|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
1.6.2010 11:34:44   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: extra

Ojla bejbe!!!
Kako ste? Evo danes se je začel moj mesec. Ne vem, možno, da sem jaz prva na sezanamu po PDP, ker ga imam 29.6.2010....se pravi čez 28 dni. juhu komej čakam
 A ŽE? TO JE ZELO KMALU?!user posted image

Se je katera odločila za EA? Jaz sem se, šla sem na predavanje od tega in če bo potrebno si bom pomagala s tem. Zakaj pa ne, če lahko? Če boli glava tudi vzamete zdravilo mar ne, kaj šele za tako hude bolečine kot je porod. TO je moje mnenje, vsak pa ima svojega, sigurno ste zelo razceplene glede tega.
Se popolnoma strinjam s teboj...Vsaka odloča o sebi....
Jaz osebno se nisem odločila za EA,niti nisem pla na tisto predavanje.
Sem pa v 1.nosečnosti vprašala za EA,ko sem bila na porodni mizi če mi lahko dajo...niso mi dali ravno zaradi tega,ker nisem prej podpisala in nevem ša kaj naredila...Ampak to sem vprašala bolj zaradi tega,ker je bila Nelica obrnjena na medenično vstavo in me je malo zaskrbelo...
In na koncu je šlo vse mimo tudi brez EA.

Meni pa so bili itak popadki bolj boleči kot samo porod...EA pa je za proces poroda...mimo bolečih popadkov ne gre...

Lepo bodite in uživejte še zadnje tedne nosečnosti in privoščite si kar vam paše, ker potem....potem....bomo ne bomo mogle najbrž vsega jesti.

Bo treba it po eno orng špežo-fasungo in si nakupit vsega...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 1.6.2010 11:35:05 >

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
1.6.2010 11:51:04   
đanika
Extra naj ti zadnji dnevi čim lepše minejo. Teža je čist ok če mene vprašaš boš lažje rodila ko pa če bi mel 4,5 kg. Sej pravijo, da v zanjem mesecu dobi tudi do 0,5 kg na teden tako brez strahu.

Veš ti kr malo zavidam..ko si že skoraj na cilju user posted image

Jaz pa danes v služi in je prav dolg čas. No pa sej bomo zdržali čeprav mam rada da je akcija, da prej mine zdaj pa me vsi mal ujčkajo ..user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
1.6.2010 12:03:22   
Kat09
Ojla, souser posted image , kako ste kaj?

Meni je včerajšnji pregled polepšal dan in zadnji del nosečnosti. Sicer ima moj user posted image še vedno nekaj vode (ascitis) v trebuščku, a po amniocentozi in dodatnem črpanju te vode ven, se ta ni vrnila nazaj. Pravzaprav je zdravnik menil, da je je še nekaj manj. Jupi. Dečko je kar velik, naj bi imel trenutno že okoli 2.600 gramov, a za fantka naj bi bilo čisto ok da je malo večji in tudi nič nenavadnega da ima večjo glavo. Sedi pa fantič še vedno na riti, ampak naj bi imel še nekaj časa, da se obrne.

Mene vsak dan tako boli hrbet, da je groza. Ponoči sicer razen pogostega vstajanja za wc sicer spim, a se ponavadi že zjutraj zbudim z bolečinami, ajej. Se je pa zgaga umirila, vsaj nekaj. In pa manj otekanja, ker več počivam. Ampak saj ni tako hudo, za našega user posted image bom že potrpela še ta mesec. Samo da bo vse ok z njim.

Sedaj imam doma že kar nekaj stvari za user posted image , končno sva kupila tudi barvo za sobico. Naročiti moram še previjalno in dobiti še posteljico in košaro za voziček. Potem sem pa že pri malenkostih, kot so razne flaške, mazila in kaj jaz vem kaj.

A ste bile že vse v MŠ? Meni prejšnji mesec ni uspelo, ker sem bila v času šole na oddelku, tako da grem danes.

Fajn se imejte,
kat

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
1.6.2010 12:27:28   
nagaja28
Kat09 user posted image user posted image user posted image . Uf, znajo teli malčki pognat strah v kosti že zdaj. kaj šele bo user posted image .

oh ja, tole vreme. dež na dež. kadar je pa lepo, pa piha kot pri norcih. vsaj na našem koncu ljubljane user posted image .

mi smo danes dobili obvestilo iz vrtca, da je naš starejši škrat sprejet user posted image , samo me kar malo skrbi, koliko bolezni bo nosil domov. pa najverjetneje ga bo moral uvajati očka, ker bomo imeli majhno štruco doma. mamico bo pa konec od firbca, kako tam vse poteka user posted image user posted image user posted image .

joj, punce, jaz sem samo še na sladoledu user posted image . sem zadnjič prvič poskusla en enostaven in hiter recept. zmrznjeno sadje (jaz sem dala maline) zmešaš s paličnim ali v mikserju s smetano in mlekom ali pa z jogurtom iz hladilnika. lahko dodaš tudi sladkor in takoj rata tak dober sladoled. čist naraven.

zame tudi porod ni bil krizen, so bili pa popadki prej toliko bolj, tako, da tudi tokrat nisem razmišljala o EA. sem pa brala o tem novem gelu, da v kranju ga že imajo, v lj ga bodo pa ta teden začeli preizkušati. naslednji teden imam pregled v porodnišnici, pa bom malo povprašala primarija cerarja o tem. po moji logiki, če ga preizkušajo, ga je sedaj možno dobit in to zastonj. upam, da ga bodo preizkušali tudi še julija user posted image  user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
1.6.2010 12:30:46   
Kat09
Nagaja, le povprašaj cerarja, jaz sem na to, da je to morda zastojn če preizkušajo, pozabila. Je pa moj povprašala cerarja kako je s tem gelom in je bil precej skeptičen primarij, tako da.... Javi :)

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
1.6.2010 13:17:51   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Sej pravijo, da v zanjem mesecu dobi tudi do 0,5 kg na teden tako brez strahu.

WTF!?!?!?!?!?!?!?!!?user posted image
Hahahahaha... ej če bi šla računat, pa da vzamem največje možne pridobitve v teži, bi lahko naša babika tehtala od 3,4kg do 5 kguser posted image user posted image user posted image
Upam, da se je takrat moja G mal uštela s tistimi njenimi izračuni glede teže.... Bomo vidl v petekuser posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
1.6.2010 13:27:09   
nagaja28
jaz mislim, da se v enem tednu zredijo od 200-300g, ne pa 500. pravijo, da sladkor in bela moka zvišujeta kilce pri otroku, tko, da brez vsega, kar vsebuje sladkor in belo moko en mesec, pa bo vse okoli 3200g na koncu user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
1.6.2010 14:03:12   
balem
Sam zelenjavo, pa sadje cel mesecuser posted image
Aj pa detece naročit tri tedne prej user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
1.6.2010 14:03:16   
Martinčka
nagaja28 tole bi pa jaz težko-brez sladkorja... brez moke ni panike, sam sladkor je pa vir mojega življenjauser posted image  brez sladoleda ne gre nikakor.. no pa tudi brez pudingov ne gre in brez luibenice ki vsebuje ogrrrrooomno sladkorjauser posted image .. jah kaj čmo bomo pač bolj zaliti no... že tako je težko zadnji mesec nosečnosti in mi ta ideja o življenju brez sladkorja ni všečuser posted image user posted image user posted image ...

no sem bila danes na MŠ ki bi naj bila psihološka priprava na otroka in je bilo totaslno brezveze.. kr nekaj no.. dober za nekatree je ziher fajn ki se res ubadajo s sto in enim vprašanjem o tem ali so res pripravljeni na otroka in kako bo spremenilo to odnos med partnerjema, sam jaz pa se predvsem tega otroka nadvse veselim in mi je bilo to predvanje res odveč.. naslednjič je predvanje o porodu in upam da bo kaj boljšeuser posted image

zdaj pa grem počivat ker sem čisto zbita... zdanje dni sem res kot cota... in če se preveč najem mi je full grozno slabo.. ma bo že.. sej še malo pa bo vse lepše...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
1.6.2010 14:26:24   
rozinca33
Hoj!
Glede pridobivanja teže po 0,5kg na teden - mislim, da se ta št. nanaša na user posted image  in ne na user posted image . Ker v slednjem primeru, bo moja user posted image  ob PDP težka več kot 5kg.

Mi smo pa včeraj dobili nov pralni stroj, in upokojili starega - je bil že potreben penzije, ter sestavili previjalno mizico v kopalnici - kar nad pralnim strojem. Perilo za likat me pa še čaka - tak da če je kaka prostovoljka user posted image  bom zelo vesela user posted image
Aha, mimogrede pralni stroj odlično pere, veliko boljše kot stari user posted image user posted image user posted image

Uživajte v ne preveč vročem dnevu.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
1.6.2010 14:43:52   
DanijelaNeli
Glede kilogramčkov user posted image ... odvisno od vsakega posameznika...enim se glih zadnji mesec ustavi in ne dobijo niti grama več,nekateri pa ja,tudi pol kiligrama...

Res pa je to glede bele moke in sladkorja...da redijo user posted image . Jaz pa sem glih par mesecev na črnem kruhu,jem črnega Stoletnegauser posted image ...Sladkor pa je itak povsod..user posted image ...doma uporabljam rjavega... kateri je dober tudi v času dojenja...

Rozinca...user posted image  za pralni stroj...

Martinčka... pa tvoji aparati so v neprestanem zagonu,a?user posted image

Jaz sem rekla,da še en čas ne bom potrebovala sušilca...ker mi enostavno ne rabi...Cote sušim v prvem štuku pod streho,in pri vsemu soncu in burji ki jo imamo na Primorskem mislim,da mi ga ni nujno imet...
Saj sem doma in se mi ne mudi prat in likat...drugače je če si v službi...

Takole,...jaz sem zaklučila malo akcijo doma...tisti tepih me je uniču,pa prevleke od enosedov sem dala prat in sušit,...tako,da bo vse komplet čisto...Joj,okna me čakajo...Nevem če bi si jih pustila za čisit tam okoli PDP-ja,da grem prej rodit...user posted image

Danes še pride od prijateljice fant pomagat mojemu user posted image zložit komodo za user posted image  in omaro od Neli v njeni sobici...tako,da lahko dam na eno mesto vse kamor gre...user posted image
Zavese pa ji bom kar naročila po net-u...

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
1.6.2010 16:27:49   
candy24
Ojla,

spet se pogovarjate o hrani... user posted image Potem se ne bomo več dobile na torticah, ker sladkorja "ne smemo" jesti ali kako?! user posted image Jaz sem za to, da se še vsaj enkrat pregrešimo... user posted image  

Kat09 user posted image super za dobre novice. MŠ - a hodiš v porodnišnico?

Ker ste se ravno menile o gelu... En link kjer najdete par informacij o njemu... Zadeva je samoplačniška... user posted image http://www.ringaraja.net/forum/dianatal-gel/m_5173106/mpage_1/tm.htm#5175057

Neposredna povezava do sporočila: 4312
1.6.2010 16:29:47   
tix
tole bi pa jaz težko-brez sladkorja

Uf ja še ena taka, zato je pa naše dete že čez 2kg. Zaenkrat se še ne sekiram zaradi tega :)

Še vedno čakam, da moj sestavi previjalno, da se lotim pranja, likanja in zlaganja oblačil - prav komaj čakam user posted image Me je začela še mami priganjat, da bo čas, da se pripravim, če me kaj prehiti.

Glede podloge - Je bilo rečeno, da zaenkrat jim dobavitelj tavelikih nič ne vozi, se pravi, da jih kje še imajo, če še niso vseh prodal. Sem se pa kar odločila, da jo poskusim sama narest še vedno jo lahko kupimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
1.6.2010 17:18:53   
kajčy
tudi jaz se javljam po dolgem času.berem vas sicer redno,pišem pa bolj malo kot ste najbrz tudi same opazile.danes sem imela ultrazvok-kontrolo rasti in nas mali dojencek tehta 2 kg,obseg glavice 300,obseg trebuha 280,nogica pa je velika celih 6 cm.joj,komaj cakam da spoznam to malo štručko in da ze enkrat zvem ali je fantek ali punčka.je pa ze obrnjen na glavo tako da zaenkrat ni nobenih problemov.sem v 33 tednu,ponovni pregled pa imam cez 3 tedne-kaj pa bo takrat pa bomo videli.lepo bodite in uzivajte se v zadnjih brcah

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
1.6.2010 17:38:24   
soncekray
Hey punce..

Evo tudi mi smo nazaj iz pregleda. Nasa babika se je obrnila, tak da je glavica doli. Sicer sem pa vceraj prav cutila da se obraca in nisem bila prevec presenecena danes. Jutri vstopam v 34 tede in babika tehta 2100g. Torej res doda 200g na teden. Jaz pa sem zdaj na +14.

grem malo pospravljat.

papa

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
1.6.2010 18:50:35   
Bina 83
Hojla souser posted image !

Ojoj ta hrana...brez bele moke že gre, ampak brez sladkorja??!! Ni šans, že prej sem bila nooooraaaa na sladoled, da zdaj sploh ne govorim. Moj user posted image  me draži, da bi lahko imela že kakšne delnice v ljubljanskih mlekarnahuser posted image !

Danes sem bila pa cel dan v pogonu! Od 10h dopoldne, ko sem šla k dr. po bolniške liste, potem v službo, da sem se poslovila od sodelavk! Pa h kozmetičarki na depilacijo in pedikuro.

Pa še dan za šoping sem  mela! Včasih me je zagrabil,da si moram it nujno kakšno novo cunjco kupit...no, zdaj me pa grabi da moram user posted image  kakšno lepo stvar kupit! 
In sem tako zavila še v OshKosh, kjer sem vzela en kompletek, klobuček in odejico!

Pa v Muller po kozmetiko pa je bil šoping zaključen!user posted image

In mi je prav pasal ko sem šla mal okol-začuda mi niso še nč noge zatekleuser posted image !

Nisem pa še kupila stekleničke in dude! Od katere znamke ste kupovale, tiste ki imate to že nabavleno?

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
1.6.2010 18:57:43   
Martinčka
soncekray super da se ti je obrnila... moja pa se non stop nekaj obrača... ah bo že čas ko se bo ustavilauser posted image
sicer pa sem danes imela eno uro takšne boleče krče da joj... pa mam drugače precej visok prag bolečine no.. vsaj glede na moje ledvične in žolčne kamne tako mislimuser posted image ... no a je to normalno da so takšni boleči krči pa tako dolgo trajajo? ne vem no...da nisem vedla a naj pokličem ginek ali ne...

kakorkoli ko sem počivala sta me obiskali teta in babica in nama prinesli jajčkouser posted image  sem čist vesela zdaj:)
tole sem dobila, ker sem tudi povedala da mi je ta všečuser posted image :
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177181 

sem pa prej ko sem imela krče razmišljala da še nimam nič oprano in zlikano za našo dojenčico in me je res kar malo panika kaj bi bilo če bi morala prej letet v Puser posted image  tako da grem zdajle dat prat tetra pleniceuser posted image

sicer mi je pa babica na rjuhe zašila full lepo čipko (tri različne) tako da imam za posteljnine poleg tiste ki sem jo jaz kupila... ker bo naša pupa pokrita kar z rjuho če bo vroče... če bo pa kakšna noč hladna pa imam še dekico ki jo sicer še čakam ker pride s stokke posteljnino ki sem jo naročila včeraj... juhejuser posted image

DanijelaNeli meni se pa ne lubi ven nosit perila sušit... čeprav poleti bom kaj nesla, sam zdejle se mi pa s tem trebuhom ne lubi ven nosit ker morem iz mansarde priti na dvorišče in spet nazaj... bi se morala zorganizirati da nesem ven sušit ko grem v mesto da je mimogrede, sam potem ni nikoli tako kot načrtujemuser posted image  pa itak sem zdej čist vesela ko imava nov pralni in sušilni stroj in imam full veselja z njimauser posted image

no naše jagode zorijo po dve na dan tako da sem šla v sosednjo vas na bio kmetijo po njihove jagode.. sem vzela tri košarice in bo upam da do četrtka dovoljuser posted image  potem pa spet... in v četrtek jih bom vzela še več:)

Neposredna povezava do sporočila: 4317
1.6.2010 18:59:39   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

Nisem pa še kupila stekleničke in dude! Od katere znamke ste kupovale, tiste ki imate to že nabavleno?

tomee tippeeuser posted image  dudo sem pa še eno vzela od nuke če ji slučajno ta ne bo všečuser posted image  

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
1.6.2010 19:04:25   
tix

Jaz imam dve dudi od aventa, sem pa slišala, da so nuke stekleničke dobre, meni so po izgledu všeč te od TT, drugače jih pa zaenkrat ne bom kupovala.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
1.6.2010 19:16:27   
Bina 83
 Martinčka kakšen pralni in sušilni stroj si kupila? Naju ta mesec čaka nakup bele tehnike (pralni, sušilni, pomivalni stroj, hladilnik, steklokeramičen štedilnik in pečica), in vsak nasvet prav pride!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
1.6.2010 20:52:17   
soncekray
Martincka, ves da sem razmisljala o tebi, ker si rekla, da te ob strani brca. Tud mene, ceprav se je obrnila. Zgleda da me boksa v rebra. Tak da, cist mozno da je tvoja tud ze z glavo dol..

Drugac pa sem zdravnika vprasala kak je s tem ko si popkovino ovije okrog vratu in mi je povedal, da proti temu se pa nic ne more in se ne vidi in ne cuti dokler je otrok zunaj. In zdaj samo se o tem razmisljam in me je ful strah. Moram si moje homeopatske tabletke vzet, ker se mi zmesa ce bom zdaj 7 tednov o tem razmisljala.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
1.6.2010 20:56:42   
soncekray
Aja, se to sem hotela. Jaz sem danes zjutraj imela tako mocne krce, da sem klicalauser posted image naj pride domov iz sluzbe ker niti psa nisem mogla peljat na potrebo. In me je isto panika lovila, da nimam se tetra plenick opranih in kaj ce me bo po pregledu kr v bolnici zadrzal. Ko sem sla od doma sem 5 krat polupckala psa, ker kaj ce me nekaj casa ne bo domov..
No dr mi je rekel, da so krci nekaj normalnega, ker se maternica siri.. Tak da, najbrz je pri tebi Martincka isto. Razen ce krvavis al podobno, pol sibaj v bolnico.

Neposredna povezava do sporočila: 4322
1.6.2010 22:00:13   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
kakorkoli ko sem počivala sta me obiskali teta in babica in nama prinesli jajčkouser posted image  sem čist vesela zdaj:)
tole sem dobila, ker sem tudi povedala da mi je ta všečuser posted image :
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177181 

sem pa prej ko sem imela krče razmišljala da še nimam nič oprano in zlikano za našo dojenčico in me je res kar malo panika kaj bi bilo če bi morala prej letet v Puser posted image  tako da grem zdajle dat prat tetra pleniceuser posted image

sicer mi je pa babica na rjuhe zašila full lepo čipko (tri različne) tako da imam za posteljnine poleg tiste ki sem jo jaz kupila... ker bo naša pupa pokrita kar z rjuho če bo vroče... če bo pa kakšna noč hladna pa imam še dekico ki jo sicer še čakam ker pride s stokke posteljnino ki sem jo naročila včeraj... juhejuser posted image

DanijelaNeli meni se pa ne lubi ven nosit perila sušit... čeprav poleti bom kaj nesla, sam zdejle se mi pa s tem trebuhom ne lubi ven nosit ker morem iz mansarde priti na dvorišče in spet nazaj... bi se morala zorganizirati da nesem ven sušit ko grem v mesto da je mimogrede, sam potem ni nikoli tako kot načrtujemuser posted image  pa itak sem zdej čist vesela ko imava nov pralni in sušilni stroj in imam full veselja z njimauser posted image

no naše jagode zorijo po dve na dan tako da sem šla v sosednjo vas na bio kmetijo po njihove jagode.. sem vzela tri košarice in bo upam da do četrtka dovoljuser posted image  potem pa spet... in v četrtek jih bom vzela še več:)

Superca za jajček...lep!user posted image user posted image

Je res,da te zgrabi mal panike ko pomisliš,če pride nenapovedan trenutek ko je treba it proti porodnišnici predčasno in ko nimaš še pripravljeno.
Jaz sem takšno paniko delala v 1.user posted image  ...
Ampak zdaj ,ko nimam še opranih stvari in na mestu kot mora bit...vem,da nam bi vsaka mama pomagala oprati-zlikati ter pripraviti vse potrebno...Ko bi prišle s porodnišnice bi sigurno vsaka od vas imela vse na mestu.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 1.6.2010 22:02:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 4323
1.6.2010 22:07:08   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Bina 83

In sem tako zavila še v OshKosh, kjer sem vzela en kompletek, klobuček in odejico!

Pa v Muller po kozmetiko pa je bil šoping zaključen!user posted image

A imajo tudi dekice v OshKoshu?A lepe? Če imaš čas pofotkaj in daj v album.

Glede stekleničke in dude... imam dve dudici 0-3m od Aventa,flaško pa 125ml tudi od Aventa.

Večjih flašk pa itak sploh ne potrebuješ...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.6.2010 9:18:22   
TopsiT
Dobro jutro!

Pregled smo imeli prejšnji teden, težki naj bi bili nekje 1,7 kg, (smo bili v 32.tednu) naslednji pregled imam v torek, ker so ugotovili, da naj bi našemu brcavčku malo zastajala voda v ledvičkah, zato že tako kmalu pregled. Drugače pa vse OK in v mejah normale. Obrnjeni na glavo smo že od 28. tedna. Včeraj sem tudi jaz imela takšne bolečine v spodnjem delu, ni pomagalo, če sem sedela, ležala, stala al hodila, sem rekla, če bo šlo tko naprej, bomo še rodiliuser posted image Ampak pomoje je malo krivo tudi tole vreme. Danes pa kot bi odrezal vse OK (zaenkrat, hitr trkam).

Bina83 če nakupuješ belo tehniko se ti mogoče splača it pogled v Avstrijo v metroja. Mi smo kakšen mesec nazaj tam dobili Hooverja za 300 eur, istega pri nas prodajajo za 800. http://www.metro.at/german/pages/metro_posth2i.cfm

Dudo in stekleničke imamo mi od Tommie Tippija ker sem zacopana v obliko, imamo pa drugače še tudi dudo od aventa.
Jaz imam že vse pripravljeno, tako torbo za v porodnišnico kot torbo za malega za domov, user posted image user posted image user posted image hitim vem, ampak sem rada pripravljena.

Mogla bi likat, pa se mi nekako ne da, tale vreme me ubija. Junija pa zjutraj 9˝Cuser posted image user posted image user posted image

Kaj danes kuhate?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?