|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
3.6.2010 17:42:36   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
Zdaj pa sem mojega poslala po pet košaric jagod.. njami:) na bio kmetijo v bližini.. imajo res super jagodeuser posted image

Mi jih tudi ravnokar jemo...Ampak niso Bio...pr nas jih nimaš kje kupit...user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.6.2010 19:11:49   
arruba

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Danes sem bila mal leteča,vrtec,opravki,pol pa do Kopra v Planet Tuš...mi je lepo it zjutraj,ker ni gužve.
Mal do Kanza,H&M-a,... pa v Okaidiju imajo tako lepe stvari....

Kupila sem kompletek za iz porodnišnice...in sicer so jih glih danes dali na police...imajo kar nekaj lepih barv...vzela sem oranžnega.Je pa v kompletu majčka-žabice-kapica-copatki...za spodaj pa bodi z bambusa v rumeno-oranžni barvi...
Imajo pa tudi fajn dekice 3 v kompletu,za poleti...stanejo okoli 21€.

Kaj to si našla v Okaidiju? jaz sem bila namreč ravno včeraj - sicer v LJ - in nisem našla nič kaj pametnega razen ene luštkane bombažne sive jopčke - je totalno frajerska s kapuco, ampak drugače pa je ista zgodba kot povsod - 85 % trgovine so oblekice za punčke, dve borni polici pa za fantke. Ti zlomek ti.

Že mal razmišljam o kaki peticiji, ki bi jo poslala na Urad za enake možnosti user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
3.6.2010 19:13:54   
arruba
sem pozabla napisat: Kat09 super za tvojega malčka, sem ful vesela zate!
Najbrž so tortice iz Zvezde ful pomagale user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
3.6.2010 19:22:29   
cebelica_
Ojlaa!

Vas še jaz malo na hitro pozdravim.. še en mesec in se bo začelo zares user posted image .
Po eni strani komaj čakam, po drugi me pa počasi postaja kar malo strah, kako bo vse skupaj šlo skozi.
Bi bilo zanimivo videt seznamček s PDPji, katere ste prve na vrsti, hihi (ampak je že nekje fajn nazaj, ko tolko čvekate, da se mi ga prav ne da iskati user posted image )

Jaz jutri zakjučim v službi in komaj že čakam, da bom imela več časa: za se naspat (dokler se še lahko) in za pripravit stvari za user posted image . Jaz nimam še nič oprano, pa tudi manjka mi še kar nekaj stvari. Ampak nameravam to zdej v miru poštimat v naslednjem tednu ali dveh.

Matične celice sva se midva odločila shraniti pri izvorni celici. Lahko da je vse larifari, ampak pri meni je na koncu premagala ugotovitev, da mi tako vsaj ne bo moglo biti kdaj žal. Kljub fajn nabiti ceni... bom pa na drugih stvareh raje malo pošparala. Seveda pa vsi upamo, da bomo zdravi kot ribice jih ne bomo nikoli nikoli rabili... user posted image Je pa kar nekaj papirologije okrog tega in nekatere stvari mora izpolniti celo G, tako da če katera še resno razmišlja o tem, priporočam, da se počasi kar loti procedure  user posted image
Če se ne bi odločila za zasebno hrambo, bi se pa definitivno za javno, ker se mi zdi škoda, da bi to šlo v nič.

DanijelaNeli, kaj mi lahko prosim prosim poveš, kje si ti našla kompletke za iz P? Jaz sem danes po službi šibala v Tuš in odšla z dolgim nosom, kjer nikjer nism našla popolnoma NIČ. Niti potem v Pikapolonici. zdej pa ne vem, al sem jaz slepa, al trgovke nimajo pojma, al sem pa kakšno trgovino izpustila user posted image

Tudi za ostale velja, da lahko pomagate s kakšnim namigom glede tega "problema". Kje ste kaj kupovale tele kompletke?

Ležalnik: sem vidla v babycentrovih novičkah, da bosta zdaj na akciji en ležalnik in en gugalnik. Menis e zdi tole taka zanimiva zadeva, pa sem vseeno malo skeptična glede teh stvari, saj jih dosti odsvetuje pretirano uporabo zaradi neustreznega položaja dojenčka. Zdej sem pa v dvomih, al ima smisel sploh kupovat tole, ali ne?

Tole zaenkrat na hitro, kaj več oglašanja z moje strani pa v naslednjih tednih, ko bom tičala doma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4379
3.6.2010 20:23:00   
anajrim
Joj punce da vam malo lušte naredim...so iz halo katre ravno pripeljali pizzo tako da vam kaj več napišem ko se najem...mljask user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
3.6.2010 20:32:42   
Martinčka
anajrim da ti kar vrnem: meni pa je babica preko mame poslala še toplo pehtranovo potico!!! user posted image  sem zraven spila velik kakav, pol urce prej pa pojedla skledo čudovitih jagoduser posted image ...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
3.6.2010 21:10:11   
.tojeto.
Pozdravček julijke,
se že dolgo nisem oglasila, berem vas pa redno.

Mi smo OK, v 33. tednu je bil naš škratek težak 2 kg, kar se mi zdi kar OK. Veselo brca, jaz pa se tega še vedno nisem naveličala, bo po mojem kar malo čudno prve dni po porodu, ko kar na enkrat ne bo nič skakalo v mojem trebuhu.
Kilogrami - sem že na plus 14 user posted image , pa bo že, bodo taki lepi dnevi in bomo veliko prevozičkale in se bo vse stopilo.
Na sociali se že vse uredila - če katero zanima, se upošteva, če oddaš od 1.6. naprej že tudi majska plača.
Ena je omenjala varuško Angelcare - tudi jaz sem jo naročila, mi je res všeč, da spremlja še otrokovo dihanje. Poznam kar nekaj mamic, ki so v prvih mesecih obsedeno preverjale, če otrok še diha, pa ne bi bila rada med njimi user posted image .

Ali je katera že vzela v roke kakšno literaturo s področja nege in vzgoje malčkov? Sedaj bomo imele precej časa in bi bilo fino, da napišete, če bo katera naletela na kakšno dobro knjigo.

Neposredna povezava do sporočila: 4382
3.6.2010 21:32:14   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

anajrim da ti kar vrnem: meni pa je babica preko mame poslala še toplo pehtranovo potico!!! user posted image  sem zraven spila velik kakav, pol urce prej pa pojedla skledo čudovitih jagoduser posted image ...

hehehe...pa pride sloveska foušja na dan...hehehehe, hura za babico in mamo!

najmi

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4383
3.6.2010 21:37:30   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica_

DanijelaNeli, kaj mi lahko prosim prosim poveš, kje si ti našla kompletke za iz P? Jaz sem danes po službi šibala v Tuš in odšla z dolgim nosom, kjer nikjer nism našla popolnoma NIČ. Niti potem v Pikapolonici. zdej pa ne vem, al sem jaz slepa, al trgovke nimajo pojma, al sem pa kakšno trgovino izpustila user posted image

Tudi za ostale velja, da lahko pomagate s kakšnim namigom glede tega "problema". Kje ste kaj kupovale tele kompletke?

Dobila sem jih v Baby centru.Ja,BC ki ga skoraj sovražim...Ampak vseeno.Ker niso imeli v Osh Koshu sem zavila tja...Kris pa ne obstaja več,ker sem hotla njihovega.Kot sem že prej napisala,so jih danes dali na police...Mislim,a so v enih štirih barvah na razpolago...Za odspodaj pa bodi tudi od Clara/bambus...

Glede Pikapolonice pa mi cunje od tam sploh niso všeč...
....poglej v Kanzu tam tudi imajo nekaj...

V Okaidiju v Kopru so ful dobro in lepo založeni... lepe stvari....
Sem videla veliko raznih srajčk,cargo hlačk,bluzic,tunik... A sem rekla,da tega ne bom še kupovala,ker sem za to,da so user posted image  na začetku kar se da komot oblečeni...Bo še veliko časa za štimat fensi šmensi...user posted image

Grem jaz počasi pod tuš,...še kuham joto na pol za jutršnje kosilo,...
Prejle pa sva se s ta malo najedli polente na mleku...mislim,da zaradi tega user posted image  divja v trebuhu...user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 3.6.2010 21:39:03 >

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
3.6.2010 21:49:01   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Joj punce da vam malo lušte naredim...so iz halo katre ravno pripeljali pizzo tako da vam kaj več napišem ko se najem...mljask user posted image user posted image user posted image

sama žlehtnoba te je.user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
3.6.2010 21:54:26   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

pa ne no, jaz pa ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
3.6.2010 22:09:26   
candy24

Se povsem strinjam... user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
3.6.2010 22:09:52   
anajrim

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image

user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.7. 2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image

11.7. 2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.7. 2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image  
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.7. 2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.7. 2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
 user posted image tix - 21 let/1 /Kr /
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  anckabancka
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image

20.7. 2010
user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.7. 2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka

22.7. 2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image

30.7. 2010

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ ....OD TEGA user posted image IN   user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =     user posted image ŠT.FANTKOV=1

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=

[/quote]

Malo sem priredila seznam...pa naj mi oprostijo vse tiste ki niso dale podatkov o starosti, kraju...
Če pa katera manjka pa naj mi pove!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
3.6.2010 22:11:35   
candy24
anajrimuser posted image da si poiskala seznam. 

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
3.6.2010 22:11:43   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Se povsem strinjam... user posted image user posted image

Hej pa to ni res... jaz enkrat napišem nekaj o hrani...vse ostale pa non stop o jagodah in lubenicah...
sama žlehtnoba te je.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
3.6.2010 22:12:44   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

anajrimuser posted image da si poiskala seznam. 

Komaj sem ga našla! Res komaj!  ČE KATERA MANJKA NAJ POVE!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
3.6.2010 23:00:18   
soncekray
Kake luste mi ve delate, kinderjajcke, jagode, kakao itd. In kaj zdaj delam? Ravno mi je dragi prinesel k rac en fajn mrzel kakao:-)

Ja, mi smo nazaj iz ogleda porodnisnice. Ko sva sla tja, se mi je utrip povecal in mi je blo rahlo slabo. Kot da bi sla rojevat. No, mi je pa blo vsec in sva se odlocila da bova kr tu rodila. Fora je v tem, da je moj ginekolog 1 uro vstran in tudi porodnisnica v kateri dela je 1 uro vstran. Tak da bom za porod menjala ginekologa. Ceprav z zelo tezkim srcem, ma bo najbolj enostavno tako.
Ker tu v Lux ti pride tvoj osebni ginekolog na porod.

Sobe so vse enojne, mozeki lahko prespijo, so zlo fleksibilni. So nam rekli naj si prinesemo snack, da je dovoljeno jest in pit med porodom. Jaz sem takoj komentirala da je treba cokolino spakirat. Lahk gres tudi vmes ven na sprehod itd. V glavnem slisi se vse super, ce le se bolelo ne bi, hehe.. Najbolj pomirjena sem bila, ker bom lahko po 3 dneh(ce je vse ok seveda) sla domov, pa tud Raya bodo mi lahko pripeljali tja v park pred porodnisnico in bom lahko sla ven ga pozulit.

Se malo ja. Tedni kr letijo se mi zdi.

No ko sem se tak hvalila kak sem vse lepo oprala in posusila. Zadnje pranje sem prala jopce in kapice ki jih je moja mama nakvackala(jih je blo za poln stroj) in sem dala vse barve skupaj, ker sem dala itak samo na hladno pranje in delicat. No, vse kar je blo belo, je zdaj svetlo roza. Nikak da se resimo rozanegauser posted image

Moram poslikat in dodat v album dekice ki jih je mama nakvackala. So res cudovite.

lepo spite. nocko.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.6.2010 9:11:15   
DanijelaNeli
Jutro...
user posted image coffee time...Ne kaj preveč naspana...Ponoči sem enkrat vstala na wc,spet teli lažni popadki...Zjutraj me je user posted image  zbudil,ker me opozarja ko spim na hrbtu...meni paše spat na hrbtu,user posted image  pa vem ,da ne...

Jaz sem že spila user posted image in nekaj malega pojedla...tako,da smo do kosila dobri...

No,pa je že petek...sem mislila,da ne bomo šli niti v vrtec,pa se je ta mala zbudila in si vzela za oblečt,ter izrazila željo za it v vrtec...
Ma sem rekla,da dokler ima voljo in jo lahko še vozim naj gre...pol ko bo user posted image  pa bomo videli kako in kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.6.2010 9:55:29   
pupika
Ojla mamice

Jaz sem se sedaj ko sem doma tako polenila, nič se mi ne da, pa cela gora cunj za likat me čaka. Pa samo po trgovinah bi letala.

Sem pa imela v četrtek pregled in mi je moja G delala UZ, sem se kar odločila, da grem v drugi kraj za svojo G, ker je tako dobra. IN me je malo presenetila, ker je naša pupa že težka 2,6kg in me je kar malo strah rodit, ker sedak bo več kot kilo še dobila in zopet bo težko, ker prvi je bil tudi težek 3760kg, se pa tolažim da verjetno do 4 kg ne bo prišla.In samo d aje mala pupa zddrava. Imam pa kar visok pritisk 145 in me je malo pomirila, ker proteinov pa v vodi ni in to ni za preklampsijo, od sedaj najprej imam preglede že na 2 tedna. Sedaj bo pa res tako hitro minilo.

Sedaj pa malo šibam po trgovinah zapravljat, lepo bodite mamice in se razvajate.

Neposredna povezava do sporočila: 4394
4.6.2010 10:57:29   
soncekray
Pupika blagor tebi da se ti ljubi po trgovinah.. Jaz sem pa taaaak zanic, da se mi cist nic ne ljubi. Ful mi je tezko v avto ven i not lazit, pa ta vrocina mi tud cist nic ne pase. Tak da sem glih razmisljala o tem, da je se dobro da imamo vecinoma vse nakupljeno.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
4.6.2010 11:22:55   
sončnica2010
Pozdravljena anajrim, sem precej nova na tem forumu, ker bi do sedaj služba tega ni dopuščala, sedaj sem pa na dopustu in lahko malce bolj redno spremljam user posted image
Gledala sem seznam julijk 2010, pa bi še sebe dodala zraven če je možno?

19-07-2010
sončnica - 25 let/Medvode/1user posted image /Lj, Kr/user posted image

Upam, da sem napisala vse :)

Pridna bodi in uživaj,

sončnica user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.6.2010 11:54:41   
anajrim

No ko sem se tak hvalila kak sem vse lepo oprala in posusila. Zadnje pranje sem prala jopce in kapice ki jih je moja mama nakvackala(jih je blo za poln stroj) in sem dala vse barve skupaj, ker sem dala itak samo na hladno pranje in delicat. No, vse kar je blo belo, je zdaj svetlo roza. Nikak da se resimo rozanegauser posted image

Probaj kupit čistilo K2R...razbarva...meni je uspelo en pareo iz svetlo modre na belo spravit...poskusi kak prašek za razbarvanje...upam da ti rata!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.6.2010 12:00:09   
anajrim

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj /user posted image

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 26 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image

user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   chihuahua -32 let/Lj/ 1user posted image /user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.7. 2010
user posted image  kammy - 30 let/ok Lj/1user posted image /Lj/user posted image

user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 28 let/1user posted image /user posted image

11.7. 2010
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.7. 2010 
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb/user posted image
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image  
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image   Srecka010 - 29 let/1 /Lj/

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj/user posted image

15.7. 2010  
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.7. 2010

user posted image  buškolinka - 30 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
 user posted image tix - 21 let/1 /Kr /
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice
user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image

19.7.2010

soncnica2010 - 25 let/Medvode/1 /Lj, Kr/

20.7. 2010

user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /user posted image

21.7. 2010
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image
user posted image   Martinčka - 23 let/1  /Sg / user posted image
user posted image   zlicka

22.7. 2010
user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image /user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image /user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image

30.7. 2010

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ ....OD TEGA user posted image IN   user posted image user posted image

_user posted image ŠT.PUNČK =     user posted image ŠT.FANTKOV=1

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=

[/quote]

Malo sem priredila seznam...pa naj mi oprostijo vse tiste ki niso dale podatkov o starosti, kraju...
Če pa katera manjka pa naj mi pove!!!

[/quote]

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.6.2010 12:01:47   
Martinčka
bina83 sem dodala slikice na tvojo pobudo noter.. torej našo previjalno, pižamice in sem še dodala par stvari ki jih je moja mami naredila za svojo prvo vnukinjouser posted image .... zdaj mam pa res že toliko slik noter da me bo kapuser posted image

anajrim sej ne bi včeraj dobila potice če ne bi bil cerkven praznikuser posted image ... tako da sem zdajle še zadnje tri kose pojedla, spet spila ogromno kakava in pojedla celo skledo jagod... morma it spet na kmetijo po njih - pa jih je moj včeraj prinesel 6 košaric amak sva imela obiske in je kar pošlo... kaj čmo če so dobre k šus:) pa zdrave sevedauser posted image

sem si včeraj kupila revijo Moj malček in so full dobre teme noter... od bolezni na potovanju, navajanje na plazenje, kahlico, dojenje ipd... in razveselila sem se članka o češnjah kjer piše da si lahko brez slabe vesti privoščimo češnje med dojenjem-ampak da v mejah normaleuser posted image ... no pa dober članek je notri kako dojenčka navaditi da prespi celo noč (priporočeno pri 6 mescih!)... tako da priporočam!

Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.6.2010 12:15:11   
nagaja28
živjo

najprej user posted image  user posted image  user posted image  anajrim za seznam. sem že velikokrat hotela kaj pogledat, pa se mi ne da to iskat. imam pa še en predlog in sicer, da bi si ena (ki se večkrat oglasi na forumu) dala recimo link te zadnje strani kar spodaj v podpis in bi lahko samo gor kliknile in voila, seznam bi bil tu. upam, da se to da. lahko tudi jaz probam to spacat.

martinčka, ti boš sama jagoda ratala, ko jih toliko poješ user posted image user posted image user posted image . no, saj jaz jih tudi že komaj čakam, da začnejo malo bolj množično zoret na našem vrtu, kot pa samo 2 na dan.

ne vem točno, katera je spraševala, ampak ravno včeraj sem v katalogu od BC videla, da prodajajo kompletek od fixonija, pa še drago ni. znižano iz 20 na 10 evrov. je 5 delni komplet: bodi, hlačke, kapica, nogavičke oz. copatki in jopica. evo link: 3. stran zgoraj
http://portal.baby-center.si/PortalSLO//uploads/BC%20JUNIJ%20II%20low.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?