pupika
|
Ojla mamice! Mene so potem včeraj bolečine v spodnjem delu minile, so pa bile kar hude, sem že mislila it iz službe v porodnišnico se pokazat. Zgleda da so se že začeli lažni popadki, ker kolko se spomnim so se prvič začeli zadnji mesec preden sem rodila. Likanje tudi jaz ne morem več stoje nič delat, sem zadnjič celo skoraj celi vrt oplela sede na zemlji, ponoči sem pa potem to vse občutla, ker se niti premaknit nisem mogla, me je takokriž bolel. Spanje se kar zbujam, na WC sem danes šla 1 krat, ponadi se sploh ne vstajat za WC, se pa samo premetavam sem pa tja, pa vse me boli ko se premikam. Glede zatekanja, mislim, da se bo počasi tudi pri meni začelo zatekanje, , prstane sem itak dala že pred dvemi meseci dol, tak, da punce dajte vse prstane dol za vsaki slučaj, jaz sem ga v prvi nosečnosti še komaj dol dobila, ker sem imela tudi prste vse zatečene. anajrim proto aztekanju pomaga če si noge dvigniš, pa meni so takrat rekli, čim več vode spit, čeprav to pri meni ni pomagalo, pa sol omejit in čimveč kumar, bučk, pojest, ker odvajajo vodo iz telesa. Kaj se dogaja z MIšu tudi mene zanima, toda dokler ne bo prišla domov, verjetno ne bomo zvedele, upam, da je še vedno v enem kosu in da se ji je stanje umirilo. Jaz sem bila pa včleraj malo razočarana, ker sem na netu vidla eno full lepo lupinico od maxi-cosija, pa še full je bila ohranjena kot nova, čeprav je bila rabljena za samo 60E in je bila rezervirana za 2 tedna, sem jo včeraj kar mislila kupit. Pa bom morala sedaj eno novo vzet. DanijelaNeli in Bina lepo opravita danes na pregledu. Upam, da bom tudi jaz še imela kaki UZ, ker sem se šele sedaj prestavla k svoji G v drugi kraj, in je bila zadnjič ena ki mije rekla, da je zadnji UZ v 22 tednu. Pa ne moreš imet samo 2 UZ v nosečnosti, ker moja G in še eden drugi je rekel, da so 3 UZ.
|