|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
1.2.2010 14:21:25   
TandJ
zivijo punce.

no se spet malo oglasam...
mogoce se vam tudi jaz danes pridruzim na telovadbi v fuzinah...ce se mi bo lubilo. je moj prvi polni delovni dan in delam do 17h, tako da bom videla.
drugace pa pridem sigurno 4.2. ob 19h v Zvezdo. sam morm kaksn sal pa rokavice najdt, da se bomo spoznale :)

uzivajte v soncku

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
1.2.2010 16:40:08   
nagaja28
naš seznam se kar polni. odlično! user posted image haha, očitno si bomo res morale mahat z rokavicami in šalom user posted image . drugače sem jaz mislila ene 5 minut prej bit tam in povedat natakarju, da smo tam julijke in ko boste prišle in vprašale, kje naj bi bile julijke, vam bo pokazal. mislim, da je tako najlažje, če ima pa še katera kakšno idejo, pa naj pove.
jaz dopolnjujem seznam, če sem pa katero po pomoti izpustila, pa naj se še enkrat javi, nimam pa tudi nič proti, če se same vpišete user posted image

user posted image .user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image

(4.2.2010)

SLAŠČIČARNA ZVEZDA (BTC)
                                 ob 19 h

user posted image petrca2507
user posted image spelchy
user posted image anajrim
user posted image Srecka010
user posted image nagaja28
user posted image kenya
user posted image arruba
user posted image Kat09
user posted image buškolinka?
user posted image TandJ

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.2.2010 19:21:45   
extra
Novice s pregleda niso čisto nič dobre :(
Hudo glivično vnetje, dobila sem Klimicin, še eno močno tableto, svečke.
Poleg tega imam zelo nizek maternični vrat. <Samo 22mm.
NIč kaj obetavnega. Zelo sem žalostna. Počivat moram še bolj kot do sedaj. UPam, da bo to pomagalo.
Nobeni ne privoščim kaj takega, res ne.
Vesele bodite, da nosečnost poteka v najlepšem redu.
KO mislim, da sem s tahudega ven, me zopet zabije še globje kot prej!!!!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.2.2010 19:28:38   
mala biba
extra....user posted image user posted image user posted image ...ubogaj svojega G, verjemi, da bo vse ok!

Jaz verjamem, da se bo zadeva umirila in ti dala nov zagon....bodi močna, ne obupaj.....si nažalost v skupini, ki morajo počivati.....verjamem, da ni lahko...tudi pri meni v prvo je bilo tako in sem se počutila tako nemočno....jaz sem s tabo....verjemi, da te razumem......vnetje se bo umirilo....in vse ostalo prav tako....če karkoli potrebuješ le z besedo na dan....drži se....in ena user posted image  za srečo......drži se!!!user posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.2.2010 19:34:53   
buškolinka
extra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti čim več pozitivnih misli, z negativnimi pa čim prej stran..tudi tvoj user posted image si bolj želi občutiti hormone sreče kot katerekoli druge hormone... in ti bodo sigurno pregnali ostale preglavice, ki rade spremljajo user posted image pa tako kot je rekla mala biba ubogaj G in čim več počivaj!

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.2.2010 21:38:03   
Srecka010
extra user posted image
Pozitivno misli, ubogaj ginekologa in bo vse v redu!

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
1.2.2010 22:05:14   
eelyy
En lep pozdrav še z moje strani,se vam res pogosto oglasim ko pa le imam čas si ga vzamem.Vidim nič novega odkar me ni bilo na rač.
extra: počivaj držimmmmooo pesti zate.

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
1.2.2010 22:33:02   
Kat09
Živijo,

glede našega sestanka v Zvezdi bi bilo skoraj nujno rezervirati. Že normalno je tam zasedeno in je težko dobiti prostor, včasih je že mizo za dva težko dobiti. Da ne omenim, da bi bilo dobro dobiti prostor čim dlje od vrat, ker zna biti prav mraz tam, ker se vrata vseskozi odpirajo. Plus sedaj nas je vsaj 10.

Extra, držim pesti. Poznam dečvo, ki je tudi večino nosečnosti morala preležati zaradi kratkega vratu, nekaj od tega v bolnišnici, a je rodila zdravo punčko! user posted image Naj ti hitro in čim lažje mine, a če to prinese zdravega otročka, se bo dalo zdržati, kajne? user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.2.2010 5:57:46   
nicolina
Dobro jutro,
user posted image za vas. Jaz sem se zbudila že pred 5 in ne morem spat....bom pa še nekaj prej za službo naredila ob kavici. user posted image Ma ne vem ,al grem prezgodaj spat al kaj...ampak zvečer sem ža tako utrujena, da takoj zaspim...greva s sinkotom kar skupaj...

extra user posted image zate, bodi pozitivna, veš da smo me s tabo....

Zdej ste me pa tako navdušile z Angelsoundom, da bi ga jaz tud imela...sm bi kupila rabljenega in ne novega, tako da če katera ve za kakšnega...user posted image

Lep dan vam želim....

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.2.2010 8:52:55   
TandJ
zivijo.

miza v Zvezdi je rezervirana. Ob 19h, stran od vrat, za 10-15 ljudi, pod ime "Julijke." tako, da je res najlazje, da ko prides vprasas natakarja katera miza je to in nam ni treba z rokavicami in sali mahat :)

Punce, se vidimo

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.2.2010 9:04:51   
Kiwa
Nicolina imam enako težavo kot ti. Zvečer bi šla najraje ob šestih spat, potem se pa zbujam ponoči in vstanem že ob petih (sicer moram za v službo, ampak se sama zbudim). Se mi zdi, da prav preveč spim.

Jaz imam tudi angelsounds in mi je super, da zvečer poslušam srčka pa brcike. Kupila sem si ga na Bolhi. Malo poglej tja, je skoraj vsak dan kak oglas. Dala pa sem 35€ (v baby centru je okoli 70€, če se ne motim). Jaz mislim, da je vredno, itak ga pa potem lahko prodaš naprej, mislim, da se kar prodaja.

Ste bile včeraj pridne na telovadbi na Fužinah? Meni spet ni uspelo. Prepozna urauser posted image .
Tudi na naše srečanje se iz tega razloga raje ne prijavim, bi pa rada prišla. Tako da možno je, da pridem. Sicer pa vas je ogromno. Nas je res veliko Ljubljančank.

Še vedno ne čutim brcikuser posted image  (jih pa slišim z AS). Saj bo...user posted image  Upam da čimprej!

Lep dan pa toplo se oblecite!

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.2.2010 9:07:39   
šipek
Punce, povejte mi ali se tudi kateri od vas dogaja naslednje... Zjutraj, ko vstanem ali pa včasih ponoči se mi zgodi, da si moram kot "pretegnit mišice" - se pravi napeti mišice in ko to naredim se mi pojavi v telesu (v nogah in trebuščku) tresenje, kot bi me spreleteli nekakšni mravljinci oz. kot da bi se mi mišice stresle. Saj je prav težko opisat zadevo. Traja pa samo kakšen trenutek. Ne zdi se mi, da bi bili to krči, nič ne boli. Sem vprašala svojo G, če je možno, da mi manjka magnezija in je rekla, da možno... Sedaj pijem Magnesol slab teden, pa kakšne opazne razlike ni. Drugače čez dan nimam teh "tresljajev". Ali se kateri podobno dogaja in ve, zakaj? Lp

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.2.2010 9:45:01   
Pink Baby
Živjo,

se opravičujem, če je bilo to vprašanje že zastavljeno, ampak zame je novo :) Včasih sem na RR vidla spodaj pod podpisom trakce (tickerje), zdaj jih pa ne več - je to odvisno od kakšnih nastavitev profila na RR ali nastavitev na brskalniku?

Jaz sem si ravno nastavila svojega, ga katera vidi? Jaz ga ne user posted image

Hvala za odgovor,

lp in lep dan vsem nosečkam, upam, da ste na toplem user posted image  

Pink Baby

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.2.2010 10:05:42   
rozinca33
Pink Baby - postavi se z miško na svoje ime na levi strani, pa se prikaže ticker. Jaz vidim tvojega :)

extra - user posted image user posted image pazi nase

(odgovor članu Pink Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.2.2010 11:20:04   
kenya
Pozdravljene user posted image ,

Vas je kaj namrznilo danes zjutraj ? Jaz sem šla od doma oblečena in zavita kot medvedka user posted image .

Extra, držim pesti da bo vse o.k.. user posted image   user posted image  Jaz sicer nisem strokovnjak, ampak tole merjenje materničnega vratu lahko včasih tudi odstopa.  In včasih ginekologi čisto preveč strašijo. Daj še malo Pušenjaka na MONU vprašaj. Boš vidla, da bo vse o.k.

Upam, da ste ostale o.k., pa da so se prehladi in smrkanje poslovili. Pri nas smo vsi ravno na meji. Pa naj kar tako ostane, da bom lahko v četrtek prišla na srečanje.

Šipek, žal nimam pojma za kakšno tresenje bi lahko šlo. Sem pa enkrat na MON-u brala, ko je ena punca spraševala o tem. Mislim da je omenjala tresenje v trebuhu.

Jaz tudi z Angel Soundom včasih malo poslušam, ker mi ga je posodila svakinja. Ker jaz ponavadi gibe začutim bolj pozno, potem je pa tale stvarca odlična, da slišim da je vse o.k.  

Buškolinka, držim pesti, da je bilo o.k. na amniocintezi.

Mene pa čaka sedaj sestanek z mentorico za magistrsko nalogo. Me je vedno groza komentarjev, čeprav je zelo prijazna, ampak jaz potem kar dobim občutek,da nimam pojma o vsem skupaj user posted image   user posted image .

Lep dan vsem.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.2.2010 11:37:23   
DanijelaNeli
Eila,punce!

Kakšen lep dan je pred nami...superca!
Amapak je še hadno zunaj...
Jaz kuham kosilo...mi je zapasala goveja juhica...pol jo bom pa poboljšala v juhi mignon,ki mi je tudi ena najbolših in zdrava.

Cunje so se mi lepo posušile na sončku.Včeraj sem peglala in vse speglala,zdaj imam še belo pa barvano in sem fertik za en časuser posted image  
Nosečniškega nimam še nič,ker bom raje počakala na spomladansko kolekcijo predvsem hlač...

Jaz sem si tudi naročila A.Sound,da bom lahko poslušala user posted image moje pikice.Za 35 evrov.Dobim pa ga po pošti.

Tiste ki imate te napravice,a se mažete z navadnimi kremami ali ultrazvok gelom?

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
2.2.2010 12:03:18   
too sweet
Ahoj,

da se se jaz malo javim in vam sporocim kako in kaj poteka pri nas. Pred eno uro sem prisla iz pregleda pri moji G. - pravi, da je vse v redu, da imam lep trebuscek (ceprav se meni zdi, da se se skoraj nic ne vidi), UZ mi ni delala, poslusala je samo user posted image  od  user posted image - LEPO BIJE .
Dobila sem napotnico za morfologijo in se grem v cet. narocit.
In to je to.

Fajn bodite in lepo se imejte.
Tiste, ki pa se boste dobile v LJ vam zelim, da boste imele dovolj casa, da si boste lahko vse povedale, da vas ne bodo prej ven vrgli user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
2.2.2010 12:33:34   
kenya
DanielaNeli, jaz se namažem kar z mandljevim mlekom, ki ga imam za telo. Mislim,da je vsaka krema o.k., ki jo imaš. 

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
2.2.2010 13:15:29   
buškolinka
živjo punce!

evo, sem že nazaj z amniocenteze. mi jo je Pušenjak delal in je bilo zelo hitro - najprej z UZ premeri plod, če je dovolj velik oz. razvit (izmeri obseg glavice in pa dolžino stegnenice), potem mi je razkužil trebuh (sem še zdaj vsa oranžnauser posted image ) ponovno nastavi UZ in zelo na hitro špikne - boli pa manj kot če bi vzeli kri iz roke. In potem je načrpal cca 1 dcl plodovne vode, mi prelepil vbodno mesto in to je blo to. Še eno uro sem tam ležala in nadomeščala izgubljeno tekočino user posted image potem pa pot pod noge in počivat domov. Baje so zelo običajni kakšni krči, ampak jih zaenkrat še nisem mela in upam, da pri tem tudi ostane. Rezlutati naj bi bili znani čez cca 2-3 tedne.

Je poskušal tudi pogledati spol, pa se je naš sramežljivček preveč skrival, zato nama ni hotel povedat svojih ugibanj in bova morala počakati do uradnih rezultatov.

kak lep sonček je zunaj, jst pa ležim tu notri user posted image bi bla prav vesela enega sprehoda, pa čeprav hladnega user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
2.2.2010 14:00:28   
pupika
buškolinka držim pesti, da bo vse v redu in da ti te 3 tedni minejo hitro. Res pa sedaj pazi nase in na svojo bebico.
Two sweet je bilo lepo poslušat srčka kajne, jaz imam naslednji četrtek pregled in upam, da mi bo G delala UZ, ker sem do sedaj imela samo enega, da vidim če je vse OK, drugače pa čez kake 4 tedne ko bo morfologija. Two sweet kam se greš naročit na morfologijo.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
2.2.2010 14:06:59   
Joie
Pridne, da ste se zmenle za srečanje - jz ob tem tempu ne morem prit, pa še mala ima vnetje ušes, upam, da se boste dobile še kdaj pol v maju (ko bom, če bo vse po sreči, že na dopustu).

Extra - tebe pa res kr neki lovi! Vse bo oky, boš videla! Mora pa res bit zorno tole ležanje in filing, da ne moreš v miru uživati v nosečnosti!

buškolinka - fajn, da je to za tabo! Pri tej preiskavi pol tud spol 100% napovejo, a ne? Je pa kr dolgo treba čakat na rezultate - držim pesti, da bo vse kot moa bit!

Jz sem pa včeraj imela pregled - klasika - dala sem kri in vodo, pa srček je poslušala. Naslednjič imam MF - 9.3. - za seznam

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
2.2.2010 14:36:43   
boni25
Zivjo punce!
Se vam se jaz pridruzim.Rok imam 30.julija no po nuhalni 29.julija tko da ni blo neke hude razlike.
Na začetku mi je blo ful slabo bol kot v prvi nosečnosti čeprav tam sm vsaj bruhala zdej pa se to ni blo.Trenutno sem na bolniski sem imela krvave izcedke potem pa rjave.Ravno danes imam pregled in komaj čakam da vidim če je zdej vse ok.

Nč to je blo tko mal na hitrco lepo se imejte pa se kej pisem

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
2.2.2010 16:11:04   
arruba
TandJ, hura hura hura za rezervacijo, da bomo ziher doble mizo pa da nam ne bo pihalo po trebuščkihuser posted image

jaz mogoče ne bom mogla prit, ker se mi nekaj v službi zapleta in bom mogoče v četrtek še do večera delala, ampak upam, da bo šlo! Če ne pa sigurno pridem na naslednje srečanje

Naši skupini 9 nosečk pa se je včeraj pridružila še deseta, ki je oznanila, da ima rok PDP en teden pred mano... saj že skor ne morem verjet, pa to je že kot da bi se vse zmenile user posted image

drugo pa vse po starem, mozoljčkov na pretek, otroček še nič ne miga, samo trebušček pa kar pridno raste, tako da definitivno ne morem več spat na trebuhu

Buškolinka, ti pa kar pridno počivaj, za sprehode bo časa še na pretek, pa z vozičkom so najbrž še toliko bolj prijetni

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
2.2.2010 16:50:47   
too sweet
pupika - G. mi je rekla, da se narocim v porodnisnici, tak, da bom sla tja vprasat - pa me bodo ze naprej usmerli user posted image . Jaz ze komaj cakam na ta pregled, da podrobno vse pregledamo - zdravniki strokovno, midva z mozem pa  po svoje .... user posted image user posted image .
Ti ze ves kaj in kako za morfologijo?

Za srcka pa - ja, full je bilo lepo, do zdaj sem ga slisala samo na NS. Preko tega malega aparata sestra do zdaj nikoli ni nasla moje male pikice in so mi pol vedno z velikim UZ pogledali kako bije.

Uzivajte in LP

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
2.2.2010 16:56:42   
too sweet
Glede teh krem proti strijam: nam so na soli za starse rekli, da vse te drage kreme so ravno tako ucinkovite kot olivno ali mandljevo olje. Ceprav jaz ze razmisljam, da bi si nekaj kupila in potem kombinirala olivno olje s kremami. S kremo bi  se namazala zjutraj, zvecer pred spanjem pa z oljem. Nisem se cisto odlocena. Do zdaj sem uporabljala kar Nivea olje, vendar imam zadnji teden tako suho kozo na trebuhu, da bom zacela se kaj drugega uporabljat.

Se enkrat LP

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?