Zveezdica
|
Ojla! Kiwa jaz sem tudi pred leti morala h kardiologu, pa sem se naročila na Metelkovi, čakala sem pa manj kot 1teden, ne vem, če je še zmeraj tako, poizkusi, pa potem poročaj, ker imam tudi jaz občutek, da bom morala spet iti, ker se mi je spet pojavla aritmija . Drugače pa ja, najbolj važno od vsega je, da je z našimi vse ok, drugo itak pozabimo . Zdaj pa lahk mojemu razložim, da mam taaaaaaaaak trebuh (glih včeraj ga je opazoval in se zravn neizmerno čudil ) zarad spredaj ležeče posteljice , ampak si res ne predstavlam, kakšn še bo, k je že zdaj gromozanski, pikec pa je težek sam teh bogih 500g, kaj bo, ko bo mel 3kg . Mishan jaz sem ravno včeraj "doživela nenapovedan napad žalosti" in to kot strela z jasnega na poti v trgovino, mi je šlo kar na jok, in potem sem pomislila, ja kaj mi pa sploh je in kot da bi obrnil stikalo, je bilo spet vse normalno, nč mi ni blo jasen , ko sem zvečer to razlagala mojemu, me je pa sam čukast gledu in ni vedel, kaj naj reče, saj ga razumem, saj tud jaz ne znam razložit in sem brez komentarja , upam pa, da se to ne bo pogosto dogajalo. Glede Pušenjaka pa verjetno drži, da pričakujemo od njega več, vsaj jaz sem si ga predstavljala čisto drugače, glede na njegovo požrtvovalnost (saj odgovarja na forumu ne glede na uro in datum-ned., prazniki, itd.) in ustrežljivost, pa dobila sem občutek oz. si ustvarila mnenje, da on je res zdravnik v pravem pomenu besede, ki ni površen ter mu poklic/pacientke ne predstavljajo breme, v bistvu sem res imela pozitivno mnenje o njemu, potem sem pa v živo doživela tak hladn tuš , ampak ne vem, mogoče se je pa sam meni zdelo, da me sploh ne posluša (ker ni bilo nobene reakcije na ničesar, pa ker sem ga že na začetku vprašala, če lahko pogleda spol, ker še ne vemo, on pa nekje na sredini pregleda:spol že veste?, a vas sploh zanima?, deček bo...), pa da je kar zmeden - pri narekovanju podatkov, se je kar popravljal in spraševal sestro, kaj mora še pogledat itd. Kenya držim pesti, da "naletiš na dober dan pri P" in bo tvoj pregled neizmerno lep!
|