|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
22.5.2010 7:05:48   
tix
Dobro jutrouser posted image Imam en kup enga dela dopoldan in ker mi gre ful počasi (utrujenost pa touser posted image ) sem vstala kar istočasno z ko je šel v službo.
Omarica v kopalnici je namontirana, bi bila vesela če bi bil danes še čas za previjalnouser posted image

Sem slikce pogledala in ste lepe, prav sijeteuser posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
22.5.2010 8:23:58   
pa&ga
Živjouser posted image !

Toliko se pogovarjate kolk ste luštne, da bi vas še jaz prosila za geslo.

LP

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
22.5.2010 10:06:33   
Martinčka
hello...
jaz pa sem našla elektronsko varuško ki se mi dopade in jo bom kupila preko ebaya ker je še pri nas ni... je od tommya najnovejši model in me pride ceneje kot pri nas starejši modeluser posted image  madona je fajn ko imamo računalnike in internet:) Tomy Digital plus monitor TD350 se imenuje, če katero zanima...
tudi za stokke posteljice sem našla ceneje posteljninouser posted image ... aleluja!

a bo šla danes katera v BC? mojmu se ne lubi tako da ne bova izkoristila akcij... sicer tudi ker imava bolj malenkosti za kupit se nama tudi ne splača preveč zato hodit v ljubljano ampak vseeno bi blo luštno it:)

danes me pa čaka čistilna akcija ter zvečer bom pekla pecivo ker dobiva jutri obiske na kosilo in so meni biskvitna peciva vedno bolj dobra naslednji dan ko se prepojijo z nadevomuser posted image ...

naš trebušček tudi pošteno valovi in ga je smešno gledatuser posted image  

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
22.5.2010 12:30:08   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Balem kaj bi dala da bi se moji dedki in babice oz tašča in tast kaj spomnila prispevati user posted image . No glede stolčka se mi pa zdi, da je kr uporaben že na začetku no po 3 mesecih. Mi imamo Prima pappo stolček ki se da v tri položaje in če daš v ležeči položaj stol je lahko doječek že kr kmalu v stolčku npr za kratek čas ko kuhaš.

http://www.youtube.com/watch?v=24bmGQt45f0

No neki takiga sm hotla jst met... Sma se en dan prej z mojim  menla, da bi mogoče kej v smislu kot majo zdej v akciji v BC, pol pa pridem domu včeri pa stolček; lesen, brez naklona, ni zložljiv, neki kar sm si predstavljala za potem, ko je otrok že mal večji, pa še sam un pasek, da ne more naprej zlezit...  čist res za k njihovi mizi. user posted image
Tak da sma ga zdej sestavla pa ga že mava za cote gor vesituser posted image
Sej nočem bit neki nehvaležna, sam ko se že skoz vtikujeta v baby zadeve in smo meli že dostkrat pogovore o tem kdo bo šef pri otroku, pa naju ne upoštevata kej dost (no mene, kr moj ma še zmerom strah pred fotrom in morn jst bit tista ko po mizi udari). Hitr najdejo izgovor (moji podivjani nosečniški hormoni)... user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
22.5.2010 13:12:36   
DanijelaNeli
EEI!

Kako ste kaj?

...sem si pogledala slike s srečanja...in morem rečt,da ste res user posted image  super srečke user posted image ...
Prav za v reklamo z nosečnicami...npr. kot ima zdaj Baby center male nogometaše...

Jaz sem trnutno pri kuhanju...ta mala nori po stanovanju... Ma v pozitvnem stilu,....ker je pač pridna punčka...user posted image

Martinčka...pridejo kar dragi kompleti posteljnine Stokke,ne?
Dekico si našla?

user posted image  za Baby phone...

Glede stolčka...mislim,da bi isto jaz reagirala v primeru Belem user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 22.5.2010 13:13:44 >

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
22.5.2010 18:02:41   
pa&ga
Živjouser posted image !

Zelo lepe slikce. Sam sem dodala album, da vas bom lahko v prihodnje gledala.

Uživajte v sončku.user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
22.5.2010 20:14:12   
soncekray
Cao punce. Cist na hitro sem vas preletela. Mi smo se v Amsterdamu in sem po nekaj dneh prisla spet do neta.

Kat09 in mišu drzita se.user posted image user posted image Misu moja prijateljica je kljub preeklampsiji rodila zdravega otroka.

Jaz sem drugace vredu. Nasa babika super prenasa turisticne napore. Vceraj smo cel dan bli na plazi, dans pa ogromno hodili. Edino kar je, da imam zdaj noge, ki niti sunki vec niso podobne. To se napisem, pa grem pod tus in se vlezt pa noge podlozit.

Danes sva nasla bugaboo diaper bag 20 eurov cenej kot v lux. Pa se neke brisace sem kupila one s kapuco, tak da sem ful vesela. Pa koncno sem sebi tudi kupila nekaj novih cot.. Tak da je nas kratek oddih v celoti uspel. Samo se da pridem v enem kosu nazaj v lux in bo vse okey. Do takrat pa vam posiljam en lep pozdravcek.

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
22.5.2010 20:48:49   
anajrim
Ojla punce!

Joj meni so slike tudi zelo zelo všeč...Candy hvala

Mi smo pa danes preživeli super dan...dopoldan bili v mestu na tržnici...popoldan po pokopališču in po trgovinah...jedli jagode...se igrali...in na koncu še malo dela po terasi in po mojem vrtu...jagode že pridno zorijo, solata tudi lepo raste...user posted image

Sem pa kar utrujena...

Jutri bo pa dan še bolj naporen ker imamo krest dveh nečakov...pa še botra sem...samo da bo sonček...jej

Zdaj moram pa netu najti kak jogi za tole našo štručko in pogledat če se nam ga splača it iskat v BC jutri!!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
22.5.2010 21:07:26   
Fargesia
anajrim, a BC je jutri odprt?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
22.5.2010 21:25:58   
đanika
oj

Balem jaz te čist razumem moj ima enak problem..vedno sem jaz ista ko moram po mizi vdarit..
Glede stola pa se mi kr smiliš tak stol sem jaz letos kupila nečakinji ko je bila stara 2 leti user posted image  Lepo jima povej da ni glih posrečeno darilo za doječka ker ga sigurno 2 leti ne boš uporabljala.Potem pa pride zelo prav..user posted image

hja so hecni naši dedki in babice kot da ne znamo sami živet..

lepo pozdrav..

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
22.5.2010 21:27:20   
nagaja28
živjo,

mi smo tudi danes šli malo v šoping, da vidimo, če so res tako ogromni popusti, kot jih oglašujejo user posted image  user posted image  user posted image . No, bon v BC za 10 evrov smo res dobili, ker smo nakupili malo čez 50 evr. user posted image
Fargesia tudi jutri je BC odprt, ker je festival nakupov in zabave. Aja, pa jagod že ni več user posted image .

No, zdaj grem pa še slikce pogledat.

Lahko noč.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
22.5.2010 21:28:04   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Ne morem verjet kako je šel hitro dan mimo...
Mal doma,malo smo z mojo pupiko pohajali...in tko...
Zdaj gledam fuzbal...sebi in user posted image  sem toastke naredila... Aja,in še sama sva z user posted image  doma...
Prejle sva peljala Neli v Koper...k njeni skoraj petletni sestrični,Ajdi.
Vsa navdušena...se je napravljala kot bi šla nevem kam... in brez problema.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
22.5.2010 21:30:26   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

Fargesia tudi jutri je BC odprt, ker je festival nakupov in zabave. Aja, pa jagod že ni več user posted image .

upam da so bile uporabne...user posted image jst jih vedno isti dan pohamsam...

a pol je muller tud odprt al kako?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.5.2010 21:55:36   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

anajrim, a BC je jutri odprt?

kolikor je meni znano je odprt celi Btc od 9 - 18h

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.5.2010 21:56:43   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

oj

Balem jaz te čist razumem moj ima enak problem..vedno sem jaz ista ko moram po mizi vdarit..
Glede stola pa se mi kr smiliš tak stol sem jaz letos kupila nečakinji ko je bila stara 2 leti user posted image  Lepo jima povej da ni glih posrečeno darilo za doječka ker ga sigurno 2 leti ne boš uporabljala.Potem pa pride zelo prav..user posted image

hja so hecni naši dedki in babice kot da ne znamo sami živet..

lepo pozdrav..

Mi smo lesen stolček trip trap Stokke začeli uporabljati pri 6m...zato ne vem zakaj bi dve leti čakala...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.5.2010 21:59:18   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

upam da so bile uporabne...user posted image jst jih vedno isti dan pohamsam...

a pol je muller tud odprt al kako?

ja vse je odprto...poglej si na netu

http://www.btc-city.com/novica.php?ID=5686

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.5.2010 22:10:17   
Fargesia
anajrim, hvala, sem šla pol prec gledat!user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.5.2010 10:45:20   
Martinčka
hello...

evo jaz se pa zdaj ubadam s kosilo... delam juhico in polnjenega piščanca in zdaj čakam kakšen nasvet s čim zašit na koncu piščanca ker piščanca s tok veliko rito pa še nisem imela:) user posted image  ah ne, sam nočem da mi fila ven uhaja, ker me to potem vedn jezi...

DanijelaNeli posteljnina za stokke se mi zdi da je cenovno kar enako kot ostale no... pač odvisno kaj vse hočeš imeti.. jaz sem našla na netu rjuhe po 7funtov in rjuhe za 14 funtov tako da bo za preživetiuser posted image

včeraj sva šla v kino gledat robin hooda in je bil noro doberuser posted image  še naša pupa je uživala ob vseh teh zvokihuser posted image ... sem pa šla potem mimogrede še v BC v celju in so imeli moj viola stokke vozek in ga zdaj še bolj komaj čakam! sam sta ga ravno dva naročevala pa jima je tregovka rekla da se ga čaka po 3 mesce! no jaz upam da se bodo pri meni držali teh max 6 tednov kot so obljubiliuser posted image ...

dober tek vsem in lepo nedeljo!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.5.2010 12:04:11   
naja7
Martinčka, tudi jaz sem bila včeraj v Celju v kinu samo, da sva gledala rezervni načrt in sem se nasmejala do solz user posted image user posted image user posted image user posted image In seveda tudi mimo BC ni šlo brez, da bi se ustavla notr pa mavo prečekirala kako in kaj majo drugače kot v Slovenj Gradcu in sem našla nalepkice za na steno za našo pupiko.
Danes pa sem zmatrana kot bi šla na Triglav, ampak dobo, bo za preživet.

Uživajte nedeljo, upam da ni povsod tako klaverna kot pri nas ko na vsakih 20 minut začne padat....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.5.2010 12:07:38   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
in zdaj čakam kakšen nasvet s čim zašit na koncu piščanca ker piščanca s tok veliko rito pa še nisem imela:)

AJ,si me nasmejala,Martinčka...

Nevem ti pomagat,ker nisaem še nikoli šivala kure...
Nevem mogoče probaj s kvačkami..tistimi za okrogle prtičke...ko je tista žica vmes...user posted image

Ooo,jaz pa danes kuham samo zase...
Najprej sem si mislila naredit samo eno veliko skledo solate s kumarami in paradižniki...sem se naknadno dodala dela rižoto z morskimi sadeži...
Moj user posted image je šel delat... Nelica je še v Kopru...jo grem pol iskat,oziroma se bomo še malo potepale in šle z Ajdo na mestni vlakec...
Mi je ful čudno,ker je ni doma...Nevem,enostavno ti začne manjkat,ker nisi navajen skorajda tišine.
Pa lepo jo je bilo slišat po telefonu...ko te pokliče"MAMA"

Včeraj sem šla na Dragojeviča... Nevem po kolkem času sem bla zunaj v takšnih urah oziroma na žuru... En kup kolegic in drugih sem srečala,ampak je blo lepo... Prav čudno sem se počutila na začetku...
Pol pa se je začelo...bolečine v nogah,pa user posted image mi je zlezu totalno nizko.

Nič se ne bom forsirala s čiščenjem in pospravljanjem..kar je blo nujno sem pospravila-posesala...
Drugo pustimo za med tednom...

Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.5.2010 12:13:40   
nagaja28
Martinčka, jaz ne bi nič šivala, samo zobotrebce bi čez dala, kot pri sarmah user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.5.2010 12:15:25   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Mene je pa moja zdravnica dala do konca v bolniško, sej ne vem al se mi zdi fajn al ne...user posted image
Dela mamo še dovolj doma, tak da mislim, da bo kr pestro.
Drgač pa na robu znoritisa, ker sm prišla od zdravnika in kaj me čaka doma... Stolček za hranjenje, sta ga kupla tašča in tast, brez da bi se z nama točno zmenla kakšnega... A se sam men zdi, da se ponavad vpraša če je v redu????? Moja mama se mi smeji že cel dan, pa me skuša "potolažit" jst pa norim okol!!!!

Naj bi se vprašalo ja, samo eni so pač majčken bol svojeglavi in mislijo da bo vsem všeč samo zato kr so to kupili oni, vidim da imaš slične težave kot jaz.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.5.2010 16:41:48   
arruba
Živ,

sam da se nahitrco pofočkam, sem pogledala slikce, so lepe - seveda se vse smejimo do ušes k smo polne cukra user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.5.2010 19:39:19   
Martinčka
hej...

evo pa je nedelja mimo! No piščančjo rit sem kar zašila s sukancem in šivanko in je vse ostalo na mestu kot mora:) sem pa odšla v kuhinjo ob devetih zjutraj in odšla iz nje ob petih! vmes smo seveda jedli ko so prišli prijatelji in ko se je kura pekla sem še malo prah brisala... in je nedelja šla po gobe... kar ne morem vrjet kako je minalo! tako da sem bila cel dan skoraj na nogah in me že križ boli za znoret...

zdaj pa grem gledat talente, čeprav mislim da me danes ne bo kdo navdušil... nasledjič bo fino ko bo tista ta mičkena pelauser posted image ...

DanijelaNeli kar spočij si kakšen dan, čeprav vem da zna biti dolgočasno brez nelike... ampak kdaj si pa le privošči kakšen dan zase! joj kje je šele to ko bo mene moja pupa klicala "mama"... ali pa "maaaaamaaa"user posted image ... komaj čakam da jo prvič zaslišim:) no sej komaj že čakam tudi da slišim njen prvi jokec.... še mali.. čeprav se mi zdi da se bo še pošteno vleklo do PDPja...

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.5.2010 21:08:13   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

DanijelaNeli kar spočij si kakšen dan, čeprav vem da zna biti dolgočasno brez nelike... ampak kdaj si pa le privošči kakšen dan zase! joj kje je šele to ko bo mene moja pupa klicala "mama"... ali pa "maaaaamaaa"user posted image ... komaj čakam da jo prvič zaslišim:) no sej komaj že čakam tudi da slišim njen prvi jokec.... še mali.. čeprav se mi zdi da se bo še pošteno vleklo do PDPja...

Prav imaš....
...nisem navajena bit brez nje...Nevem...sem čisto drugačen tip.Nisem take sorte,da bi jo dala stran od sebe za teden ali dva...saj se pol nevem niti sprostit.Čeprav vem,da je v dobrih rokah.In se ona počuti vredu,bp.
Saj ne rečem,...mi tudi paše malo dat na OFF .Ampak nekako sem ful navezana nanjo in ona name...
Naveza Devica-Vodnar.

Zdaj grem tudi jaz gledat talente...mi je zapasala solata s stročjim fižolom in sirom...in sem si jo naredila...

Je pa res nekaj najlepšega...slišat besedo MAMA...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.5.2010 21:09:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?