|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
3.5.2010 12:34:32   
Martinčka
Danijela kaj boš kuhala??? jaz razmišljam o kakšni dobri rižoti, ampak ne vem.. jaz bi seveda naredila s šparglji, sam ker bo še en obisk zraven jedu in vem da so pri njih včeraj imeli šparglje mi je zoprno to delatuser posted image

drugače pa danijela jaz sem si že kušila VIR vložkeuser posted image haha... v kopru v Baby centruuser posted image  sva kupila dve flaški in dve dudici ter otroške škarice... in semškarice vzela v modri barvi da ni vse rozauser posted image ... blazinice za dojenje že tudi imam ker sem jih prej kupila ker mi full že teče ven.. prej mi je malo teklo enkrat na 14 dni, zdaj pa si lahko vsak dan ven stisnem ko se mi pikice nardijo.. tako da bom pod boljše modrčke začela nosit te blazinice! kje se pa mrežaste hlačke kupijo? kakšen sanolabor? pa jaz si bom kupila še poporodne hlače, teh ne smem pozabit!

babe jaz ne vem, že dva tedna sanjam da imam doma dva sinauser posted image  pa to je nemogoče no! me kr strese vsakič ko se zbudim.. ker mi smo 100% vidli piškico na 3D! pa strahova se tudi nikoli ne zmoti!!!! zdaj se pa ni za hecat ker sem nakupila preveč oblekic in tudi voziček bo viola! jaz sem v massu vidla ene vila natikače in si jih bom tudi kupilauser posted image

drugače pa sem klicala prejle v baby center in so dobili nove stokke vozičke!!!! zdaj so pa rekli da ne bodo zvišali cene, tako da upam da me niso nahecali ker če je cena stara potem si bom voziček kar v baby centru kupila! juhej! zdaj bom še počakala malo da vidim če bo kakšna akcija.... A KATERA KAJ VE KDAJ BO PLAČAŠ 50 EUR-DOBIŠ 10EUR BONA???? madona če bo vozek z dodatki prišel 1300 eur in posteljica s posteljnino okoli 850-900 eur in še jajčko morava za avto kupit (180eur) se kar splača na to akcijo čakat:) haha... sam ko ne vem do kdaj, ker za posteljico je dobavni rok nekje 6 tednovuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.5.2010 12:35:55   
Martinčka
aja pa moj je včeraj reku, da morava nujno kupit eno lepo belo posteljnino za najino posteljo za dan ko pride dojenček domovuser posted image  cukr mojuser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.5.2010 12:43:09   
pupika
Ojla mamice, kako kaj počutje. Čas res hitro mineva, še malo pa bomo tudi me držale male bebice v naročju. Kako je kaj s počutjem, mene že kar moti tale trebuh in mi je kar težko v službi 8 ur za računalnikom, no še ta mesec potem pa na dopust in porodniško.

Kaj ste že kaj začele z nabavljanjem, jaz sem prejšnji teden nabavila nekaj bodijev na preklop z kratkimi rokavi, ker z dolgimi jih imam malo morje, skoraj vse cunjice so preprane, le speglam jih še moram,, sedaj sem vsaj videla kaj naj kupim, ker pri Galu smo imeli itak skoraj vse pajacke pliš, te pa tokrat verjetno ne bodo prišli prav. Ste kaj razmišljale kako bo julija z oblačenjem, jaz še sedaj ne vem, kako novorojenčka oblečt pri 35 stopinjah, do sedaj sem bila mnenja v kratki rokav in mogoče v kratke hlačke, pa mi ej sodelavka rekla, naj bi imeli še dolgi rokav in oblečeni malo bolj kot mi, samo če je nam v kopaljkah tako vroče, kaj bo potem malemu novorojenčku. Se pa spomnim izpored 4 let, ko so nam v materinski šoli rekli v juliji, da sedaj hodijo novorojenčki domov samo v pamperski ker je tako vroče.

Moramo pa še nabavit par pajackov tenkih in pa lupinico za v avto.

Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.5.2010 13:04:20   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

kje se pa mrežaste hlačke kupijo? kakšen sanolabor? pa jaz si bom kupila še poporodne hlače, teh ne smem pozabit!

Mrežaste hlačke jih nekaj dobiš že v porodnišnici,amapk zaradi čišče jih je dobro imet kaj več.Jaz sem jih imela iz Sanolaborja,...
Takrat sem bila šivna,pa en teden v porodnišnici...tako,da sem si mogla nabavit.
Se mi zdi,da drugače dajo samo troje.

Neposredna povezava do sporočila: 3579
3.5.2010 13:06:17   
tix
DOber dan:-) še sreča da je dež da me preveč ven ne vleče user posted image

Komaj vrjamem da sem že kar v 30t (29 t pa še nekaj dni). Dol me itak skoz tišči, hrbet imam že skor uničen, danes spet malo otrdevamo - semi zdi da zmer ko se začne mal bolj slabo vreme, ampak sem zelo pozitivna in vrjamem da bova še mal 2v1 user posted image no zato je pa počasi treba malo opreme skup na "vozit". Zdaj sva še košek dobila, oblekce za prvo silo imava, omarice naročene, vozek na poti. Se mi zdi, da je boljš, če je prej vse pripravljeno, do junija bom skor verjetno že vse imela, bi rada sama vse zbrala, ne pol drugih pošiljalauser posted image

Nisem pa zaenkrat nič kratkih rokavov kupovala, se mi zdi da za začetek ni potreba k bova itak bolj v senčki, spodaj je lahko brez hlačk, če je pa sila pa zavihaš malo rokava.

Danes greva v MŠ upam, da kaj uporabnega izvemuser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
3.5.2010 13:24:16   
Joie
Oj! Da na hitrco uletim... Za ju3 torej velja? Jz ziher pridem - bom pa tam nekje 10 minut čez! Vam pošljem telefonsko...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
3.5.2010 14:01:14   
anajrim
Martinčika - v Lj bo Fnz 22 in 23 maja in takrat bodo imeli mislim da akcijo 50=10...poglej si link, http://www.btc-city.com/novica.php?ID=5666 ... se splača in upam da bodo imeli tudi letos to akcijo...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3582
3.5.2010 14:37:01   
đanika
hojla

Jaz se tudi prijavim za jutri bom probala bit točno tam ob 11h.

lep pozdrav

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
3.5.2010 15:13:55   
Ninush
Zadnjič sem nekje zasledila link za materinsko šolo, zanima me predvsem za NM. Zdaj pa brskam in brskam in nič ne najdem na forumu. Pomoč, prosim.user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.5.2010 15:16:04   
Ninush
Eh, našla!
Pod nosečnost in porod je ...

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.5.2010 15:25:08   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Kaj ste že kaj začele z nabavljanjem, jaz sem prejšnji teden nabavila nekaj bodijev na preklop z kratkimi rokavi, ker z dolgimi jih imam malo morje, skoraj vse cunjice so preprane, le speglam jih še moram,, sedaj sem vsaj videla kaj naj kupim, ker pri Galu smo imeli itak skoraj vse pajacke pliš, te pa tokrat verjetno ne bodo prišli prav. Ste kaj razmišljale kako bo julija z oblačenjem, jaz še sedaj ne vem, kako novorojenčka oblečt pri 35 stopinjah, do sedaj sem bila mnenja v kratki rokav in mogoče v kratke hlačke, pa mi ej sodelavka rekla, naj bi imeli še dolgi rokav in oblečeni malo bolj kot mi, samo če je nam v kopaljkah tako vroče, kaj bo potem malemu novorojenčku. Se pa spomnim izpored 4 let, ko so nam v materinski šoli rekli v juliji, da sedaj hodijo novorojenčki domov samo v pamperski ker je tako vroče.

Moramo pa še nabavit par pajackov tenkih in pa lupinico za v avto.

pupika o tem smo že na veliko razpravljale, ampak ker vem da preveč čvekamo bom obnovila naše zaključkeuser posted image
skratka prve tri tedne-1mesca še naj otrok ne bi znal tako uravnavat telesno temperaturo kot mi in je zato ne glede na to kdaj ter v kakšni vročini je otrok rojen, priporočeno da nosi novorojenček prve tedne dolg rokav!
sicer pa je nekakšno nenapisano pravilo ki velja za dojenčke: vedno naj imajo eno plast oblačil več kot odrasli... torej če si ti v kopalkah ali brez rokavov naj ima otrok dolge rokave... če imaš ti dolge rokave, naj ima dojenček čez dolge rokave še kakšno majčko itd...

jaz bom imela vsaj 3 tedne dolge rokavčke gor... tako da št 50 in 54 imam kupljene vse z dolgimi rokavi-bombažek... potem bom pa šla verjetno na kratke rokavčke in oblekice če bo vreme to dopuščalo! ker tako bo novorojenček v globoki košari, kjer je lepo senčka in verjamem da so dolgi rokavčki za prve tedne res prava odločitev! sicer pa tako hitro vidiš če je otročeku vroče... jaz bom raje imela dolge rokavčke pa ga ne bom s kakšno deko preveč zavijala pa bouser posted image

đanika in joie jutri 100% velja! če slučajno kaj pride vmes pa se obvestimo! ampak jaz lahko res trdim da 100% pridem, razen če me kakšen žolč spet napade, ampak mislim da me ne bouser posted image ...tako da se vidimo!!! tudi balem pride in zdaj še malo upam na Malo Bibouser posted image

DanijelaNeli ja to pa vem da jih dobiš v P sam sem mislila za viška, ker v P znajo škrtarituser posted image

o anajrim hvala!!! bom pa res počakala pa upam da bo kaj... sam bom res pozna ko bom na tole čakala...

drugače pa sem zvedla da dobim od tete in babice za darilo jajčko za v avto... jeeej... user posted image user posted image user posted image

danes sem dobila iz amerike ta moj gugalnik... zdaj čakam mojega dragega da mi škatlo gor prinese da bom lahko vse setavla ker me že firbček pošteno matrauser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.5.2010 15:25:26   
soncekray
Martincka in vse ki vas boli kriz.. Vam toplo priporocam masazo. Jaz sem imela hude bolecine pred Veliko nocjo. Na poti v Slo sem se jokala od bolecin. No pa sem dobila za darilo nosecnistko masazo v Wai Tai centru v Portorozu. Ko sem lezala na trebuhu(imajo prav posebno mizo za nosecnice) je bilo ok, ko pa sem se obrnila na Hrbet nisem mogla lezat vec kot 5 min. No pol sem povedala da me ful boli in sem se morala vlect na bok in mi je masirala eno tocko v riti. Bolelo je fuuuuuuul, ampak po masazi sem bila preprojena. Od takrat dalje nimam sploh vec bolecin v krizu.

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.5.2010 15:32:58   
nagaja28
živjo,

jaz sem 2 leti nazaj mrežastih hlačk v lj porodnišnici dobila kolikor sem želela. 2x na dan je prišla sestra notri in vprašala, če kaj rabimo. imela sem kupljena 2 paketa po 5 hlačk, pa mi je skoraj vse ostalo. doma jih pa potem tako nisem nosila. bo še za sedaj, mogoče še za tretjič user posted image . je pa dobro imet kakšne svoje v porodnišnici, ker se nikoli ne ve user posted image .

vložkov sem imela pa 5 paketov (vir z zeleno črto), v porodnišnici smo dobili pa vir 80 (roza), pa mi je bilo zadosti. sicer sem baje bila med tistimi, ki niso toliko krvi zgubile, čeprav se je meni zdelo, da teče v potokih user posted image . potem, ko se je pa čišča umirila, sem uporabljala pa tudi druge vložke.

jaz teh pajackov na kratke rokave ne bom kupovala. če bo res tako vroče, bo pa samo v bodiju, saj je skoraj isto kot pajacek, pa pokrit s tetra plenico user posted image . kratke bodije pa imam. tako ali tako pa bomo zunaj samo zjutraj in zvečer, če bo tako vroče, ker dojenčki ne prenašajo dobro temperaturnih sprememb. joj, že komaj čakam na ta sprehajanja ob 8-ih, 9-ih zvečer, ko bo šel naš ta velik že spat, jaz bom imela pa čas zase in za malega user posted image .
zdaj moram pa premislit, kam bom še moža stlačila v urnik, pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninush)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.5.2010 15:35:34   
Martinčka
soncekray ravno sem v portorožu mislila it na to masažo pa mi je na koncu bilo škoda časa ker sva že tako bila samo eno noč tam! mene boli križ če se čez dan kaj preveč sklanjam... in včeraj sem v škatle zlagala stvari in premetavala cotke in vse kar sodi zraven pa sem takoj dobila po nosuuser posted image ... sam kaj čmo če je treba neko stvar nardit...
bom pa šla v bližnji prihodnosti na masažo nog da mi malo vode ven spravijouser posted image  ker mam že take pršutke da joj... sem si že pesmico za noge sestavila:)

"pršutek ena, pršutek dva,
pršutka sva midva:)

mehka, dobra in sočna sva,
pršutek ena in dva:)"

no če bi slišali z melodijo bi zgledalo malo boljeuser posted image user posted image user posted image  haha... če me je prav groza ko sedim v spalni srajci na sedežni pa se mi prsteki kar noter pogrezajo... sem si mogla pesmico sestavit da se malo razvedrimuser posted image

sem si prejle kupila v trgovini nove čigumije od Mentosa-aqua kiss hawaian okus... 1minutko so full dobri, potem jih pa lahko zabrišeš proč! toliko da povem, če je še katera tako navdušena nad čigumiji kot jazuser posted image  škoda dinarčkov... sam embalaža je pa silno fensišmensiuser posted image haha

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
3.5.2010 15:42:04   
soncekray
Skoda, ker je res the best. Meni majo v wai tai sploh najboljse masazeuser posted image

Martincka, noge v luft, ne pa skatle premetavat.

Jaz se pa ucim, imam jutri izpit francoscino. Moram naredit, ker drugi del je 15.7. Vrasanje kje bom takrat, tak da naj bo vsaj prvi del narejen.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
3.5.2010 16:23:36   
Martinčka
soncekray fajn se uči... joj mene kar kap da bi se mogla zdajle še učit! sem ravno dobila vabilo na podelitev svoje diplomeuser posted image  juhej! končno! že čakam skor eno leto na touser posted image

evo možek je prinesel gor škatlo z gugalnikom in sva že sestavila! super zgledauser posted image  bom poslikala en dan pa bom dala v albumček... sam jutri še ne ker grem na srečanje! jeeej...v sredo verjetno!  mi je pa možek ravno reku da pride jutri ob 11h mizar k nama! tako da upam da se bo vse sam prav zmenu da ne bo kaj narobe...

Neposredna povezava do sporočila: 3591
3.5.2010 16:28:23   
soncekray
Sej se mi ne ljubi ucit. Si sploh ne mors prdstavljat kaksna muka mi je. Ampak..

Meni so diplomo po posti poslali, ker se mi ni dalo it po njouser posted image Sem bila taaak sita faksa, da sem bla cela srecna, da nikol vec ne rabim not stopit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.5.2010 17:03:33   
kenya
Pozdravljene,

Joj, mene tud križ pa desna noga boli za znoret. Se mi zdi, da je čedalje hujše user posted image . Tako, da si bom tudi jaz privoščla eno masažo kmalu. Mene tako zaštiha, da tudi vstat ne morem, ko čepim in se igram s tamalima. To je pa emšo user posted image .

Mrežastih hlačk res dobiš v porodnišnici kolikor hočeš. Sem pa imela jaz na začetku namesto vložkov kar ta velike tosamine zložence,tiste ki ti jih dajo v porodni sobi in je  že napol plenica user posted image , ker sem zelo veliko  krvavela in imela dolgo časa čiščo, čez navadne vložke mi je pa takoj čez prišlo. Tako da bom sedaj tud nesla v prodnišnico te zložence s sabo za prve dni.

Kar se pa tiče kratkih rokavov, bo pa tistim ki boste rodile na začetku julija kakšna majčka ali dve s kratkimi rokavi, kar prav prišli. Moja druga user posted image  je bila rojena sredi julija in na koncu julija se spomnim  da je bila temperatura 32 stopinj in sem jo imela v majčki, kjer so ji rokava segala do komolčkov in hlačah do kolen, ker drugače bi se revica čisto skuhala. Zdaj imam pa rok proti koncu julija, pa glede na to  da moji user posted image  vedno zamujajo- bom sigurno avgusta rodila user posted image  in če bo avgust bolj kisel ne bodo prišli kaj veliko v uporabo. Drugče bom pa jaz čez kakšen mesec začela s  pranjem in pripravo oblekic. Ker sta obe poletni mi itak ni treba nič kupit, sem si pa zato kupila nov voziček, sicer samo športni del, ker košaro bom porabila od ta starega. Moj user posted image  je sicer zavil malo z očmi, ampak kakšnega večjega nasprotovanja pa ni bilo. user posted image

Soncekray, jaz pa  pišem magistrsko, pa se mi ravno tako nič ne da. Moram spacat do konca junija,ker potem se mi pa res ne bo več dalo. Vso srečo na izpitu jutri.

A za lj srečanje ste se že zmenile za datum in uro?

LP

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 3593
3.5.2010 20:10:55   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: kenya

Pozdravljene,

Joj, mene tud križ pa desna noga boli za znoret. Se mi zdi, da je čedalje hujše user posted image . Tako, da si bom tudi jaz privoščla eno masažo kmalu. Mene tako zaštiha, da tudi vstat ne morem, ko čepim in se igram s tamalima. To je pa emšo user posted image .

LP

mene pa križ pa leva nogauser posted image ... in zdajle me spet veeeliko bolj boli ker sem posodo pomivala in se valda potem morem sklanjat da vse zložim v predale kot je treba... tako da me potem za vsako ko se vstanem ali dvignem iz postelje/kavča tako zaboli, sploh ko stopim na levo nogo da bi kr zakričala... tako da kenya noben emšo ni kriv zato ker jaz imam v emšu letnico 86user posted image ... pač nosečniške tegobeuser posted image ...

ja jaz računam da če rodim nekje med 16-21.7 da bom lahko drugo polovico avgusta oblačila našo piško v kratke rokavčke...oziroma tam od 10.7. dalje nekje... tako da sem si kar kupila dva pajacka na kratke rokavčke, ampak tudi drugače ima en pajacek še jopico zraven ali pa če dam bodi z dolgimi rokavčki spodaj pa bo... oblekic brez rokavčkov pa imam dosti... ampak pod te lahko brez problema dam bodi ali pa spet jopico čez če bo treba... itak pa kupujem zdaj samo do 62 številke.. pa še 62 imam zeelo malo... ker to potem kupovala ko bomo vidli kako bomo rastli... pa tudi ker ne vem kakšne laseke bo imela pa kakšno polt (če se vrže po meni bo temna, če se vrže po možu bo svetla, če se vrže pa po kakšni dedkovi veji pa oranžna...) in bom potem kupovala barve ki ji bodo pasale...user posted image  bolj komplicirat pač ne morem a ne? user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.5.2010 20:38:43   
soncekray
Kenya magistrsko? Uaaa si pridna. Good luck da koncas preden porodom.

Martincka 86? Jaz sem pa mislila, da bom jaz mlada mamica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.5.2010 20:44:55   
anajrim
Ojla!

Jaz pa letim likat goro perila...se potem kaj javim...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.5.2010 22:08:49   
anajrim
Ojla!

jaz sem konec z likanjem in sem tako utrujena da bom šla kar spat!!!

Uživajte!!!

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.5.2010 7:38:30   
balem
A se še kateri zdi, da bo konc sveta, ko je danes pogledala skoz okn? user posted image
Kior tečno vreme user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.5.2010 8:18:08   
candy24
Dobro jutro!

Častim user posted image .

Vreme je res precej kilavo in tečno... user posted image Škoda!

Danes nas čaka drugo predavanje v MŠ - nega dojenčka. Komaj čakam! user posted image Upam, da se včerajšnja predavateljica ni hecala in da bo res vse skupaj "demonstrirano na pridni novorojenki", kot se je izrazila...

oblačenje poleti - jaz kratkih rokavov zaenkrat nisem kupovala in jih niti ne mislim. Bom naknadno, če bo to potrebno. Obeta se nam namreč (baje!) hladno poletje. To mi je povedala soseda, ki je to prebrala v pratiki. Bomo videli, če se bo njena napoved uresničila. user posted image Bom pa user posted image poslala, da mu bo šel kupit kakšen bodi na kratek rokav - z zapenjanjem ob strani, če bo res grozno vroče. 
Takrat, ko smo se pogovarjale o tem, sem jaz napisala, da je meni tako svetovala sestrična, ki ima dva poletna otroka (enega rojenega konec junija in drugega rojenega v začetku julija) in ona kratkih rokavov za njiju v bistvu sploh ni potrebovala. Sploh na sprehodih - v vozičku jih je imela ves čas v bombažnih jopah, spodaj pa bodi, ker je bilo sveže poletje.

Jaz pa grem zdaj likat, ker je kup že precej velik in se ne bo speglal sam! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kenya

A za lj srečanje ste se že zmenile za datum in uro?

Ne še. Še čakamo, da se kakšna "pofočka". user posted image

Zaenkrat smo se te - pa upam da nisem katere izpustila. Opozorite me prosim.

Srečanje  v Ljubljani

ura: ?
datum: po prvomajskih praznikih (morda 18. ali 20.5.? - še naknadno določimo )

pridemo:
- candy24
- nagaja28
- anajrim
- TandJ
- arruba
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

Tiste, ki še pridno hodite v službo - do kdaj še delate? Napišite prosim datum. Saj vem, da ste ga že, ampak jaz sem malo pozabljiva... user posted image Če se ostale strinjate, bi jaz predlagala da se dobimo takrat, ko bomo vse doma, ker se bomo po mojem lažje zmenile za uro... Ste za?

Lp

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.5.2010 8:38:27   
anajrim
Dobro jutro!

jaz tudi ponoči tako slabo spim, ...je pa Nk danes spal celo noč...sej ne moreš verjet!!!

Kar se pa tiče bolečin tam spodaj in v križu so se pri meni zelo zmanjšale...kaj naj to pomeni pa ne vem!!!

Jaz delam še približno 14 dni potem pa na dopust in na porodniško...jej...kar se mene tiče je srečanje lahko tudi prej ker jaz grem lahko vem kadar hočem...

Nič gremo delat...

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.