spelchy
|
Ojla punce. Pri nas sva si pa ta vikend privoščila en piknik včeraj, ko je bilo še lepo vreme, danes pa sva si pol doooolgem času s privoščila cel dan za zabušavanje, crtlanje in razvajanje. Kakršno je bilo vreme, itak ni bilo drugega za počet. Naš mali vedno bolj razgraja, prej je bil čez dan bolj miren, in je razgrajal "samo" ponoči, zadnje dni pa se mi zdi, kot da sploh ne neha, brca in premika se neprestano, nevem od kje mu toliko energije, mene pa ljudje potem čudno gledajo, ko sedim za mizo, in mi trebuh miga, ko da mi bo zdaj zdaj nekaj ven ušlo. Posledica tega raztegovanja in pretegovanja so tudi prve stije .. sem jih dobila v zadnjih treh dneh, pa sem skozi mazala trebuh, ampak pri tahih silah gre pač koža narazen, nimamo kej. Upam samo, da ne bom na koncu čisto progasta, glede na to, da nas čaka še dobrih 5 tednov. Sem upala, da se mogoče strijam ognem, in da bodo zadostovale še tiste iz pubertete, ki jih imam bo bokih in stegnih, pa zgleda žal ne bo šlo. Nič, bom bolj kratka danes, moram še posteljo preobleč, pa nekaj spit, danes nisem bila tako zelo pridna s tekočino. Torbo imam pa tudi jaz že skoraj pripravljeno, samo še par tetra pleničk zlikam in dodam nekaj stvari zase, pa smo pripravljeni :D P.S.; iz Zavoda za transfuzijsko medicino sem dobila po pošti paket za odvzem popkovnične krvi. Gor je na nalepki datum pakiranja 1.2.2010, rok uporabe pa 1.7.2010, rok pa imam 8.7.. Ima še katera podobno situacijo? Naj grem v Postojno kar s tem paketom, ali naj ga grem v Lj zamenjati. Ima katera kakšno informacijo? Nič punce, še malo, pa bomo vse na porodniški ne. Js delam še točno 8x. Hehe, ko kaka šolarka, ki odšteva do počitnic :)