|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
31.5.2010 10:35:00   
Martinčka
Jutro babike... sem malo potegnila spanje danes ker tako fajn dežuje po strešnih oknih da te kar uspavauser posted image

jaz grem na socialno šele po 15.6. tako da se mi bo upoštevala še majska plača...tiste ki niste 12 mesecev zaposlene vam priporočam da naredite enako!

link za modrčke: http://www.nursingbra-shop.co.uk/default.asp 

meni se trije full dopadejo, ampak bom za začetek naročila dva potem pa še kasneje enega...

naša pupa pa danes leži prečno! in me brca levo v pas.. ahjej... sem si vzela po dooolgem času Angel Sound in sem takoj ugotovila kje je srček, torej je tam blizu glavica... in ko me na kontra strani nekaj žoknilo sem vedla da so tam potem nogice... tako da bom zdaj na takšen način spremljala lego našega dojenčka... mislim sicer da tako v U leži spodaj... bom pa vidla kaj bo drugi teden G rekla... sej se mi tako skos nekaj obrača tako da bi blo fino če se že postavi na svojo glavicouser posted image

jaz tudi ne vem kaj naj kuham danes... nekaj drugačnega bi... kakšne kruhove cmoke pa zraven zrezke... tega že dooolgo nisem delala.. si bom mogla malo osvežit spomin v kuharski knjigiuser posted image !?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
31.5.2010 10:42:01   
tinca10
oh me pojezi, da se le odločim, da bom nekaj napisala, potem pa se vse zbriše ko pritisnem potrdi... se mi je že kar nekajkrat to zgodilo

pokomentirati sem želela samo pogostost pregledov... mi smo jih imeli najprej na 4 tedne, nato na 3, potem na 2, od srede dalje pa imamo vsak teden, prav tako nam dela vedno UZ in mi res ni jasno zakaj prihaja do takšnih razlik

drugače pa še dobro, da mi ni treba nikamor jit na takšen dolgočasen dan... mogoče bo kaj viška energije za pospravit kaj... bomo vidl

upam, da ste ostale kaj bolj produktivne danes

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
31.5.2010 10:48:33   
Martinčka
A L B U M  :   še zadnjič OPOZORILO:

VSE, KI DANES NE BOSTE USTVARILE ALBUMA NA NAŠI STRANI SLIK, NE BOSTE OD SREDE DALJE IMELE DOSTOPA ZA OGLED NAŠIH SLIKIC! Zato prosim zamudnice pohitite, ker od srede naprej blokiramo gesla!

Novo geslo bom pošiljala SAMO V SREDO vsem lastnicam albuma in nato več ni mogoče dobiti gesla! Prosim da se tega tudi držite ostale ki boste geslo prejele in NE pošiljate gesla drugim osebam!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
31.5.2010 11:05:50   
kenya
Dan,

Evo, pa je spet dež, ga pa res že dolgo ni bilo user posted image . Mi smo imeli delovni vikend, včeraj pa še krst od nečakinje. Je bila ful pridna v cerkvi. Sam so bili pa istočasno 4. krsti in je bila ful veliko ljudi. Prvič se mi je zgodilo, da mi je bilo vroče v cerkvi user posted image .
V glavnem, danes pa spet bolj mirno, vsaj dokler mali dve ne prideta iz vrtca user posted image .
Končno sem se lotila pranja cotk za user posted image , pa naredlia prostor v omari. Ko bi se še same zlikale. Moram oprat še en voziček Quinny Zapp, ker ga bom prodala. Imamo malo preveč vozičkov. user posted image    Glede na to da fajn dežuje bi ga lahko kar ven na dvorišče dala, da ga dobr spere user posted image   user posted image

Spelchy, pomoje je najbolje da jim napišeš mail na Zavod za transfuzijo  in poveš kakšna je situacija, da ti pošljejo novega, če je potrebno. Me pa zanima, koliko časa je trajalo da si dobila ta komplet za odvzem. Jaz sem jim prejšnji teden poslala prijavnico, pa me zanima kda bi lahko pričakovala paket? 

Tinca10, jaz vedno za vsak slučaj ko odgovrajam in dam predogled naredim ''kopiraj'', ker potem če mi zbriše, ponovno dam samo ''prilepi'' in ni treba spet vsega pisat. Mi je ravno sedaj to naredilo.
Pregled imam pa jaz še vedno na 4 tedne, mogoče bo sedaj že na 2.

Moja user posted image  je pomoje  tudi spet prečno obrnjena, ker jo čutim istočasno čisto desno in čisto levo-nogice. Sicer bom pa zvedela več v petek, ko grem na UZ kontrole rasti. Zdaj bi se pa počasi lahko že postavila na glavico.

Danes sem rekla, da se bom končno lotila dokončanja magistrske. da me slučajno kaj ne prehiti. Sicer ponavadi vedno rodim čez rok, samo nikoli ne veš. Drugače pa če bi izbirala datum za rodit, bi pa izbrala 17.7., ker imamo 'še luknjo' user posted image . Jaz imam namreč roj. dan 15.7., moja mami 16.7 in mlajša hči 18.7 Tko da bi lahko še vmes mal zapolnili user posted image   user posted image .

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
31.5.2010 11:39:21   
Martinčka
kenya o kk mate fajn datumeuser posted image ... ja a ne kako je smešno ko so prečno... potem se pa kaj raztegujejo pa ti ob strani ven bule uhajajo:) user posted image

evo jaz sem si zdajle naročila dva modrčka na tej strani.. in sicer tegale, ki ima funkcijo dveh številk v enem modrčku kar se mi zdi full priročno:
http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=199

pa tega malo bolj sexiuser posted image :
http://www.nursingbra-shop.co.uk/ShowDetails.asp?id=127

drug teden bi ju morala dobiti in bom poročala... ampak druge ki so naročale so bile vse zadovoljne tako da mislim da ni strahu...

jaz sem dobila sicer pribor od transfuzije v roku 14 dni ko sem poslala prijavnico!

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
31.5.2010 12:43:00   
spelchy
ZTM; paket za darovanje popkovnične krvi

Sem se pozanimala, so vsi zelo prijazni. Po pošti dobim novega v tem tednu, starega pa enkrat ob priliki vrnem na ZTM.

kenya: mislim, da je trajalo dober teden. Ubistvu sem najprej pričakovala samo odgovor, če sem primerna darovalka, pa sem kar še paket dobila v kuverti. V navodilih sem razumela, da ga bo potrebno it iskat.

DanijelaNeli; sem se odločila za Postojno ja. Zadnje čase sicer kolegice pohvalijo tudi Ljubljano, ampak grem vseeno v Postojno, mogoče naslednjič v Lj, če ne bo že kaj drugega v igri.

Sva ta vikend izbrala ime in Porodnišnico, in to naj bi bilo zabetonirano, razen če si iz nevemkakšnega razloga že slučajno premislim oz. da me ujame kje bližje Ljubljani.

Lp,

Simon 11.07.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4281
31.5.2010 15:28:39   
soncekray
Cao punce. Evo meneuser posted image Sem imela cel teden obiske in nisem uspela nic kaj sodelovat v vasih debatah. Ceprav prebrala mislim, da sem vecino.

Dans sem takooooo utrujena. Se trudim malo pospravljat, ogromno imam tudi za prat posteljnine, brisac itd.. Ampak gre ful pocasi, ker vsake pol ure pocivam. Tole napisem, pa grem spet malo spanckatuser posted image

Jaz sem okey. Sem imela cez vikend rahle krce. Kot bi se cist na rahlo pripravljala menstruacija. Ampak, mislim da je to normalno. Nasa babika brca ful. Danes spet po dolgem casu ob straneh. Vceraj smo se tako smejali, ker je cel trebuh valoval in spreminjal obliko. Ne vem kaj dela tam noter. Si jo tako ze zelim spoznat, da komaj cakam, da bo pripravljena, hehe

Glede moderckov.. Jaz sem si jih narocila od victorie secret, ker mi najlepse pasejo in so mi super udobni. Upam, da bodo tile za dojenje tudi fajni.

http://search.victoriassecret.com/?cf=black&i=1&q=nursing+bra&u1=q&u2=cf

Kaj torbe imate ze vse pripravljene? Jaz si moram se spalne kupit. Kaj je sploh treba vse nest poleg v porodnisnico?

Meni se konec tega tedna zacnejo antenatal classes. Komaj cakam. Ker se mi zdi da ne vem nic o porodu, negi otroka itd. Ceprav delam v jaslicah, mislim da bo imet doma svojo 3,5 kg strucko cist nekaj drugegauser posted image

Nic babike, grem pocivat. papa

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
31.5.2010 16:27:21   
Martinčka
soncekray saj na spletu je veeliko modrčkov za dojenje.. sam jaz tako da gledam da so znotraj eu, da ni treba carine plačevat pa da je poštnina ugodna... drugače sem jaz že tudi naročevala pri Victorias secret, sam zdaj pri dojenju pa ne bi rada imela še dodatnih stroškov carine in pošte ker se mi zdi da se oprsje med dojenjem precej spreminja in bi raje da imam bolj na dosegu roke to internetno trgovinicouser posted image

evo jaz delam mesni krompirjev golaž:) haha.. ker brez mesa pri mojmu možeku pač ne gre je nastal mesni krompirjev golažuser posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
31.5.2010 17:46:20   
soncekray
Martincka to mas prav ja, sam jaz vseeno upam, da sem dobro velikost kupila in da ne bom rabila pol na novo kupovat. Me pa skrbi, ce jih bom dobila pravocasno. Malo sem se devala in pozabila narocit, traja pa kr enih 5 tednovuser posted image

Mah, dobro.. Ce pride babika prej, bo modrcek se najmanjsi problemuser posted image

Jaz sem se vedno ful utrujena. Pa sem ravno iz postelje. Ne vem kaj mi dogaja. Ve ste okey?

Grem nekak posesat stanovanje, pa si bom naredila eno fajno kopel.

A sem vam povedala, da imam jutri pregled? jupiiiiii, komaj cakam.

Neposredna povezava do sporočila: 4284
31.5.2010 18:24:47   
tix
Jaz sem se vedno ful utrujena. Pa sem ravno iz postelje. Ne vem kaj mi dogaja. Ve ste okey?

Jest sem že ena taka user posted image sem ravno s postelje, zdej grem pa še malo kuhinjo v red spravit user posted image

Glede modrcev sploh ne vem kašno velikost naj kupim. Nekatere nosim še iste kot pred nosečnostjo in so mo ravno prav, nekateri pa so mi premali pa so vsi iste številke, čudnouser posted image user posted image Pa še sploh ni se predstavlam, da bom nosila takega brez podložene košarice, no vse je enkrat prvič user posted image Šla bom pa sem v Aliso, ker je trgovina še kar blizu, da jih pomerim, pa zgledajo čist OK. Pa še nekaj novega spalnega ni morem omislit, še dobro da rada nakupujem user posted image

Podloga za previjanje - a je katera ugotovila, da v nobeni trgovini od Baby centra nimajo več tavelkih podlog od Bebe jou

< Sporočilo je popravil tix -- 31.5.2010 18:35:51 >

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
31.5.2010 18:58:34   
kenya
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Podloga za previjanje - a je katera ugotovila, da v nobeni trgovini od Baby centra nimajo več tavelkih podlog od Bebe jou

Jaz sem bila zadnjič v BC v Domžalah, pa so imeli še dve. In sicer belo z enim vijoličnim motivom gor. A jih ne bodo več imeli? Ker jaz moram nujno novo kupit.

Modrci za dojenje...jaz imam za prvo silo dva iz Muellerja. Potem bom pa še kupila, če bo potreba. Jaz sem obe moji user posted image  dojila bolj malo časa, pa je brezveze da delam zalogo, potem bo pa dojenja spet po 4. mesecih konec. Čeprav me mikajo tile, ki si jih nabavla ti Martinčka. Bom pa rajši potem naročila.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
31.5.2010 19:04:19   
nagaja28
tix, mi imamo tudi bebe jou podlogo, ampak ta malo. če je na internetu še, jo lahko tam naročiš, je poštnina itak brezplačna nad 20 evrov. zadnjič sem jo še videla na internetu.

jaz sem bila tudi kar precej utrujena, še posebno, ker sem cel dan na nogah in letam za našim škratom doma user posted image . zdaj sem pa povečala dozo elevita na vsak dan (prej sem jemala 3x na teden), pa je boljše.

mene obisk centra za socialno delo tudi še čaka. oh, se mi kar ne da več okoli letat.

v porodnišnico bom pa jaz sabo nesla samo tisto, kar rabim tam za bivanje (crocse, stvari za mojo osebno nego, lanolin...), oblačila za dojenčka in zame za domov bo pa prinesel mož kasneje, ker drugače se kar nabere preveč robe tam. če kaj pozabite, lahko partner itak prinese vsak dan, ko pride na obisk. pa odnese tudi lahko, še posebno kakšne salame in kruh user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4287
31.5.2010 19:08:04   
nagaja28
evo, ravno preverila. imajo tudi velike podloge na internetu in sicer 5 barv (zelena, modra, rumena, bela, oranžna).

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
31.5.2010 19:33:33   
Fargesia
hejla čveke...

jaz sem sama doma do jutri in imam pralno - likalni dan za otroka... danes sme si končno vzela čas (hja, kot penzionisti, ki nimajo nikol časa) in sem šla papirje zrihtat na CSD.user posted image

ojoj...še za matične celice morva z mojim dorečt al javna al neocelica...kam boste ve dale, če boste?

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 31.5.2010 19:35:00 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
31.5.2010 19:34:25   
đanika
ojla

jaz pa zdaj ko sem bila doma nisem nič kaj utrujena. Skoz kr nekaj skačem okrog. Zdaj ko pa grem v službo me je pa strah da bodo spet bolečine v trtici od sedenja in ponoči krči ker zdaj jih cel mesec ni bilo user posted image

Podloga jaz sem pa ravno danes prijateljici naročila ko je šla v ikejo naj pogleda če jih imajo. Vam javim če kaj dobim.

Kaj alkohol in madljevo olje je še vedno treba imeti ko pride babica? Pred 7 leti je bilo tak pri nas da si to moral meti doma zdaj pa ne vem. Kako pa je pri vas?

No jaz sem zdajle pojedla velik sendvič s solato papriko in paradnižnikom njami.

Modarci, ki jih je prilimala Martinčka so mi pa full fini mislim da bo treba enga naročit.user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
31.5.2010 19:36:02   
đanika
Fargesija je dovolj da imam sabo samo materinsko knjigo, ker mi je G rekla da ne dajejo več potrdil?

lp

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
31.5.2010 19:41:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Fargesija je dovolj da imam sabo samo materinsko knjigo, ker mi je G rekla da ne dajejo več potrdil?

lp

ja. si sami tam skopirajo. user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
31.5.2010 20:02:00   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ojoj...še za matične celice morva z mojim dorečt al javna al neocelica...kam boste ve dale, če boste?

jaz sem bila ziher da bom dala v zasebno pa sem se na koncu odločila za javno... ne vem, nekot še ni vse tako preverjeno in itak sem na koncu izvedela da te celice v dobrem stanju zdržijo le do 2,5 let ker se nekako doza celic potrebuje v sorazmerju s kilogrami telesa ali nekako tako in ne vidim smisla devat potem te celice za 18 let zasebnikom... itak obstaja zelo mala možnost da bood ravno naše celice komu pomagale, ker tako največkrat pomagaja celice družinskih članov, tako da mislim da je zaenkrat javna banka kar dobra odločitev... kasneje pa še vedno lahko dam zasebnikom iz mlečnega zobka!

jaz sme tudi ves čas zaspana in utrujena... pa sej zlikam pa skuham ipd sam tako sem brez volje da joj!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
31.5.2010 21:28:24   
Fargesia
Martičnka, ja, glede zobkov maš pa prav...ja, predebatirat bo treba tole še doma...

Neposredna povezava do sporočila: 4294
1.6.2010 8:18:41   
anajrim
Ojla babe!!! pa smo stopili v junij!

jaz sem imela včeraj dokaj naporen dan... zjutraj poslovilna žurka v službi...potem po malega v vrtec...ga peljat k mami kjer je spal...it s kolegom na pijačo...bilo je super...potem pa še koncert od mojega možeka...super smo se imeli...pol sem pa šla k mami spat ker je biul mali tem in nisem skoraj nič spala...grrrrrrrr...dans imam pa še en koncert v MB tako da bo zelo veselo...prijatelji plus moj možek...komaj čakam...MB.

Tako zdaj pa šibam na kavo...pa spet mi trebuh otrdeva...user posted image Kaj to pomeni???

Uživajte v sončku!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
1.6.2010 9:02:13   
DanijelaNeli
Eeiila...

Doza user posted image za vse...
Nov mesec,junij...pa kakšno vreme in temperature... Je pa vseeno nekaj dobrega v tem,ker smo user posted image  in vse skupaj lepo prenašamo,ker ni visokih temperatur in sopare...

Anajrim..ti se le napohajaj dokler se še da... Otrdevanje trebuha...se ga je treba kar navadit...
se je začelo vsem skupaj dogajat...

Kje ste ostale Julijke?Malo Bibo pogrešam,..upam,da ste se rešili angine?

Seznamček PDP si morem najt in pogledat katere ste prve...že čez 4t?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 1.6.2010 9:04:18 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
1.6.2010 9:15:29   
Martinčka
ellow...
glede previjalnih podlog: v BC si lahko naročiš previjalno podlogo po meri... zbereš barvo ter dimenzijo ter jo naročijo in jo dobiš v enem tednu! no samo toliko da veste...

jaz pa grem zdajle v MŠ pogledat.. da vidim če bom zbežala po pol ure ven ali bom zdržalauser posted image   potem pa ko sem že ravno v mestu še na sladoled in jagode oblite s čokolado.. je to postala kar klasika!

pozdravček

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
1.6.2010 10:34:44   
balem
Sej ne morem verjet, da se že res bližamo koncu... Čeprav se že komaj čakam, da začnem cartat svojo malo pikico user posted image
Moj je pa že tud tolk nestrpn, da se vsak dan pogovarja s trebuščkom, da nej čez kak tedn že počas pogleda venuser posted image
Punce uživajmo danes še v sončku, ker bo ju3 baje spet dežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
1.6.2010 10:39:48   
extra
Ojla bejbe!!!
Kako ste? Evo danes se je začel moj mesec. Ne vem, možno, da sem jaz prva na sezanamu po PDP, ker ga imam 29.6.2010....se pravi čez 28 dni. juhu komej čakam
Drugače sem imela včerej zopet CTG, ki je bil v redu. Je pa dete zelo nizko, kot že celo nosečnost in malo zastaja v rasti. Ima okoli 2 in pol kile, vendar mislim, da ne bo panike no. Saj niti ne morejo točno oceniti te teže. Ne bom se sekirala, ker nima smilsla in moram biti pozitivna. Če bi pa začela teža padati, potem bodo pa že povedali kako in kaj kaj ne??!!!
Pripravljeno je zdaj že vse tako, da nič narobe če bi se mi že zadaj kaj začelo. Čeprav naj raje kar še malo gnezdi v mojem bušiju, ker je tako fajn občutek.
Me veseli, da ste ostale v redu. Ja tebuh pa bo otrdeval sedaj vedno bolj. Včasih je trd kot kamen. Maternica se pripravlja na porod.

Se je katera odločila za EA? Jaz sem se, šla sem na predavanje od tega in če bo potrebno si bom pomagala s tem. Zakaj pa ne, če lahko? Če boli glava tudi vzamete zdravilo mar ne, kaj šele za tako hude bolečine kot je porod. TO je moje mnenje, vsak pa ima svojega, sigurno ste zelo razceplene glede tega.

Zelo me zanima kako bo moj kuža sprejl novega člana....joj tako komej čakam...ve tudi kajne?

Lepo bodite in uživejte še zadnje tedne nosečnosti in privoščite si kar vam paše, ker potem....potem....bomo ne bomo mogle najbrž vsega jesti.

papapapapapapa****

Neposredna povezava do sporočila: 4299
1.6.2010 11:26:15   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: balem
Punce uživajmo danes še v sončku, ker bo ju3 baje spet dežuser posted image

A spet al kaj?! Joooj,če ni za popuser posted image ....

Prejle sem se lotila spet nekaj čistit in mi je že dovolj...Namreč nisem mogla več gledat umazanega tepiha...in sem se ga lotila ribat...in lahko povem,da je to zadnjič...naslednjič...enkrat jeseni... Še dobro,da imam enega navadnega pralnega oranžnega...
Saj bi imela tistega fancy...ampak ni šans dokler je Neli še majhna in pol še user posted image ... ničkolikokrat se kaj polije,razsuje po njem...

Ena kolegica je imela res ful lep črno-rumen tepih s tistimi dolgimi nitkami in ga je mogla zaradi user posted image  mogla umaknit,ker ga je res škoda...zna pa bit tudi nevaren zaradi muck in spotikanja,pa razni poganjalci in hojice...

Grem naprej kuhat...danes po doooolgem času meso... bo user posted image  vesel... čeprav se te dneve ni nič pritoževal ko je bilo vse drugo na menijuuser posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?