|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
29.4.2010 16:57:03   
micla
arruba....aja to...zdej mi je jasno....to so prakticirali naši južni sosedje dve poletji nazaj. Ja mogoče res to ni najbolj praktično, samo dejstvo je, da je vse skupi samo ena politična finta naših sosedov za anti slovenske goste. Ma ne vem, če je sploh še aktualna. Sej veste...neki se zmislijo, pol pa hitro pozabijo in se že osredotočijo na nove finte.   Pol so meli pša tudi vsi italijanski gostje problem, ker v IT pa tudi ko se poročiš ne dobiš moževega priimka, ampak imaš naprej svojega, otroci so pa po očetu.

Jst sm pa ugibala, kaj bi lahko blo kompliciranega pri nas. Mislim da v slovenskem pravnem prometu nima kej bit, tko da če je razlog lih en letni odhod na morje na HR, pol je res za razmislit, ali dat otroku dva priimka samo zaradi tega. Razen če straša pač želita iz kakšnega drugega razloga, da ima dva priimka al pa dve imeni. Vsak izbere po želji.

micla

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
29.4.2010 17:13:16   
nagaja28
jaz imam prijateljico, ki ima 7 mesečnega otroka z očetovim priimkom, pa hodijo večkrat na reko, ker imajo tam vikend, pa ni še nikoli rekla, da bi kdo kaj težil.
drugače pa TandJ, če te skrbi samo to, da bi imela komplikacije: imam jaz eno prijateljico, ki si je kar prej spremenila priimek, poročila sta se pa kasneje, pa ji takrat ni bilo treba user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
29.4.2010 19:26:18   
balem
Joj, komi sm tole sfolgala vse skupi!!!
Martinčka, super za seznam, se vidmo drug tedn! Lahko poskusmo še malo bibo nahecat, če bo pri volji, da se nam pridruži user posted image

Priimek, najbrž bo po atiju, ker se sicer mislima poročit, ampak čez kakšno leto (sm rekla, da hočem met orng fešto in bova pol počakala, da bo pikica mal večjauser posted image ).

Hlače; jst sm si jih tud naročila in so danes prispele, čeprav jih nisem še vidla je pa moja mati ostala brez besed, ker sm jih naročila kr na domači naslov in sm ji rekla nej jih odpre in pogleda (se kr ne morn navadit, da ne živim več doma, čeprav bo kmalu eno leto), ampak me pa neki zanima ostale, ki ste si jih tud naročile, kako je z dolžino??? Jst sm naročila sicer dolge, ampak me je mami klicala in rekla, da niso ravno dolge, da ji pridejo nekot do gležnjev (men tud ta dolžina ni ql, ker zgledam kot en škrat user posted image )

Ja glede službe sm bla pa čist šokirana, ker se do zdej niso ravno izkazal, pa ko sem jih pol leta nazaj prosla, za teh par dni, niso hotl slišat in so bli kr mal osorni... Zdej pa tole... Sm bla ful vesela, se kr pozna finančno... Čudeži se dogajajouser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
29.4.2010 20:59:25   
anajrim
Ojla punce!

jaz sem nazaj v Lj in sem tako utrujena da bom šla počasikar spat... malo vas moram še pokomentirat...

Candy - ja res smo se imeli super insmo si bili zelo blizu...:)

Za srečanje pa sem vsekakor za,  dajmo se dobit v dopoldanskem času če je možno, mi je pa vseeno če je popoldanski, lokacija btc...datum mi je vseeno...???

Jaz pa imam danes tudi kar otečene gležnje in ker sem prvi dan nosila kapri hlače mi je bilo kar groza...kaj šele bo!!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
29.4.2010 21:14:34   
candy24
Srečanje v Ljubljani

ura: ?
datum: po prvomajskih praznikih

pridemo:
- candy24
- nagaja28
- anajrim

- TandJ
- arruba

micla - točno tako, vsak izbere po svoji želji - kako bo otroku ime in kako se bo pisal; razlogov za svojo odločitev pa po mojem starša ne rabita in niti jih nista dolžna pojasnjevat nikomur.

Meni je bilo najbolj smešno, ko me je moj oče vprašal kako se bo otrok pisal. In sem mu povedala in je rekel "bogi otrok, ker bo imel dva priimka". Najprej sem bila malo "zgrožena" nad njegovo reakcijo, potem pa sem ga vprašala, če mi lahko prosim pove zakaj bi bil otrok ubog zaradi tega, ker ima dva priimka. user posted image In potem je prišel do zaključka, da najbrž res ne bo neke panike, ker bo imel priimek od obeh. user posted image Kdo pa bo otroka pravzaprav spraševal po priimku? Sovrstniki v vrtcu? user posted image user posted image Ali mislite, da so otroci z dvema priimkoma lahko dejansko diskriminirani?

DanijelaNeli - full dobra fora z otečenimi nogami (na srečanjih) user posted image user posted image user posted image Se strinjam, da je to res dober "dress code"... Poleg (debelih) trebuhov seveda. user posted image user posted image

kožna pigmentacija - sem se martinčkala prej, ko sem bila na kavi... In sem dobila full pegic po obrazu! user posted image

- jaz bom probala it na čim več predavanj, ker sem prvorodka in se mi zdi, da itak nič ne vem in se tolažim s tem, da bom tam zvedela veliko koristnega. Upam da imajo udobne stole user posted image , ker v Lj porodnišnici mislim da je ene 9 srečanj. Najbolj pa me zanimajo nega dojenčka, "baby handling" in porod. Gre še katera naslednji teden v porodnišnico na MŠ?

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
29.4.2010 21:17:34   
Kiwa
Jaz sem tudi za srečanje, če mi bo datum usojen :)
Ampak bi raje popoldan, ker sem dopoldan v službi (pa verjetno še katera).

Najina Gaja bo tudi imela priimek po fantu, baje se bova enkrat poročila user posted image

V MŠ grem tudi jaz naslednji teden, v ponedeljek prvič. In bom tudi probala bit na čimveč predavanjih.
Jutri grem pa po neke nalepke, ker imam pregled v porodnišnici.

< Sporočilo je popravil Kiwa -- 29.4.2010 21:19:57 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
29.4.2010 21:28:19   
candy24
Srečanje user posted image v Ljubljani

datum: po prvomajskih praznikih

pridemo:
- candy24
- nagaja28
- anajrim

- TandJ
- arruba
- Kiwa

Jeeej, vedno več nas je! user posted image To bo veliko zatečenih nog! user posted image user posted image (Prosim ne mi zamerit, ker se takole hecam! Ok? user posted image Vem da večina od vas sploh nima zatečenih nog, ampak mi ta fora zdaj res ne gre iz glave... user posted image )

Pa še na eno sem se zdaj spomnila, ki je tudi ne morem pozabit... user posted image Mislim da jo je nagaja enkrat napisala - že nekaj časa nazaj - tisto o pištolcah in previjanju fantkov... user posted image user posted image Takrat sem se nasmejala do solz! user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
29.4.2010 21:38:04   
balem
Glede MŠ, kličem že cel tedn, pa se mi noben ne javi, a ve mogoče katera, če je ga. Pavlina iz Celja kej zbolela?!
Sicer pa nimam pojma kok bom sploh hodla ker jst dela, do 16:30, moj pa pride domu tud tam nekje, je pa vse časovno prej al pa predaleč. user posted image
Lahko edin začnem po 10. 6, sam tist pa dvomim, da nama bo ratal spravit skoz, glede na št. predavanj...

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
29.4.2010 22:02:49   
kenya
Čer,

Candy, bi se še jaz prijavila za srečanje v lj. Meni ustreza tudi dopoldan, ker sem na dopustu. Za datum mi je pa vseeno, ali je 18. ali 20.  Upam, da tokrat ne pride kaj vmes.
Jaz bom mogoče šla v MŠ v lj., mogoče kdaj dopoldan ko bom hodila na dekompresijo. Bom šla poslušat drugo porodno dobo, ko predavanje spremljajo še fotografije, pa me bo spet mal stisnil user posted image .

Priimki....mi2 nisva poročena in najini dve imata oba priimka. Je pa to čisto odločitev staršev in jaz se za komentarje sploh več ne menim. Ponavadi itak starši kompliciramo bolj kot otroci, ker je ponavadi isto pri izbiri imen. Obe vesta povedat kako se pišeta, čeprav ne uporabljamo vedno obeh priimkov, kadar ni potrebe pri kakšnih neuradnih stvareh. Tudi 3. user posted image  bo imela oba priimka.

Zdej grem pa mal noge v vodoravni položaj dat, da otekle noge pridejo malo k sebi za jutrišnje nove podvigeuser posted image   user posted image .

Lahko noč.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
30.4.2010 7:36:49   
buškolinka
Dobro jutro v zadnjem aprilskem dnevu!

Prijavljam se na LJ srečanje v zvezdi, če bom le lahko prišla... namreč delam do vključno 21.5., zato mi dopoldanski termini ne bodo ustrezali...in od ponedeljka dalje bom hodila tudi v MŠ, zato ne vem kako bodo potekala predavanja v tednu 17.-21.5. (ker je prvi predlog ali 18. ali 20.5.)...verjetno bomo v ponedeljek več zvedele, a ne?

Drugače pa se v MŠ v ponedeljek prikažem ob 16.00, kaj pa ve? bom kake znane obraze ali pa trebuhe user posted image videla?

Želim vam en lep najtoplejši aprilski dan ... po možnosti v senčki pod drevesom na kakšni sladoledno-sadni kupi!

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
30.4.2010 7:54:56   
Kiwa
O buškolinka se je po dolgem času javila :) Sem ravno včeraj hotela vprašat, če si že bila na tretjem pregledu v porodnišnici (BUM)? Jaz ga imam danes. Mogoče veš, kdo dela ob petkih dopoldan?
Tudi midva s fantom bova v ponedeljek ob 16h v MŠ. Mogoče se pa spoznamo...

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
30.4.2010 8:17:11   
Martinčka
balem jaaaa nahecaj še malo bibo!!!
jaz pa imam prvo predavanje na MŠ 1.6. zadnje pa 8.6.user posted image  ne vem zakaj je takšna razlika in imamo mi tako malo predavanj!? haha.. no kakorkoli ko itak na zadnje predavanje ne bom šla - na nego...

glede dvojnih priimkov: jaz osebno nimam nič proti njim.. meni se dopadejo, tudi sama bi imela dva priimka če bi bil moj srček za to. jaz sem dala komentar samo zato ker je rekla da se bosta tako potem poročila in bo potem menjala priimek otroku nič drugegauser posted image
drugače pa sem tudi jaz proti vtikanju v imena in priimke... verjetno zato midva še zdaj nimava izbranega imena, ker veva da bi bilo potem en kup pripomb.. in ko se odločiva za ime ga tudi ne bova do rojstva otroka povedala.. že tako težko najdeva ime da bi bilo obe všeč, potem bi mi pa še tisto ime popljuvaliuser posted image  ne ne.. bo ime čist na koncu padlouser posted image

midva pa greva danes na moorje:) v portorož za en dan.. juhej juhej juhej!!! haha... mogoče ga še pripravim da greva v nov tuš v koper pogledatuser posted image  danes imajo nek šoping dan do polnoči... kr nekej ampak ok, vsaj nekajuser posted image

včeraj sem po pošti dobila obllekici ki sem ju naročilauser posted image  od Kenzo-ta oblekica je taaaaako cart da komaj čakam da ji jo dam gor.. sam bom mogla še mal počakat ker je za 3 mesce! sem pa naročila ti dve oblekici drugače:
http://www.melijoe.com/long-ensembles/kenzo/66758-percale-and-lace-dress-and-bloomers.html 
http://www.melijoe.com/long-ensembles/absorba/65733-colourful-dress-and-bloomers.html

da povem da je bila zadnjič akcija in so imeli ti dve oblekici znižani, preden katero kapuser posted image   meni sta svetovniuser posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
30.4.2010 8:49:46   
soncekray
Martincka, oblekice so ful lepeuser posted image Uzivajta na morju. Jaz bi tud taaaaaak sla, pa kaj ko ne smem. Bova pa sla v drugi polovici maja na Nizozemsko obalo za par dni. Ni sicer Jadransko morje, ampak bolje ista nego nista.

Glede imen in priimkov. Meni je malo zal da sem povedala ime, ker doloceni komentarji so bli kr hudi. Ime ji bo Sara Lisa. Nasi doma so bili cist zgrozeni nad Liso, se posebej moj oce, ki je bil veterinar in ker je v Prekmurju vsaka druga krava Lisa, ga je skoraj kapuser posted image Ampak, zdaj se mi zdi se je ze navadil.

Priimek bo nasa babika imela po fantu. Mi2 se bova porocila naslednjo soboto. Samo jaz se se moram odlocit, ce vzamem samo njegovega al bom imela oba. Bolj ko razmilsjam bolj ne vem kaj naj naredim.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
30.4.2010 9:09:43   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Glede imen in priimkov. Meni je malo zal da sem povedala ime, ker doloceni komentarji so bli kr hudi. Ime ji bo Sara Lisa. Nasi doma so bili cist zgrozeni nad Liso, se posebej moj oce, ki je bil veterinar in ker je v Prekmurju vsaka druga krava Lisa, ga je skoraj kapuser posted image Ampak, zdaj se mi zdi se je ze navadil.

Priimek bo nasa babika imela po fantu. Mi2 se bova porocila naslednjo soboto. Samo jaz se se moram odlocit, ce vzamem samo njegovega al bom imela oba. Bolj ko razmilsjam bolj ne vem kaj naj naredim.. user posted image

no tole glede krav pa poznam! ker imamo tudi mi krave v ulici in ma vedn kakšna krava takšno ime ki je meni všeč! kaj lepšega a neuser posted image

soncekray naredi kar sem jaz želela nardit:) ko sem od svojega imena želela imeti samo prvo črko pa piko in nato njegov priimekuser posted image  no na koncu sem se odločila ker ima še brata da tako priimek ne bo izumrl da bom imela kar možev priimek... če pa bi bila edinka bi zagotovo imela oba priimka!

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
30.4.2010 10:10:30   
candy24
Srečanje user posted image v Ljubljani

datum: po prvomajskih praznikih (morda 18. ali 20.5.? - še naknadno določimo user posted image )

pridemo:
- candy24
- nagaja28
- anajrim
- TandJ
- arruba
- Kiwa
- kenya
- buškolinka

Kiwa in buškolinka - jaz grem v ponedeljek v MŠ ob 18:00, ker moj user posted image dela in ne moreva prej; morda se srečamo kateri drugi dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3540
30.4.2010 10:10:53   
soncekray
Martincka jaz imam samo eno sestro, tak da brata ki bi obdrzal priimek zal ni. Zaenkrat se res bolj nagibam k obema priimkoma. Ceprav, pride kak moment ko pa se premislim.. Fora je tud v tem, da tu v Lux ko se porocis obdrzis svoj priimek. Niti ce ga zelis menjat ga na sami poroki ne menjas, torej se podpises s svojim priimkom in pol moras it na ambasado menjat priimek. Kr nekajuser posted image

In to delamo samo tujci. Luxembruznke obrdzijo svoj priimek, tak da tu ni nic cudnega ce mama in otrok nimata istega priimka.

Glede otroka pa sva se takoj odlocila da bo imela fotrov priimek. Razlog pa je v tem.. Ce bi imela Sara zdaj v otrostvu oba priimka in ko se bo porocila bi hotela obdrzat svoj priimek in vzet se od moza, pol bi imela 3 priimke user posted image To bi bilo po mojem malo smesno.

Neposredna povezava do sporočila: 3541
30.4.2010 11:28:01   
anajrim
Ojla punce!

Ja srečanje je seveda lahko tudi popoldan...bi pa jaz kakšno 20 uro če ste za da mi mali že zaspi in lahko nemoteno grem od doma, če pa ne pa tudi ne bo panike bom pa mamo ali pa moža aktivirala...

Jaz sem pa danes posadila solato, paradižnik in jagode...zdaj pa komaj čakam da kaj zraste... :)

Martinčika - ful lepe oblekice...koliko je bila pa poštnina???

Jaz v MŠ ne bom hodila ker sem pri prvem in se mi po pravici povedano ne da!!!

Uživajte!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
30.4.2010 12:40:56   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

O buškolinka se je po dolgem času javila :) Sem ravno včeraj hotela vprašat, če si že bila na tretjem pregledu v porodnišnici (BUM)? Jaz ga imam danes. Mogoče veš, kdo dela ob petkih dopoldan?
Tudi midva s fantom bova v ponedeljek ob 16h v MŠ. Mogoče se pa spoznamo...

kiwa - hvala za opozorilo, iskreno povem, da sem čisto pozabila na tale tretji pregled...in sem zdaj takoj klicala, da bi se naročila, ampak je sestra ravno odsotna, zato se slišiva malo kasneje...uff...le kako mi to uspeva...pozabit na take pomembne dogodke...verjetno zaradi gužve v službi (zato sem tudi tu gor malo bolj poredko - čeprav se vedno trudim prebrati vse vaše post-e)

glede ponedeljkove MŠ - jst bom verjetno kar sama user posted image prišla, ker se je moj odloču, da mora nujno na en pogreb (no, mogoče mu pa le uspe pridt, samo še ni čist zihr), je pa zato obljubu, da pride na vse naslednje ure user posted image upam le, da ne bo v ponedeljek kaj bistvenega zamudil...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
30.4.2010 15:48:03   
DanijelaNeli
user posted image Pozdravljene...
Kako lepo je na sončku,.... celo prevroče.Ker sem glih cunje dajala sušit in kar kuri.
Zdaj v dnevni sobi imam pri odprtem oknu in sennčki 21.8 stopinj. V Nelini sobici pa je par stopinj več...

Zdaj ji paše spat,ker smo bolni...namreč fasali smo gnojno angino.Včeraj sem pravla,da kako mi ni nekam ta prava,pogledala sem ji bezgavke..vse otečeno,jeziček poln oblog...sem že vedel koliko je ura.

Včeraj smo bile pri pediatrinji v kopru,ta ji je napisala rcp za antibiotični sirup Ospen.
To je prva njena angina-gnojna...

Dobro,mi veliko pije...je  samo skutice-jogurte,zjutraj sem že govejo juho skuhala,....kosilo sem kar za domov vzela,ker sem imela ene opravke... ampak ni hotela jest...pohan morski pes,krompir v kosih in blitvo...

Nič,...grem jaz mal cunje speglat... dokler ta mala spi... Mi je še  ful čudno,ker spi popoldne,ker nam to ni več v navadi...

Martinčka...ful lepa oblekica..tista ta bela....Samo pa je zasoljena cena,če ni na popustu.
Uživaj na morju....

Ostale pa tud....uživajte v prvomajskih praznikih...pa čeprav je le vikend!

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
30.4.2010 15:53:29   
Joie
Balem - po moje je ta teden na dopustu. Frednica hodi tja na telovadbo pa je ta teden odpadla... Zakaj ti bo pa junija prepozno? Saj je samo tiste 3 dni... Je pa ful fajna in se da vse dogovorit z njo!

Danijelaneli - upam, da se se Neli čimprej pozdravi!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
30.4.2010 18:36:29   
arruba
Soncekray želim ti lepo poroko in čim več sončka - no, mogoče malo manj,kot sva ga imela midva, sem bila kar lepo opečena in je moral fotograf vse fotke s Photoshopom popravljat, da nisem preveč roza user posted image

Martinčka fuuul lepi oblekici si naročila..moram priznat da sem kar malo nevoščljiva vsem, ki boste imele punčke, tako cartkane stbvari imajo zanje, za fantke pa je vse bolj tako-tako.. saj je kaj tudi kjut, ampak volančkov in pentljic pač ni  user posted image

Srečanje LJ je lahko zaradi mene tudi dopoldne, ker na račun lanskega dopusta že veselo lenarim doma..

MŠ tudi jaz začnem v ponedeljek, samo sem se odločila za jutranji termin, če bo kaj manj gužve.. aja, saj res, Kenya, za dekompresijo se je najbrž treba prej naročit - kje pa ? Meni bi zelo ptav prišla, ker imam že precej slonje nožice

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
30.4.2010 19:03:18   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: Joie

Balem - po moje je ta teden na dopustu. Frednica hodi tja na telovadbo pa je ta teden odpadla... Zakaj ti bo pa junija prepozno? Saj je samo tiste 3 dni... Je pa ful fajna in se da vse dogovorit z njo!

Če mala pohiti, da ne bi do konca opravla :)
A sam 3x je?

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.4.2010 21:39:29   
kenya
Arruba, dekompresijo izvajajo v stari babiški šoli. Naročiš se na št. 522-6048 (upam, da ta št. še velja)- sicer vam bodo pa to povedali še v MŠ. Rabiš pa za dekompresijo tudi nalepke, ki jih dobiš v porodnišnici. Meni je v prejšnjih nosečnostih dekompresija pasala, sem imela občutek da imam lažje noge in bolj sproščen trebuh, čeprav sama oprava ki jo imajo tam za izvajanje dekompresije je malo smešna user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.4.2010 21:43:41   
DanijelaNeli
Čer...

Danes pa mi je res en takle dolg dan...
Mal od zunaj,mal noter...
Zdaj gremo pogledat kak plamen kresa...

Še sem mislila it v "nočni shopping" s kolegico...namreč danes je Tuš fest v Kopru-odprto vse do 24.ure in ful nekih popustov...
In,da bi šle še na kakšen drink...
Mogoče se še premislimo...user posted image

Arruba... ti povem,da pol ko imaš punčko pa ful gledaš za fantovskimi stvarmi.user posted image  Jst sm moji že veliko krat kupila kej fantovskega...Ampak ko je bila bolj majhna.
Tudi fante lahko tako lepo oblečeš,da so pravi mali frajerčki.Meni je lep stil tisti ki ni preveč načičkan in brez raznih Bakuganov in Ben10-ovuser posted image ...tak fensi šmensi...alla teli...

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 30.4.2010 21:46:20 >

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
1.5.2010 11:45:25   
anajrim
Ojla!

DanjlaNeli - tudi naš mali Nik ima predzneka angine tako da ima antibiotik in vročino ter vneto grlo..očitno je to zdaj razsaja pri otrocih...koliko je stara Neli???
Čim prej se pozdravite!!!

Mene pa tudi grelo boli za znoret...upam da mine hitro!!!

Lewpo se imejte!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.