cebelica_
|
Ojlaa! Vas še jaz malo na hitro pozdravim.. še en mesec in se bo začelo zares . Po eni strani komaj čakam, po drugi me pa počasi postaja kar malo strah, kako bo vse skupaj šlo skozi. Bi bilo zanimivo videt seznamček s PDPji, katere ste prve na vrsti, hihi (ampak je že nekje fajn nazaj, ko tolko čvekate, da se mi ga prav ne da iskati ) Jaz jutri zakjučim v službi in komaj že čakam, da bom imela več časa: za se naspat (dokler se še lahko) in za pripravit stvari za . Jaz nimam še nič oprano, pa tudi manjka mi še kar nekaj stvari. Ampak nameravam to zdej v miru poštimat v naslednjem tednu ali dveh. Matične celice sva se midva odločila shraniti pri izvorni celici. Lahko da je vse larifari, ampak pri meni je na koncu premagala ugotovitev, da mi tako vsaj ne bo moglo biti kdaj žal. Kljub fajn nabiti ceni... bom pa na drugih stvareh raje malo pošparala. Seveda pa vsi upamo, da bomo zdravi kot ribice jih ne bomo nikoli nikoli rabili... Je pa kar nekaj papirologije okrog tega in nekatere stvari mora izpolniti celo G, tako da če katera še resno razmišlja o tem, priporočam, da se počasi kar loti procedure Če se ne bi odločila za zasebno hrambo, bi se pa definitivno za javno, ker se mi zdi škoda, da bi to šlo v nič. DanijelaNeli, kaj mi lahko prosim prosim poveš, kje si ti našla kompletke za iz P? Jaz sem danes po službi šibala v Tuš in odšla z dolgim nosom, kjer nikjer nism našla popolnoma NIČ. Niti potem v Pikapolonici. zdej pa ne vem, al sem jaz slepa, al trgovke nimajo pojma, al sem pa kakšno trgovino izpustila Tudi za ostale velja, da lahko pomagate s kakšnim namigom glede tega "problema". Kje ste kaj kupovale tele kompletke? Ležalnik: sem vidla v babycentrovih novičkah, da bosta zdaj na akciji en ležalnik in en gugalnik. Menis e zdi tole taka zanimiva zadeva, pa sem vseeno malo skeptična glede teh stvari, saj jih dosti odsvetuje pretirano uporabo zaradi neustreznega položaja dojenčka. Zdej sem pa v dvomih, al ima smisel sploh kupovat tole, ali ne? Tole zaenkrat na hitro, kaj več oglašanja z moje strani pa v naslednjih tednih, ko bom tičala doma
|