|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
26.5.2010 11:29:56   
Martinčka
oooo a ste vidle da sem novo zvezdico dobila? opa to pa že nekaj pomeni... vsekakor da imam preveč časa in sem preveč na forumuuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
26.5.2010 11:46:43   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: spelchy

Ojla,

ste pa pridne s pisanjem, a je kakšna omejitev glede števila objav ... bomo mogle počasi novo temo odpret :D

Ja ko se pride do 200tke pol se odpre nova tema, vsaj do sedaj je blo tko.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
26.5.2010 11:48:09   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

oooo a ste vidle da sem novo zvezdico dobila? opa to pa že nekaj pomeni... vsekakor da imam preveč časa in sem preveč na forumuuser posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke za 1000ko, (čeprav si mal čez).user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4178
26.5.2010 12:05:32   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

anajrim upam, da si danes boljša in je minila vsa bolečina od delovnega torka, vem kako je to, ker sem jaz v soboto celo popoldne pleva vrt, pasem potem komaj hodila in ponoči se nisem mogla premikat ker me je vse bolelo. Bi si morale dat malo več počitka.

Danes sem super!!! user posted image user posted image user posted image
Pride stric iz Amerike na obisk za 4t in sem ful vesela kot en  otrok ker smo ogromno stvari naročili in komaj čakam da vidim...pa moja oblekica pride...user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
26.5.2010 12:19:49   
anajrim
Iščem seznam opreme in potrebščin za novorojenčka, ki smo ga popravljele in objavljale tu na rr, mislim da sem ga celo jaz nazadnje objavvila...grrrrr...zdaj ga pa ni nikjer...če ga katera najde naj mi ga prosim posreduje!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
26.5.2010 13:17:52   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Danes nisem bila nič gor na RR in se je prebralo kar nekaj za prebrat...

Je pa res prelepo vreme...mal pihlja,ma je OK...
Danes imam tudi Nelico doma...včeraj ni šla ob uri spat in sem rekla,da bomo kar doma...

Bili smo na zaključni predstavi vrtca in je blo fenomenalnouser posted image ... Bom prlepla kakšno slikico v naš album...

Izjava Neli,ko sem ji rekla,da zakaj se je tolikokrat priklonila na odru in mahala:"Mama,kot na telentih..jaz sem talentuser posted image

Šle smo z mojo mamo,pol pa je priletel še user posted image  pogledat naš talent! Je bila res vesela vseh!

Zdaj bi šla mal ven ma se moji ne da..Se je fejst napapala kosila in jo kar lomi...

Neposredna povezava do sporočila: 4181
26.5.2010 13:41:22   
mišu
Da se malo oglasim. . . Sem se v bolnici, nisem rodila, danes sem dala urin in izvid ni dober, zato se ostajam tu. Pritisk je dober, jemljem 3 tablete na dan, vsako jutro mam ctg. Vse je ok drugace. Noga mi se vedno malo zateka. Danes se mi je zacel 31.teden, plod je tezak 1400g. Lepo je napredoval/a :). Upam, da grem jutri domov. Mam neslano dieto. Bom se je doma strogo drzala, saj gre za najinega soncka. Pridne bojte, se javim ko bom doma

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
26.5.2010 13:56:36   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Balem koliko si ti plačala UZ pri moji G sem pozabila vprašat? Jutri če sem ok se mi izteče bolniška potem pa za 10 dni v službo uf bo naprono ko je zjutraj tako fajn spati.

Za 3D/4D sem dala 60 eur. Ko sem bla pa pri njej ko moje ni blo, mi je pa vse zastonj nardila.
Upam, da ti bojo podaljšal bolniško, ker men se tak nič ne da več in si kr ne morem predstavljat, da bi mogla še laufat po štengih gor in dol na šihtu user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
26.5.2010 14:00:46   
Martinčka
mišu sem vesela da ni pregrozno in da se dobro držiš...user posted image

DanijelaNeli za vašega talentauser posted image

anajrim to ti pa verjamem da si zdajle kot otrok v pričakovanju božička/dedka mrazauser posted image  bravo za stricauser posted image

jaz sem tudi nalepila slikico našega velikega trebuščka v album... sem se ravno slikala in sem kar hitro prilepila noter, ker čne vedno pozabim! DanijelaNeli sem dodala tudi slikico tistega gugalnega stolčka, in nagaja28 zate še poročno oblekico med plesom da vidiš da nisem vlekla vsega za seboj celo nočuser posted image ... no ja pol noči sem pa res, ker mi je potem en stric stopil na obleko in sem pač imela potem vlečko čez rokouser posted image  

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
26.5.2010 16:07:33   
Bina 83
Punce zasledila sem akcijo v baby centru:

user posted image
Skrij
Baby Center 3 za 2 = UGODNI NAKUPI OTROŠKIH OBLAČIL V BABY CENTRU. Od četrtka, 27.5., do ponedeljka, 31.5.2010, bo ob nakupu 3 otroških oblačil najcenejši BREZPLAČEN. Izbirate lahko med veliko ponudbo hlač, majic, oblek, kril, jopic, puloverjev, kopalk, spodnjega perila in še več otroškimi oblačili!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
26.5.2010 16:21:27   
đanika
Ojla mamice

jaz sem nazaj iz pregleda vse ok imeli smo UZ.. naše dete je 1.9 kg 29 cm in imamo Jakeca user posted image  in to sem videla še jaz ritka in dva velika gumbeka user posted image  drugače vse ok. G prijazna zelo si je vzela čas celo uro sva gledli doječka ki nam je poziral kot da bi vedel da mora.Moja princeska je bila zraven in ji je bilo zelo všeč
mami v 32 tednu 71 kg (+13) voda vredu imam pa spet vnetje in dobila svečke. Bolniška podaljšana do 31.5.2010 potem pa delat do 11.6 to bom pa že še zdražala čeprav je kr fino doma.

lep pozdrav

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
26.5.2010 17:38:38   
soncekray
Misu, si me prav razveselila. Drzi se se se dalje.user posted image user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
26.5.2010 18:03:51   
Martinčka
đanika user posted image  za pregled... o kok ti je lepo ko nimaš pretežkega pobiča v bušiju...mene je kar strah kaj mi bo naslednjič rekla kolk je že naša težka...

mi imamo otroško sestavljeno in tudi kopalnica je konec! aleluja! sam zdaj je tak grozno ko so vse poličke prazne v otroški... morem kupit kakšno neumnost... drugače je pa otroška v orehu in češnjevo rdeči... zdaj morem najti kakšne dobre tapete v tej kombinaciji da mi malo poživijo sobico ker mogoče je res malo preresna za majhno deteuser posted image  but i like ituser posted image ...

zdajle sem po ta večim prebrisala prah od delavcev, čez vikend pa začnem počasi prati cotke in jih zlagat na svoje mestouser posted image ...

previjalna je ogrooomna tako da že komaj čakam da vidim kako bo še s previjalno podlogo... moj pravi da sem naročila previjalno kot da nosim trojčke, jaz pa pravim da bova pa drugič mogoče imela dvojčke pa bo ravno prav za njegauser posted image  ne vem kako bi lahko bila previjalna prevelika ker rabiš en kup stvari za pospravit noteruser posted image

jah nič... lepe večere vam želim...

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
26.5.2010 18:11:13   
balem
đanika user posted image user posted image user posted image za pregled in za Jakcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4189
26.5.2010 19:08:16   
DanijelaNeli

Še vedno je toplo zunaj...prejle sem prišla gor,ta mala pa je glih kar šla s taščo po vasi....zdaj je njihova ura za klatit...jaz grem pa peglat...

Đanika...lepo je brat tak post...in user posted image  za Jakcauser posted image

Misu...ti se le drži pri zdravju in dieti pa bo vse OK...

Punce,ja počasi bo treba dat na mesto stvari za user posted image .
Jaz sem prej zložila iz škatle in vrečk cotke na previjalno mizo...Malo pogledala kaj mi še manjka...si zapisala in bom mogla it res do Benettona,Oviesse, dokupit kar mi manjka...

Martinčka...a Okaidi ima ful izbire?Nisem bla že ful časa tam,zato nimam pojma...

Kako/kolikoste kupovale kratke rokave?
Glede tega nimam pojma kakšno bo vreme in poletje do konca septembra?!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
26.5.2010 19:20:41   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: mišu

Da se malo oglasim. . . Sem se v bolnici, nisem rodila, danes sem dala urin in izvid ni dober, zato se ostajam tu. Pritisk je dober, jemljem 3 tablete na dan, vsako jutro mam ctg. Vse je ok drugace. Noga mi se vedno malo zateka. Danes se mi je zacel 31.teden, plod je tezak 1400g. Lepo je napredoval/a :). Upam, da grem jutri domov. Mam neslano dieto. Bom se je doma strogo drzala, saj gre za najinega soncka. Pridne bojte, se javim ko bom doma

Ja fino da si se oglasila...smo te že pogrešale...srečno še naprej pa čim prej domov...s trebuhom pa čim dlje...papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
26.5.2010 19:49:51   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Iščem seznam opreme in potrebščin za novorojenčka, ki smo ga popravljele in objavljale tu na rr, mislim da sem ga celo jaz nazadnje objavvila...grrrrr...zdaj ga pa ni nikjer...če ga katera najde naj mi ga prosim posreduje!

Ja jst sm link kr v podpis si dala (tistga k sm ga jst napisala), pa si ga dol povleci.user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
26.5.2010 19:54:03   
Srčekgirll
Jst sm pregled opravila. Vse je ok. user posted image je prav obrnjen dol. Težeki smo 2647g. Naslednji pregled mam: 23.6.2010.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
26.5.2010 20:14:23   
mala biba
Julijke moje...

Po dolgem času se vam spet oglasamuser posted image ...z malim škratom sva imela ponovno agino in bila na opazovanju...grrrr.....zdaj sem pa dobila antibiotik in upam, da se ne ponovi več.....verjetno smo prejšnič naredili več škode kot koristi, da prej nisem jedla tega antibiotika.....bomo videli....drugače se pa počutim kot tjulen - nasedli kituser posted image ...res se mi zdi moj trebušček obavten....noge mi zatekajo (verjetno nisem edina)....kar se mi zdi pa najhujše je pa to, da spet bruham kot vulkanuser posted image ....ampak tehle 5 tednov ko še imam do konca bom že zdržala.....lahko je tudi 3 tedne prej, pa je že to čež 2 tedna....ojoj:)....upam, da ste dokaj ok...verjamem, da ima vsaka svoje težavice....večje, manjše....kakorkoli....punce zdržimo še malo, zavoljo naših sončkov pod našim srčkom.....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 4194
26.5.2010 20:19:31   
DanijelaNeli
http://www.baby-spa.si/vozicki.html

Sej se ti zmeša od izire vozičkov?

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
26.5.2010 20:31:47   
Martinčka
DanijelaNeli Okaidi v Celju ima full izbire... jaz bi še full stvari tam nakupila sam imam res preveč vsega! sam nevtralno sej veš da je povsod težko dobit... v kanzu sem nazadnje vidla kar nekaj nevtralnih pajackov in bodijev...

MalaBiba zdaj pa resno vzet angino in se čimprej pozdravit da boš še lahko kaj naokoli preden greš v P...
držim pesti zate!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
26.5.2010 20:38:41   
tix
Mišu: user posted image kar lepo neslano pa noge v luft

malabiba: user posted image da angina zgine

Jaz sem pa kar malo žalostna, ker moram po tanovem jutri iti na test za sladkorno, ker sem imela sladkor v urinu, se kar bojim kašne diete ko pa tako rada jemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
26.5.2010 20:44:32   
mala biba
Hvala punce za vspodbudne besede...

Sem jih že v prvo opozorila da sem podvržena anginam in da bo še ziher kakšna....in me niso poslušali......zdej pa imam....ampak bomo že zdržali....za voljo naših sončkov....še malo punce in naše štručke bodo v naših rokah....komaj čakam....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
26.5.2010 20:48:58   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

Julijke moje...

Po dolgem času se vam spet oglasamuser posted image ...z malim škratom sva imela ponovno agino in bila na opazovanju...grrrr.....zdaj sem pa dobila antibiotik in upam, da se ne ponovi več.....verjetno smo prejšnič naredili več škode kot koristi, da prej nisem jedla tega antibiotika.....bomo videli....drugače se pa počutim kot tjulen - nasedli kituser posted image ...res se mi zdi moj trebušček obavten....noge mi zatekajo (verjetno nisem edina)....kar se mi zdi pa najhujše je pa to, da spet bruham kot vulkanuser posted image ....ampak tehle 5 tednov ko še imam do konca bom že zdržala.....lahko je tudi 3 tedne prej, pa je že to čež 2 tedna....ojoj:)....upam, da ste dokaj ok...verjamem, da ima vsaka svoje težavice....večje, manjše....kakorkoli....punce zdržimo še malo, zavoljo naših sončkov pod našim srčkom.....lp

Da bo vse OK obema pošiljam neskončno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........in user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 26.5.2010 20:49:32 >

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
26.5.2010 21:06:32   
anajrim
Srcekgirll - hvala za seznam!!!

Stvari ki smo jih dobili iz Amerike so super...moja obleka je tolk luštna da je kaj...pa še prav mi je....superca!!!! Sem ful vesela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?