|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
25.5.2010 10:46:56   
DanijelaNeli
EeI!

Sem že doma...pol urce nazaj sem prišla s Kopra..kjer že pali vročina....vsi v kapri hlačah,japonkah-sandalih,...

Danes sem pa odpravila expresno hitro pri G...Dve sta bili v ordinaciji in čakalnica prazna...
Pritisk 108/60,kg 72,5 ...to pomeni,da sem sedaj na 9,5kg +,voda normalna
user posted image  je Ok,glavico imamo gor...sedaj so mi jasne vse te brcike z leve in desne,sem v 31. tednu in "imamo" 1600gr...
Zmeru je abdomen,stegnenico,glavico,..vse BP... Kar tako naprej...
Aja,posteljica pa je še vedno zadaj...

Tako,da je zdaj lepo čas,da grem na eno masažico,sestra mi je priporočila tudi telovadbo,...glih ki imam čas...in namuser posted image ful koristi...povdarila je kondicijo za porod...na to je treba mislit...

Zdej sem pa dobila končno dozo user posted image ,ker jo nisem pila zjutraj... in že ko sem vstala se mi je nakam vrtelo,...nič kaj fanj.

Martinčka...a mi lahko pošlješ gesli za dostop do našega albuma...
Ne morem pridet več noter,ker sem zadnjič nekaj brisala in sem pozabila geslo in up.ime. 

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 25.5.2010 10:49:10 >

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
25.5.2010 10:55:15   
anajrim
Še nekaj sem pozabila dodati.
Je mogoče katera zasledila kašno blazno akcijo lupinice Maxi cosi Cabriofix.
Meni samo še to manjka od velikih kosov.....potem sledijo še rjuhe, dudeuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

Še nekaj sem pozabila dodati.
Je mogoče katera zasledila kašno blazno akcijo lupinice Maxi cosi Cabriofix.
Meni samo še to manjka od velikih kosov.....potem sledijo še rjuhe, dudeuser posted image

Na spletni strani Recinko jih imaš po 114 €, oni so dobavitelji za porodnišnične pakete, tako da se najbolje splača, ima pa vse mogoče barve in lanske modele...to je najugodneje kar sem jaz našla...mi smo jo potem dobili bi jo pa drugače gotovo tu naročila!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.5.2010 11:32:59   
DanijelaNeli
Zdej lahko res pričakujemo kakšne lažne popadke...meni se je za enkrat umirilo...

Glede likanja...pa raje po malo...jaz sem včeraj likala,nekaj cotk od Neli in pol sem se lotila zaves...pri tem se je tudi končalo.Sem si raje pustila za danes...ker se nočem forcirat.Zadnjič sem pretiravala in pol so trpele noge,križ in user posted image .

Je pa res,da je ful manj cunj,ker ne dalam in sem doma.Prej ko sem delala,
sem imela vsak dan drugo za oblečt in tako sem mogla tudi non stop prat in likat.
Moj user posted image  je kar priden glede tega,da mal gleda kaj ima za oblečt za delat in kaj za ven,....ne nosi kar vse povprek.
In isto je pri Neli...cunje za vrtec-cunje za doma.

Še cajt nazaj sem tašči peglala,..zdaj pa ne več...ker imam tudi jaz dovolj naših cunj pa še user posted image  pride.user posted image
Tu pa tam ji še vedno kaj...user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 25.5.2010 11:34:57 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.5.2010 12:18:44   
nagaja28
živjo,
jaz sem iz pregleda. mi je poslušala srček in izmerila trebuh. delala pa mi je tudi test za streptokok b. utrip je bil od 120-140. se že počasi znižuje, kar pomeni, da bo kmalu za ven user posted image .  je pa rekla, da mu ni všeč, če ležim na hrbtu, da se je malo kregal user posted image . sicer ne vem, kako je ona to opazila samo s poslušanjem srčka, ampak ok. naslednjič me bo pa že priklopila na ctg.

Naomi1 botri so lahko tudi prijatelji, če v družini nimaš primernega kandidata. Za lupinice imajo pa ravno od maxi cosi velikokrat dnevne akcije v BC. malo spremljaj na internetu, drugače so pa pri recinkotu res cenejše.

jaz mislim, da otrok ni še dovolj zrel v 1. razredu, da se sam odloči, ali bo hodil k verouku ali ne. ponavadi želijo, če hodijo tudi prijatelji. drugače pa mi nimamo takih problemov, ker oba z možem izhajava iz vernih družin in bova tudi najine otroke vzgajala v veri. drugače pa je vera zame dobila ta pravi pomen šele okoli 20. leta, ko sem začela vse drugače dojemati, ker prej ko si majhen se ti vse zdi kot neke zgodbice. pri nas imamo hvala bogu ok župnika, ki vedno naredi tako pridigo, da lahko kaj odneseš od nje in se malo zamisliš (take realne, človeške).

otekanje je pri meni za enkrat še ok. glede na to, da sem cel dan na nogah, ni čudno, da imam noge zvečer kot šunkiceuser posted image user posted image user posted image . prstan pa še normalno lahko dol vzamem.

ja, očitno se bomo kmalu začele pritoževat nad vročino, ampak meni je super, da je končno malo topleje in da lahko malo posončim moje zelo bele noge in roke user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.5.2010 12:46:44   
kenya
Dan,

Sem mislila, kako bo ta teden bolj na easy, pa nič ne zgleda tako. Kar naprej moram nekam letat. Včeraj dopoldan z mlajšo na kontroli na gastro, ker ima težave z zaprtjem, pa ker do sedaj niso nič pametnega pogruntali morava naslednji teden notri, da ji naredijo eno preiskavo. Že če samo vidi sestro, se že dere kot zmešana. To bo še veselo user posted image  Sva bili v prvem letu velikokrat na pediatriji, na raznih preiskavah in so jo kar naprej špikali in delali vse možne preiskave, pa ima slabe spomine še sedaj moro pred zdravniki.
Poleg tega imamo še enega user posted image , bernko ki je dobila neko vnetje in so jo morali rezat, zdaj jo moram pa vsako jutro vozit v lj k veterinarju. Danes je bilo prav grozno in čeprav sem sama vajena takih stvari, mi je bilo dvakrat ful slabo, ker je bil en mahjen zaprt prostor, brez zraka. Pa še tolk je omotična, da ne more sama v avto in ven in jo je treba vzignit. Me je ornk zagrablo v križu.

Nasploh mene to user posted image  bolijo kolki za znoret. Če samo kakšen čuden gib naredim. Še ponoči ko ležim me bolijo. kaj šele bo v zadnjem mesecu user posted image .
Tudi meni se občasno pojavljajo taki rahli popadki, ampak hitro minejo. So se mi v prejšnji user posted image  tud pojavljali, pa sem bila prepričana da bom prej rodila...japajade, kar lepo čez rok sem šla pa še sprožit so mi morali porod.

Ko berem vaše poste, kako pospravlajte in pomivate imam sama kar slabo vest. Saj jaz ravno tako, ampak dosti raje prčkam okrog hiše, pa pometam, pa trenutno štriham pesjak, pa z rožami in grmi se ukvrajam. Za notri pa kar odlašam user posted image

Likanje....nekatere ste res priden glede tega. Pri nas sicer likava oba ampak je vedno veliko cunj. Ne vem, a smo samo mi taki packi user posted image   user posted image .  Za likanje pa kar zmanjka časa oz. pride na spored po 22. uri zvečer, ko gresta ta mali spat in še pospravim malo.

Krst...najini dve sta obe krščeni, čeprav vsakič poslušava pridigo o tem da mi2 nisva poročena. Zato jaz tudi ne morem biti botra sedaj moji nečakinji. Ker moraš biti poročen, če imaš že otroke. Čeprav nekateri so pa poročeni pa ga serjejo v zakonu kar ni nič zglednega, ampak važen da imajo tisti listek in so že primerni botri.

Naomi1, za lupinico je pa res najbolje da spremljaš akcije v BC, saj so kar pogoste - ali dnevne ali pa potem v katalogu.

Zdaj pa še malo ven na sonček. Meni prav paše.

LP

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.5.2010 12:55:05   
Bina 83
Oj!

Tudi jaz nazaj s pregleda! In ne grem več v službo vse do avgusta 2011user posted image !

DanielaNeli imava pa podobne "rezultate" z današnjega pregledauser posted image !
Tudi jaz imam 72kg (le da sem jaz na +16), pritisk 120/80!
user posted image   še vedno sedi na ritki, in je težka 2200g (33t)! Mere ima vse ok, in celo prehiteva za par dni. Tako da bo orenk punca ven pršla!

Imam pa mal premal plodovne vodeuser posted image ! Sicer še vse v mejah normale, ampak je nevarnost da se pupika sploh ne bo obrnila...tko da nam lahko sledi carski rezuser posted image ! Ampak glede na to da je še nekaj tedna do konca, upam na najbolše!

Zdaj grem pa namesto za štedilnilnik v horizontalo-po navodilih ginekologinje!user posted image

Aja, glede ultrazvoka: meni je na vsakem pregledu rekla: "No, pa pejmo še mal user posted image  pogledat!" in mi ni nikoli zaračunala! Tako da je očitno res odvisno od vsakega G posebej.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
25.5.2010 13:05:25   
DanijelaNeli
Superca,Bina83..za pregled!
Ne sekiraj se zaradi kilogramov...bodo že šli sami dol.
Po porodu boš videla s kolikimi kg boš prišla domov...teli pa bodo že šli sami lepo dol...
Glej,jaz sem rodila v 1.user posted image z 86kg,domov prišla z 74kg.

Tudi mi nekako ali sedimo ali delamo raznožke v trebuščku...

Imava podobno,res.
Plodovnico imam OK,tale posteljica pa se noče odcepit od zadnje stene...

Zdaj grem tudi jaz v horizontalo...
Pojedla sem eno fino kosilce...mesno-zelenjavni golaž,polento,domačo zeleno-rdečo solato in dva jajca noter... mislim,da je več kot dovolj.
Mojemu bo pa treba skuhat špagete...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
25.5.2010 13:31:35   
kammy
Hoj, tudi jaz sem iz pregleda danes. Sem 33 t in 2 dni, ocenjena teža našega dojenčka je pa med 2.100 in 2.200 g. Baje da je čist o.k., ustreza tednom. Plodovnice dovolj, obrnjen pravilno, skratka samo tako naprej, pa bo! Imela pa sem tudi prvi CTG user posted image  Se mi zdi zgodaj, vsaj kolkor druge pravijo, ampak baje je to pri našem G standard. Od zdaj naprej naj bi hodila na CTG vsak teden! Nimam pojma zakaj je to potrebno, niti ne vem točno za kaj gre, niti nisem dobila povratne informacije o rezultatih, razen da je vse o.k. in da je dojenček zelo živahen!
Otekanje - uf, jaz otekam že kar nekaj časa, tak da mi je bilo tole deževno majsko vreme pisano na kožo. Odkar je vročina je namreč stanje še stokrat hujše. Noge niti ponoči ne splahnijo, tak da sem že pozabila kako zgledajo normalne noge, kje so gleženjčki user posted image  Otekajo mi tudi roke in mi tudi zelo mrtvinčijo, ponoči sploh, podnevi pa tudi, če jo imam nekaj časa pri miru. Bolijo vsi členki na prstih! Uf, sem malo pojamrala user posted image  user posted image  user posted image  Ne, sej pač to zraven spada, drugače je vse o.k. Še tri tedne službe, potem bom pa lahko na japankice in crockse in udobna oblačila prešaltala...user posted image user posted image

Moram pa se pohvalit, da sva opravila prve nakupe ta vikend, ko so bili v Ljubljani popusti user posted image  user posted image . Kupila prve cunjice, pa lupinico, pa odejico, pa malo raziskala trgovine, da sploh vidim kje je kaj....Naročila tudi posteljico, kmalu jo dobijo. Super občutek!

Neposredna povezava do sporočila: 4158
25.5.2010 14:25:18   
tinca10
Za vse, ki sprašujete kaj se dogaja z Mišu... mislim, da sem nekaj strani nazaj zasledila, da je ena napisala, da je že rodila (nism pa zihr).

kakšen nor dan je danes... sploh se ne da bit več zuni, vroče za znoret. Je pa vsaj zjutraj in popoldan zelo luštno.

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
25.5.2010 17:01:15   
soncekray
Kaaaj Misu rodila? Jaz tega nikjer ne najdem napisanegauser posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
25.5.2010 17:32:23   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Krst...najini dve sta obe krščeni, čeprav vsakič poslušava pridigo o tem da mi2 nisva poročena. Zato jaz tudi ne morem biti botra sedaj moji nečakinji. Ker moraš biti poročen, če imaš že otroke. Čeprav nekateri so pa poročeni pa ga serjejo v zakonu kar ni nič zglednega, ampak važen da imajo tisti listek in so že primerni botri.

Ojoj, a to je kakšna nova fora, al je tak že skozi? No jst nisem še mela otok, ko sem postala botrca nečaku, ampak nisem vedla, da je to tak strogo (je pa en kolega postal botr 14 dni  nazaj, pa tudi pričakuje otročka, sam ni blo nič narobe). Sicer pa mene prvo niso hotl krstit, ker sta bla moja2 samo civilno poročena (potem se je pa mami skregala in sem krščena, sej ne bote verjele, na petek in to na 13.user posted image user posted image user posted image )
Župnik baje skor znoru, ampak takrat je moja botra praznovala rojstni dal, pa je popustiluser posted image

Mišu je pa mislim, da v bolnici zaradi pritiska.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
25.5.2010 17:48:45   
tinca10
aha no potem sem pa jst površno prebrala to za Mišu... upejmo, da sta še v enem kosu potem

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
25.5.2010 18:02:15   
balem
Ko smo že pri puncah, ki jih pogrešamo, kje je pa kaj Joie??? Nisem nič zasledila, da bi šla na dopustuser posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.5.2010 20:22:46   
đanika
oj mamice

se malo oglasim pri nas vse ok. Jutri imamo pregled in UZ. Komaj čakam.
Balem koliko si ti plačala UZ pri moji G sem pozabila vprašat? Jutri če sem ok se mi izteče bolniška potem pa za 10 dni v službo uf bo naprono ko je zjutraj tako fajn spati.

Pridne ste ko tako pomivate in čistite meni se pa nič ne da. Oknov pa ne bom pomivala jih bo kr moj moral.user posted image

lep pozdrav zunaj je tako prijetno juhej za sončka.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.5.2010 20:58:11   
Naomi1
Đanika:
Veliko sreče jutri pri ginekologu.......
Upam,da bo vse ok.
Potem pa ti želim še več sreče v službi teh 10 dni.
Eni delodajalcai znajo fino zagrenit nosečnicam, ko tkole pridejo nazaj samo za nekaj časa.
Povem iz lastnih izkušenj. Še vedno smo odveč delodajalcu sploh, če nismo 100% pri močeh, da bi opravjale svoje delo. Res žalostnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: đanika

oj mamice

se malo oglasim pri nas vse ok. Jutri imamo pregled in UZ. Komaj čakam.
Balem koliko si ti plačala UZ pri moji G sem pozabila vprašat? Jutri če sem ok se mi izteče bolniška potem pa za 10 dni v službo uf bo naprono ko je zjutraj tako fajn spati.

Pridne ste ko tako pomivate in čistite meni se pa nič ne da. Oknov pa ne bom pomivala jih bo kr moj moral.user posted image

lep pozdrav zunaj je tako prijetno juhej za sončka.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
25.5.2010 21:23:45   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Kaaaj Misu rodila? Jaz tega nikjer ne najdem napisanegauser posted image

Ne ne puince tisto je bila čivava ali kako se napiše...z Mišu pa ne vemo kaj je ..upam da vse ok!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
25.5.2010 21:27:34   
anajrim
Joj punce jaz pa sedaj komaj živim...beri vse me boli...križ za znoret...vrat d komaj glavo obrača...trebuh mi otrdeva...noge imam kot balone ki bodo vsak čas počili...pa še bolijo me...ja kaj mi je pa bilo treba danes okna pucat a ne???user posted image user posted image user posted image
Groza res sem zanič!!!user posted image user posted image user posted image

Bom šla počasi spat!user posted image

Sem pa dodala najnovejše slike v albumuser posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
25.5.2010 23:54:50   
eelyy
Čer punce!!

Evo jst vas včasih kar redno prebiram sam napišem pa bolj malo,danes je naš malček napolnil 1 leto o si neprestavljam,da je že mimo in da spet pričakujemo štručko.
Zdej,ko je bolj sonček in je vroče smo več ali manj zunej,pospravim sproti,ko mali spančka en stroj sem obesila cunj,drugi se pa pere..ah teh cunj bo čedalje več sploh pa zdej,ko je poletje..pa med vikendi nonstop laufa..likam pa jst bolj malo,če je res kaj nujnega,drugače dam kar v sušilca in obrnem samo na likanje in prid ven vse lepouser posted image
Noge:men tudi otekajo,upam da nebo kot v prvi nosečnosti,da zadnja dva tedna tud hoditi nisem mogla,sem mela noge kot klobaseuser posted image
pranje oken:ah sem jih pred dvemi meseci prala bom mogla še na hitro mimo,ker itak bomo pred zimo mogli menjati.
lupinico:bom jst obdržala od prvega otročka je čist solidna od nanie je bla poceni,pa tud žau mi ni da sem dala tako malo,ker se sploh nismo vozili daleč v avtu in je skoraj neuporabljena...aha pa svetujem vam da nikoli otročka neuzemate ven iz lupinice je dosti samo enkrat in si bo zapomnil.Pri nas smo ga vzeli ko je bil bolan ven ko je zajokcal,zdej pa imamo probleme še sedaj,ko sedi v avtosedežu.

Jst moram še nabavti flaške dve,dudike,jogi rjuhe(kje bi lahko dobila?))blazinice za dojenje,zložence,fiziološko raztopino,alkohol in seveda še bagyyboard(bom kupila rabljenega) in previjalno mizico(kje ste nabavile))?pa zalogo pleničk za dojenčka in starešega škratka,da potem nebo potrebno hoditi nekaj časa v trgovino.

Punce,kje pa jst lahko dobim geslo da si pogledam slikce v albumu?

želim vam lahko noč

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
26.5.2010 7:06:14   
pupika
Jutro punce!

Sem se ravno včeraj hvalila, kolko mi sedaj v tej nosečnosti ne zatekajo noge, ko pa sem prišla včeraj domov, pa sem pogledala noge, pa sem imela kar fajn otečene. Bom mogla kar hitro malo spremeniti prehrano in se mi kar pozna tudi, ker je sedaj zelo vroče, pa lubenica mi stoji v hladilniku, ker sploh ni bila  neka dobra, ne vem, sem sedaj spet ratala full zbirčna, smo že tolko lubenic proč vrgli, ker zelo redko dobim v trgovini dobro sladko lubenico.

Likam tudi jaz bolj malo, re stiste ki so zelo zmečkane, kajti tudi jaz naštimam na sušilcu za v omaro in pridejo lepe cunje ven. Le za novorojenčka jih bom pa polikala. Joj punce meni je že sedaj tako vroče, pri nas v službi je prava savna, bomo morali klimo zalaufati.

Jaz moram še skoraj vse nabavit, flaške bomo verjetno kupili od mam-a, ker je tudi prvi samo to flaško zagrabil, dudo smo imeli od aventa, pa jih itak nismo nič rabli,blazinice za dojenje bom nabavila od chicco-ta, ker so res zelo dobre, malo dražje od drugih ampak velika razlika, zalogo pleničk pa striktno kupujemo tudi za porvega samo v mullerju, ker so drugačne pamperske kot v trgovini, in te pamperske nam ne točijo, vse ostale so nam spuščale, je pa res, da fantki lulajo na vse strani, sedaj pa pričakujemo punčko in upam,d a ne bomo imeli s tem toliko težav.

anajrim upam, da si danes boljša in je minila vsa bolečina od delovnega torka, vem kako je to, ker sem jaz v soboto celo popoldne pleva vrt, pasem potem komaj hodila in ponoči se nisem mogla premikat ker me je vse bolelo. Bi si morale dat malo več počitka.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
26.5.2010 8:18:51   
Martinčka
hello!

Naomi1, eelyy in DanijelaNeli zdajle vam pošljem geslo za album!

v nadaljnje pa opozorilo: Geslo se dobi samo še do te nedelje 30.5.! od torka dalje, imamo dostop do Albuma samo tiste, ki imamo v albumu svoje fotografije!!! po torku ne upoštevam več želj za geslo, ker smo imele dooovolj časa da smo te stvari uredile!

no jaz pa sem včeraj nakupila nekaj pleničk in tetra pleničk.. kupila sem še eno džins oblekico za 1 mesecuser posted image ... ker je bil prvi res mehek džins in vem da bo mojemu dragemu full všeč.. taka na balončka v Okaidiuser posted image
sem kupila tudi sušilni stroj in me res zanima če je pri teh novejših tako kot pravite da ni treba likat!? bomo videli!

zdajle pa čakam mizarja da pripelje in sestavi omareuser posted image  sem bila čist presenečena ker sem jih pričakovala konec tedna... tako da bravo za mizarja, ki je konec celo pred rokom! ne morem vrjet.. vedno vsi zamujajo, zdaj pa končno pozitivno presenečenje! tako da komaj čakam kako bo kaj prišlo...

danes bo še en lep sončkast dan, kako fajn!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
26.5.2010 8:31:55   
Srčekgirll
Zjutraj!

Kako smo kaj? Jst sm k roža. Sinka sm odpeljala v vrtec, zdej morem pa kej narest, pol pa s kolegicami na kofi.
Dns mam pregled (ob 15h) in komi čakam, da vidm , če je vse še ok in če grem lahko na dopust za en teden.
Ja, mene čaka ta zadnji mesec še kar veliko dela. Namreč slili se bomo v večji štuk, pa bo šla tašča sm k smo mi zdaj. Gor bo več placa, pa še Vid bo mel svojo sobico, pa še pol si jo bosta z user posted image delila. Tko, de dns bo moj belil otr. sobico, pa mogoče al bomo danes al pa ju3 barvali, pol pa v četrtek dobimo topli pod za v spalnico in otr. sobo, nato pa še opremimo in bo. Upam, da bo nam uspelo dokončat predenj bom rodila. Ostalo bomo pa sam par stvari preselil.
Tko, zdej pa grem kej narest.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
26.5.2010 11:02:14   
šipek
Punce, ki že imate svoje albume - ali ste označile, da je album javen ali zaseben? Meni je o.k., če ga vidite ve, ne bi pa rada, da ga lahko vidijo vsi...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.5.2010 11:04:10   
tix
jest sem dala na zaseben user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.5.2010 11:13:12   
spelchy
Ojla,

ste pa pridne s pisanjem, a je kakšna omejitev glede števila objav ... bomo mogle počasi novo temo odpret :D

Mi2 sva bila v soboto v Ikei, nakupila še zadnje omarice, brisačke, dekice in posteljnino, zdaj pa doma vsak dan po malem perem in likam, kolikor imam po službi še energije :D Bo počasi potrebno torbo pripravit ne :D

Včeraj sem bila pri g na pregledu in UZ, pravi da imam že skoraj kičaste izvide, vse OK torej user posted image

Naš korenjak je čisto po tabelcah, edino malo v dolžino in težo prehiteva, imamo že 2.480g. Menda pod 4kg bolje da ne pričakujem. Izziv, ni kej.

Sicer pa vse fino, končno je malo bolj toplo, pa daljši dan, lahko še doma kaj narediš potem ko popoldne prideš domov.

Še 14 dni delam, potem pa tudi jaz komaj čakam, da se malo stvari umirijo.

V ponedeljek sem tudi izvedela, da sem naredila zadnji izpit na faksu, zdaj bo pa bitka s časom, kaj bo prej, zagovor diplome al porodnišnica :D

Lepo se mejte, in upam na kakšno srečanje v juniju, da vas končno spoznam :)

Papa

Simon 11.07.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.5.2010 11:16:58   
Martinčka
zaseben ja!
evo jaz pa sem si nardila v skledo za solato jagode in lubenico in zdaj malicam:) imam res tok ogromno posodo pa se nikol ne prenajem tega:) tašči pa naredim v majhno skodelico za sladoled pa reče da je preveč:) jaz sem očitno pravi požeruhuser posted image

hej punce kako ste zadovoljne s tistimi fisshy hlačami ali kako se jim že reče?

joj tiste ki dobite/dobimo nazaj dohodnino, bliža se petek...juhu!!!!

previjalna je že namontirana... zdaj pride na vrsto še otroška... jeeej.. sam ne vem kako naj polčičke po steni razporedimuser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?