorim tako, to je bil hec, tako kot mi je hec, da tisit ki manj spijo in bla bla bla....zame je itak najbolša in najlepša tako kot za vsako mamo lasten otrok...

sam vedno se ob takih izjavah spovnem na sošolce iz OŠ in njihove starše, to se mi je samo v OŠ dogajalo, ki svoje otroke in sebe poveličujejo v nebo, dobr če si ponosen, je to OK, če se pohvališ, recimo kako lepo zna ploskat z rokami je OK, ampak tisto zabijanje podna....se mi je zgodilo, da mi je od sošolke mami, rekla, ko sem si SŠ izbrala, rekla, da ne, kaj bom jaz tam počela, da je to pretežko zame, da itak sploh nam sprejeta, da nej si sebi primerno šolo izberem, ravno to je rekla tudi socialna delovka, ki mi predlagala drugo šolo, res nism bla briljantna učenka, veliko zarad tega, ker vsi tisti ki so mel pri slovnici 5, so imel posledično tud pri matematiki...jest pa sem imela včasih občutek, da sem znala pa kar ni bilo, na javnih sprašvanjim so me itak "mučl do nezavesti" no izbrala sem si tisto šolo, ki sem jo želela, po točkah komaj prišla notr, ampak sem, sem pa bila na drugem področju (sprejemni izpit) med najbolšimi tremi....

aja no htela sem to rečt...da meta je od vsega začetka spi po 10 ur, ali več, se pravi prvi dan ko sva iz porodnišnce pršle, a to pomeni, da ji možgani še rast niso začel user posted image user posted image user posted image

dobr zdej sm se izpričala (mi je lažje), vam dala materiala, da jezik odvežete user posted image user posted image jest pa se grem naštimat za RD...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.12.2009 12:27:34   
sonček33
jancci, če ne boš upoštevala predloga od krtekxx

250g albert keksov
100g kakosove moke
100g čokolade v prahu
100g sladokorja
250g masla
5 žlic ruma

Piškote zmelješ in doadš vse setavine, zmešaš in ardiš kugle. Povaljaš v kokosovi moki.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
5.12.2009 12:31:46   
sonček33
ploha, a ne boš vrat štrihalauser posted image

si pa lepo napisala ...to, o šoli in "dobronamernih"  predlogih...kolk maldih tile predlogi sparvijo na stran poti... pa so tukaj pogosto zarven še starši...in v obe smeri... v OŠ jih gurajo, se z njmi učijo, delajo palkate in referate..se kregajo z učitelji...ker njihov otrok je pa najboljši in najpametnejši..pol v srednji šoli pa ... kr vsi na gimnazijo...tam pa padec na realna tla in jok in stok...trpi pa otrok...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
5.12.2009 13:04:35   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ploha, a ne boš vrat štrihalauser posted image

si pa lepo napisala ...to, o šoli in "dobronamernih"  predlogih...kolk maldih tile predlogi sparvijo na stran poti... pa so tukaj pogosto zarven še starši...in v obe smeri... v OŠ jih gurajo, se z njmi učijo, delajo palkate in referate..se kregajo z učitelji...ker njihov otrok je pa najboljši in najpametnejši..pol v srednji šoli pa ... kr vsi na gimnazijo...tam pa padec na realna tla in jok in stok...trpi pa otrok...

no tole z gimnazijo ja, evo...hvala res, ker si kar sama to povedala....porivanje otrok naprej, jah kaj čem rečt, takle mamo...ja pa kreganje staršev....no od ta ista sošolka (k mi je mami njena neki pametvala) je bla odličnjakinja, in ko smo mel une psihoteste la kva so že, je od mene htela prepisvat, ko se je šlo za ene številke, in tm si si mogu velik zapovnt pa hitr si mogu bit, sej več ne vem točn, no na tistih testih je pa pogorela, pa ne sam ona, velik je blo takih....pa zmenil smo se za skupinsko špricanje, določil najpametnejšiga v razredu, da to javno učiteljici pove in da vsi zapustimo razred (ok, zdave ja bla kr neki, naumna, pač, sam kle se vidi kje smo) no on vstane pove "kar ji gre" user posted image in zapusti, pa še jest, uni loleki boleki so pa sedel, vseh ostalih 28 je pa zatajil, no na koncu, so ga samo opozorili, mene pa skor linčali, in najraje bi meni dali ukor al kva že, njemu pa nič, bla bla bla....

vrata sem pa že dopoldne poštrihala user posted image user posted image ravno zarad popoldanske odsotnosti...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
5.12.2009 13:14:30   
VRTNICA84

Mislim, da smo kozorogi prav fajn ljudje. Sama se misla, da bom mela kozoroginjo. Pa je pol vodnarka ven prišla.user posted image

Drugače pa mislim, da ni vse v horoskopu. Ampak v karakterju.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
5.12.2009 13:33:35   
Zvezdica
ekola spekla piškote, nardila grmado, po hiši tako lepo diši.
kosilo bo pa tast skuhal, ker sem totalno uničena. zdaj gremo k njim.

pa še fotka mojih famoznih piškotov (so boljši za jest kot zgledajouser posted image )

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
5.12.2009 13:34:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

no tkole je pa moja puhloglavka dons zaspala user posted image

user posted image

hudo.. kak cuker je user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
5.12.2009 13:44:35   
marta82
Haj.
Nimam cajta vse za nazaj brat. A sem kaj pomembnega zamudila?
Sem preletela pa videla samo neke matematične račune.user posted image

Včeraj sem bila na večerji oz. prednovoletni čagi z Društvom SOS telefon in sem se naklepetala pa najedla.mmmmmm
Se mi pa danes pozna, da sem šla ob enih spat.user posted image Sem čisto iz forme.

Možek kuha (bedrca in riž) jaz pa še zabušavam. Paše.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?