|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
4.5.2010 8:47:50   
candy24
Ok, potem pa dajmo prilagodit seznam na naslednji način. V oklepaju prosim dopišite kdaj bi vam najbolj ustrezalo - vsaj približno uro in datum. Tako bomo najlažje videle kdaj kateri ustreza in potem določimo. user posted image

Srečanje user posted image v Ljubljani

pridemo:
- candy24 (načeloma vseeno)
- nagaja28
- anajrim (načeloma vseeno)
- TandJ
- arruba
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
4.5.2010 9:05:38   
anajrim
Super Candy da si tu, meni ni potrebno vse pisat...hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
4.5.2010 9:05:59   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Martincka 86? Jaz sem pa mislila, da bom jaz mlada mamica user posted image

soncekray hihi... pa sej mislim da je še katera mlajša tukaj... vsaj kolikor se iz seznama spolnemuser posted image ... kakorkoli ko diplomo imam narejeno, službo imam, še poročila sva se lani.. tako da gre vse po planihuser posted image .. sam iz magisterija sme se izpisala ker nisem pričakovala da se bo naš user posted image  tako hitro prijel, ker so mi vsi govorili da bom verjetno imela malo težav z zanositvijouser posted image ... tako da leta nimajo nobene vezeuser posted image

balem ti povem ko sem se zbudila in vidla to vreme da sem pomislila da danes se pa že ne bom vozila v celje na srečanje... AMPAK se bom! VENDAR pridem z umazanimi lasmi ker se mi zdejle v tem vremenu pa niti malo ne lubi prat glaveuser posted image ...  

me pa full panika daje, ker pride mizar k nama ob 11h in mene ne bo doma in bo treba barve in vse zbirat.. me bo kap kaj bo moj dragi skupaj zbral!? tako da se naj ahta če je ne bo na srečanje jaz pa se tako trudim da pridemuser posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
4.5.2010 9:59:48   
kenya
Živjo,

Za srečanje v lj. je meni všeč datum 20.5. Lahko pa počakamo na kasneje. Ne vem pa kako ste kaj s službami. Meni bi sicer bolj ustrezalo dopoldan, ampak če je popoldan pa tudi ni panike, nekje med 18. in 19. uro, da bo dovolj časa za čvekanje user posted image .

Zdej pa šibam še nekaj v službo, ker imam še ene obveznosti za odpravit, pa še podaljšat moram registracijo pri avtu. Sem čisto pozabila na to.
Celjanke, dobro čvekajte na srečanju. user posted image

Lp

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
4.5.2010 10:00:45   
Joie
Martinčika - ziher bo fajn izbral! Pa itak lahko pol pokličeš pa še kaj spremeniš! user posted image
Glede oblačilc - jz mam tud julijko, pa smo veliko nosili kratke rokave. Prva 2 tedna ne, potem pa... Me je patronažna opozorila, da to, da ne uravnavajo telesne temperature pomeni, da se tudi pregrejejo tako hitro! Pač je treba spremljat (zadaj na zatilju) ali jim je vroče ali hladno... Res je pa vse odvisno, kakšno bo poletje!

Neposredna povezava do sporočila: 3605
4.5.2010 10:56:41   
candy24

pridemo:
- nagaja28
- TandJ
- arruba
- Kiwa
- kenya (20.5. ali kasneje, dopoldan ali popoldan)
- buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Super Candy da si tu, meni ni potrebno vse pisat...hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Saj res! Dežuje itak v vsakem primeru, tak da si dajte duška. user posted image Pa poslikajte se. S torticami seveda! user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 4.5.2010 10:58:14 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
4.5.2010 11:10:47   
anajrim
Ojla!

Jaz sem pa tako vesela sem sedaj dve uri sortirala oblekice od NIka da imam vse lepo po mesecih pripravljeno za malčka...zdaj bo pa potrebno še vse ponovno oprat...zlikat in kar je najlepše tudi nekaj stvari dokupit...hehehe komaj čakam šoping... imate ostale že se zrihtano...jaz sem ugotovila da od 3m dalje imam ogromno stvari...od 0-3 mesece pa skoraj nič...hmmm...bo treba kupit kake reči... sploh ker bo ta julija rojen nik je bil pa konec oktobra... ja kaj čmo...še dobro da imamo eurčke da lahko zapraljamo... heheh

papa šibam na kosilo z mojim možem...papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
4.5.2010 11:16:52   
candy24
Počasi nas prijema sindrom gnezdenja... user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
4.5.2010 11:45:00   
nagaja28
mene še nič ni prijel sindrom gnezdenja. ravno zdaj gledam po stanovanju, kako je razmetano, pa sem šla raje še malo na računalnik user posted image user posted image .

cunjice bom pa jaz kar po hitrem postopku, oprala, v sušilca (čeprav že zunaj sušimo) in zložila. zlika pa tako že sušilec user posted image user posted image user posted image .

za srečanje je meni čisto vseeno, kar bo drugim odgovarjalo. jaz sem skoz frej user posted image .

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
4.5.2010 14:35:22   
Naomi1
Punce tiste, ki ste na bolniški ali hodite na materinsko šolo. Je to dovoljenouser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
4.5.2010 14:55:32   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Saj res! Dežuje itak v vsakem primeru, tak da si dajte duška. user posted image Pa poslikajte se. S torticami seveda! user posted image

no ravno v času našega čvekanja ni deževalo... smo bile pa precej hitre! nismo se slikaleuser posted image ... tortice? samo JAZ sem jedla vroče jagode s sladoledom.. druge pa nič... a se tok ahtate ali kaj?user posted image  hihi... kakorkoli bilo je lepo!

kakorkoli potem sem šla še v city-a kupit darilo za očeta in čokoladno tortico v čokoladnico Dobnik... njaaami! samo jaz je ne smem jest ker je preveč čokoladnauser posted image ....

sem pa potem še nakupila zoknčke za novorojenčka in ko sem šla mimo sOliverja sem vidla da imajo pomladno kolekcijo oblačil za otroke znižano za 40% in sem nakupila celo vrečo majčk, hlačk, vetrovko, oblekico s številko 62 da bomo pripravljeni za september! sem prav srečna da sem vidla akcijo ker majo res lepe stvari in se 40% full pozna...

tiste ki iščete frajerske cotke za fantka alla "DanijelaNeli style" (fotke), jih imajo prav tako v Soliverju Kids! 

zdaj pa grem lubenico jest preden grem kuhat pozno kosilo:) user posted image mmm...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
4.5.2010 14:58:20   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi1

Punce tiste, ki ste na bolniški ali hodite na materinsko šolo. Je to dovoljenouser posted image

še ne hodim ampak 1.6. grem pa če je dovoljeno ali ne... glede na to da piše da moram biti v okolici doma verjetno ni dovoljeno, ampaks em se nehala sekirat glede komisije! če se dobro počutim grem okoli, ker malo hoje zdaj več ne škodi ko smo že tako daleč da lahko tudi rodimo če je trebauser posted image ... pet mescev sem prečepela doma zdaj pa morem tudi kaj za otroka kupit in več tako ne gre! pa tudi na čvek je treba kdaj it da se ti ne zmešauser posted image ...

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
4.5.2010 15:10:56   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

no ravno v času našega čvekanja ni deževalo... smo bile pa precej hitre! nismo se slikaleuser posted image ... tortice? samo JAZ sem jedla vroče jagode s sladoledom.. druge pa nič... a se tok ahtate ali kaj?user posted image  hihi... kakorkoli bilo je lepo!

Prehitr sta šle z đaniko, me2 z joie sma se še zadržale pol ob šankuuser posted image user posted image user posted image
No sej tok ni blo hudo, sam jst sm si prvošla za domu zase pa za dragega, da bo mel kej od mojga potepanja danes user posted image
Luštno je blo, bo še treba ponovit...
Grem zdej pogret futr od včeri, da ne bo dragi tečn, ko prijadra domu... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
4.5.2010 15:14:36   
.tojeto.
Pozdravček so srečke nosečke.
Danes sem končno uspela naložiti fotkice v naš albumuser posted image . Označila sem zasebno in me sedaj zanima, če jih druge lahko vidite. No, če bo kakšna čekirala album, bom zelo vesela, če preveri še to. Hvala.

Drugače sem pa končno uspela nabaviti nekaj bodijev in žabic za našega nagajivčka. Sem kar tiste iz bambusa vzela - material je super, ampak barve bi pa za moj okus lahko bile malo bolj močne, pa poleg zelene, rumene, modre in roza bi lahko dali še kakšne druge..., no ja, saj za malo večje je pa potem tudi izbira že malo boljša.

No, toliko za enkrat. Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3614
4.5.2010 15:22:31   
Joie

IZVIRNO SPOROČILO: balem

Prehitr sta šle z đaniko, me2 z joie sma se še zadržale pol ob šanku[image]

user posted image tole se pa tak čuje, kot da sma šle na enga kratkega, ne pa tortic naročit!
Je blo pa prav fajn ja, se definitivno še mormo dobit. Pa mogoče se še katera pridruži!

Martinčika - jaz sem ravno v soboto v S Oliverju nakupovala - me je pa prav jezilo, ker je pisalo 40% popust, pa vse kar sem prijela je blo znižano samo za 20%. user posted image Je pa spet Hana prišla na svoj račun... user posted image Za našo maliko pa grem v miru mal pošopingirat 17. maja po pregledu (mam takrat že fajn dopust)! Sej rabim glih nič kaj ne, sam nekaj novega pa vseeno more dobit! Sem pa za Hano mela tulk cotk, da je nekatere samo po 1x oblekla in še vse deluje kot novo...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
4.5.2010 15:26:20   
Joie
hm... tole citiranje mi pa glih ne gre...
joj - album!!!!! Do kdaj ste že rekle, da bo sploh možen vpis? user posted image

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
4.5.2010 15:47:49   
đanika
hoj

ja danes je pa res pasal tale čvek...fino je blo.

Sam natakar je pa tudi bil hecen. "Al kr vse al kako" ? sam to je lahko rekle tak je bil šokiran 4 z velikimi bušiji...user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
4.5.2010 15:49:55   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Joie

hm... tole citiranje mi pa glih ne gre...
joj - album!!!!! Do kdaj ste že rekle, da bo sploh možen vpis? user posted image

Ne se sekirat, jst sm tud rabla ful cajta pa pomoči, da mi je delovanje foruma postalo mal jasno (sicer si še zdej ne znam zrihtat slicke) ampak bo že...user posted image

Drgač sm pa še enkrat prebrala, pa je res tak, kot da sma ga šle zafeštat pol.... Hahahahauser posted image
Še neki časa bomo kr na torticah..user posted image

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
4.5.2010 16:07:54   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

Ok, potem pa dajmo prilagodit seznam na naslednji način. V oklepaju prosim dopišite kdaj bi vam najbolj ustrezalo - vsaj približno uro in datum. Tako bomo najlažje videle kdaj kateri ustreza in potem določimo. user posted image

pridemo:
- nagaja28
- TandJ
- arruba
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

- Srčekgirll user posted image (kakšen petek dop ali pop. okrog 16h (zvečer 100% odpade) al pa soboto dopoldan)

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 4.5.2010 16:08:25 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
4.5.2010 16:10:19   
Srčekgirll
Dan!

Kako smo? Jst sm odlično. Delam sam še ju3 pol grem pa do porodniške na dopustuser posted image user posted image . Moj user posted image je živahen, velikokrat se mu kolca, drgač ma pa cele žurke v bušiju. Moje počutje je pa ODLIČNO.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
4.5.2010 17:07:38   
DanijelaNeli
Eila...
No,sem se spravila k računalniku...

Včeraj nisem imela kdaj...še tako sem šla spat okoli 1h.
Popoldne sva bili z Neli pri pediatrinji...dobili sirup za spit do konca,drugače se stanje stabilizira.
Martinčka...sem zavila tudi v Beneton...ma,veš da nimajo nič majčk...imeli so samo neke kompletke (bodi,kapica,pajac) za nekaj čez 20€.

Druge cotke pa so ful crtkane...za mal večje...take kot je Neli.
Zvečer smo prišle ob 21h...ker smo bile na obisku pri sestrični od Neli...pol sem šla jaz sama v šopin po špežo,ker mi je mesa zmanjkalo,pa vsega po malo,...

Danes sem bila na pregledu... dobila papirje za CSD(paket in porodniška).Vse je OK,zaprti smo,posteljica še vedno zadaj... Kilogrami->od prejšnjega pregleda sem šla gor samo 0,5 kg,tako,da sem sedaj nekje na +8.
Sem vprašala če je kaj narobe in so mi rekli,da ne,to je zato,ker....kar pojem pokurim sama in user posted image  poje kolikor mu zadostuje.
Naj se še naprej pravilno prehranjujem in naj gre vse lepo tako naprej...
Čeprav se mi je zdelo,da sem se ful zredila...
In naj več počivam,...so mi rekli..
Naslednjič imamo tudi UZ.
Aja,še izvide smo pregledali...kri in voda je super...user posted image

Ta večja pikica je bila z nami... in smo malo prehiteli s poletnim darilom,katerega naj bi Neli dobila ob prihodu novega člana...
Dobila je kolo... Vsa vesela je bila že dol v Pikapolonici...
Mah,..druge igrače mi je bilo nesmiselno kupovat,...rajši nekaj kar si je želela in je bolj uprabno.

Aja,nov katalog PIKAPOLONICE je tu!
Kr nekaj uporabnih stvari je v akciji...tiste ki še iščete vozičke...MC Mura in Quinny Speedi sta v akciji...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.5.2010 17:09:44 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
4.5.2010 17:10:52   
DanijelaNeli
Martinčka...mi je uspelo nabavit lubenico...jagode že imam...tako,da bomo zvečer to mlaskali...user posted image  bo vesel....

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
4.5.2010 17:54:29   
Martinčka
Joie do konca maja imaš čas glede albuma, potem je album odprt samo še za lastnice albumov! To velja za vse ki še niste uspele urediti albumčkov!

DanijelaNeli jaz pa imam  iz benettona tri full fajne majčke pa eno full kjut jopico:) jeej.. res pa je da sem dve majčki kupila od lanske kolekcije, jopico pa sem kupila v italiji v benettonuuser posted image
lubenico imajo user posted image  radi... je naša čist vesela ko jem:)
sem pa ravno dobila reklamo da bo v Lidlu to soboto akcija na košarico malin in borovnic za okoli 99 cevtov na košarico! tako da grem v soboto v šoping za malinami ter borovnicami... ker domačih še dolg ne bo! si tok fajn potem še kiwi zraven narežem pa prelijem z navadnim jogurtom in premešam ter počakam dve minutki da sadje malo soka spusti in je suuuper! ker jaz drugače ne maram sadnih jogurtovuser posted image

glede mizarja pa... je pustil paleto barv tukaj... in zdaj nikakor ne morem lepo skombinirat oreha ker meni nič zraven ne paše... in zdaj se odločava da ne bi bila sobica v orehu... mah kaj pa vem.. jaz ne maram tok pisanih sobic ampak očitno bom tukaj morala popustiti! grrr... naj bo tokrat po moževouser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3623
4.5.2010 17:56:15   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Martinčka...mi je uspelo nabavit lubenico...jagode že imam...tako,da bomo zvečer to mlaskali...user posted image  bo vesel....

DanijelaNeli še to: pazi kako pozno boš jedla lubenico, ker jaz potem kar fajn hodim lulat:) da ne boš celo noč na wc preživelauser posted image ... no res pa je da jaz pojem lubenice za skledo solateuser posted image  imam pol lubenice ravno za dvakratuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3624
4.5.2010 21:15:06   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

DanijelaNeli še to: pazi kako pozno boš jedla lubenico, ker jaz potem kar fajn hodim lulat:) da ne boš celo noč na wc preživelauser posted image ... no res pa je da jaz pojem lubenice za skledo solateuser posted image  imam pol lubenice ravno za dvakratuser posted image

Veš,da ne morem jest....sem prejle s ta malo pojedla kremno zelenjavno mineštro,pol še neki malega in zdaj ne morem nič...V trebušček mi ne gre nič več...

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.