|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
10.3.2010 14:48:58   
Kiwa
Buškolinka jaz sem na pregledu za raziskavo BUM dobila kar nekaj slikic. To pa zato, ker je G mislila, da tiskalnik ne dela.. Potem, ko je začel delat, je pa printal ko zmešan user posted image . Jaz pa vsa vesela. Je rekla, da jih imam lahko še za sosede (ker jih je nekaj povsem enakih).
Zveezdica, škoda, ker nisi bila zadovoljna s Pušenjakom. (btw, jaz sem se pred pregledom sekirala, da se nisem tudi sama naročila k njemu, ker sem bila na nuhalni tako nezadovoljna).
Naslednjič pa nič ne reči h komu bi šla ali pa se naroči k dr.Tul. Meni je bila ful všeč ona.

Glede tega streptokoka sem pa brala pri marčevkah. Žalostno ful! Najhuje je, ko veš, da bi lahko to preprečil (s tem, da bi se testiral in zdravil). Jaz definitivno grem na pregled za streptokok B, dela se v 37.tednu. Upam, da ga moja G tudi dela in, da ne bo rekla, da sem panična. Ker je kar problem, ker G tako zelo pozitivno gleda na vse dogajanje z nosečnicami. Saj je prav tako, ampak včasih pa previdnost res ni odveč.

Jaz sem pa ta vikend dobila 4 škatle oblekic za mojo pupiko :) Mislim, da mi ni treba kupiti prav nič. Samo se pa počutim ko ena debilka, ko gledam cunjice.. Nimam pojma, kaj je primerno, da ima dojenček oblečeno in koliko. To bo še pestro!

Čestitke vsem za lepe preglede!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
10.3.2010 14:50:06   
pilotina
samy1...kot sem že zgoraj napisala, sem o dr. Strahovi slišala pretežno lepe stvari, predvsem pa, da je res strokovnjakinja...sama pa nisem še bila pri njej...vodo so mi prvič vzeli na prejšnjem pregeldu...in sem sestro vprašala, če rabi veliko, ker sem pred tem že dvakrat lulala, ker nisem vedela, dabom morala dati vodo, pa je rekla, da ni treba veliko, par kapljic in dodala, da vodo jemljejo od dvajsetega tedna dalje...tko je v SB Izola

tix user posted image za pregled
koliko pa meri tvoj MV...meni so tudi izmerili skrajšanega (28 mm) pa sem pol samo ležala in je bil spet ok, sam moram pretežno počivati, pa kratke sprehode imam tudi jaz, sam je rekla, da po počutju in naj ne pretiravam

(odgovor članu samy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
10.3.2010 16:34:01   
pilotina
punce, pri nas na obali je vse belo...sneg, ki bo ponoči postal ena velika plošča leda, saj imamo res močno burjo, sneg pa je ledeno moker in se prijema

kako je kej pri vas

< Sporočilo je popravil pilotina -- 10.3.2010 16:38:06 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
10.3.2010 16:41:52   
Pikica5
Pozdravljene souser posted image ,

zopet se vam malo javlam.

Najprej čestitke vse za super opravljne preglede user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela prešni teden pregled kao morfologijo, sicer je bila bolj hitra... Malo me je sicer G presenetla, naj prej je rekla za en spol nazadnje pa da je drug spol, me je skor vrglo, mislim, da ne bom več povpašala, ker si malo želim po tihem punčke, saj imamo doma 2 fantička, ampak bo kaj bo samo, da bo zdravo, ne želim si delat nekih lažnih utvar. Naslednji pregled imam 6.4.

Zanima me če bo te vse šle na 3D al ne? Jaz bi sicer zelo rada šla, ampak se mi zdi kar precej denarja za en pregled in nekaj slikic pa filemček.

Želim vam lep dan in vas lepo pozdravljam

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
10.3.2010 16:56:43   
đanika
Pozdravljene user posted image

Pri nas na štajerkem sneži in piha tako mrzel veter, da te po parih minutah zazebe do kosti. Ceste so SPET slabo čiščene. Očitno jim je res zmanjkalo soli user posted image Ne vem no pa smo že mislili da je konec tega snega.

No danes smo imeli morfologijo in nisem bila nič kaj zadovoljna sej ne vem al sem preveč zahtevna al kaj samo moja G ni nič kaj komentirala ko sem pa kaj vprašala pa je rekla vse je tako kot mora bit. Mislim no. Sej razumem da majo gužvo samo da pa se ne more vsaj malo potrudit pa tudi ne razumem. Jaz imam tudi kdaj slab dan pa vem da ne morem bit neprijazna do strak sej niso nič krive....no nič ne vem v glavnem vse je ok težki smo 450 veliki ne vem ker se baje to ne meri tak odgovor sem dobila. Bo user posted image to je potrdila in da je posteljica zadaj. Ve katera kaj to pomeni? Datuma PDP ni spreminjala. Ko sem rekla če lahko dobim slikico je rekla, da se nima zdaj časta s tem ukvarjat. Tako sem bila šokirana, da nisem znala reč A. Potem mi je pokazala kako zgleda 3D samo za sekundo in rekla no če se boste odločli za to pa vam več pokažem. user posted image No pol se pa vprašaš zakaj plačujem dodatno zavarovanje...no k njej ne grem na 3D sem se danes odločila. Danes sem dala kri za toksoplazmo in upam da bo ok. In prvič so mi pogledali vodo in ni bila ok zato moram v ponedeljek ponovno tj,a da dam še enkrat vodo. Kilogrami so malo zrasli sem na +7 in jih imam 65 kg sem pa v 21 tednu. Tako upam samo da je z našim Jakecom vse ok in da je vsaj to vredu preverila.

naslenji pregled 7.4.

lepo bodite sem vesela za vas, ko berem same lepe stvari.

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
10.3.2010 17:08:42   
Zveezdica
Buškolinka pojma nimam ali ima ta nova naprava tudi 3/4D, pokazal mi P ni nič, če ga slučajno ima, pa dvomim, da "že" zna/jo upravljat z vsem, kar ima "to čudo"user posted image , saj še poročila ni znal natisnituser posted image . Slikice ali česa podobnega tudi nisem dobila, saj mi še povedat oz. razložit ni hotel nič, pač monotono je narekoval sestri in se vsake toliko časa jezil na napravo (je šla sestra prav gledat, če je kateri od "ta starih" UZjev prost, pa ni bil), bila je prisotna tudi študentka in tudi njej ni nič razlagal, pač tam je ždela in gledala v ekran in rekla, da razen roke in ko je bla res očitno vidna hrbtenica (to sem vidla tudi jaz, pa še kaj drugega tudiuser posted image ), ne loči prav ničesaruser posted image , pa se tud na to ni odzval, tko da ne vem, kakšne vrste izobraževanje (al karkoli je že to bilo), je to bilo vse skupaj zanjo. Držim pesti, da se do tvojega pregleda vsega nauči in bo mogoče potem kaj boljše voljeuser posted image , no uglavnem, želim ti čim lepši pregled in poročaj, kako je šlo.

Kiwa men je bila zdravnica iz nuhalne v primerjavi s P bolj všeč, potem si lahko predstavljaš, kako je bilo zdaj na pregleduuser posted image in moje mnenje je, da HB, da se nisi naročila pri njem in si tako dobila, glede na opisan potek pregleda, super zdravnicouser posted image , bom upoštevala tvoj nasvet in se naslednjič naročila pri njejuser posted image .A za slikico si kaj rekla ali ti jo je sama dala?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
10.3.2010 17:33:26   
Srecka010
Samy1 - jaz sem bila pri dr. Strahovi na nuhalni in mi je bila res super, prijazna in strokovna

Meni pa MV sploh ni izmerila. Mi pa vsakič pregleda vodo in včeraj mi je že drugič pregledala kri (včeraj je pokazalo, da sem slabokrvna, tako da sem dobila v lekarni sirup z železom). Sem jo pa na morfologiji vprašala po velikosti ploda in mi je odgovorila, da je velik 25 cm.

Pikica5 - jaz bi tudi po eni strani šla rada na 3D, po drugi se mi pa zdi, da bi bilo bolj pametno, če za ta denar kupim kaj za bebico.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.3.2010 17:46:46   
Zveezdica
Đanika te prav razumem, kako se počutiš, saj kot si lahko prebrala tudi pri meni ni bilo kaj preveč drugače, no, upanje umre zadnje, tako da lahko vsaj upava, da bo naslednjič kaj boljeuser posted image . Pri meni pa v materinski piše pri rubriki plodovnica: spredaj, to je verjetno spredaj ležeča posteljica al kakouser posted image , pa tudi nimam pojma, kaj to pomeniuser posted image user posted image .

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.3.2010 17:56:16   
nagaja28
živjo

jaz sem bila že 2x pri strahovi na nuhalni in mi je bila super. vse je lepo razložila in pokazala, tako, da je najbrš tudi na 3d super.

meni je ginekologinja pred morfologijo merila maternični vrat, ampak samo zato, ker je prvič videla, da je na vrhu malo odprt. sedaj pa je bilo vse ok in dolg celo 5 cm. pa počnem vse in dvigujem sina, tako, da očitno res nimam za skrbet.

tudi meni ni mogla izmeriti dolžine, ker je fizično otrok daljši kot sonda ultrazvoka, je pa izmerila vse drugo, kar so najverjetneje tudi vam merili. kar poglejte v materinsko knjižico na str. 12. HC-obseg glavice, AC-obseg trebuha, BPD, FL-dolžina stegnjenice. Na prejšnji strani v materinski knjižici pa imate grafe in lahko primerjate s povprečjem.

Naš pikec je imel samo 380g, prvi sin pa je v istem času imel 460g.

Jaz imam napisano, da imam posteljico spredaj, tako je bilo tudi prvič. Tudi jaz ne vem, kaj točno to pomeni. če ima katera kaj več pojma, se priporočam za razlago. Imam pa že kar velik trebuh, mogoče to pomeni, da nosim bolj spredaj user posted image .

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.3.2010 18:31:57   
kenya
Nagaja, če jaz kaj vem, je čisto o.k ali je posteljica spredaj ali zadaj. Če jo imaš zadaj, lahko malo kasneje začutiš gibe. V bistvu napišejo lego posteljice zato, ker jih zanima ali leži slučajno preko materničnega vratu, kar ni v redu in lahko povzroči prezgodnji porod, vse ostalo je pa o.k.

Zveezdica, to je pa res smotano, če je bil Pušenjak tako slabe volje. Sem že tudi jaz slišala, da je včasih tak, čeprav on je drugače moj izbrani ginekolog in se mi še nikoli nizgodilo v vsem tem času, da bi bil zoprn. Je pa res, da ravno gostobeseden ni nikoli bil in ga je treba vedno vse spraševat. Te pa čisto razumem, ker morfologija je pa en tak bolj natančen pregled in bi bil lahko malo bolj obziren. Sem pa slišala od kolegice ise kritike za dr. Strahovo-tako da če imaš ravno nesrečo da si na pregledu tisti dan, ko je slabe volje je tudi sr****.  Bom poročala jaz, kako bo, ko bom imela pri njem morfologijo.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.3.2010 18:46:40   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Meni so pa prestavili morfologijo za en teden. Sem bila jezna kot  user posted image . Že tako imam vse čisto na zadnje možne dneve, potem pa še to. Sestra, ki je klicala iz p. še sama ni vedla kam naj me prestavi ker je vse polno...mislim, to pa res ni moj problem.Tako, da imam morfologijo sedaj 26.3.

.

no da se kr podpišem pod to izkušnjouser posted image ... danes sem že bila v mestu ko me kliče sestra da so mi prestavili pregled na naslednji teden!
a mi lahko to sporočijo manj kot uro pred pregledom!??? pa še bolniško bi mi danes morala podaljšati tk da morem jutri v vsakem primeru it po obvestilo za podaljšanje bolniške... aaaa... da bi jih kr stresla!

aja no drugače pa je ena za vodo spraševala.. jaz dam vsakič torej enkrat na 4 tedne pri pregledu tudi vodo! vsakič me tudi stehtajo in mi zmerijo pritisk.

pozdravček

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.3.2010 18:47:44   
Martinčka
aham no mala biba: 17.3. imam sedaj morfologijo ko so mi jo prestavili!
hvala!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.3.2010 18:56:16   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Jaz imam napisano, da imam posteljico spredaj, tako je bilo tudi prvič. Tudi jaz ne vem, kaj točno to pomeni. če ima katera kaj več pojma, se priporočam za razlago. Imam pa že kar velik trebuh, mogoče to pomeni, da nosim bolj spredaj user posted image .

če imate posteljico spredaj pomeni da nosite bolj spredaj in imate trebuščke bolj vidne kot tiste ki nosite bolj zadaj in ima otroček potem lego bolj v notranjosti...

meni je trebušček zrastel v enem tednu skoraj krat dva!
dolžino MV sem jaz imela v bolnici mislim da 32 in so rekli da je to normalno in ok tako da upam da se stanje kaj ne spremeni...

no evo zdaj pa sem tolk svojih postov dala... sam kaj če drugače kar kaj pozabim, tako pa grem povrsti:)

pilotina a si bila kdaj v IoBambino v Udinah? Ali pa katera druga? jaz si želim it tja malo pogledat za opremo sobice...  drugače je pa pri nas tudi veeeliko snega in cest nihče ne pluži...

no vsaj nekaj dobrega danes pa je da drugi teden dobiva dnevno in kuhinjouser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.3.2010 19:48:20   
Bina 83
Ojla!

Tudi jaz sem včeraj uspešno opravila morfologijo-vse je ok, vse velikosti (obseg glavice in trebuha, dolžina stegnenice) so tko kot morajo nekje povprečno biti za 22 teden. Moja G je res super, full prijazna-z mojim sta kr naprej neki komentiralauser posted image ! Pričakujemo pa user posted image , in ko sva potem doma povedala da bouser posted image , sva povzročila pravo evforijouser posted image user posted image user posted image !

No, z mano je pa druga zgodba! G me je opozorila da se mal prehitro redim. Pridelala sem že 9kg od tega 4 v zadnejm mesecuuser posted image . Res me je groza da bi jih mela na koncu +20, ampak očitno ravno tako bouser posted image ! Največja težava je da se meni in vse ostalim pa ne zdi da bi se toliko zredila-če bi še vedno nosila kavbojke bi točno vedela, tko pa nimam nobene kontole. Očitno sem rabila nekoga da me je postavil na realna tla, mogoče bom pa zdaj 2x premislila preden bom podlegla polnočnim prigrizkom user posted image .

Naslednji pregled imam 31.3.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.3.2010 20:38:21   
Kiwa
Zveezdica, meni so kar sami dali slikico, nisem nič rekla. Sicer pa, važno, da je vse v redu ane!

Jaz imam tudi posteljico spredaj, to pomeni, da bom imela zelo velik trebuh, oziroma ga že imam. Si sploh ne predstavljam, kak bo na koncu user posted image Pa tudi to drži, da tiste, ki nosimo bolj spredaj prej začutimo brce, jaz sem jih že pri 19 tednih, fant pa par dni kasneje. Pa G mi je rekla, da če nosimo spredaj dobro za porodničarje, če pride do CR, da je manj krvi... Drugače pa ni pomembno, kje se bebica nahaja, spredaj ali zadaj. Tako mi je rekla G.

V Lj. je že ful snega user posted image . Naj bo že kaj več sončka. Mene sonce kar nekako napolni z energijo, tole turobno vreme pa...

Lahko noč!

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.3.2010 22:42:59   
Anonimen
Se opravičujem, ker tko padam na vašo temo ampak.., če katero zanima..

Punce, če kero zanima talele stolček za hranjenje... popolnoma nov, zapakiran...
PRODAM za 90 EURotov...
Mam enga drugega ugledanega, pa dam tega naprej..

STOLČEK

Pa še tolele blazino... za dojenje, za počivanje dojenčka... za... pač veliko tega.. . Zame je bla super, sam jo ne potrebujemo več... Barva je pa oranžno-zelena. PRODAM za 45 EUR.

BLAZINA

VRTILJAK, zapakiran, nov. Smo ga dobili za darilo, enega že imeli.user posted image 20 EUR.

Čuvite trebuščke, jaz mojega pogrešam user posted image .

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 10.3.2010 22:47:36 >

(odgovor članu Kiwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.3.2010 7:24:04   
Kiwa
Dobro jutro!

Mene pa zanima, če katera ve, kam naj grem h kardiologu. G mi je dala napotnico, ker mi občasno srce zelo razbija. Menda so grozne čakalne dobe.. Če katera ve, kam, da ne bom predolgo čakala, prosim za info. Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.3.2010 7:51:44   
Mishan
Dobro jutro!

Glede pregledov in morfologije...sama imam ginekologa v Leonišču v Lj. Vodo mi pregledajo vsakič (torej na 4 tedne), kri za tokso sem dala že drugič. Stehtajo me, zmerijo pritisk in vprašajo kako se počutim. Ko sem 3.3. zdravnico (sicer nadomestno) vprašala, kdaj pregledajo kri za sladkorno in kako je s temi streptokoki je odgovorila, da ne enega, ne drugega pregleda ne delajo rutinsko, da pa se lahko odločim za samoplačniški pregled. Bom vprašala konec marca še mojega ginekologa kako je s tem.

Morfologijo pa sem imela v porodnišnici, prav tako pri Dr. Tul - ki je bila zelo prijazna in za mojo laično oceno strokovna. Z njenim delom sem bila zadovoljna in nisem imela občutka, da česa nisem izvedela ali da je bila površna. Bila je tudi dobre volje, pozitivna, zgorovna. O Pušenjaku pa sem tudi sama že večkrat slišala, da je na pregledih tih, hladen. Mogoče je problem v tem, da ga ženske zaradi foruma tako povzdigujemo - eni ljudje se pač lažje izražajo pisno. V določenem trenutku smo otročka pogledali tudi s 3D UZ, sicer ne prav za dolgo. Dobila sem 3 slikice - 2 v 3D tehniki in eno v 2D tehniki. Btw...Dr. Tul ni imela z mašino nikakršnih težav (predvidevam, da vsi delajo morfologijo na isti mašini?)

Tudi meni je rekla, da imam posteljico zadaj, pa se mi vseeno zdi, da imam že precej velik trebuh. Sicer pa zase težko oceniš, ne? Bomo res morale na tortico, da jih primerjamo med sabo user posted image

Nekaj me zanima - a se katera izmed vas sooča z nihanjem razpoloženja in kako to zgleda? Kako pa to sprejemajo vaši partnerji? Vas razumejo? Sama imam občutek, da sem na trenutke kar depresivna, da premišljujem o stvareh in da mi v glavo hodijo negativne misli - kar se v nenosečem stanju ne dogaja (vsaj ne tako pogosto). Pa se mi zdi, da o tem s partnerjem ne znam dobro komunicirati. Ne znam mu predstaviti mojega problema ali počutja brez da bi imel občutek, da mu nekaj očitam ali želim od njega user posted image Kako se ve soočate s tem?

Lep dan vam želim vsem in držim pesti, da bo sneg za letos kmalu pozabljen user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.3.2010 8:18:53   
mala biba
user posted image

Punce držim pesti, da bodo vaši G-i prijazni, da vam vse lepo razložijo - brez nevšečnosti....in seveda uživajte ob gledanju vaših user posted image ...lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.3.2010 8:52:46   
Martinčka
Mishan meni se zdi da so ta glavna nihanja za menoj... ampak sem partnerju povedala kako je in je nekakor ssprejel... sedaj sem še samo bolj cmerasta.. ko se mi kaj nabere, pa so to malenkosti drugače (npr me skrbi ali bom našla voziček in posteljico ki mi bosta všeč ali pa zakaj me brat kaj ne obišče!?) se začnem kar cmerituser posted image ... ampak mislim da se je moj navadil zdaj na to da imam enkrat na mesec izpat cmeravosti.

no meni se tudi zdi da nosim precej spredaj... in to zato ker točno vidim kje se dojenček nahaja... včeraj sem za vsak trenutek vedela kje je, ker imam trebušček tam za kakšen cm bolj izbočen in je prav smešno.. sploh ko ležim se full vidi kje je zabuban noteruser posted image ...

držim pesti za vse preglede danes!

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.3.2010 9:10:20   
anajrim
Uh punce, danes ste se pa razpisale...lepo.

Čestitke vsem za lepo in uspešnoopravljene preglde.

Glede kil pa se ni za sekirat ker sem imela jaz v tem mescu tudi tako velik skok mislim da za 2.7kg, ampak je to popolnoma razumljivo ker je rast otroka prav zdaj najbolj intenzivna... nič skrbet. Sem pa jih do sedaj tudi jaz pridelala že +7kg. Saj bo šlo potem vse dol...user posted image Juri dopolnim 23 tednov.

lepo se imejte in čim prej prikličite sonček!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.3.2010 9:34:32   
Zveezdica
Ojla!

Kiwa jaz sem tudi pred leti morala h kardiologu, pa sem se naročila na Metelkovi, čakala sem pa manj kot 1teden, ne vem, če je še zmeraj tako, poizkusi, pa potem poročaj, ker imam tudi jaz občutek, da bom morala spet iti, ker se mi je spet pojavla aritmijauser posted image .
Drugače pa ja, najbolj važno od vsega je, da je z našimi user posted image vse ok, drugo itak pozabimouser posted image . Zdaj pa lahk mojemu razložim, da mam taaaaaaaaak trebuh (glih včeraj ga je opazoval in se zravn neizmerno čudiluser posted image ) zarad spredaj ležeče posteljiceuser posted image , ampak si res ne predstavlam, kakšn še bo, k je že zdaj gromozanski, pikec pa je težek sam teh bogih 500g, kaj bo, ko bo mel 3kguser posted image user posted image .

Mishan
jaz sem ravno včeraj "doživela nenapovedan napad žalosti" in to kot strela z jasnega na poti v trgovino, mi je šlo kar na jok, in potem sem pomislila, ja kaj mi pa sploh jeuser posted image in kot da bi obrnil stikalo, je bilo spet vse normalno, nč mi ni blo jasenuser posted image , ko sem zvečer to razlagala mojemu, me je pa sam čukast gledu in ni vedel, kaj naj reče, saj ga razumem, saj tud jaz ne znam razložit in sem brez komentarjauser posted image , upam pa, da se to ne bo pogosto dogajalo.

Glede Pušenjaka  pa verjetno drži, da pričakujemo od njega več, vsaj jaz sem si ga predstavljala čisto drugače, glede na njegovo požrtvovalnost (saj odgovarja na forumu ne glede na uro in datum-ned., prazniki, itd.) in ustrežljivost, pa dobila sem občutek oz. si ustvarila mnenje, da on je res zdravnik v pravem pomenu besede, ki ni površen ter mu poklic/pacientke ne predstavljajo breme, v bistvu sem res imela pozitivno mnenje o njemu, potem sem pa v živo doživela tak hladn tušuser posted image , ampak ne vem, mogoče se je pa sam meni zdelo, da me sploh ne posluša (ker ni bilo nobene reakcije na ničesar, pa ker sem ga že na začetku vprašala, če lahko pogleda spol, ker še ne vemo, on pa nekje na sredini pregleda:spol že veste?, a vas sploh zanima?, deček bo...), pa da je kar zmeden - pri narekovanju podatkov, se je kar popravljal in spraševal sestro, kaj mora še pogledat itd.

Kenya držim pesti, da "naletiš na dober dan pri P" in bo tvoj pregled neizmerno lep!

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.3.2010 9:38:07   
Zveezdica
Aja, pa vse, ki imate danes pregled vam želim čim več lepih trenutkov z vašimi čudovitimi user posted image in seveda same krasne novičke, vsem ostalim pa en lep danuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.3.2010 10:04:30   
sasa1975
ojla nosečke,

NOSEČNIŠKA OBLAČILA prodam po simbolični ceni

- poletna dolga obleka od La Via temno modra z vzorčki  št.42
- temno modre hlače poletne viskoza št. 42 La Via
- kavbojke La Via št.42

sem iz Lj.

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.3.2010 10:24:50   
tinca10
pozdravljene! tudi mi smo imeli danes pregled, nisem pa javila datuma za seznamček. Sestra me je najprej malo kregala, da sm se preveč poredila... v enem mescu sem dobila 2kg, tako da sem zdaj skupno na +2,5kg od začetka in je rekla, da glede na to kako je prej naraščala teža (samo pol kg v 20 tednih), da bi mogla dobit samo eno kilco... mislm kr neki
potem pa je zdravnica zelo popravila prvi vtis... spet je naredila ultrazvok, mi zapekla cd s 4 filmčki... pregled je bil skoraj tak kot morfologija, tako da sem bila čisto presenečena, ker sem mislila da ne bo nič... sva pa ponovno podrobno pregledali vse dele našega user posted image  težki smo že 610g in veliki okvirno 28-30 cm... se mi zdi že zelo veliko user posted image

a je slučajno še katera opazila kakšno kapljico, da je pritekla iz bradavičk? meni se zdi malo hitro, verjetno pa ni nič hudega... zdaj se mi je že dvakrat zgodilo, da sem imela zjutraj na pižami male flekce

naslednji pregled 8.4.2010 za seznamček

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!