extra
|
Pri nas je tolk vodnega kamna, da če prekuham stvari je potem vse tako belo in izgleda grdo. IZVIRNO SPOROČILO: kenya Živjo! Za spremembo spet dežuje ...., kje je ostalo poletje Kat09, super novičke glede vajinega . IZVIRNO SPOROČILO: extra Včeraj zvečer me je tako srbel trebuh in potem še kar vse ostalo, da je bilo dokaj neznosno. To se mi je naredilo prvič. Ali se tudi vam to dogaja? Danes me malo manj upam, da se ustavi to srbenje, ker res ni prijetno. Upam, da ni kaj z jetri oz. ledvicami povezano. Zanima me ali boste vse dale preveriti za bakterijo streptokok? Jaz sem zadnjič dve sestre vprašala kdaj se to dela in sta me obe začudeno gledale, da tega tukaj ne prakticirajo in da nej malo manj berem internet. BIla sem zelo presenečena. Da je to kao ena nova tržna niša, da služijo denar, ker je plačniško. Tko, da sem čist v dvomih, kaj naj nardim. Najbolje bo, da vprašam svojega ginekologa. Tudi mene srbi leva stran trebuha, za znoret. In to predvsem popoldan, ko sem že utrujena in še kožo mi vleče na tej strani. Kot da bi bila premajhna. No, saj zdaj ko je trebuh že tako velik je res . Ampak to mi gre tolk na jetra, da postanem prav zoprna zaradi tega . Za streptokok B je meni Pušenjak isto odgovoril. Da je to spet ena muha, ki je prišla k nam iz ZDA, kjer porodnice in novorojenčki pač niso tako dolgo v porodnišnici, kot pri nas in da se mu ne zdi potrebno, tko da zdej jaz tud ne vem kaj naj glede testiranja. Ga naj kar prislim, da mi vzame bris Flaške in dude....jaz imam oboje Chicco....stekleničko sem vzela kar stekleno, ker mi je nekako bolj simpatična. Sicer bo pa potem itak odvisno od kaj ji bo všeč. Pri prvi je bila ta kombinacija o.k., pa tudi večja steklenička od Aventa, ki sem jo uporabljala kasneje. Druga pa tudi slučajno ni hotela Aventovih...nobenega silikona, samo kavčuk, tako da sem imela Nukove. Pa tud dude ni hotela nobene. Kako je to zanimivo. Tako majhni, pa se že takoj odločijo kaj jim je všeč in kaj ne. In to vsak po svoje Tko, da bomo menjali po potrebi. Zdaj moram pa še tisto tekočino za steriliziranje nabavit, ker je trenutno nimajo. Pri nas je tolk vodnega kamna, da če prekuham stvari je potem vse tako belo in izgleda grdo. Martinčka, hvala za geslo. Zoknčke sem pa jaz tudi oprala. kenya vodni kamen se baje odstrani, če daš zraven ko prekuhavaš kis. Baje pomaga. PRobej!!! đanika najbrž bo to raztezovanje trebuha! nI PRrijetno, ampak bom že zdržali kaj ne??
|