pupika
|
Jutro punce! Sem se ravno včeraj hvalila, kolko mi sedaj v tej nosečnosti ne zatekajo noge, ko pa sem prišla včeraj domov, pa sem pogledala noge, pa sem imela kar fajn otečene. Bom mogla kar hitro malo spremeniti prehrano in se mi kar pozna tudi, ker je sedaj zelo vroče, pa lubenica mi stoji v hladilniku, ker sploh ni bila neka dobra, ne vem, sem sedaj spet ratala full zbirčna, smo že tolko lubenic proč vrgli, ker zelo redko dobim v trgovini dobro sladko lubenico. Likam tudi jaz bolj malo, re stiste ki so zelo zmečkane, kajti tudi jaz naštimam na sušilcu za v omaro in pridejo lepe cunje ven. Le za novorojenčka jih bom pa polikala. Joj punce meni je že sedaj tako vroče, pri nas v službi je prava savna, bomo morali klimo zalaufati. Jaz moram še skoraj vse nabavit, flaške bomo verjetno kupili od mam-a, ker je tudi prvi samo to flaško zagrabil, dudo smo imeli od aventa, pa jih itak nismo nič rabli,blazinice za dojenje bom nabavila od chicco-ta, ker so res zelo dobre, malo dražje od drugih ampak velika razlika, zalogo pleničk pa striktno kupujemo tudi za porvega samo v mullerju, ker so drugačne pamperske kot v trgovini, in te pamperske nam ne točijo, vse ostale so nam spuščale, je pa res, da fantki lulajo na vse strani, sedaj pa pričakujemo punčko in upam,d a ne bomo imeli s tem toliko težav. anajrim upam, da si danes boljša in je minila vsa bolečina od delovnega torka, vem kako je to, ker sem jaz v soboto celo popoldne pleva vrt, pasem potem komaj hodila in ponoči se nisem mogla premikat ker me je vse bolelo. Bi si morale dat malo več počitka.
|