arruba
|
DanijelaNeli ma si res našla ful dobre frajerčke, ko bo malo večji, bo ziher tkole uštiman, že vidim, kako bojo bejbike za njim gledale Martinčka hvala za idejo, grem jaz tudi malo v Naracamicie pogledat..mam drugače nekaj njihovih srajčk, ki so mi super, nisem se pa spomnila, da bi šla tudi zdaj kaj pogledat, ker se mi ni zdelo, da bi tam lahko kaj našla, kar bi še lahko spravla čez mojo "žogico".. aja, sem bila pa ful presenečena, ker sem našla tudi ful lepe oblekce od Desiguala, ki jih lahko oblečem, v tejle vročini, ki se napoveduje, namreč ne nameravam v kakih hlačah okrog letat Pikica5 jaz sem kupila par bodijev in majčk tudi na kratke rokave, pa bom videla, če bo kaj za porabit.. če bo tako poletje ko lani, ne mislim našega v dolgih rokavih matrat.. sem našla par ful luštkanih v H&M v Supernovi LJ, cene so pa sitnica, tako da se ne bom sekirala, tudi če jih ne bomo rabili. Bom pa stvari začela pripravljat (prati, prelikavati..) šele proti koncu junija, zdaj se mi zdi še malo zgodaj. Če bo mali pohitel in ne bom mela časa, pa bo ziher z veseljem vskočila katera od mam, saj že zdaj komaj čakajo, če lahko kaj pomagajo..sem bila za 1. maj malo na obisku in sta mi naložili tolko zelenjave in sadja, da grem lahko jutri na tržnico prodajat
|