|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
10.3.2010 6:54:38   
pupika
Jutro mamice.

Res tokrat prevladujejo user posted image , mi bomo zvedeli v petek, kaj dobimo, seveda še se nam bo hotel-a pokazati.
Glede streptokoka pa semjaz tudi slišala, kako je nevaren, jaz sem pri sinu dobila ob porodu zaradi streptokoka antibiotik, in sem bila priklopljena celih 6 ur na antibiotik, samo, da je bilo potem z bebico vse v redu. Bom pa videla, če me bodo tokrat sploh dali za testiranje, ker kolko sem jaz seznanjena s tem, če jo odkrijejo enkrat naj bi imel to bakterijo kar za vedno, ker se tisti čas zdravljenja potihne in se potem spet vrne.Tak, da bom tokrat verjetno tudi priklopljena na antibiotik.Pri meni je bila to prva stvar ko sem prišla v porodno sobo, da sem jih še sama dodatno opozorila na to bakterijo in da moram dobit antibiotik.

Lepo bodite in pazite nase in na bebice.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
10.3.2010 8:26:45   
anajrim
Punce dobro jutro!

Vsem čestitke ki ste imele preglede... samo da je vse ok!

Pri nas
pa nič novega, pridno rastemo in brcamo...
Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
10.3.2010 8:28:55   
Srecka010
Dobro jutro user posted image !

Včeraj smo imeli morfologijo in je vse ok. Moj dragi je šel z mano in je bil strašno razočaran nad mojo ginekologinjo, ker je kar hitro vse pokazala na UZ, on bi si pa rad malo bolj pogledal. Tudi ni bila ravno prepričljiva glede velikosti ploda in datuma zanositve (zanosila sem z IUI), ker ji podatki nisi štimali. Tako da sem zdaj čisto zmedena in ne vem, kdaj točno naj bi bil PDP. Premišljujem, da bi poizkusila poklicati na ginekološko doktorja, pri katerem sem bila pred zanositvijo, če bi lahko samo pogledal datume in mere.
Dobimo pa baje user posted image . Sicer sva oba mislila, da bo fantek, ampak nama je že na nuhalni dr. Strahova (res je zakon ginekologinja user posted image ) rekla, da se ji zdi, da bo punčka. Se je moj do zdaj že navadil, na nuhalni je bil pa čisto šokiran. user posted image
Za seznam: naslednji pregled 7.4.
Sem brala, da so nekaterim rekli, da test za sladkorno ne pripada vsem. Jaz sem včeraj dobila napotnico za toksoplazmo, naslednjič bom pa dobila napotnico za pregled sladkorne. Pa nimam neke povečane verjetnosti.
Sem pa včeraj kupila prvo stvar za dojenčka in to lupinico Maxi Cosi (se jo sedaj res splača kupit v Baby centru).

Lepo se imejte, držim pesti za vse, ki še čakate na preglede
user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
10.3.2010 8:50:12   
mala biba
user posted image

Same morfologije danes....punce uživajte in verjamem v vse dobro..user posted image nato pa poročajteuser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.3.2010 8:57:32   
nagaja28

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

nagaja: ali mi lahko še vedno pošlješ paparico za male papavčke, če te lepo prosim za njo? user posted image

seveda lahko. samo pošlji mi e-mail naslov na zs, pa ti pošljem

drugače sem tudi jaz za drugo srečanje. bi kar v akcijo stopila, če ste tud druge za user posted image .

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.3.2010 9:10:00   
TandJ
ojla punce.

no se se jaz malo javljam.
sem izvedela nekaj informacij...
na AMZSju si lahko izposodis avtosedzek za dojencka za kolikor casa zelis-max 6 mesecev, lahko tudi manj in so ful poceni. mislim da za pol leta pride 50 eur (tam okoli). so pa lupinice baje ful lepo ohranjene in predvsem skos vzdrzevane, da so 100% zaneslijve ce se kaj zgodi. to je za tiste, ki lupinice ne bi zelele kupovati.

potem pa sem dobila v DMu bon za popust na en Chicco izdelek (lupinica, sportni del ali pa vozicek). Popust je vreden 20%, kar se meni zdi pri nihovih cenah kar veliko. Ker sem sama ze narocila vozicek in tega bona ne rabim, ga podarim ce ga katera zeli in bo potem res kupila ta vozicek.

tako, to je za danes vse. se slisimo jutri ko bom prisla iz morfologije.
naj vam ta grozn zasnezen dan hitro mine.

Ce pa bo katera na telovadbi zvecer, pa se javite, da se spoznamo.

aja datum za drugo srecanje pa kar dolocite. Lahko tudi cetrtek tako, kot je bilo zadnjic.

uzivajte

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.3.2010 9:21:29   
Martinčka
jutro...

mala biba hvala... upam da bo z ledvičko našega črvička vse ok...

me pa nekaj zanima!? ali je katera na pregledu vidla spol dojenčka brez da je gin povedala kaj bo??? midva nočeva vedet spola, sam rada pa gledam slikice in uganjujemuser posted image  hihi... sem pa 90% da bo pri nas tudiuser posted image ...hihi... čeprav mi vsi govorijo da naj ne bom tako prepričana, sam se mi zdi da lulija bi pa že vidla na kakšnem UZju ko sem že na tolkih bilauser posted image

ta sneg... sej ne moreš vrjet.. komaj se je ta umazanija malo spucala pa bo spet grdo... mislim sej ko sneži je čedno, sam ko se na snegu ob cestah potem takšna svinarija dela da te kr vse mine...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
10.3.2010 9:24:41   
Zveezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

user posted image

Dobro opravite na pregledu in nam potem sporočite vesele novičke!

No kot veste, smo mel mi tudi včeraj morfologijo in je vse ok oz. tko kot mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image , tokrat smo tudi zvedeli, kaj bomo imeli, in sicer dobimo user posted image , bodoči očka je presrečen, moja tiha želja po mali pupiki, pa se sicer ni uresničila, ampak sem vesela, da je z našim user posted image vse tko kot mora biti, kar je edino važnouser posted image user posted image .

Buškolinka, da ti napišem na kratko, kako je potekal pregled pri dr. Pušenjaku:  no, moram rečt, da sem bla kar razočarana nad njim, glede na prijaznost, skrb za nosečnice in ustrežljivost na forumu, sem pričakovala veliko več, v bistvu pa ni kaj preveč prijazen in zgovoren možakar, občutek sem imela kot da se mu nekako ne da oz. mu je vse skupaj odveč, aja, pa zelo je bil nejevolen nad to novo mašino, k jo imajo v porodnišnici, ker nekako ni znal najbolje upravljat z njo, tko da je bil (kot pri Kiwi) pregled zaradi tega malo daljši od nuhalne, ampak on ni kaj preveč komentiral, kar je videl, bolj se je ukvarjal z napravo in narekovanjem podatkov sestri; na koncu sem ga vpršala, če mi lahko pove oceno teže in velikosti user posted image , pa je bil njegov bolj kot ne ciničen odgovor: ja, kaj me pa zdaj to sprašujete, pa sem si mislila, da ta "super naprava" verjetno pokaže neko oceno in potem je res par minut nejevolno iskal, kje se na mašini pokaže poročilo in ko je končno našel, mi je rekel: nekje med 400 in 600g, če mi to kaj pomeniuser posted image , da bi mi meril materični vrat kot so to prejšnji teden Kiwi, niti slučajnouser posted image , ta ko da jaz nimam več neke pretirane želje po pregledu pri njemuser posted image , je pa res, da sem že slišala, da zna bit muhast in da je njegovo razpoloženje "odvisno od dneva", pa saj nima veze, glavno da je vse ok z našim user posted image user posted image user posted image user posted image . Vseeno upam, da bo drug teden boljše volje, ko greš ti k njemu na obiskuser posted image user posted image !

Pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.3.2010 10:29:32   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Mishan

Edina zoprna zadeva, ki je bila ob pregledu je ta, da sta bili v sobi prisotni tudi 2 študentki (vse za dobro zdravstva, ne?) In potem mi je zdravnca pred mojim, njima...merila maternični vrat. Sicer nisem tako zategnjena, ampak ginekološki pegled mi je bil pa vedno bolj oseben user posted image . Skratka - to je pustilo malo smotanega priokusa, ker se nisem mogla sprostiti ampak važno, da je vse pokazalo ok.

user posted image za lepo opravljen pregled

bom napisala še svojo izkušnjo

ko sem v začetku februarja šla na urgenco zaradi tistih hudih krčev je bilo tako...šla sem v prostor za UZ, kjer je poleg ginekologa bil še ginekolog in ginekologinja specializant in tri študentke (po mojem medicinske sestre) in nihče me ni vprašal ali dovolim, jaz pa na to nisem takrat niti pomislila, ker sem se tako bala za najinega bejbija, saj sem čutila kot, da bo vsak čas padel ven iz mene...no in pri ginekološkem pregledu so vsi skupaj strmeli v mojo piško...res mi ni prijetno, ko se na to spomnem...potem še pri UZju so vsi strmeli vame, pa tudi, ko mi je delal vaginalni UZ, da izmeri MV...takrat me ni brigalo, samo sem čakala, da mi reče ali je vse dobro...potem pa so itak cel teden, ko sem ležala v porodnišnici hodili na vizito vsi našteti, pa pri vseh pregledih čez teden so bili zraven...mah, kaj jaz vem, če bo to kaj pomagalo eni drugi punci je že tako prav...sam ni pa lepo, da niso nič vprašali neglede na to, da bi itak privolila

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.3.2010 10:44:36   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jaz vam tudi priporočam eno angleško stran www.nextdirectory.eu, imajo super stvari, zmerne cene in poštnina za Slovenijo je samo 5 EUR ne glede na to, koliko naročiš. Jaz sem že naročevala za Tina in je res kvaliteta, bom pa v bodoče tudi za novega člana/članico.

res imajo lepe stvari

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.3.2010 10:59:10   
pilotina
vsem puncam, ki ste bile na pregledu čestitam za dobro opravljen pregled user posted image

za vse, ki ga imate danes pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.3.2010 11:28:42   
Srecka010
Martinčka - midva sva želela vedeti spol in nama ga je povedala. Je pa moj po pregledu komentiral, da ne glede na to kok smotana se mu je zdela ginekologinja, da spol je pa sigurno prav povedala, ker je on zelo lepo videl, da je punčka.
Pozitivno misli in boš videla, da bo z ledvičko vse v redu
user posted image

Imam pa še eno vprašanje, če katera slučajno ve. Ali v Lj porodnišnici opravljajo 3D ultrazvok in koliko stane?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.3.2010 11:41:29   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Mishan

Edina zoprna zadeva, ki je bila ob pregledu je ta, da sta bili v sobi prisotni tudi 2 študentki (vse za dobro zdravstva, ne?) In potem mi je zdravnca pred mojim, njima...merila maternični vrat. Sicer nisem tako zategnjena, ampak ginekološki pegled mi je bil pa vedno bolj oseben user posted image . Skratka - to je pustilo malo smotanega priokusa, ker se nisem mogla sprostiti ampak važno, da je vse pokazalo ok.

user posted image za lepo opravljen pregled

bom napisala še svojo izkušnjo

ko sem v začetku februarja šla na urgenco zaradi tistih hudih krčev je bilo tako...šla sem v prostor za UZ, kjer je poleg ginekologa bil še ginekolog in ginekologinja specializant in tri študentke (po mojem medicinske sestre) in nihče me ni vprašal ali dovolim, jaz pa na to nisem takrat niti pomislila, ker sem se tako bala za najinega bejbija, saj sem čutila kot, da bo vsak čas padel ven iz mene...no in pri ginekološkem pregledu so vsi skupaj strmeli v mojo piško...res mi ni prijetno, ko se na to spomnem...potem še pri UZju so vsi strmeli vame, pa tudi, ko mi je delal vaginalni UZ, da izmeri MV...takrat me ni brigalo, samo sem čakala, da mi reče ali je vse dobro...potem pa so itak cel teden, ko sem ležala v porodnišnici hodili na vizito vsi našteti, pa pri vseh pregledih čez teden so bili zraven...mah, kaj jaz vem, če bo to kaj pomagalo eni drugi punci je že tako prav...sam ni pa lepo, da niso nič vprašali neglede na to, da bi itak privolila

No ko sem jaz bila v bolnici februarja so mi obakrat ko sem se namestila v posteljo prinesli en formular kamor si označil vse mogoče, od tega komu lahko dajejo tvoje podatke (npr možu, staršem, ipd..) do tega ali dovolim, da so prisotni študentje... A ve tega niste dobile???
no kakorkoli, na porodnem oddelku pri nas nimajo študentov tako da ni bilo panike, na drugih oddelkih pa so študentje in vem da je bilo mojmu možu full neprijetno ko so mu eno cisto pri ritnici čistli pa sta bili dve študentki noteruser posted image ...

zdaj pa se grem počasi uredit za pregled...

joj pozabla sem povedat da sem pridelala nov kilogramčekuser posted image  tako da sem na +3kg in grem jutri v 22t. mislim da je to ok.

pozdravček vsem!  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
10.3.2010 11:47:45   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: Srecka010

Sem brala, da so nekaterim rekli, da test za sladkorno ne pripada vsem. Jaz sem včeraj dobila napotnico za toksoplazmo, naslednjič bom pa dobila napotnico za pregled sladkorne. Pa nimam neke povečane verjetnosti.

Srecka010...test na sladkorno opravljajo pri nosečnicah od 24 leta starosti naprej,tudi če nimaš povečane verjetnosti....toksoplazmozo pa 3x v nosečnosti (na začetku okoli 24 tedna nosečnosti in na koncu)...sej bo vse ok, ker mora bit!user posted image

Glede streptokoka pa...je očitno zelo resna okužba...samo teh streptokokov je večuser posted image ....sorodnica je rodila v 5 mesecu mrtvega otroka....po temeljiteih preiskavah je šlo za neprebolele angine, ki se ustavljajo pri srcu, ko je telo v nosečnosti bolj neodprno se prestavi v maternico, kjer ubije plod....ne bi rada delala panike oz katero prestrašila samo zakaj G-i ne dajo sami testirat za takšne stvari, če se je tako resna okužbauser posted image user posted image ...tako kot je napisala cebelica_ bi res lahko dali opcijo in povedali kaj lahko opravimo in kaj je samoplačniško, pa naj se pol same odločamo.....grrrrrr to zdravstvo.....bom malo povprašala v petek....

Čestitam vsem zauser posted image in user posted image ...očitno res prevladujejouser posted image ....bodo pauser posted image zato imeli več izbireuser posted image ....

DanjelaNeli, kako je kaj na vašem koncu Slovenije?...baje imate obupno vreme...verjamem, ker že pri nas tako piha, da te odnese...ni kaj za okoli hodit.....pol še pa ta sneguser posted image ...kaj bomo kdaj dočakali to pomladuser posted image user posted image ....vse rožice že tako bodejo ven, zdej pa ta sneg.....dost ga imamo letos!....pravijo kakor ta dan, takšno vreme še 40 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image halo???najboljše da ko bomo rodile bo zunaj minususer posted image

Ko ste že lih pisale o prisotnosti študentov.....pri nas je tako, da na vratih kjer vstopiš piše, da je danes prisotna ta in ta, če se ne strinjaš moraš prej povedati sestri in pol ona obvesti zdravnika pred pregledom.....samo kaj v P pa ni tako, ko sem bila tam zaradi krvavitve jih je bilo okoli mene celo morje in te gledajo tam noter, kot da imamo postojnske jame in da je prostora tam spodaj toliko kot imajo oni rok...user posted image ...samo kaj ko sem bila zaskrbljena in sem si mislila ja spet se bo nekdo na meni učil...pa sej vem nekje se pa morajo....toliko z moje strani.....

Punce kaj boste danes kupile oz s čim presenetile svoje boljše polovice????lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2164
10.3.2010 12:20:45   
Martinčka
MalaBiba jaz še nikoli nisem na ta dan kaj kupovala mojemu... mogoče mu bom danes Kinder Jajčko bolj za hec ker jo ima rad... pa če na televiziji pravijo da je to največje presenečenjeuser posted image

joj kok počasi mineva čas do pregleda.. še eno urco se morem zamotit... sem si celo polovico nog zvoskalauser posted image haha...

Neposredna povezava do sporočila: 2165
10.3.2010 12:58:40   
balem
Jst sem svojga kr včeri zbudila z zajtrkom v postelji, ker noče praznovat današnjega praznika

Sem se pa včeri naročila tudi na 3d/4d pa sem na vrsti že kar ju3, grem pa v Celje, upam da bo za kaj. Sem pa prav odlične volje, ker sem zvedla, da bo tudi moja najbolša prijateljica mamica in to v oktobru user posted image

Drugače "uživam" na bolniški, sam imela 14 dni nazaj rahle krvavitve in kar hudo vnetje, zdej se pa počasi stanje stabilizira, čeprav mi je zadnič G rekla, da še imam kar vnetje, pa niti ni dala nobenih zdravil in nič.user posted image Tud nobene UZ slikce ni nardilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.3.2010 13:19:05   
kenya
Živjo čvekice,

Ste pridne pri klepetanju. Jaz sem pa bolj pridna pri branju rr-a user posted image . Najprej čestitke vsem za dobro opravljene morfologije user posted image   user posted image   user posted image . Zgleda da bo spet poplava user posted image . Mah, nič zato, samo da bodo naši user posted image  zdravi. Glede na to, kaj zadnje čase berem, pa na to kakšne težave smo imeli mi pri naši drugi pupi, je važno samo da bodo zdravi.
Meni so pa prestavili morfologijo za en teden. Sem bila jezna kot  user posted image . Že tako imam vse čisto na zadnje možne dneve, potem pa še to. Sestra, ki je klicala iz p. še sama ni vedla kam naj me prestavi ker je vse polno...mislim, to pa res ni moj problem.Tako, da imam morfologijo sedaj 26.3.

Glede zasebnosti pri pregledih, je pa meni osebno najhujše potem v p., ko rodiš in hodijo na vizite po sobah. Pride v sobo cela gruča, pa hočejo videt čiščo in šive in tam ležiš pred vsemi razkrečen, da gledajo v tebe, po možnosti so v sobi še 3 punce, oni se pa celo večnost ob tebi zgovarjajo. user posted image

Martinčka, jaz sem na ns videla, da bomo imeli še eno user posted image . Predvsem zato, ker mi je v prvi nosečnosti enkrat g. na ns natanko razložila kaj naj gledam v določenem položaju. In sem tokrat kar sama na ns rekla: bo še ena punca. Ginekolog pa nazaj:da zgleda že tako. Samo, če mi takrat tista g. nebi natančno pokazala, kaj gledat, nebi vedla.

Če se boste pa zmenile spet za srečanje, jaz z veseljem pridem, samo po možnosti ne 17., ker imam takrat že eno fešto.

Lep dan še naprej, pa da nas ne zamede preveč user posted image .

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.3.2010 13:26:17   
samy1
Pozdravljene
Po dolgem času se spet oglašam, smo se selili v drug kraj , tko da tudi računalnik nismo imeli priklopljen, no zdaj je pa vse uštimano, samo za bejbija bo treba še pripravit.

Za mano je tudi že morfologija, ki mi jo je opravila kar moja ginekologinja, ima bolj slab uz tko da se je meni zdelo ,da se nč kaj dobr ne vidi, partner je bil z menoj in njegovo prvo vprašanje je bilo koliko je že plod velik, pa je rekla da zdaj pa ne more videti, ker je že prevelik, da lahko samo težo pove in to je bila 440 g - v 21tednu. Danes sem se pa naročila na3d/4d k Dr. Strahovi , da malo bolj vidimo, ker tudi spol ni mogla videti na morfologiji, ker so bile nogice skupaj. A ma že katera izkušnje pri dr. Strahovi. A se splača it? Pa še to , tudi velikost materničnega vratu ni povedala. Kako pa kaj z pregledom vode, meni ni še niti enkrat pregledala, sem ji včeraj omenla, pa je rekla da če nič ne peče, pa če ni izcedka ni potrebno. Kako je pa pri vas? Lp

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
10.3.2010 14:00:03   
tix
Živjo ravno iz pregleda in baby centra - smo tudi mi kupili znižano sivo MC lupinicouser posted image

Pregled je bil lep, G je lepo razlagala kaj gledamo, vsaka ji čast da razloči vse kar je na ekranu :) sem mal preverjala kaj imamo med nogami pa nisem nič ugotovilauser posted image

najin user posted image je super, me je pa šokiral moj prekratek vrat user posted image tako da sem sedaj na bolniški, počivam, dovoljeni so mi kratki sprehodi...

pregled pri G 23. 3
ponovni UZ 31.3

(odgovor članu samy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
10.3.2010 14:02:55   
candy24
nagaja28: sem ti poslala ZS. Hvala. user posted image Glede srečanja, jaz sem že rekla, da sem za akcijo. user posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede! user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
10.3.2010 14:09:10   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Zveezdica

Buškolinka, da ti napišem na kratko, kako je potekal pregled pri dr. Pušenjaku:  no, moram rečt, da sem bla kar razočarana nad njim, glede na prijaznost, skrb za nosečnice in ustrežljivost na forumu, sem pričakovala veliko več, v bistvu pa ni kaj preveč prijazen in zgovoren možakar, občutek sem imela kot da se mu nekako ne da oz. mu je vse skupaj odveč, aja, pa zelo je bil nejevolen nad to novo mašino, k jo imajo v porodnišnici, ker nekako ni znal najbolje upravljat z njo, tko da je bil (kot pri Kiwi) pregled zaradi tega malo daljši od nuhalne, ampak on ni kaj preveč komentiral, kar je videl, bolj se je ukvarjal z napravo in narekovanjem podatkov sestri; na koncu sem ga vpršala, če mi lahko pove oceno teže in velikosti user posted image , pa je bil njegov bolj kot ne ciničen odgovor: ja, kaj me pa zdaj to sprašujete, pa sem si mislila, da ta "super naprava" verjetno pokaže neko oceno in potem je res par minut nejevolno iskal, kje se na mašini pokaže poročilo in ko je končno našel, mi je rekel: nekje med 400 in 600g, če mi to kaj pomeniuser posted image , da bi mi meril materični vrat kot so to prejšnji teden Kiwi, niti slučajnouser posted image , ta ko da jaz nimam več neke pretirane želje po pregledu pri njemuser posted image , je pa res, da sem že slišala, da zna bit muhast in da je njegovo razpoloženje "odvisno od dneva", pa saj nima veze, glavno da je vse ok z našim user posted image user posted image user posted image user posted image . Vseeno upam, da bo drug teden boljše volje, ko greš ti k njemu na obiskuser posted image user posted image !

Pozdravček vsem!

user posted image sem pa prav presenečena, da si imela tak pregled in da nisi zadovoljna...večina žensk ga res pohvaliuser posted image jst sem ga mela samo na amniocentezi, ampak takrat je bil čist kul...verjetno je res ta nova naprava kriva, da ga je ob živce spravla...bomo vidl no, kako bo pri meni...je pa res, da je nabolj važno, da je tvoja pikica zdrava user posted image user posted image user posted image ...a pa ima ta nova mašina tudi 3D/4D sliko? si dobila kakšne slikce, CD?

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
10.3.2010 14:14:44   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

MalaBiba jaz še nikoli nisem na ta dan kaj kupovala mojemu... mogoče mu bom danes Kinder Jajčko bolj za hec ker jo ima rad... pa če na televiziji pravijo da je to največje presenečenjeuser posted image

joj kok počasi mineva čas do pregleda.. še eno urco se morem zamotit... sem si celo polovico nog zvoskalauser posted image haha...

rožica, lepo opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image in pomahaj vajinemu sončku še zame

a ja...list ob sprejemu sem dobila sam preden so me sprejeli not, na tistem pregeldu je bila cela vojska študentov...pa saj nima veze, naj se kar učijo na meni

Neposredna povezava do sporočila: 2172
10.3.2010 14:16:47   
pilotina
mala biba...niti jaz nisem dragemu kaj posebnega kupila...sem pa za kosilp pripravila jed, ki jo ima zelo rad in sicer purana v jurčkovi omaki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
10.3.2010 14:20:36   
pilotina
Srecka010...ne vem za LJ...v Postojni bova plačala 80 EUR s CDjem...pri dr. Strahovi v Domžalah je baje malo dražje, res pa je, da sem o njej slišala večinoma pohvale

Neposredna povezava do sporočila: 2174
10.3.2010 14:24:54   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Drugače "uživam" na bolniški, sam imela 14 dni nazaj rahle krvavitve in kar hudo vnetje, zdej se pa počasi stanje stabilizira, čeprav mi je zadnič G rekla, da še imam kar vnetje, pa niti ni dala nobenih zdravil in nič.user posted image Tud nobene UZ slikce ni nardilauser posted image

user posted image user posted image
user posted image

pazi nase in lepo počivaj

glede UZ slikice...jaz ne vem ampak zgleda, da jim je težko natisnit slikico user posted image ...ker me je zanimalo samo to ali je z najinim bejbijem vse dobro nisem niti pisala, sam prejšnji teden na morfologiji nisva dobila niti ene slikice...no ja, slikico MV in njegovo dolžino user posted image
mah, kakor jih prime, se mi zdi

< Sporočilo je popravil pilotina -- 10.3.2010 14:25:47 >

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

tuširanje
tanjusi

Kdaj oz. kako pogosto se tuširate?

zjutraj (11%)

zvečer (64%)

zjutraj in zvečer (9%)

3x na teden (11%)

redko (4%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!