Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mishan Dobro jutro vsem! V sredo sem imela redni pregled, ki ponavadi poteka tako kot pri vas - tlak, kg in vljudnostni pogovor z ginekologom. Tokrat pa je ginekologa nadomeščala ena druga zdravnica, ki mi je merila še maternico, poslušala srček in mi izmerila maternični vrat. Še sestra je bila tako dobre volje, da sem bila prav prijetno presenečena. Skratka, izvidi tukaj so bili bp. Včeraj pa sem imela morfologijo. Vse ok, dobili bomo Sedaj pa kolebam ali povedati celotni moji družini ali ne. Ker že kar vidim, da bomo dobili same roza zadeve Jaz pa sem bolj za bele, bež in podobne nevtralne barve. Edina zoprna zadeva, ki je bila ob pregledu je ta, da sta bili v sobi prisotni tudi 2 študentki (vse za dobro zdravstva, ne?) In potem mi je zdravnca pred mojim, njima...merila maternični vrat. Sicer nisem tako zategnjena, ampak ginekološki pegled mi je bil pa vedno bolj oseben . Skratka - to je pustilo malo smotanega priokusa, ker se nisem mogla sprostiti ampak važno, da je vse pokazalo ok. Sedaj se moram naročiti še na 3D/4D. A je bila katera oziroma se je naročila k Reševi v Dravlje? Kakšno mnenje? Zadnjič sem ginekologinjo vprašala glede teh streptokokov, sladkorne. In ne eno, ne drugo ne testirajo avtomatično. Tudi sladkorne ne. Sicer ne spadam v rizično skupino za sladkorno ampak glede na količino pojedenega sladkorja pa človek nikoli ne ve Drugače pa nimam za dojenčico še prav ničesar. Niti ene oblekice ne! Sedaj bi bil počasi že čas, da začnem pospravljati njeno sobico (ki je trenutno ena taka nabito polna sobica za vse ). Pa pobelit je treba, pa kupit vso opremo, pa....Ko pomislim sploh ne vem, kje naj začnem. Po eni strani bi še najraje belila sedaj, ko je tako bedno vreme - ker potem ko bo sonce, mi bo žal vikendov doma. Trebušček kar raste, tudi križ me še vedno boli - ampak verjetno od pretiranega sedenja. 8 ur sedim v službi, pa še slabi 2 uri med vožnjo, pa večino časa doma - ker je tako mrzlo vreme, da prav dolgo ne moreš biti zunaj. Prav komaj čakam že pomlad v pravem pomenu besede! Aja, naslednji pregled imam 31.3. - za naš zelo ličen seznamček! Lep dan vam želim punce in upam, da vas ne bo kje zamedlo za Jst ko sm bla pr Vidku čez rok in sm hodila v porodnišnico na CTG in G pregled, ti povem da sm en dan naletela na gručo študentov (sm mislna, da bojo šli ven al pa da me bo kdo vprašal, če so lahko tam), ko me je G pregledoval koliko sm odprta i.p.d. in sm ležala tam kot na raztavi, pa še vrata so bla odprta, so še druge sestre k so se tam mimo šetale vidle direkt v mojo .....groza, nism vedla kaj naj rečem, ne nič...