arruba
|
Ojla čvekice, ste pridne, da vas ne dohajam brat, kaj šele kaj napisat Jaz imam danes popoldne pregled, pa se ga kar nič kaj ne veselim, ker bo seveda najprej na vrsti moja "prijateljica" vaga - meni se zdi, da je tista v ZD ziher pokvarjena..uhhhhh bom sporočila, ali sem že na + 20 ali ne , ker na zadnjem pregledu (3 tedne nazaj) sem bila že na + 13 jooooj! Tako da Martinčka ti mi delaš ful lušte s tvojimi čoko zajtrki, jaz si od sladkega zdaj privoščim samo še sadje in občasno sladoled, seveda pa bi z lahkoto zmazala dve tavelki milki na dan Ta vikend bom končno napakirala torbo za v porodnišnico - sem skoz mal odlašala, ker se mi zdi, da dokler tega ne naredim, da še ni tako čist zaresno vse skup, ampak počasi bo treba, da me mali ne prehiti..pa cotke bom začela prat po malem, da bomo vsaj za prvo silo pripravljeni, če bo nuja. Streptokok bom ziher šla na test, ker sem bila v preteklosti že enkrat pozitivna in se ne bom hecala s tem, da se malček kaj okuži, mi je tudi G rekla, da naj jo spomnim, da bova delali test tam okrog 35. tedna.. Pižamice -sem ravn danes v ABC novičkah videla, da ima BC od jutri naprej fuul poceni pajacke, ki zgledajo dokaj luštkani , tako da grem po zalogo, ker naš bo imel za spat pajacke pa bombažno odejico, spalno vrečo sicer imamo ampak mislim, da je poleti ne bomo uporabljali, da se nama mali ne bo skuhal not Zdaj pa grem kuhat - oradice v pečico in blitvo s krompirjem.. bolj lahko kosilo danes - za vsak slučaj, da res ne bo vage razneslo hi hiiii
|