Zveezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala biba Dobro opravite na pregledu in nam potem sporočite vesele novičke! No kot veste, smo mel mi tudi včeraj morfologijo in je vse ok oz. tko kot mora bit , tokrat smo tudi zvedeli, kaj bomo imeli, in sicer dobimo , bodoči očka je presrečen, moja tiha želja po mali pupiki, pa se sicer ni uresničila, ampak sem vesela, da je z našim vse tko kot mora biti, kar je edino važno . Buškolinka, da ti napišem na kratko, kako je potekal pregled pri dr. Pušenjaku: no, moram rečt, da sem bla kar razočarana nad njim, glede na prijaznost, skrb za nosečnice in ustrežljivost na forumu, sem pričakovala veliko več, v bistvu pa ni kaj preveč prijazen in zgovoren možakar, občutek sem imela kot da se mu nekako ne da oz. mu je vse skupaj odveč, aja, pa zelo je bil nejevolen nad to novo mašino, k jo imajo v porodnišnici, ker nekako ni znal najbolje upravljat z njo, tko da je bil (kot pri Kiwi) pregled zaradi tega malo daljši od nuhalne, ampak on ni kaj preveč komentiral, kar je videl, bolj se je ukvarjal z napravo in narekovanjem podatkov sestri; na koncu sem ga vpršala, če mi lahko pove oceno teže in velikosti , pa je bil njegov bolj kot ne ciničen odgovor: ja, kaj me pa zdaj to sprašujete, pa sem si mislila, da ta "super naprava" verjetno pokaže neko oceno in potem je res par minut nejevolno iskal, kje se na mašini pokaže poročilo in ko je končno našel, mi je rekel: nekje med 400 in 600g, če mi to kaj pomeni , da bi mi meril materični vrat kot so to prejšnji teden Kiwi, niti slučajno , ta ko da jaz nimam več neke pretirane želje po pregledu pri njem , je pa res, da sem že slišala, da zna bit muhast in da je njegovo razpoloženje "odvisno od dneva", pa saj nima veze, glavno da je vse ok z našim . Vseeno upam, da bo drug teden boljše volje, ko greš ti k njemu na obisk ! Pozdravček vsem!
|